Congratz Valborg


Nöjd efter min (host host) tur på NOVA.

Fräzigaste Onepiece is mine.
Inte bara dressed up och snygg som attans är den. Lagom casual dressed and comfy.
Åh det bästa med den är att den går att variera i mängder. Verkligen love at first sight.
SÅ fint då vi ses. Vi tre. En del av en stor kärlek.


Still going strong. Min Fina Tina. HURRA för henne idag och idag 29 år. Tänk tösen. Vad åren går!
Ja



Filurigt Par klockan 23:30, och på hemgång.
Dressed "Black on black"
 
Det andra som var i färg var mina metaller på väskan och smycken. Oh i like it. Vad händer med mig nu? Mer och mer modeklurilur här ju. Men åh vad jag tycker det är kul. Brinner ju för annat är träning, kost och hälsa. Detta är med Hälsa. Ha ha ha!
 

Because i'm worth it






Sådär ibland kan man vara väl förtjänt av "det lilla extra". 


Fransar. Jag känner mig själv så väl så jag tror jag är stucked....hooked. 


I made it. Men avskyr det. Åka tåg. 

Best Pierre Robert




 

Many shades
 
I ❤️ Pierre Robert  Ett stort tack till Pierre Robert & Buzzador för allt
 
Mitt val kommer vara självklart efter att jag nu testat något av det nya ur Pierre Roberts Sport Kollektion, deras sport Bh-ar. Jag har definitivt inget att anmärka på dom. Passformen är perfekt! Dessa är funktionella till vardags samt både till hög & lågintensiv träning. Sitter "comfy" på och sen är dom ju Vrålsnygga med!
 
Jag inväntar nu med spänning och hoppskuttar lite för en tredje väntas dimpa ner i min låda. Denna gången en vit. Kommer passa fint i min lilla samling. Har ni inte testat dom så gör. Jag har testat måååååånga sportbehåar och detta är den första som jag vill klappa för.
 

Päronfest




Idag demades Celsius på gymmet. Många som ännu inte smakat nya Päron. En ny favorit helt klart för mig! 

Family tour





Kan man ju lugnt säga denna söndag. 
Tre olika familebesök. 
Lunch Fika Middag 
Ett två tre 

Tripp



En regning och lite halvkass telefon bild på mitt fina umgänge denna lördag.
Regnet öste ner mot slutet. Vi var alla dyblöta men flinade på ändå.

Kärlek på en Kulle.
 
En liten roadtrip långa väga blev det idag. Värt var mil att pumpa.
Vi besökte först VÄLA men det var mindre trevligt med tanke på alla "jagmåstespenderaminlönnu" ha ha ha. JAG ska icke snacka jag vet. Men kom ut med ett surdegsbröd som vi ska njuta av imorgon till frukost.
 
Sen har vi kollat in fräcka åk på en bilträff och grabbarna var eld och lågor. Jag tyckte minsann att det var trevligt att titta på alla bilar. En AUDI R8 går inte av för hackor när den bränner iväg. Då får även jag gåshud.

Hårt



Denna dagen var fin men blev tuff på många sätt. Ja, ofta kan jag skriva att en dag blir tuff eller är tuff. Känns tuff och ibland väljer jag att inte berätta varför. Så kan det vara.
Men något roligt är att jag kände mig sådär fräzig i mina LEO byxor som jag hittade i gömmorna så jag vek fram alla vår och sommarbralls. Hur kan ett par byxor få en att le? Ja den är en fråga det. Kanske för att dom är sådär lite fräzigt fräcka och uppiggande. Var det mer än jag som tyckte och fick många fina kommentarer för dom.
Hej hej kissekatt!

Protein fest

Jag är helt såld på mmsports Mix!





