Soliga morgon

Ställde klockan och ut i kylen klockan 8 på morgonen! Var ute och gick i 1½ timme, innan frukost och innan kaffe! Känner mig så duktig och det var såå skönt! Imorgon igen! Gick inom ICA på väg hem. Köpte tidningen (RÖSTSEDEL IDAG), Bullar, kort och TULPANER. Hittade så fina, gammelrosa och vita med rosa i! Åh, blev så glad och tog två buntar. Träffade lilla Tant Maj som tjoade!!
- Åh du ska ju gifta dig tösen!!! VI RÖSTAR!!!
Traska hem och efter 1 mils prommis var jag kaffesugen. Kommer hem till två gossar. Patrik han skrattar och säger:
- Åh du din friskus!!! Hm...sluta vara så duktig.
Han är bara avis för att han är så bekväm, sen kan han ju äta vad han vill utan att det syns på honom. En annan får kämpa och tycker det är skönt att röra på sig. Go gilr!
Kaffe och frukost, sen började jag städa här hemma!! Svärfar kom och plockade bort ett element så att det kan byggas vägg här ikväll, och imorgon. Förhoppningsvis blir det klart nu i helgen så att taket kan komma upp nästa helg eller i veckan. Håller mina tummar.
Nu är det strax dags att piffa till sig och dra på kalas, ska hinna med två stycken idag!

RÖSTA NU!!!

Vi i tidningen!

Måste ju lägga in länken till vår intervju i tidningen...Ha ha ha. Typiskt att hon valde den överskriften:
Jag är (en) ett kontrollfreak. (Och att hon skrev fel, heter ju ett inte en)

http://www.nsk.se/article/20090223/PERSONLIGT/964908867/1153/FORSIDE

Här kan ni läsa den roliga intervjun med mig. Patrik var på jobbet och jag blev ställd på pottan av alla frågor. Man skulle ju varit lite förberedd....ha ha.

Enjoy, imorgon kommer det in fler
röstsedlar! Vi håller våra tummar för att så många som möjligt röstar på oss!

Familjen Larsson var så fina i tidningen idag med! Lille Lucas som man nu fått hålla och gosa med!

Annars? Tvättar för fullt här hemma, Ted ska snart nana. Vi har bäddat rent och gjort sallades till maten som vi ätit. Han hjälpte till så fint att bädda rent. Här luktar skjöljmedel i hela huset, ÄLSKAR DEN DOFTEN!

Nu ska vi ha FREDAG!


Noter check

Jaha, då har ännu ett dygn gått. Ännu ett dygn närmare bröllopet. Imorogn är det 9 veckor kvar tills vi blir man och fru. Jag ska bli en "ärbar kvinna", som de gamle på jobbet säger. Ha ha ha.

Noterna är nu check! Både From This moment on (som vi ska ha som utgångsmusik) samt "Där du andas" som vi hoppas att Ems vill sjunga. Dessa kostade 70 kr för båda. Sen beställde, eller mailade till en annan sida: Kyrkomusik.se
Där fick vi idag noter till vår ingångsmusik! Vi är så nöjda med vårt val. Känns så rätt nu med alla låtar, vilket för oss inte bara vara att välja. Alla eller dom flesta av "våra låtar" är ju lite rivigare. Men med dessa kan vi skapa nya minnen. Jag och min Patrik. Noterna är ute på papper och ska kopieras på måndag på jobbet. Sen ska dom skickas till kantor Curt. Känns skönt att det löste sig så bra, inte lätt att hitta noter annars vill jag lova!!!

Nu ska jag strax efter en hård arbetsdag trimma och sola den blivande brudkroppen så jag är i toppform om 9 veckor. Spinning & solning på schemat nu!!!!

10 SKÄL ATT TRÄNA INNAN BRÖLLOPET!!
  1. Viktminskning
  2. Bättre hy
  3. Ökad energi
  4. Bättre hållning
  5. Du blir gladare
  6. Mer avslappnad
  7. Ökad självsäkerhet
  8. Ökat välbefinnande
  9. Du sover bättre
  10. Bättre motståndskraft mot sjukdomar


Noter

Åh, sitter här och ska köpa noter på nätet. Pratat med vår kantor Curt precis, och han spelar vad vi vill ha..men han måste såklart ha NOTERNA!
Beställde på Notpoolen.se och bekräftade köp, när jag sen tittar på dom sk: noterna så är det en himla röra och massa bokstäver! Inga noter alls, detta var då till två av låtarna.
Ringer och ringer men inget svar där!

Bröllopsmusik.nu ville vi köpa noter till vår ingångsmusik, men där funkar inte inloggningen och inget svar där heller!!!
Jag blir ju galen av detta. Tänk vad lätt egentligen, han spelar precis vad vi vill ha...men noterna kan man inte få tag på. Väntat med att beställa för jag ville prata med honom först. Trodde att detta skulle vara lätt som en plätt, men....
Så nu letar jag och ringer jag för fullt! Vet inte rikiigt vad jag ska ta mig till. Antagligen fått en faktura med noterna, men hur ska jag kunna betala det när allt bara är bladder???


Snön tinar bort

Och det är precis det jag vill!! Jag älskar snö men tycker att den kunde kommit liiiite tidigare.

Idag hoppas jag att det händer lite inom bröllopsfronten. Pratat med jobbet och jag får säkerligen låna deras laserskrivare. Då jag var i stan häromdagen så köpte jag tjockt ark till placeringskort. Likadant som festhäftets framsida. Så nu är det skaffat. Kollade på servetter i stan och linneimitation servetter kostar mer än om jag köper tygservetter på IKEA. Så det kanske blir en tripp dit på söndag med Ted. Ska ju ändå handla tyget med som vi ska ha.

Nu har jag lite telefonsamtal att ringa. 65 dagar idag!!Ang kommetaren om sömmerskan, jag ska höra med henne då jag pratar med henne nästa vecka!!

Nerver

Idag är det 66 dagar kvar.


Gårdagen bestod av en tripp med Nana och Ted till sömmerskan. Provade min klänning som hon håller på att sy om. Korsettbakdelen (om man kan säga så?) blev mycket finare än jag vågade hoppas på. Den satt skönt och nu längtar jag tills jag får prova den och knäppa helt och känna att nu sitter den!! Nästa gång ska slöjan med!

Tränade och solade, det behövde jag.
Ringde Titti som ska sminka mig och bestämde träff.
Idag ska det bli lite bröllopsfix här hemma. Vi ska bara mysa lite till jag och Ted....

Grattis Vår Kronprinsessa

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4489519.ab

IDAG FÖRLOVAR SIG VÅR KRONPRINSESSA Viktoria med sin Daniel!! Kommer bli ett Kungligt bröllop 2010!
Ringer och ringer sömmerskan, bestämde att jag skulle ringa idag och komma för att prova min brudklänning. Hade varit bra att få prova med min balconette bh med. Men inget svar! Ted har ätit frukost och jag ska ringa vidare, för nu vill jag minsann prova den....tss.


AC/DC filmer

från GLOBEN och konserten i söndags!

Den coola inledningen på konserten!! Samt den första låten, ROCK´N ROLL TRAIN


Filmat ännu mer...åh. Kul att ha och titta på nu, att vi faktiskt varit där!!!!

AC/DC konserten 22/2-09

En kväll och två timmar som jag aldrig kommer glömma, bästa konserten jag varit på!
Nu har vi ju pussats till "You shook me all night long", LIVE!!!

Filmade spänt inledningen av konserten!
Inleddes med deras nya låt från nya labumet "Black ice" låten heter Rock´n roll train.
Sen fotade jag massvis!!!!! Minneskortet blev fullt av allt fotande och filmande!
Tycker att dom rockar fast deras ålder och det märks inte alls underkonserten. Deras fräcka låtar som egentligen är ganska så fula i texterna och inte rumsrena, hade man sjungit dom på svenska så...Men det finns ju ingen eller INGA som kan rock´n roll som dessa kan! Det var en dröm som blev sann att få se dom. Att man varit "så nära". Att man sett Angus hoppmoves (ja ni vet så som han hoppar med benen?, eller),Brian Johnsons hattryckningar... överraskningarna dom hade, tåget, Rosie (jättedockan som blåstes upp)kanonerna (som dom alltid har till sista låten : For thoose about to rock, we Salute you! Angus skoluniform som han alltid spelar i, han gör det för att när han gick i skolan hann han aldrig byta om..ha ha ha. Sen har han aldrig tyckt om rock´n roll stilen heller...har jag hört av en liten mus. Spelat gitarr sedan han var nio, och visst märks det! Mna har även uppmärksammat hans svettande, det är faktiskt så att han förlorar 3.5 kg under var konsert.

