Alla Hjärtans dag

Idag är det Hjärtedagen! Igår fick jag prova min vigselring, GUD VAD DEN GLITTRADE.
Den var helt perfekt. Det var bling bling, men ändå inte för mycket. Den va skön att ha på sig och kändes helt rätt. Det var en ring som jag aldrig sett förut. Den är min! Bara min.
Kan ju beskriva den, batteriet tog slut i min kamera, dom fixade med bra ljus och allt bara för att jag skulle fåp ett bra kort, men lyckades filma en snutt på 5 sekunder.
- Bara att komma in och fota och titta på den om du vill!
Där är en större sten i mitten, caraten vet jag inte. Frågade faktiskt inte, var så ställd över att få se den. (ska såklart ta reda på det, guldsmeden kommer säkert skriva ner det till oss) Att det är Farmors gamla vigselring! Den större stenen har en underbar fattning, samt dom åtta diamanterna på var sida om denna (fyra på varje sida) Fattningen på dom är med helt wow! Den är en liten prinsessring, men samtidigt elegant och tidlös.För att inte tala om att diamanterna har så fin kvalité. Det sade guldsmeden och det syntes, när jag jämför ringen från Guldfynd som jag provade. Denna glittrar ju.
Patrik tyckte med att den var wow. Han blev bländad av glittret från stenarna.
Jag gick bara och drömde om min ring, glömde sola. Hade bara den i huvudet.
Kändes häftigt att få ha den på mitt finger! I stundens hetta så drömde jag mig bort i några sekunder.

Idag ringde min Svägerska Helene och gratulerade till den fina bilden i tidningen! Att vi är med och tävlar om att bli Norra Skånes Brudpar. Vinna en liten resa, och brudbukett. Det hade inte varit fel. Hon berättade att det var fler än vi trodde som anmält oss, och att det var hennes bild som kommit med i tidingen. (anar att det är den utanför kyrkan)
Precis mailat fotograf och det kändes kul att få svar från honom, från och med den 10/4 stär han till vårt förfogande som han skrev. Ska träffas på Påskdagen klockan 14:00. Då ska vi gå igenom allt, även provfotografera. Spännande spännande!

Mina pojkar sover än, jag sitter här med kaffe. Kan inte somna nu! Klockan är halv nio och vi ska ju till VÄLA idag, var snart ett år sedan jag var där. Och då var jag bara utanför....
Håll nu tummarna för att vi hittar allt idag! Visst idag är det 11 veckor kvar, men som en annan blivande brud sagt..
- Man har ju även annat att göra än att planera bröllop....(hus, hem, barn, jobb, träning, vänner, släkt....för oss rneovering och ved som i mitten på Mars ska kapas och klyvas) Så man planerar ju inte bröllop 24 timmar om dygnet.

11 VECKOR IDAG!! Känns så konstigt att skriva det...det kommer gå så fort. Och även om man har det mesta klart för sig, så är det ändå saker som ska göras dom fyra sista veckorna innan. Johannas nerver börjar spöka, inte minst den kommande möhippan, med tanke på vad jag fått för direktiv....Detta med tatuering är skrämmande.
Jag har velat "tatta" mig sedan jag piercade mig i näsan (14 år) tack gode gud att jag inte gjorde det då!!!
Men har aldrig tänkt ut vad eller var..
Var har jag en tanke, men om det nu blir en möhippa innan bröllopet så är dte kanske inte det bästa stället. Jag vet inte...men igår gick det upp ett litet ljus för mig. Jag vet ungefär vad för något jag vill ha...om dom nu tvingar mig. Kan ju inte mesa ut och bara tatta en prick. Jag är väll en Rockbrud!!!!

 
  MR Marilyn Manson konsert....nästa vecka drar vi och ser AC/DC så visst är jag en rockbrud!

Iron Maiden för andra gången...

Kommentarer
Postat av: Tinna

Hej gumman. Skoj ni är med i tidningen idag =)

Nej, det visste vi inte att han inte får sitta med de andra, varför då ? Vi vet inte heller varför hans post är inlåst... vi har frågat ett par gånger, men ingen som vet...

Ha en fin hjärtedag !

KRAM

2009-02-14 @ 09:01:26
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Tinna

Ok, men näää...då kör nog ssk:n en lögn för dig, för mamma visste absolut ingenting. Vad tråkigt för honom att bli utstött, kanske därför han ringer så mycket igen för han blir ju orolig. Men vi förstår, det är ju inte fräscht. Hoppas du har shoppat massor idag !

KRAMELIKRAM

2009-02-14 @ 13:06:02
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Veronica

Rösten är lagd =)

2009-02-16 @ 12:50:16
URL: http://verros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0