Detta gör det enklare och väldigt lätt denna veckan att deffa. Sakta ska det gå. För att sedan krympa krympa men behålla mina muskler som jag nu sletit med att skapa. Muskelmassa är en helt annan än för ett år sedan bara. Det är en sak som är säker. Jag är säker på att jag funnit rätt balans i träningen. Sen är det sjukt kul med! 
Så denna veckan har jag pillat lite med min kost. Plockat bort mitt kolhydratsmål Jag har nu (nej gröten är kvar jisses) och ätit detta goda. Så mycket variation med just våfflor och pannkakor. Både matiga och söta. En dag pannkakor med kylling. En annan våfflor med sötning och min favvis: kanel. Behöver verkligen inget annat till. Dom är SÅ goda! Man blir proppmätt och dom som känner mig VET att jag är tokig med pannkakor och våfflor. 
Enkelt med! Kidsen tyckte om det! 
Bara blanda 3dl vatten( jag tar 1/2 dl mer vatten står 2 1/2 dl) och vill du ha extra krispiga gör som Farmor min eller Per Morberg tillsätt lite bubbelvatten.
Jag gräddar/steker i PAM spray. Pga mitt kaloriintag. Tips Big time!
Annars om ni vill ha fett till så kokosolja och ännu mer fett: smör. Kan tänka mig att det är gott med. 
Så gott. Himmelriket! Enjoy och kolla in Mmsports hemsida och klick klicka hem! 

Morgoncardio utan

Jacka eller luvtröja! 
Wihoooo!!! 




Vad du äter


Sugen på: 
Korvstroganoff Leksandsknäcke Skagenröra Ishavsröra Havrefras 
Riskakor Leverpastej jordgubbar 
Jordnötssmör Coleslaw Äpple 
Banan Nutella Spagetti äggnudlar 
Bollar Fikon Smörgåsrån Pyttipanna 
Ost Sushi Annanas Russin Solrosfrön Rårakor Lingonsylt Köttbullar makrill Hönökaka Sötpotatis Piroger med köttfärsfyllning Spenat i tortillas Snusklubba Majskolvar Joakims scones Morötter laxrullader Jultårta från Finland GRÖT med extra allt.



Så kan man göra

- Mmmmm grrrr jag tar ett bett.
Heeeeej lille Ferraribil! Du kan icke smita. Fast i mina tassar. Greppa hårt. Titta så fin! 
Bit bit igen. Så som man SKA äta en Ferraribil.
Truten full med wrooooom. 
Tugga tugga. Käkmusklerna fick arbeta. Bissingarna tugga tugga. Favorit: Ferraribilar ❤️ Sprite Zero 
 
Yesterday was yum yum in My tum tum in the sun sun. Skål på balkong. Fääääääst med Sprite zero och gottispåse.
 
En dag som denna som varit tung minst sagt så blickar jag tillbaka lite. Bland annat från gårdagen.
 
 
 
 

Söndagssmul


Åh den mannen.
En söndag och sista dagen av ledighet. Var blev dagarna av? Haft fullt upp och fått mycket gjort fast jag inte varit på hemmaplan. Detta har dock gett mig lite hemmakänsla med. Känns som en del av mig är hemma här med. Jag är ju hemma med Joakim.
Tänk att vi snart träffats ett år. Ett år sedan vi träffades den där junidagen.
 
Jag vaknade minsann först och såg solen titta fram. Har vänt helt på dygnet denna veckan och haft en sund livsstil gentemot hur min kropp mår bra av. En dygnsrytm som jag märker ger mig betydligt mer energi. Jag är ingen nattmänniska det är jag säker på. Min kropp tar stryk och knopp av nattjobbet.
Han bakade scones och dukade fram frukost.
Dagen bestod sedan av bilmeckande, matshopping och träning. Grillning på balkong och det blev minsann burgare idag med. Fast idag utan att väga och MED ost och diverse goda tillbehör som jag annars inte äter under deffen. Oj oj oj så gott ost är. Farligt gott.
Mys på balkong med Gotte.
En helt otroligt fin och välbehövd dag bara vi.
 
 
Vad fin du är. Tack för all kärlek Du ger mig.