LÅTARNA VAR SUPERB! Valet av låtar var bra, den enda både jag och Patrik saknade var: Hard as a rock.
Men dom spelade Dirty Deeds, done dirt cheap. Thunderstruck. T.N.T Whole lotta Rosie She´s got the jack Rock´n rol train You shook med all night long (VÅR AC/DC LÅT) Back in black, Highway to Hell samt många andra godingar. Avslutet med kanonerna var pampigt och så bra!


 
Vem känner INTE till denna coola killens moves? Angus Youngs berömda hoppande.
Tornet hissades han upp i och sen låg han ner sprallandes och spelade. Jag han låg ner lite då och då och rockade röven av GLOBEN.Konserten varade i rätt så exakt 2 härliga timmar, klockan 20:30 till 22:30. Klockan 23:30 var vi ute ur GLOBENS parkeringshus. Sen körde Patrik första biten, vi låg i 60 km/h på 120 väg. Det var som att köra på is täckt med snö! Livsfarligt. Dennis fick sin burgare och jag mitt kaffe. Utanför Norrköping var det min tur att ta över och jag puttrade fram i 60 jag med. Innan Jönköping vaknade Patrik och då ville jag bara sova...(03:30) Ljungby...06:30 min tur att köra sista biten. Släppte av Dennis, knäppte en bild sen körde vi hem. Jag tvättade av mig, drog på mig min AC/DC pyjamas och somnade gott med två täcken. Patrik körde till jobbet och jag fick nästan tre timmars sömn. Men det var det VÄRT! Vill göra detta igen, men tar tåget nästa gång!

Resan upp till Globen


Vi kör en bra bit innan vi stannar, här i Linköping på Max!
Vilket snöoväder det var här, och värre blev det bara. Men vad gör man inte för att se AC/DC.


Paus innan vi körde in i Stockholm! Bensträckare behövdes och kissepaus....

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLM, och alla denna långa tunnlen när man kommer fram. Men det var så skönt att slippa se snö i några minuter. Dennis navigerar lite, men tack vare Emils GPS så hittade vi snabbt och lätt till Globen. Parkerade Pärlan och sen irrade vi runt inne i Globen köpstaden. Kom på att vi skulle ju ut (har ju varit här förr), trots mitt dåliga minne kom jag ihåg detta. Ut i snön och upp för GLOBENTRAPPAN.
Där fick vi vänta innan vi blev insläppta, precis som sådär en tusen andra, men vi kom långt fram i kön. Antar att AC/DC fansen frös. För fy vad det var kallt!!!! Jag visiteras först )man får inte ta med någon form av ljudinspelning in eller kameror. Samt inte burkar, flaskor eller annat som kan tillföra skada. Jag hade ju nervöst gömt min lilla kamera i väskan (precis som på alla andra konserter...) Han vill visiterar mig, och sen kollar han i väskan. Jag visar upp och kameran fanskapet är på så den lyser genom min hemliga ficka!!!!!
- Vad är det för något du har där???
Hm...jag mummlar och får inte fram ett ord, inte fan ska jag gå på konsert och inte ha några bilder med ut!!!
Han känner och kollar, men det räddade mig att den sattes på...
- Jasså, det är en mobil du har där!! Välkommen!
Åh, jag drar en lättnads suck...oj oj oj. Ha ha ha, skrattar för mig själv, i MADE IT!! Inne i Globen och grabbarna kom tätt efter. Vi sprang och köpte en varsin tröja direkt. Kom långt fram och slapp denna trängsel. För inte åker jag hem utan en tröja, det ville inte boysen heller!!!! Hittade till sektion B15, läktare B!!! SUPERBRA PLATSER!! Precis mitt framför scenen!

Nu kunde vi bara vänta...klockan var nu 19:00...Spänningen olidlig.


 Folktomt ett tag. Förbandet The Answer spelar, jättebra band från Belfast.

 NU ÄR DET SPÄNNANDE!!

Wow

Nu är vi hemma från denna resan.....Såå skönt att komma hem efter denna bilturen vill jag lova.

AC/DC ROCKADE!! Fotat massvis!!!! Filmat!!! Wow säger jag bara!!! Angus solo var såå bra!

Nu ska vi sooooova!!! Eller jag, Patrik en token ska jobba...


AC/DC = Alternate Current/Direct Current växelström/likström

 

Highway to Hell

 


LÅTARNA I GLOBEN

1. Rock 'n' roll train

2. Hell ain't a bad place to be

3. Back in black

4. Big Jack

5. Dirty deeds done dirt cheap

6. Shot down in flames

7. Thunderstruck

8. Black ice

9. The jack

10. Hells bells

11. Shoot to thrill

12. War machine

13. Anything goes

14. You shook me all night long

15. T.N.T.

16. Whole lotta Rosie

17. Let there be rock

EXTRANUMMER

18. Highway to hell

19. For those about to rock (We salute you)


Imorgon ska vi rocka till dessa!!


Thunderstruck


Samt Pks Ac/Dc låt till mig...tsss..
You shook med all night long!!!


Halva helgen

Nu har halva helgen gått, jag har gjort min arbetsdel denna helgen. Ledig imorgon kväll ju!

Tiden den bara rinner iväg, tiden den försvinner på något konstigt sätt.
Patrik och Ted är ute på isen och fiskar, kommer om en pyttestund. Måste få mysa med lill killen idag så mycket det går. Imorgon bär det ju av till Huvudstaden.
Vi har lite att ordna med här hemma...Det ska städas för här ser ut som kriget.
Tvätta bilen, den är full med vita konstiga fläckar efter jakten på King Kong.
Handla, både mat till ikväll och proviant till imorgon.

RÖSTSEDEL FINNS IDAG I NSK, del 1. Men inget bild eller nåt. Glöm inte att det är brudpar nr 5 ni ska rösta på!


Snön håller på att tina bort sakta men säkert. Vi får väll hoppas att det dyker upp krokusar och påskliljor snart. Ha ha.
Vill verkligen ha en tidig vår detta året!!!!! Vill ha VÅR LÄNGE!

Nu ska jag ta ett städryck innan mina pojkar kommer!!!

King Kong hemma

Väntar på att Ted ska vakna i morse....när han väl vaknar så vill han bara köra och hämta King Kong.
Vi var ju på Ateljè MB igår, trodde ju att apan var glömd där. Så vi brummar till Vinslöv...Ingen apa där, folk letar och Ted kallar på King Kong. Får låna telefonen, ringer Farmor och Farfar....vi kommer fram till att King Kong var med i soffan igår eftermiddag. Hm..och farfar sade att han lagt apan i Teds piratväska, och väskan är ju hemma.
HA HA HA Sagt och gjort, kör hem och vem väntar i hallen i väskan?
JO DENNA APAN!!! Argh....hela fm har gått till att köra till Vinslöv och leta efter en apa.
Fått i mig kaffe och Patrik är hemma nu. Pratat med sömmerskan och jag ska träffa henne på tisdag fm. Åh, undrar hur klänningen sitter nu?? Nej, nu är det för mycket som snurrar i huvudet...Börjar jobba 13:45. Inget kul alls att jobba fredag eller lördagkväll. Men sen samtidigt så kan det vara bra att inte vara ledig varje fredagkväll. Kan vara skönt att komma hemifrån ibland med.
Lite saker som ska ordnas nästa vecka:

Boka Vaxning
Köpa papper till placeringskort
Stort plakat till bordsplacering
Ringa Titti
Ringa Curt, vår kantor
Ringa MB
Försöka bestämma menyn
Försöka bestämma solo till EmsJa, det dyker säkerligen upp massa fler saker!! Detta är bara en liten del av sådant som ska göras, jisses vad det är en massa småfix när manplanerar ett bröllop. Inte bara att använda sig av en checklista vill jag lova. Puh..ha ha. Men kul samtidigt ju! Detta gör man bara en gång!!

Reklam

http://tinnaochjulia.blogg.se/

Gullig reklam för oss!!!


http://nanastankar.blogg.se/

Tinna och Nana gör reklam! Nana startar en röstkampanj, med mig i täten och Tinna en inside kampanj..ha ha. I början var det mest kul. Nu börjar det bli allvar! Nu ska vi vinna!

http://www.nsk.se/
Ring tidingen, påverka. Även ni som bor långt ifrån och inte har Norra Skåne. Man kan ju alltid tjata till sig ellerhur?
Vi kommer in imorgon igen och då ska jag fota och lägga ut.
Denna bilden har dom på oss..