Saturday i'm in love








Take me to church







På en bänk






#rörinteminbil

Ha ha ha! Så kan det kännas att köra och att parkera i Malmö. Svettigt värre. Startade dagen med kaffe i soffan, mys. Sen hittade jag en ny morgonrunda att traska. Lite kyligt ute nu igen. När jag väl kom hem smakade gröten utmärkt. Mums i munnen! Sen tog jag mig tid att locka kalufsen. Pudra näsan och duscha. Ett lyckat besök på Mmsports. Fick allt jag skulle ha och lite till. Okej det råkade slinka ner Questbars med. Men bara att plocka bort mina nötter så kan jag äta en! Ljuvligt till eftermiddagskaffet. Känner att jag nog behöver det där fettet mitt på dagen ibland. Ikväll blir det keso, ätit casein några kvällar nu. Att räkna och variera gör en diet enklare. Ingen vill äta samma dag. Tröttnar dock icke på gröten. Lär inte hända. Hurra för min gröt. Väl hemma sken solen och eftermiddagskaffet avnjöts på balkongen innan jag frös om tassarna. 
Systuga och maten på bordet när J kom hem. Snart mot gymmet. Idag är jag sugen på allt. J stöttar och peppar. Fina fina Joakim. 





Fint ska det va


Åh! Vaknar strax efter att J har smugit upp. Massa sömn! Det var längesedan jag sov så många timmar i sträck! Minns inte sist. UTAN att vakna. Så vid 6:45 satt vi i soffan. Jag pussade hej hej, och sen satt jag kvar. Planerade upp dagen i huvudet. Utan tider förutom en men bara en rolig tid. 17:30 ville jag ha mat på bordet till Honom. Tända ljus och äta tillsammans. En tid bara. En fin tid.

Jag fick till ett riktigt bra pass idag. Mer energi än senaste dagarna. Undrar varför? Nej, tror jag vet. Kärlek+sömn
Sen fixade jag lite mer matvaror och annat "to have". Hem och fylla på med ett litet mål Tonfisk och grönsaker. Spara mig till middagen med J. Kul om vi kan äta snarlikt ju. Sen off and away till Nova. Oj oj oj. Farligt att han bor så nära. Fyndat. Berättar mer imorgon och om hur jag tänker angående shopping. Host host. 
Litet mellis väl hemma. Det går bra nu. När jag har att göra är det inte lika tufft med maten och jag märker inte av att jag äter ganska lågt nu. Envis med. 
Jag började kocka, väga, fixa och dona. Har nog berättat innan om hur jag funnit kärlek till att laga mat. 



 Fint ska de va! 


Att sitta länge

Och dricka morgonkaffet. DET är livskvalité. 

Det vankas gröt (kärlekienskål) och ben/rumpa pass samt....shopping! 

Comfortzone

"Life Begins at the end of your comfortzone" 


Wisemind den där balansen mellan förnuft och känsla. Det bästa med DBT! 
Arbetshelg över! Trött som ett as men så nöjd så jag vill klappa (och vi kollegor gör det med) mig själv på axeln. Fan vad vi har gjort ett bra jobb i helgen. 
Nu ska jag soooooova och nu är 
Jag L E D I G! 
En plan för veckan är bland annat att flippa pannkakor. En av många planer tankar idéer. 

Fotografering

På gymmet idag och möte för alla instruktörer. En sommar nalkas och nytt schema ska göras. Lite ledighet varvat med pass. Fotografering och jag var inte ett dugg taggad för det. Dålig hårdag och kände mig Sleden. 
Åt en lite mindre frukost på gymmet. Dom andra snaskade räkmackor. Huvva. Efteråt kom jag på att jag kunde ätit räkorna och ägget. Ja ja. 
Ett ben rumpa pass men inte så värst med energi idag. Antar lite timmars sömn och pyttemat gjorde sitt. Sen tar det på krafterna med nattskift en hel helg. But i did it (But ha ha ha) 
Handlat lite och idag är jag sugen på dom mest lustiga saker. 