Brudpar nummer 5!!

Nu börjar det kännas i magen vill jag lova!!

LäppglansTack Jossan! Visst är låten underbart vacker, brudgummen står och lyssnar på den i skrivande stund.


Idag kan jag bocka av:

♥ Näbbskor utprovade och beställda
♥ Läppglans Glam Shine Loreal 6H (ska hålla i sex timmar och göra läpparna fylligare)

♥ Var även på bokhandeln och frågade om papprena som vi inte kunde srkiva ut på. Det visade sig att med laserskrivare så funkar det utmärkt! Vår skrivare gör att det kladdar som sagt, men en laserskrivare "bränner" in texten- Han visade att det inte kladdade alls!!! UTMÄRKT! Fick även lite extra papper, gulligt tyckte jag. Men man tackar såklart och tar emot. Så jag kommer skriva ut det på jobbet, samt kopiera det som ska vara i festhäftena. Blev så glad nä rjag fick veta att vi visst kan använda dessa fina papper!!!!

♥ Två stycken som inte kommer på festen, pga operation.
Så nu vet vi det med, sen fick vi pengar i present till drycken från Tyskland. Intefel alls med en liten hjälp när allt verkligen kostar!
Pratat mycket bröllop idag med Farmor och Farfar, kul! Haft det så mysigt. Längesedan vi sågs. Hoppas bara att Farfar min blir bättre snart, vet inte vad jag skulle göra utan min Farfar, best friend ever!

Kollade ännu en gång på halsband och örhängen...kan inte bestämma mig...SVÅRT. Tittade på brudskor för jag vet inte hur många gånger jag kollat där...men inte ett enda par jag ville ha. Detta kommer bli svårt som attan...ha ha.

♥ Scannat in bilder på oss som barn, två på mig och två på Patrik. Ha ha ha..
Tack Hampus för hjälpen. Även pratat Svensexa...Patrik fick nämna om det var något absolut förbjudet att göra.

Åh, jag längtar efter att redigera våra foton och bröllopsfilm!!!! Det ska bli mig ett sant nöje!!!! Ha ha ha..
ta ta

Där du andas

http://www.youtube.com/watch?v=eG-oeVVqPBgSpöken och spel
Tvivel och tvång
Månen går upp
Den ser var du är

Lyser inatt
och strålarna följer mig
Dom hör mig viska att

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

Ljudet av oss
klingar så rent

Blir till en bild
av kärlekens väg
och hoppet och tron
att ingenting är försent

Att hjärtat ska få ro.

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

På samma gång
I samma sång

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger

Samma längtan
Samma drömmar
Samma måne
Samma toner
Som samma röst
i samma sångIntrot till denna låten är så underbart fint! Denna denna!!

Pojkbesök

Vi hade det så mysigt hela dagen jag och Ted, gjorde så mycket jag kunde med festhäftet. Blir nog bra i slutändan iallafall...Vi läste sagor och sen kom Patrik hem. Lagom till att vi gjort varm choklad och var påklädda. Vi begav oss ut på isen. Hade det rikigt mysigt, men kallt! Patrik bankade ut ett hjärta i ett stort isflak, får visa bilden på det sen. Så fint! Vilken konstnär!
Väl hemma igen kom John, Emil och Johns bror.
Det var en kul överraskning att träffa Emil, så brun efter resan. Ännu en som tackat ja till bröllopet! Vi drack kaffe och ritade, tittade på Thailand bilder och Ted busade med dom stora pojkarna.
Patrik nattade lilleman och jag var ute på en Powerwalk, fy bubblan vad kallt. Men det kändes så skönt sen, hem och lyfte lite hantlar och sen såg vi en film. Somnade som en Sessa...

Idag nanade vi länge....bäst att ta vara på sovmornar med lilleman nu! Vi åt frukost i tv rummet och tittade på barnprogram, kokade kaffe och nu ska jag ringa och ta tag i träningen igen som det blivit dåligt med efter att vi var sjuka.

Blev intervjuad av NSK igår, hoppas nu att det kommer se bra ut i tidningen. Ha ha, inte lätt när man blir grillad per telefon. Nu åter till mys med min kille. Jobbar ikväll så jag kommer inte hem förrän min powerwalk hem vid 21:15. Pust.


Argh...blir galen

Detta vändande, vridande och ändrande. Åh, jag blir TOKIG (om jag nu inte var det innan?)
Håller som sagt på med festhäftet....Blir bara fel när jag skriver ut det. Man ska ju vända på pappret och skriva ut upp och ner. Men jag tänker fel hela tiden. Som tur är så får jag väll en hjälpande hand med detta i form av en brudgum.

Tänkte att jag skulle få rätt på alla dessa sidor vi har iallafall. Bara det är jobb och åter jobb.
Framsidorna vi köpt kan vi inte ha...suck. Dom som var så fina. Det bara kladdar sig i skrivaren, för blankt. Hitta något annat i samma stil. Suck. Åter suck. Lilleman är så snäll, han leker med sitt lego, och bara ler när mamma hon pustar och frustar. Han är bättre i nacken idag! Men det ser som sagt var forfarande kul ut...

Åter till detta tråkiga fixande. Blir snart galen och kaffeförgiftad!

Brudskor

Det absolut svåraste att välja!! Hittat ett par sååå fina men priset är inte lika fint.
Sweet briar
Sweet Briar från Hassall, cirka 2995 kr...
Något liknande letar jag som en tok efter.....
Hassall
Även dessa från Hassall cirka 3100 kr. Hade dom inte kostat så mycket så hade jag köpt dom direkt!!!

Min lilla pojk

Igårkväll gav jag upp denna framsida, skrev ut och sidan är ju lite blank och det blev inte bra alls.
Jag kröp ner i sängen med Ted och han somnade gott medans han pillade på mitt ögonbryn....Hans lilla hand var på min kind och sen hörde jag hur han snusade gott.
Gissa om jag somnade gott!
Idag är en ny solig dag! Hemma med min lille kille idag med, han går fortfarande som den tanten på jobbet. Ser väldigt kul ut....han ska få frukost och medicin nu. Visst hade han klarat en dag på dagis, men fröknarna kan inte få det ansvaret med hans medicin när dom har 30 barn att hålla koll på. Han behöver vila emellanåt och det känner jag att som mamma ska man ta det ansvaret. Man släpper verkligen allt då ens barn inte mår helt 100 %.

Igår var jag ju så orolig för detta med nacken...man vet ju aldrig. Man kommer nog alltid gå och tänka på det som Ted gått igenom, det går aldrig att få ur huvudet. Kan inte fatta bara hur stark han är vår lille pojk!


Här "klipper" han Izor.....

Framsida

Just nu sitter jag med vårt festhäfte, i skrivande stund håller jag på med att fylla i vårt monogram som Patrik gjort.
När man väl skrev ut det så blev det lite suddigt, provat att skriva ut på ett av våra silverpapper. Nu ska det fyllas i med hjälp av photoshop. Hittat lite fler roliga allsångslåtar, men det svåra kommer bli att komponera ihopa festhäftet. Tycker att jag har ordning och reda på allt, men det ser så snurrigt och bökigt ut i min mapp tycker jag.
Lika bra att ta tjuren vid hornen och fortsätta..

Flowers, Reception, Pink, Nancy liu chin

Vår helg

Vi hade det så mysigt på VÄLA i lördags jag och min Patrik.
Ted han packade innan han åkte till Farmor och Farfar!
 Där bar det av för honom med tillsammans med Faster Helene och Ellen.
Dom skulle med åka och handla, sen åka pulka.