Nätterna går bra. Dock hungrig hungrig hungrig. Det är bra. Bevis på att saker händer i kroppen. Fortfarande taggad och mår som allra bäst med mina lådor och min kontroll. Tror det mesta sitter i huvudet. 

Det mesta packat, förberett inför en liten "veckoflytt". Ser ut som att jag ska flytta. Nae, bara liiiiite kläder. Mat för natten klar och ska strax värma största målet. Jag är så sjukt hungrig och kroppen skriker efter mat NU! 



Bilderna: Påskafton vid Steninge strand.

Jag har ett enormt fotosug! Tror att det är vädret som gör att jag vill ut ut ut! 



Perfect Fit

 
PIERRE ROBERT i like Y O U
 
Önskar alla en fin lördag och påminner om 30% rabatt med koden PIERRE30ROBERT fram till den sista april.

Sport bhn som funkar till allt.
Både för mina tunga styrkepass, för min spinning, för mina promenixer och även hemma för att den är så SKÖN.

That touch


Jag tror minsann att jag varit Pirat i mitt tidigare liv. Sådan kraft jag får av havet, av vatten och dragkraften jag har till det. Första tådoppet för 2015 blev den 9/4. Kallt? Mja, inte 25+ men tårna skulle doppas.
Ljuvligt att sedan gå upp och känna den VARMA sanden mellan tårna. Lyxpeeling. Åh!

Fridayquest


Det skar i mitt hjärta att lämna idag. Inget kul alls. Aldrig kul. Jag är ju mamma. Jag vill vara där alla dagar. Idag märkte jag att Lias var mer off än vanligt. Så inte bara jag. Frågade honom vad som var fel. Men han tittade ner. Såg hur hans lilla öga fylldes. Jag höll om honom. Berättade att jag med tycker det är jobbigt och att jag älskar honom SÅ. Jag fällde en tår, fällde två. Då ser jag en tår på hans lilla lilla kind. DET var inte kul att gå. Det ömmade i hela kroppen. 

Ett försök att sedan sova innan nattjobb. Omöjligt. 
Blev till att sysselsätta sig. 
Alla blommor duschade. Alla fönster putsade. Dammat och tvättat. Donat och pulat. Sommardäck från förråd in i bil. Ner och ha pass. Köra och byta däck och finaste brödrar till hjälp. Tryck kollades, olja och det går bara inte att byta till sommardäck utan att tvätta bilen. Ren körde jag hem. Fick torka i garaget. In med vinterdäck i förrådet. Andas? Matlåda värmas samtidigt som jag kokade kaffet och duschade. Värt det? Ja, avnjöt min mat i ett rent hem med vackra fönster. Körde i en skinande bil till jobbet. Hjärnan tänker på annat. Vet att imorgon kan jag sova lugnt, vakna och inte stressa. Men kommer nog sitta och tänka på Lias inatt på jobbet. Han var piggelin då vi sade godnatt. Ted positiv som alltid. Mina modiga pojkar. Saknar er redan så det gör ont. 

Brunchgains


Före 


Efter

Sen dagen. Som var helt underbar. NU längtar vi ännu mer efter semester! 












B I O V I P









Eftermiddags bio detta Påsklov. Ibland och just denna veckan är det LYX att jobba oregelbundet. Betyder mitt i veckan extra mys eftersom det är Lov för Ted. Även om alla i kommunen har lov är det alltid lugnare mitt i veckan. Ja, vi hade hela salongen för oss själva. Kassörskan skrattade för ordningssam och kontrollfreak som jag är så hade jag bokat biljetter. Vi såg Asterix och Gudarnas Hemvist i 3D. Lias och Ted mös ner med sina popcorn. Lilleman hade lite bry med glasögonen men det gick. Riktigt bra film! Mysigt! Stänga av allt annat. När vi sedan kom ut så sken solen RIKTIGT varmt. Vi tog en promenad och pratade om morgondagens planer. Vad ska vi äta då? Efter att vi planerat och funderat i affären införskaffade vi till Tapas. Jag har bakat frukostbullar under kvällen och blev precis klar med allt "hemmafix" till 20:00 och Sveriges Yngsta mästerkock. När barnen sedan lagt sig så packade jag stora Picknick korgen. Men det vet dom inte ännu..var vi ska avnjuta vår Tapas gotte! Imorgon blir det Roadtrio söderut! 

Prepare for summer


Dag efter dag går. Jag känner hur dessa tre dager har snott energi från mina gympass. Idag var jag helt slut efter mitt bröst/triceps pass. Men det är som Doris säger: fortsätt simma. Jag vet att det gör gott och ger resultat. Efter 3 timmar MÅSTE jag ha mat! Jag är dock slarvig med dryck. Måste få i mig mer vätska. Idag fick jag sprängande huvudvärk sådär kaboom på gymmet. Nej, det är inte bara maten det ÄR brist på vatten. Ajabajja på mig själv! 

Vill passa på att påminna er om Pierre Roberts Sportkollektion! Jag tvättar mina två om vartannat. Jag inser att fler måste införskaffas! Gärna en vit! Undvik att tvätta dom i sköljmedel. Jag häller upp vatten och flytande tvättmedel och tvättar upp för hand. Perfekt! Jag är så nöjd med dom! Pågår en tävling just nu så kolla in deras hemsida! 

Hjärtegulls


Min kväll med dessa tre Gosingar! 

Hunger

Fi fan. 
 


Den kom som ett brev på posten. 
 
Igår drogs det ner på kcal intag. Inatt var jag hungrigare än vanligt. Det är helt sanslöst vad kroppen vänjer sig fort vid kosten. Nu undrar många kanske kcal mängd?
Jag går från förra veckan intag på 1500/dag till 1100/dag och JA det känns såklart. Dessa kcal är i form av kolhydrater och för mig blir det mycket energi som försvinner. En rejäl sänkning och en sådan har vi inte gjort sedan jag startade denna dieten i slutet på dec. Jag åt 1500 i februari, sänkte i mars och höjde veckan som gick igen. Nu drar jag ner och så lågt har jag inte legat innan. Frågan är fyllardag denna veckan? Ännu inget helt bestämt. Får inte vänja kroppen vid detta låga kcal intag och därav sänka min ämnesomsättning och behov av mat. Hunger är inget farligt. Men tre timmar är verkligen MAX nu utan mat. Precis som förra våren. Som en klocka. Denna dagen kortare så inte så farligt jobbigt idag. Vi får se hur veckan fortskrider men gissar på en fyllardag.

Ja denna kortdagen lätt. Gick bra. Lite seg på gymmet. Betydligt mindre kraft än förra veckan. Men tänkte mig Rolls Royce inte Toyota! Boom! 

Ett hav av Kissar

 
Döpte jag denna bilden till som knäpptes Påskafton under en kvällspromenad. Bakom kissarna skymtar havet och platsen där vi hade vår första picknick. Funderar på att skriva ut och rama in. Tycker den är så vacker. Är inte säker på upplösningen dock. Men tanken är att prova på. Ett vackert motiv plåtat av mig.
Annars har dagen varit tung dessvärre. Man kan inte vara på topp alla dagar. Handling utfördes inför barnens ankomst och fyllde på mitt keso, gryn och massa grönt förråd. Ett styrkepass och ett spinningpass att instruera som vanligt en måndag. Sedan kom mina små pojkar.
- Jag har saknat dig mamma!
Åh, lille Lias en natt sedan är vi lite lediga denna Påsklovsvecka tillsammans.