Vi körde till Väla och strosade i affärer. Skor gav jag upp väldigt snabbt, utbudet var så dåligt. Alla skor var svarta vinterskor, och det förstår man ju då det rä Februari månad. Kollade igenom snabbt affärerna där fanns, men uten tur. Hittade ett par gammelrosa superfina pumps, men för höga att gå med en hel dag. Sen tyckte jag inte rikigt om rosetten där fram. Plus att där var peeptoe. Nja, nej...men färgen älskade jag.
Vi kollade underkläder och tyvärr så fanns där inget i dom vanliga klädaffärerna, vi fick till min stora fasa gå in på en underklädesbutik, jag tänkte bara på priset, brukar ju vara svindyrt i sådana affärer. Men icke!
Det var faktiskt Patrik the Groom to be som hittade balconette bhar, samt strumpeband till.
http://www.twilfit.se/start/index.php
Jag provade och då jag aldrig annars ha axelvandslöst så kändes det naket. (Nu avslöjade jag att det är en axelbandslös klänning)
Väldigt naket, när väl axelbanden var på så kände jag mig så fin. Men ack, tårarna var nära att komma...Kändes som om jag tränat bort mina bröst (aldrig haft stora men...)
Bad Patrik skaffa hjälp, detta gick inte. Hon var så duktig som hjälpte mig, hon tittade...Ja, studerade mina bröst och sade att min storlek var för liten. Hon hämtade en bh och tog bort larmet som klämde, vips!
SÅ SKA DEN SITTA! Kvittrade hon glatt!
 Så det blev balconette bh, trosor och strumpebandshållare.
Tyvärr så var stockingsen slut i min storlek, så det får jag köpa sen i stan. Men det kändes så skönt att få hjälp. Sen fick vi ju två hjärtformade askar på köpet!
Patrik han uppmuntrade mig så mycket hela tiden.
- Du ska ju ha klänningen över Johanna! Den kommer göra att du känner dig mindre naken! Självklart diskuterades det strumpeband, och det är väldigt viktigt enligt brudgummen....ha ha ha. Lugn Patrik, nu har jag köpt det. Allt till ett mycket bra pris, trosorna är så sköna!! Känns inte att man har på dom!!! Mne jag måste erkänna att jag aldrig köpt så dyra trosor innan. Dom får man inte fisa i...ha ha
 Blev en god kopp kaffe efter detta!
Sen letades det i fler affärer. patrik köpte en skjorta, en t-shirt på Carlings, kalsonger till bröllopet och kalsonger som han behövde. Ha ha. Vi köpte även till Ted såklart...
Blev en mysdress (linne och kalsonger från H&M)
Två mjuka svärd
En tatuering
Mallar så han kan rita dinosaurer

Sen var vi på Panduro...Köpte våra nålar!

Vi var inne i massvis med affärer! Svängde inom IKEA för att köpa våra linneservetter, men dom var slut. Hm...så vi körde hemåt sen.
Kaffe hos Pep, och sen var vi ute hos Sax ett tag. Pojkarna drack öl och vi lyssnade på musik.

Efter det var på CATS och åt trerätters.
 
Vad mätta vi blev. Skulle hyrt en film, men vi körde direkt hem.
Hem ljuva hem!

Vaknar söndag fm och jag bakar scones till min Patrik. Fixar the och väcker honom.
Vi avnjuter frukost, sen kör vi till Ted!
Blev en dag ute i pulkabacken. Trots Teds nackspärr.

Ted hade så ont i sin nacke, lille skrutten! Han var inte på sådär toppenhumör..Mne åkte gjorde vi, alla vuxna och alla barn! Det vill jag lova. En pulka dag med dessa roliga prickar, det är toppen.
Sen blev det gulsch soppa hemma hos Svärmor och där samlades alla som vanligt! Mysigt hade vi!

Vi planerade till bröllopet!Tårtan,
bestämt recept. Kommer bli en trevåningstårta....men hallonmousse, vit chokladmousse samt lime.
Cake, Rebecca wilkowski photography Hur den kommer se ut är inte helt klart, men något i stil med detta.

Vi gjorde en planering till vår toastmadame och värdinna för kvällen. Tider är nu satta! Så att dom vet på ett ungefär, sen ändrar dom ju. Men dom vill ju veta hur vi vill ha det. Så från vigsel till tårtan...
 
Pratade om serveringspersonal, och alla tyckte det var bra att vi hade det. Majken kommer basa i köket och hon kommer ge våra servitriser order...Har räknat på ungefär 8 timmars jobb för våra damer. Majken kommer kanske få jobba lite mer.

Vi gjorde en ungefärlig inköpslista till Tyskland den 1april. Ungefär vad som ska skaffas..

Så vi hann med mycket igårkväll! Vi bestämde även helt klart vad Helene ska sjunga i kyrkan.
Nu är det bara Ems solo kvar..
Väl hemma så gjorde jag placeirngskorten, har ett dokument till det med nu. Bröllopsmappen är smockfull vill jag lova! MeN det ska bara skrivas ut, vet ännu inte på vad. Om vi ska ha tjockt kartongapper, eller vi ska ha samma pärlemovita som vigselrogrammen.
Fick även tips och tjocka papperservetter istället. Så det blir det!


Idag så har det inte varit mycket med Ted. Han har ont i sin nacke. Han var uppe vid 6 och sen somnade han om igen vid 9 tiden. Vi åkte till doktorn vid 12. Han käde på Ted. Dom hade egentligen ingen akuttid, men när jag sade att Ted har shunt så fick vi komma på en gång. Verkade vara en vanlig muskelsträckning (nackspärr). Fick värkmed.
Hämtar med, handlar, och sen äter vi. Ted fick välja och det blev pizza i ugnen. Tog väldigt lång tid att få i han medicinen...Men det gick! Nu är vi mätta och trötta.
Ted kollar film och jag ska pussa på min lille kille nu. Ska ringa jobbet och sen kommer Patrik hem. Ikväll ska korten från när vi var små scannas hos Hampus!!


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ OSS, NORRA SKÅNES BRUDPAR 2009!!!

En liten pojke

GRATTIS HELÈNE OCH NIKLAS TILL ER LILLA POJKE!!!

Lilla Tristan, nu har du fått en lillebror!!!Det blev en liten alla hjärtans dag bebis som tittade ut


Alla Hjärtans dag

Idag är det Hjärtedagen! Igår fick jag prova min vigselring, GUD VAD DEN GLITTRADE.
Den var helt perfekt. Det var bling bling, men ändå inte för mycket. Den va skön att ha på sig och kändes helt rätt. Det var en ring som jag aldrig sett förut. Den är min! Bara min.
Kan ju beskriva den, batteriet tog slut i min kamera, dom fixade med bra ljus och allt bara för att jag skulle fåp ett bra kort, men lyckades filma en snutt på 5 sekunder.
- Bara att komma in och fota och titta på den om du vill!
Där är en större sten i mitten, caraten vet jag inte. Frågade faktiskt inte, var så ställd över att få se den. (ska såklart ta reda på det, guldsmeden kommer säkert skriva ner det till oss) Att det är Farmors gamla vigselring! Den större stenen har en underbar fattning, samt dom åtta diamanterna på var sida om denna (fyra på varje sida) Fattningen på dom är med helt wow! Den är en liten prinsessring, men samtidigt elegant och tidlös.För att inte tala om att diamanterna har så fin kvalité. Det sade guldsmeden och det syntes, när jag jämför ringen från Guldfynd som jag provade. Denna glittrar ju.
Patrik tyckte med att den var wow. Han blev bländad av glittret från stenarna.
Jag gick bara och drömde om min ring, glömde sola. Hade bara den i huvudet.
Kändes häftigt att få ha den på mitt finger! I stundens hetta så drömde jag mig bort i några sekunder.

Idag ringde min Svägerska Helene och gratulerade till den fina bilden i tidningen! Att vi är med och tävlar om att bli Norra Skånes Brudpar. Vinna en liten resa, och brudbukett. Det hade inte varit fel. Hon berättade att det var fler än vi trodde som anmält oss, och att det var hennes bild som kommit med i tidingen. (anar att det är den utanför kyrkan)
Precis mailat fotograf och det kändes kul att få svar från honom, från och med den 10/4 stär han till vårt förfogande som han skrev. Ska träffas på Påskdagen klockan 14:00. Då ska vi gå igenom allt, även provfotografera. Spännande spännande!

Mina pojkar sover än, jag sitter här med kaffe. Kan inte somna nu! Klockan är halv nio och vi ska ju till VÄLA idag, var snart ett år sedan jag var där. Och då var jag bara utanför....
Håll nu tummarna för att vi hittar allt idag! Visst idag är det 11 veckor kvar, men som en annan blivande brud sagt..
- Man har ju även annat att göra än att planera bröllop....(hus, hem, barn, jobb, träning, vänner, släkt....för oss rneovering och ved som i mitten på Mars ska kapas och klyvas) Så man planerar ju inte bröllop 24 timmar om dygnet.

11 VECKOR IDAG!! Känns så konstigt att skriva det...det kommer gå så fort. Och även om man har det mesta klart för sig, så är det ändå saker som ska göras dom fyra sista veckorna innan. Johannas nerver börjar spöka, inte minst den kommande möhippan, med tanke på vad jag fått för direktiv....Detta med tatuering är skrämmande.
Jag har velat "tatta" mig sedan jag piercade mig i näsan (14 år) tack gode gud att jag inte gjorde det då!!!
Men har aldrig tänkt ut vad eller var..
Var har jag en tanke, men om det nu blir en möhippa innan bröllopet så är dte kanske inte det bästa stället. Jag vet inte...men igår gick det upp ett litet ljus för mig. Jag vet ungefär vad för något jag vill ha...om dom nu tvingar mig. Kan ju inte mesa ut och bara tatta en prick. Jag är väll en Rockbrud!!!!

 
  MR Marilyn Manson konsert....nästa vecka drar vi och ser AC/DC så visst är jag en rockbrud!

Iron Maiden för andra gången...

Idag är den klar!

Idag är min vigselring klar! Lyckades få ledigt idag och det kändes så skönt för annars hade det blivit så stressigt känns det som. Idag jobbar Patrik till 11:30 så han slapp jobba över och kan följa med in till stan. Direkt när han kommer hem ska vi köra. Så spännande detta! SJUKT SPÄNNANDE!
Telefonen ringde med i morse....Det var Norra skåne. Vi kommer vara med och tävla om att bli årets brudpar 2009! Så imorgon får alla se till att köpa Norra Skåne, samt rösta rösta rösta!
Kul att vi kom med bland alla sökande. Nu håller vi våra tummar för en vinst, hade inte varit helt fel.
Ska bli kul att få komma in till stan med mina pojkar idag, jag ska även hinna med att sola. SKÖNT!

Vi pratade lite om just musik och solister igårkväll när jag kom hem efter en kall prommis från jobbet. Nu gäller det bara att fråga våra solister vad dom tycker. Samt ingångsmusik..Utgångsmusik har varit klart länge.

Något som ska fixas imorgon  när vi åker till VÄLA jag och Kullis är:

Brudunderkläder (då min klänning är klar nästa vecka)
Nya underkläder till Brudgummen med såklart
Brudskor
Läppglans
Svart tyg från IKEA
Vaser vi vill ha (om vi inte hittar lånar vi av floristen)
Lite ansiktsmasker, ansiktskräm och annat smått och gott.
CD skivor samt penna till gästbok

hade en lång lista....men vissa saker är ju hemlis även för brudgummen...
 Har ännu inte bestämt mig för smycken, armband har jag men tvivlar på mina örhängen. Dom sitter så löst, känns som om dom ska trilla av. Men vad kan man begära, 30 kr på GLITTER. Kanske ska satsa på liiite mer hållbart? Vet ännu inte om jag ska ha halsband. Så imorgon får vi titta efter det med. Vet ungefär hur jag vill att det ska se ut..
Wedding, Bridal, Bridesmaid, Jewelry, Earrings, Necklace, Accessories, Fashion, Day, Great, Great day fashion accessoriesJewelry, Earrings, Accessories, Necklace, Fashion, Day, Great, Bridal jewelry, Great day fashion accessories, Wedding jewelry, Bridesmaid jewelry
Även fått hem min brudväska! Den var mycket större än jag trodde, får lätt plats med det jag vill. Söt och väldigt annorlunda.

Ceremony, Of, Ring, Unique, Peony, Pillow, Bearer, Vintage, Basket, A, Pin, Brass paperclip, Brass, Paperclip, Cushion, One, Convertible, Doily, KindRing, My

Lyssnar på olika marscher

Sitter här nu i godan ro och lyssnar på olika bröllopsmarscher. Vad det finns en uppsjö av olika att välja mellan, men det lutar åt F.Mendelssons traditionella brudmarsch.
Da da da dada da da  da da daaaa daaaaaaaa daaaaaaaaaaa da daaada
Ha ha, tror att cirka 60 % av läsare fattar eller...Funderat lite på solosånger idag med. Vi vill nog ha From this moment on som utgångsmarsch. Syrran Kullberg får sjunga en annan....Den passar ju sååå bra då!

http://bröllopsmusik.nu/
För er som vill vara gulliga och lyssna och tycka...Har vi bara det klart kan jag ringa vår Kantor, sen fattas det bara (inte så bara) solisternas låtar sen så är vigselprogramen check. Idag är det 79 dagar kvar...(11 veckor och två dagar)

Kaffet har runnit ner, Ted leker med LEGO, hör hur han tappar allt i vardagsrummet. Men han var så supersnäll hela dagen igår. Behövde inte höja rösten EN ENDA GÅNG, har redan bajjat han en gång idag. Så nu ska jag bara ignorera. För det gör ju faktiskt inte så mycket, ellerhur?

  

Gosat Doris

Idag 12:30 plingade det på dörren! Upp for jag som en yr höna. Där var hon, mamma Emily och lilla lilla lilla Doris.
 Välkommen till Porrarp Doris. Jag var nog mest i chocktillstånd under hela besöket. Kunde knappt fatta vad som hänt.
Ted var såååå DUKTIG OCH FICK HÅLLA DORIS FÖRST, det skötte han perfekt.
 
Han tyckte det var helt underbart, man ser på honom hur lycklig han är över sin nya lilla Vän.
Förklarade såklart för Emily vad som fanns i paketen. Jag filmade och fotade för fullt!!!
 Hon fick en pyjamas av Ted, som han hittat och valt själv. En grön pyjamas med lammisar på! Samt ett kort dä rhan själv skrevit sitt namn, och en hund med ett hjärta.
Av mig och Erica med familjer fick hon ett armband och ett halsband, med en röd sten och ett hjärta med en slät sten. Så fint!
 Doris kröp upp som en liten "mask" som Ems sade hon sin mamma. Åh, hon gosade rikigt in sig i mamma. Så mysigt! Nu var det ÄNTLIGEN MIN TUR ATT FÅ HÅLLA DET LILLA KNYTET!Puss på dig sötnos! Lilla Gosiga Doran min! Mmmmm...Åh, hade kunnat sitta med henne HELA DAGEN!!!

 ÄLSKADE LILLA FLICKA!
Lik far sin men jag tycker bestämt att hon har mamma söta lilla mun.När våra gäster fått chokladmousse och Doris pratat lite med oss var det dags att åka hem. Tänk att tiden den bara sprang iväg!! Två timmar kändes som två sekunder. Åh, man vill ju bara gosa mer. Har en liten gosse som bara traggar om Doris nu...och en sambo som har kollat in alla BILDER OCH FILMER vi har på henne. Patrik som även han längtar efter att få träffa henne IRL!!
Det är nog bara det som pratas om här hemma nu. Patrik jobbade över idag så efter ett besök hos Nana så hann vi hem och laga mat innan vi skulle köra på en isväg och hämta hem Patrik. Nu har han ätit och Ted han vaknade efter bilfärden igen...han tjabbar om Doris snuttefilt nu..ha ha ha. Undrar om vi kommer kunna sova inatt?? Ha ha ha

En liten tös

Idag har jag och Ted myst lite och sen har jag städat, har även gjort chokladmousse för idag får vi snart besök.
Inte vilket besök som helst, nämligen lilla Doris och Mamma Emily!

 Kan inte fatta att hon nu har blivit mamma! Att Doris är ute och idag blir hon hela 9 dagar! Idag ska vi få gosa bebbe!!!!!! Som både jag och Ted längtat. Patrik han jobbar och missar detta. Han förmanade mig igårkväll innan han somnade att jag måste filma henne. Batterierna på laddning och var dom ligger. Han ringde i fm och sade ännu en gång att jag inte får glömma att filma. Men alla som känner mig vet ju att kameran kommer gå varm inom den närmsta timmen!! VAD VI LÄNGTAR NU!!!


NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER OCH DET STÖRSTA SOM HÄNT I ÅR!
Tänk vilken magisk känsla att få vara mamma. Finns inget finare än det lilla barn man har. En puss en kram och ett leende. Det är riktig MAGI.

Vårt "lilla" projekt

Man kan aldrig och jag säger det igen ALDRIG säga att det bara ska ta tre månader...tar oftast mer än ½ år. Om man då jobbar och allt annat samtidigt. Man måste hinna med allt! Ett projekt i detta huset som det inte är renoverat sedan Hedenhös kräver sin tid. Då vi just nu håller på med vad vi tror bli sovrum så har det slukat mer tid än vi trodde. Då allt ska göras. Inte bara väggar..utan allt från grunden. DET ÄR DET JOBB MED! Men samtidigt älskar vi vårt hus och jag mår så bra här. Det får ta sin tid, men detta rummet och hallen ska minsann vara klart till bröllopet....ha ha . Det var vårt långsiktiga mål från början. Det atr ju tid med barn, Patrik kan inte gå upp och pilla där när jag jobbar varannan helg och då har han Ted samtidigt. Det måste man ge tid med, han är ju prio nr 1.