Family feeling dag




Jag undrar vad hon tänkte när jag tryckte upp telefonen i nosen på henne?
Argh, inte nu igen!
Ha ha men hon är van och posar lite lätt för hon vet att får jag en bra bild så ger jag mig.
Jag vaknade tidigt denna söndag och Påskdagen. Lite tokigt tidigt före alla andra. CJ var uppe det hörde jag och Emma hade nog varit ute på sin morgonkiss. Jag njöt av en kopp kaffe och tittade på solen när den gick upp. Där satt jag länge. Funderade. Sedan gick jag ut en liten stund på verandan som vätter ur mot havet. Folket började vakna och det var dags för frukost. Underbara 80 gr havregrynsgröten. Himmel så gott med massa kanel. Sen stod promenad på schemat! Lite kyligare idag men ack så skönt. Efter detta pular var en med sitt. Jag snusade en stund på gräset och mja lite kyligt med i solens strålar värmde det gott bitvis. En fin dag och middag, dukning fixades flexvis alla oss emellan. Sedan poff alla samlade vid matbordet och pratade om gårdagen och hur fin den var. Hur gott maten smakade och om vad som komma skall. Kaffet avnjöts i köket även här tillsammans och planering av resa. Inte helt enkelt när det ska stämma för alla och passa in. MEN vi har hittat en veckas lucka för alla. Känns så spännande och ser fram emot att besöka deras Stuga på klipporna.
Blev en promenad till och en kram för att säga Hej och tack för denna gången.
Jag var lite smålissen och då säger en vis man kallad CJ:
- Det fina med att åka är att man kan återvända.
WORD.
Vi (jag och min gubbe) besökte sedan goda vänner när vi nu var i Staden med Tre Hjärtan. Middag serverades och kaffet smuttades. Vi pratade mycket om den lilla Familjemedlemmen som anländer med Beräknad ankomst inom 20 dagar. Spännande!
Sedan körde Han hem till sitt och Jag till mitt vilket gjorde ont.
Kvällen bestod sedan av tappert försök att hålla sig vaken.
 

P Å S K afton

Påsktanten J glad över sitt nya blingbling & blus.

KÄRLEK PÅ FAT. Det fina Påskägget fick jag till frukost av CJ/Farmor i F. Så gulligt! Det sparas för det ska jag med njutning sätta bissingarna i en dag. Älskar marsipan.
Sen ett kokt ägg dagen till ära och min älskade gröt! Kaffe gånger två. Mumma!
 


Påskmiddagen förbereds vid 14:00 snåret. Grillen är klar och maten var superb!
 
Bröder vaktar köttet!

Eftersom jag inte åt av peston gjorde jag en egen liten sås på kvarg, örter och lite senap. Tänk så finurlig man kan vara!
 



Får  jag lov att stolt presentera "Familjen H" från verandan denna Påskafton.
Solen sken och endast en liten stund efter att denna bilden knäpptes började det hagla. Då avnjöt vi desserten och flinade åt att vi nyss poserat där ute. Men solen kom igen och sken resten av dagen. Bättre Påskväder kunde vi inte fått.
 
Jag knäppte många fina bilder denna dag. En dag att minnas med glädje, kärlek och solsken. Lite tokerier och magiska ögonblick. Vi samlades som vi gjorde vid Julen vi 7. Samma skara. Känns fint och bra och känns som en tradition kanske skapades. Jag är mycket för det familjära och traditioner. Barnen fattades mig men som mor vet jag att dom hade det super där dom var med alla kusiner och farföräldrar samt sin Far. Så jag kände deras lycka i mitt hjärta.
Förutom en fin dag med mycket prat avnjöts något glas rött, promenad vid havet och dessert. Jag bytte bara ut glassen mot min kvarg och det var himmelskt gott. Blev bär från gården till och det både såg och smakade fantastiskt. Vi njöt av en solnedgång i finrummet och även här många långa samtal. Sedan fick vi uppleva fyrverkerier. Ett litet men ack så fint och en brasa. Första gången det smäller lite i sällskapet med min Joakim. Vi firade ju aldrig Nyårafton tillsammans. Så vi pangade in Påsken istället.
- Så brinner det en brasa där nere...
Han börjar känna mig skrämmande bra den där mannen. Och jag är säker på att jag börjar lära känna honom med. Vilken dag vilken dag.
 