Måste ju visa bilder på vår fina skorsten! Igår målade jag den som sagt och idag är jag även lika flitig och målade endast putsen med stenfärg. Vit färg med lite stenar i, så att det ska synas skillnad ordentligt på putsen och själva skorstenen.
Idag fick jag dock måla i lugn och ro själv...
 Före, vi tyckte inte om det. Såg ut som en "kossa"...på med lite vit färg på ALLT!

OCH VIPS!

Så nu ser alla vad jag menar med puts va? Åh så grannt!! Ännu grannare är den idag vill jag lova, imorgon kommer den bli klar!

Lite andra bilder...
Här har Patrik revit upp en snedvägg, måste bygga luftspalt upp till vinden då vi hittat lite grönmögel. Ofarligt, men det ska isoleras och då blir det fuktigare. Därför måste träet få luft! Annars kan det växa..
 Vi ska bygga någon form av hylla...Så att det blir snedvägg och en liten hylla nertill. Kanske ha några vackra ljus eller nåt?

Garderoben kommer vi nog behålla och inte öppna upp denna snedväggen med på andra sidan fönstret mot vår grusväg.
 Lite ny färg på dörren, nya knoppar och fästen. Inuti ska den målas vit...kanske jag hinner med imorgon... Då jag ändå ska måla skorstenen en sista gång.

Känns så skönt att det händer lite nu, känns kul att veta att vi har gjort det. Det enda vi inte kommer kunna säga det om är vårt gamla trägolv. Vi har haft en Handyman nu hos oss ikväll, en mycket skicklig sådan. Han bedömde golvet, och vi fick ett bra pris på ett HELT KLART GOLV! Förarbete, slipning, finslipning samt lackat!!! Priset var precis vad vi ville och tyckte var okej. Det kommer gå på en dag kanske, sen är det klart. Känns skönt att vi får proffshjälp där. Då tar han även i vår lilla hall. Inte bara sovrummet. SKÖNT SKÖNT VILL JAG LOVA. Vi har beräknat att om en månad ska vi ha dte klart. Allt måste vara klart innan han kommer och gör jobbet, men han har precis varit sjukskriven för sin hand i över 2 veckor, så en månad till för han att repa sig på låter bra ju.
Happy happy...Nu är det enda vi kört fast på är luftspalten, Patrik vet hur det ska göras. Men det är svårt att göra så tjocka balkar är i vägen och det är ju snett. Hm, vi ska ta oss en koll på det imorgon. Man kanske ska unna sig en Handyman då och då när man verkligen känner att...pust ni vet. Väggarna ska jag göra! Med någon form av assistans..Taket ligger och väntar i garaget, det ska Dennis hjälpa Patrik med!

Måste bara visa...Ted idag inne på LINDEX...Precis shoppat till lilla Doris och så stöter han på en fager dam!

Då kan man inte låta bli att känna lite...ha ha ha!
Nu nanar båda mina pojkar! Jag har städat så fint i vårt tillfälliga sovrum, nu är all skit borta och det ser inte ut som ett förråd längre. Nu är det ett mysigt sovrum!! Vad jag har pillat med massa saker ikväll. Duschat blommor och ja, sprungit runder här som en yr höna. Som vanligt när Johanna är sitt friska vanliga Johanna. Träning nästa vecka igen, men väntar denna veckan med. Vill inte riskera ännu ett virus bara för att man tränar för tidigt innan man är kry. Förkylningen är nästa helt borta! SKÖNT MINA VÄNNER SKÖNT!!!


Vårt "TOMTEHUS" den 1/1-09. Då alla julsakerna ännu prydde så fint!!! Fönstret längst upp till höger är det ena av tre fönster i vårt lilla rum där vi har projekt nu.

Ta ta..

Nya underkläder

Ja! Igår eftermiddag var jag och Ted på äventyr, blev en fika på "vårt fikaställe" och så kollade vi på tyg. Var inom "hushandeln" och köpte vit färg med sand i till skorstenen. Vi kollade tapeter och slipmaskin. Kommer sätta tjocka tapeter som man kan tapetsera över sen, rimligt pris med tanke på hur mycket spackel kostar samt hut mycket jobb det är med att spackla och slipa...pust.
Sen körde vi hem och målade, så nu är hela skorstenen vit! Blev såååå fint, så nöjd.

Patrik kom hem och satte i en ny duschblandare till Stugan vår, sen kom min pappa och vi åt mat. Min cykle fick lyse och grabbarna eldade.

Jag och Patrik fick some time alone...såg en film jag velat se så läääänge.
Underworld "Rise of the Lycans", grymt bra. Satt som klistrad framför tvn. Sen somnade vi gott...

Larmet ringde idag, Patrik till jobbet och vi upp. Mös ner Ted i soffan och sen satte jag på kaffe till lilla Erica och mig. Blev lite frukost när tösen min kom. Sen körde vi in till stan, Maxi först. Färg och slingor till Erica, Ted shoppade två nya filmer, en som han tittar på nu: Spirit. Han såg sin andra film i Ericas bil, Spiderman!!!

Vi strosade på stan. Glitter först ut....Erica köpte klämmor, vi var på jakt efter något fint att ha i hennes på när hon ska vara Tärna. Men hittade inget...Vi shoppade till DORIS! Blev en tur på Guldfynd till lill tösen. Sen hittade Ted helt själv en present till lillan inne på Lindex! Halt själv visade han den och sade att ...
- Den ska Doris ha mamma!! Så den fick han köpa!

In på H&M, jag hittade en ny fin svart spetsbh och matchande undies. SÅ FINT, måste införskaffa lite nytt sådant, dels till vår lilla smekweekend!! Kan inte komma i tråkiga underkläder då. Jag är så dålig på att köpa underkläder, oftast blir det så att jag går och tittar på snygga toppar istället. Men idag hittade jag, fin spets!! Mmmm....han kommer smälta. Nu har jag inte solat på två veckor, dags att sola på fredag!! För då ska jag in och kolla på VIGSELRINGEN SOM ÄR KLAR DÅ! Samt hämta dekornålarna, för det glömde jag idag...ha ha.

Nöjd med mina inköp körde vi hem..släppte ut Sindy och sen hämtade vi Sanna. Som Ted saknat sin Sanna! Dom lekte att dom var på utflykt och vi mammor spelade Skip Boo och pratade skit.
Nu har vännen min kört för att jobba, vi ska mysa ner och se en film jag och Ted. Patrik kommer hem när som helst, då ska det målas!!  Den vita Sandfärgen ska på. sen senare iikväll ska den släta vita på, då på hela skorstenen!

Nu kommer snart min Kulis!! Han fick en avi på posten, undrar vad han beställt.
Idag skickas min brudväska!!!!!

Solen värmer gott

Åh, vad jag längtar efter våren nu! Mer än någonsin för nu har vi verkligen något att längta efter!!
Ted och jag mös på fm och sen kom Erica, vi har spelat spel och gjort upp planer för morgondagen!! Så jag slipper åka in med Ted idag till stan...det blir ett besök i Bjärnum bara. Banken och lite husinköp! Jag kommer nog måla skorsten ikväll. Hoppas att vi hittar bra tapeter och att slipen går att låna snarast möljigt. Då ska golvet slipas, kanske lika bra att ta det i hallen med då när vi ändå har den. Kommer måla hela skorstenen vit, den ser ut som en ko nu. Blev inet fint att behålla lite puts, så vi kommer måla på allt. Vad jag längtar efter ordning och reda i sovrummet, alla kläder och sängkläder. Just nu är det bara så rörigt. Hur ska det då gå när badrummet ska renoveras, det blir det jobb med. Samt lite mer pengar som kommer gå åt. Ibland kan vi ångra att vi köpte detta huset just för att det är att göra i varje rum. Men läget på huset går inte att köpa! Vi trivs ju som vi aldrig gjort förr. Jag har aldrig mått så bra som efter det att vi flyttade hit. Nu har man hittat "hem" efter alla dessa flyttningar.
Ted badar sin dinosaurer och jag ska strax klä på honom lite vettigare kläder, sen bär det av!

ÅH MÅSTE JU BERÄTTA EN KULIS!
När jag kom hem efter jobbet i fredagskväll så hade PATRIK gjort ett MONOGRAM till oss! Det är så fint och det ska pryda vigsel och fest häftena. Tänk att han fick ihopa det, först verkade som om vi skulle få beställa ett...men det känns ju ännu roligare nu när han gjort det själv! Bra jobbat Kullis!!!

Sen imorgon ska jag titta på våra dekornålar i stan! Som vi ska ha till bland annat servetterna och blomsterdekorationerna...Dom måste kommit nu, hon sade en vecka...tss.
Visst är dom fina, PÄRLOR MED!! I LOVE!!!
66 kr för 24 stycken....som hittat!!

http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?QRY=dekorn%C3%A5lar&p=IXS750


Nu är den check

Jobbat hela helgen och för övrigt varit så trött.

Pappa och Katja var här igårkväll, vi drack lite rödvin och spelade spel med Ted. Lilleman somnade och vi kollade in Melodifestivalen och trackade ner på det mesta måste jag få lov att säga.
Att vissa bidrag bara kommit med är skam...Men ska inte gå in mer på det. Man klagar varje år ju...ha ha.
Idag slöade jag bara innan jag cyklade till jobbet, Patrik var duktig och målade skorstenen. Målas minst en gång till, annars blir det fläckigt. Imorgon ska det hyras slipmaskin och kollas tapeter!  Nu måste dte hända något innan jag bli knäpp!

För övrigt ikväll så är min brudväska beställd! Känner att så kräsen som jag är kan jag inte vara nu. Det gäller en väska, hallå!!! Men jag är faktiskt kär i den! (Skönt att slippa leta efter det på lördag)

Den är från Matildas fest! Superbra priser och dom har såå mycket! Att man inte hittade den sidan tidigare!

Satin och Kristaller i silverfärg, kristallerna formar ett underbart mönster. Beslaget i antik stil! 300 kr! Taget!!!
Tycker att priset är helt ok, och att själva väskan är såå söt! Kommer matcha min klänning bra!
Så nu väntar jag på brev!!!

Väska väska väska

Brudväska är med svårt...fast egentligen är det inte en superviktig detalj. Tycker inte att den ska kosta skjortan heller....

För ett tag sedan så "råkade" jag ominstallera Windows på vår dator, som tur var så raderades inget som var viktigt från datorn. Det vill säga ALLA BILDER VI HAR HÄR! Då miste jag även en hemsida där jag hittat en väska jag vill ha, eller flera...Nu har jag äntligen efter att ha googlat på allt jag kan komma på hittat sidan igen!!
Vet inte om jag ska beställa den...

Jag har iallafall mailat dom för att få måtten på väskorna...Vill ju att min lilla kompakt Canon ska få plats...ha ha.

Vigselprogrammen är klara för utskrift, eller upplägget är klart. Bara solistsång som ska fyllas i, sen kan man skriva ut och se hur det ser ut...Spännande..Väntar på färg till skrivaren bara...
Nu ska jag ta en prommis till en kvälls jobb.


♥ Vigselprogram

Idag under fm så kom vår Toastmadame Helene, med lilla Ellen. Ted och Ellen busade medans Helene hjälpte mig med Excel. Hon gjorde en Bordsplaceringsmall till oss som ska vara i mittuppslaget på vårt festhäfte. Inte 100 % klar så det får vi göra en annan dag. Men hon ordnade till en sådan snabbt! Sen gav hon mig tips om VIGSELPROGRAMET, hur man ska skriva det och hur man lägger upp det.
Nu sitter jag med en kopp kaffe,ska sluka den sen ska vi iväg innan jag börjar jobba. Har börjat på våra Vigselprogram nu idag. Inte det lättaste med alla tabbar och grejer, men det ska gå. Blir fint med må jag säga, vet ju ännu inte vad Ems ska sjunga så det kan vi inte skriva in än. Men dom ska inte skrivas ut än som tur är.

Kan bara vara skönt att ha dom klara!
Sen ska dom ju sys ihopa med...hm. Känns som om det vi kommer ha mest jobb med är festhäfte och vigselprogram. Tar nog mest timmar!
Vigselprogram från Calligraphen
Bild lånad från Bröllopstorget.
Vad ska stå i ett vigselprogram?

Det vanligaste är att brudparet försöker få med följande:
♥ Plats, tid och datum för vigseln
♥ Vilken ingång och utgångsmusik man valt (och gärna varför)
♥ De flesta spar sitt vigselprogram så det är roligt om alla sångtexter, dikter osv står med.
♥ Allt skrivs sedan i turordning i programmet
♥ Namn på de som ev ska sjunga
♥ Psalmer man valt
♥ Prästens/vigselförättarens namn
♥ Bön/Välsignelse
♥ Namn på tärnor och marskalker


Tärnklänning

Idag rusade Ted upp ur sängen, SNÖ MAMMA! Snö, och ville ut och åka pulka direkt. Jag fick dammsuga först medans Ted åt en våffla till frukost sen gick vi ut.
Pratade med Emily!!!!! Hon ringde, som tur är har jag telefonen med mig överallt nu! Åh härligt att höra hennes röst och DORIS!!!!! Jag hörde Doris, hihi. Hon sade
- Hej Johanna!! ha ha ha...
Härligt att höra dessa bebisljud, dom har man saknat!! LÄNGTAR EFTER DIG DORIS GÖR VI SOM TOKSTOLLAR, ALLA TRE! Ted pussar din bild varje dag och säger:
-MIN DORIS MAMMA!!!
Nedan...Mamma Ems blogg med bilder på Doris och filmsnutt!!! Måste ses!!

http://emilystankar.webblogg.se/

Promenerandes kom Nana och Rami! Barnen var ute och busade i snön och sen kom Erica med. Vi drack kaffe ute! Mmmm...
Gick in och var lite småfrösna, spelade Skip Boo och barnen badade Dinosaurerna. Dom lekte så fint hela dagen!!

Vi pratade lite bröllop, mina tärnor hade lite frågor. Tyckte även att det skulle vara fint med ROSA buketter till dom.
Efter att Erica åkt tittade jag och Nana lite på bordsplaceringen. Visade framsidan som vi ska ha till festhäftet och hon tyckte vi skulle ha rosa band om den silvriga framsidan, så det blir det! Samma gammelrosa band som kommer pryda placeringskorten. FINT!!
Sen beställde min Nana en TÄRNKLÄNNING! Superfin och det är så bra att kolla in REAN! Man kan tjäna så mycket pengar på det. Den är så stilren och fin, plus spets som bröllopet kommer ha som en liten röd tråd. (brudklänning, slöja, ljushållare, servetter....mm)
Haft det så mysigt hela dagen!!!
Nu har min lille kille somnat på två röda, vet inte vad jag och Patrik ska göra....

Jag läste http://sessan82.blogg.se/ och håller helt klart med henne. Det var minsann inte BRUDKLÄNNING som var det svåraste att bestämma sig för. Värst är SKORNA!!!!! Vad ska man ha för skor? Jag vågar inte beställa på nätet, vet inte om man ska ha 36 eller 37...Så det får jag och Patrik ta på Alla Hjärtans dag då vi ska iväg och ha en heldag "FIXA BRÖLLOP". Vi ska försöka hinna ordna med så mycket som möjligt och samtidigt hinna äta ute och mysa riktigt på kvällen. Det behöver vi verkligen, bara vi två. Var längesedan det var bara vi hemma en hel natt. Sen går det några timmar och sen saknar man Ted så det gör ont...Varför är det så? Ha ha ha...
  
En annan sak som är ordnat idag, som min smarta Tärna Nana fixat är serverings personal. Nämligen Sassa finis! Vi kommer ha en HOT SERVITRIS!! Ha ha ha ha! Känns så kul att ha serveringspersonal, känns lite dumt att folk får gå och ta sina desserter själva...Känns lite lamt och lite budget. Kostar inte så mycket ju, tycker jag helt klart att man kan lägga pengar på. Samt att Sassis står och delar ut välkomstdrinken sen med. TOPPEN NANA! Tack, och tack Sassa för att vi fick "boka dig". Vi får höra med Frida med, om hon hon inte känner att hon fixar det själv med Majkens hjälp. Tre stycken i ett kök känns ju ändå ganska så onödigt. Ska prata med Pk och se vad han säger framför allt. Sen ska ju inte Sassa behöva känna stress....vi får se.