 

Låååååång men ack så fin





Jag tror minsann att detta jag äter just nu denna veckan är helt perfekt för mig. Balansen jag hittat denna veckan är sinnessjuk! Ska berätta mer om detta fast inte nu. Sjukt spännande detta men en liiiiten skräckblandad förtjusning över nästa. Men Hey ho let's go liksom. Det väcktes en ny sporre i mig för snart en vecka sedan minsann. En taggad eller ska vi säga Nytaggad (nej jag har inte tatuerat mig igen....får vänta....men det kommer) mer SÅ jäkla fylld med rus att fortsätta fighta. 

Jag vaknade även idag med ett leende. Märkvärdigt för nästa vecka kommer bli tvärtom det känner jag på mig. DÅ kommer jag vara hungrig och alla som Dietar klart efter Loaded frossar. Ha ha! Oj. Ja, var tappade jag tråden nu? Linda kom och vi fick lite mysmorgon och catching up. Sen körde jag till gymmet och veckans 5:e HulkBamsedunder pass utfördes. 100 i benpress klarade inte 110. Men provade! Provar igen snart! Tro mig! Den lilla bananen gör susen. Testade en ny övning som jag med ska dela med mig om. Vid ett senare tillfälle. 
Lyckoendorfinrus i kroppen körde jag hem, duschade och packade in i bilen. Mot semester! Men först något viktigt. Påskpresent till Farmor, Farfar och Pappa som väntade på mig. Familj åh. Vi  åt mat. Pappa dreglade över min mat. Mums sade jag och han flinade. 
- Ddddu väger allt och räknar?
Ja lille Far. Det gör hon. 
Han log och såg stolt ut. Farmor hon berättade om vad hon visste om vad jag pysslar med och Farfar nickade instämmande. Tänk vilken förståelse och vilket intresse dom visar? Fast det är så konstigt i deras värld. 
Två brödrar plingade på under kaffet. Fick krama om dom med innan jag styrde kosan mot: Ett kärt återseende, påskduk på och finservis fram. En stilig man och hans fina Far. En bror och hans Tös. Vi vid Julen fick ses igen och Vi ska färga denna helgen gul, leka rulla ägg och njuta av det vackra vädret här vid havet. Gissar några promenader med Emma. Hålla hand på stranden och lyssna på vågorna. Massa prat och placering planering och klurilur. Dom ska laga lamm och jag ska äta lamm (oj oj) med mitt tillbehör. Vi får se hur detta går. Min mat är med och jag känner mig så förstådd. 
- Vi har väntat på dig. 
När Överste CJ sade det då slappnade jag av. Kände kärleken och log mot honom. 
Vi (läs jag och Gubben) rymde iväg en sväng sen eftermiddag. En liten sak jag fixat och det blev så fint. Som allt vi gör. Åh, vi ska göra en kyckling med! 


Sådan kraft

Åh vilken power igår! 
Och IDAG! 







Haft en helt underbar dag. Bara Jag. Bara Johanna. Gjort ALLT jag tycker om att pyssla med (införskaffade lite nytt till garderoben igår så det ruset sitter kvar) 
Jag vaknade med ett stort leende. Log och tänkte: här ska klickas kaffe! Utvilad trots få timmars sömn. Antar att det var dagens roliga planer som fick mig att stråla och INTE en enda tid att passa. Den tiden jag hade blev inte av. Bio en annan gång snart. 
Njöt av min gröt och banan. Smuttade kaffe i min takt. Easy Easy. Blev sprallig i benen och åkte på ett oplanerat äventyr. Hittade en kökssoffa såklart. Ja, den fick stanna i affären. Jag har inte plats dessvärre. Men åh så fin! 
Vidare mot mer LOPPIS och ett nytt hak. Ha ha redan bundis med ägaren. Sedan mot Willys som jag aldrig annars handlar på men....bara Dom som har LIBA brödet och sockerfritt. Här ska Preppas GOTT till påsken.  