Erica, Nana & Sassa nyår 07-08Igår....Mysig fika...sen kunde vi titta in till blomsterbutiken från fiket....Gick såklart in där sen...!!!
  

Blommor beställda

JA! Nu är dom beställda! Alla blommor till vårt bröllop.

Vi har valt Knopp & Stjälk i Bjärnum som vår florist, ett utmärkt val. Jag var väl förberedd och hade skrevit ner allt exakt hur vi ville ha det, samt en ungefärlig budget. Det måste man ha annars kan det springa iväg. Blommor är som sagt inte billigt, men inget jag eller Patrik vill snåla med. Det gör så mycket, synd bara att dom vissnar sen. Men nej Patrik det blir inga plastblommor från IKEA. Ha ha ha.

brudbuketten prata vi ett tag om. Men den ska vara rund, och bestå av pioner och rosor. Kommer gå i färgerna:
gammelrosa, puderrosa (eller som Jessika sade ROMANTISKT ROSA) samt creme och vitt.
En knist av bonzaiträd kommer finnas med, samt pärlor i rosa rosor.
Det jag håller i kommer vara klätt i svart band, med pärlor längs hela vägen.

  
Corsagen har vi inte bestämt men vi ska dit i början av april och "stämma av", då även Patrik ska med och så ska hon visa honom hur en corsage kan se ut. Han vill absolut bara ha något litet! Vi vet inte rikigt, pion (då en knopp) eller en ros. Känns så stort bara...ha ha ha.

Tärnbuketterna kommer vara runda dom med, fast mindre såklart.
Kommer gå i ROSA, enbart rosa. Rosor enbart och rosa band att hålla i.
Wedding, Flowers, Pink, Red, Ceremony, Bridesmaids, Brides bouquet Wedding, Flowers, Pink, Bouquet, Roses, Kali kraum photography, San franciscoFlowers, Pink

Flowers, Pink, Bouquet, Simply blooms

Vigseln kommer gå i vita/creme rosor, Avalenche rosor kom vi överrens om men i april beställer Jessika hem (vilken service) så att vi får se en ros och dom ska vi ha i kyrkan och såklart på festen och i brudbuketten.
Hon kommer att göra en avalenche ros med lite grönt, en till varje bänkrad.
Sen beställde jag även ROSENBLAD, både till dekoration på festen och till gästerna så att dom kan kasta. Kommer ju ligga i våra fina vita korgar. Men det vet vi inte än säkert vilken färg det blir...
Till festen ska vi hitta vaser som vi ska ha blommorna i, samt visa Jessika, då vet hon hur mycket blommor hon ska beställa. Eller om vi inte hittar kan vi låna av henne, eller att hon gör dekorationerna. Vi får se, annars får jag köpa mycket oasis...ha ha. Vitt såklart! Tänkt oss låga vaser med blommor, band runt och en floristnål som håller ihop, då en pärla såklart. Vi får leta efter  något att ha blommorna i. Samt lite plockbuketter...vanliga höga rosbuketter till andra bord vi kommer ha.
White rose by Swamibu.
Hon var så proffsig och hon är så duktig! Känns SKITBRA faktiskt. Sen att vi inte visste alls hur det med festen ska se ut eller hur mycket, men hon kan allt! Vilket trevligt möte, mailat henne mitt kollage jag gjort på brudbuketter!Annars idag?
Fikat med Ted på fiket i Bjärnum, där satt vi och mös innan vi gick in i blomsterbuktiken. Ted har handlat till Doris, plus en ram som nu ramar in bilden på henne så fint. Matat ankor och Ted blev rädd och började gråta!!
Lagat mat tills Patrik kom hem, och sen bjöds det på våfflor som jag bakade och Pappa min kom!
Hna är så söt pappa min! Han sade att han funderar på vad som ska dekorera utanför festlokalen, han vill göra ett hjärta i stål. Åh, lille du! Sen har han fått uppdraget att göra HJÄRTAT vi ska ha bakom oss och klä det med grönt! Vilken Pappa. Vi pratade om björkris och det ska vi med ha till utsmyckning, vet bara om om det finns då...ha ha. Pappa tänker på mycket som inte vi gör. Så han ska designa det till oss! Tack PAPPA!!!

 
GBG i somras....DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!! And i lööööv jo!
Kul att titta på Robert Gustavsson ikväll med med dig! Älskar att dricka kaffe med dig och prata skit! Puss till Pappa!!
Inte bara jag även lille Ted avgudar dig och din blivande Svärson Patrik!!!

Nu ska jag och Patrik pilla med bordsplacering på putern, mindre kul...ha ha ha...om man kunde förstå sig på alla tabeller och tabbar i EXCEL..

Dagen gryr

Denna dagen den gryr den med, idag är jag ledig men Patrik jobbar som vanligt. Vi vet inte rikigt vad vi ska hitta på här. Något måste vi göra, om jag inte hade "den veckan" nu. Så jobbigt att ha dessa smärtor i magen. Snoret rinner och likaså på Ted. Så något trevligt men inte för utsvävande. Funderar på att åka och handla med Ted, kanske ta en tripp till stan och ta en fika. Vet iallafall att idag ska blommorna beställas på blomsteraffären som är bestämd nu.

¨

Det enda jag eller Patrik inte vet är hur mycket blommor som ska beställas till själva festen och dekoration.

Stolt fader

Precis träffat STOLE FADERN NICLAS!

Han var verkligen stolt som en tupp, och han kom med en bild på DORIS.
Jag kan inte tänka på annat än henne nu, jag går här av och an hemma och bara sprallar i benen.
När jag hörde att det plingade på dörren tänkte jag...hm...vem är detta?
Patrik öppnar och säger:
-GRATTIS!
Sen hör jag Niclas, jag tar kurvan ner till källaren och kramar om en väldigt stolt PAPPA!

Hon är ju med på fodda.nu med....tss. Så jag snor den bilden...ha ha. Kan ju inte låta bli att visa upp lilla fröken Doris. Jag fick en bild på henne då hon är ca 2 timmar gammal.


Duktiga Emily fixade detta som ingenting! Vad jag är GLAD.

Kanske dags för oss att baka en bebis med....?

Välkommen lilla Doris!

Som alla har längtat efter just dig! Äntligen är hon här.
 22.15 den 2 februari tittade hon ut!!!
Hon vägde 3480 gr och var 50 cm lång. LITEN SESSA OCH HON ÄR SÅÅÅÅ SÖT!!!
Längtar tills jag får hålla om henne och pussa på henne.
Detta gjorde ni bra Ems och Niklas!!NU ÄR DU MAMMA EMS! Älskar dig HJÄRTAT mitt!!
Kan inte sluta stirra på bilden av Doris!

Lycka

Lyckan den är helt obeskrivlig!!!! Finally!!!!

3 månader kvar idag

Idag är det tre månader kvar tills vi blir man och hustru. Kan inte fatta vart tiden den tar vägen, nyss var det 4 månader. Lite som ska göras denna månaden, men det är bara att kämpa på. Vi ska hinna med en Alla Hjärtans dag dejt med shopping jag och min blivande. Gissa om jag längtar! Äta ute, hålla hand, shoppa, film hemma....mmm.

Idag skulle jag faktiskt tagigt mig i kragen och beställt våra blommor! Passande att göra på en dag som denna, eller varför inte göra önskelistan...Vi får se.

Efter en jobbtur till 13:30 och en trött liten Ted som grät efter mamma på middagen. Han hade bara brutit ihop och skrekigt efter mamma!!!

3 MÅNADER IDAG, jag kan inte fatta!!!! Tiden den rinner iväg just nu!!!


Festhäftet

Varit ute på promenad, bakat muffins och lagat mat. Familjen har gjort lite idag, sen somnade vi till "Svarta Pärlans Förbannelse"....

Nu håller jag på med vårt festhäfte! Har många sidor, men svårt att hålla koll på vilken sidan som ska skrias ut hur nu igen? Ska säkert gå bra, bara man får testskriva ut....Sen ska det skrivas ut fint och därefter kopieras. En skrivare, iallafall den vi har orkar inte skriva ut alla papper fint så som vi vill ha det. Så en kopiator får göra jobbet.
Vad tycker ni man ska ha med i ett festhäfte?
Avslöjar snart vad vi har med...tss...
Detta med bordsplacering är lite krux, men det ska nog lösas med den bra mallen jag har fått. Det är s många bara nu när man ska skriva om alla gäster. Inte det lättaste vill jag lova...


RSS 2.0