"Kärlek är att dela sitt bröd" här pågick matförberedelser för påsken för fullt. Jag har skrutit lök så tårarna sprutat, och stekt nötfärs av glädje. Jag tycker OM att laga mat! Jag har funnit en glädje i det. Kanske för att jag för första gången i mitt liv mår bra av det jag äter? En livsstil jag inte skulle byta mot något. Jag tänker inte sitta och hänga läpp i påsk över att jag #deffar. No no. Denna veckan är kcal intaget lite högre (som i februari) för att min kalipermätning var riktigt lyckad. Så denna veckan "chockar" vi kroppen med 150kcal extra var dag. Låter knasigt? Men inte för mig och JA det känns. Vilken kraft! Fyllardag är dock bortplockad, och nästa vecka gör vi en rejäl sänkning. Planering och att vara förberedd är nyckeln. Så, klart jag ska njuta i påsk av min mat och få känna det där lilla extra. Hon kan minsann tänka till. Sockerfritt och det absolut bästa brödet, nötfärs och kvarg. Sen en massa grönt. POFF: TACOS mina vänner. En del av prepp klar och om jag smakat en tortilla idag? Ha ha. Vad tror ni? Ni ser ju. 
😋 Tur att ingen var här och såg mitt kalas. Truten full med maud så mead maud. Även under deff äter man. Mitt bordsskick...Iförd mammas stickade tröja med Musse på, mjukisar, och fortfarande otvagad efter gym avnjöt jag dagens nypreppade mål: sockerfritt Liba bröd, nötfärs till detta en klick lättkvarg en massa grönt &  liiiiiite tacosås #bonapetit 

Jag har pysslat i mitt hem. Putsat mina nya speglar, pulat med loppisfynd och flyttat fram och tillbaka på prylar, vattnat blommor och vägt mat. Planerat matintag och tog en lång dusch. Packat lite och slog in påskgåvor. Tänt ljus. Gått en skön kvällscardio och dammat av kvasten. Nu småtittar jag på tv och tömmer min fån på bilder. Njuter av en kväll där jag gör precis det jag vill. Och ser fram emot morgondagen och Påskhelgen. 




Till er med kärlek

" Real Gain Buns made with love" från mig till Er 
(med extra allt)
 
För att jag tycker SÅ mycket om er mina fina kollegor!
Miss i nassen surprisebak till Dom. Även om jag bara fick baka och dofta (inte då dåligt det heller att knåda en deg och skjutsa in i ugnen pirret att GE)  är det så fint att visa uppskattning. ATT visa att JAG TYCKER OM ER.
 Dom åt på, och jag höll ställningarna! En kollega sade:
 
- Jag ska tänka på dig!
Jovars, visst doftade det ljuvligt och dom var säkert sjukt goda. Dom brukar bli lyckade och väldigt enkla att göra. Utan jäst. Men jag kan hålla ut eller komma på deffbullar kanske? Ha ha ha! Natt i natti nu ska "Bullmamma" sova...Och LÅNGLEDIG!

Love on a plate


Helt insane vad denna dagen blev super.
Redan när jag vaknade hade jag sådan kraft.
Fick en FIN shoppingtur (vilken dam blir inte glad av det liksom?) med min Linda och Bebis i hennes mage. Dags att byta yrke? Vem vet vad jag hittar på?
Fick till ett riktigt bra pass på gymmet och kaffedejt med Pappa. han fick smaka min chokladgröt och sedan hymmlade han inte med att "det var ju gott". JAG SADE JU DET! Det är ju det jag säger, det ÄR gott.
Fick minsann hoppa in i all hast och hålla i ett pass under kvällen och det var bara så energigivande så jag trillade nästan av min bike. Oj oj. Fullt pass och en sal full av endorfiner. Inte bara jag som pulsen rusade på. Kan man må bättre då? Inte länge jag hann varva ner i soffan men en liten stund efter välbehövd tvagning. Riset kokades under den tiden. Multitasking. Alltid redo! Mot en natt på jobbet!

RSS 2.0