Första Söndagen i Advent

 
Ja, då kom den. Sömn vad är det?
Jag vet inte hur mycket oro man kan ha i kroppen. Måtte detta gå över.
Saknaden är pina.
VI tände ljuset idag, drog in täcke, kuddar och frukost i soffan. Vi såg en julfilm och kurade ihop oss.
Idag kom vi ut lite. Besökte Pappa och mina bröder. Vi drog med Farmor och Farfar på kuppen. En fin känsla att vara samlade hela knas familjen runt bordet. Det tog en stund men åh så mysigt. När alla väl satt sig och alla pratar med varandra men även lyssnar på varandra. Alla får sin tid i talarstolen.
Jag drog på utbildning och barnen stannade hos Morfar och morbröder. Sen trotsade jag "Gorm" och körde mot jobb. Mindre trevlig bilfärd. Tur att hon är (vår Donna) ny och bra att köra. Annars hade jag nog börjat tjuta. Jag är livrädd att trotsa blåst, regn och rusk. Står emot det i största mån jag kan.
Men kom fram och det vräker ner ut och blåser orkan...huvvalien.

mjuk kärlek


i am YOURS

💜 

~♡ Yours My Love ♡~ 

I’ll wear your winter coat, the one you love to wear
So I keep feeling close to what’s beyond compare
The moments waking up, you catch me in your eyes
That beauty on my pillow that holds me in the night

And I would fight my strength to untape my mouth
When I used to be afraid of the words
But with you I’ve learnt just to let it out
Now my heart is ready to burst
Cause I, I feel like I’m ready for love
And I, wanna be your everything and more
And I know every day I say it
But I just want you to be sure
That I am yours

And if I be feeling heavy
You take me from the dark
Your arms they keep me steady
So nothing could fall apart

And I would fight my strength to untape my mouth
When I used to be afraid of the words
But with you I’ve learnt just to let it out
Now my heart is ready to burst
‘Cause I, I feel like I’m ready for love
And I wanna be your everything and more
And I know every day I say it
But I just want you to be sure
That I am yours

That I am yours 💜


M y S


nypa dig i näsan


Beslut

Tar vi alla. Sen är det en annan grej att reagera men att även agera efter sina beslut.
Jag tog ett nu i veckan och jag hoppas att det ska gynna oss alla i familjen. Eller beslutet har jag grunnat på länge men nu sagt ifrån och fått gehör. Känns bra och jag tror att det blir bra. Min arbetssituation funkar inte. Jag är ingen stålkvinna alltid. Heltid på natten känner jag redan nu att det är väldigt mäktigt. Jag har ju inte bara mig själv att tänka på.
 
Annars har denna dagen bara spenderats i hemmet efter att jag sovit. Jag har inte haft ork att ta mig utanför dörren bara. Hela kroppen och knoppen är lite borta och så trött.
R kom hem efter att hans dag var slut med jobb och tandläkarbesök med Thaimat. Matlusten är med väldigt märklig på mig. Men känner min kropp och vet att det är magkatarr jag har. Är småhungrig men när jag väl äter så mår jag oftast illa. Sugen på konstiga saker som jag helst inte ska äta och saker som jag inte brukar äta. Märkligt va?
 Men nu på måndag går jag på ett litet kostschema för att få rätt på maten mer strukturerat igen och må bättre i magen. Inget vidare kul att gå och vara orolig i magen och må illa stup i kvarten. Detta kan även ha med nattarbetande att göra. Återstår att se. Fortfarande känner jag mig otillräcklig och blir orolig för det...
 The story continues so to speak.
 
Vi kröp ner i sängen och slumrade till. Båda börjar nog bli riktigt nervösa nu. TIIMMARNA tickar ner. Jag är så tacksam för att min ledighet imorgon natt gick igenom. Jag behöver det. Vi behöver dessa två nätter som kommer utan för mycket måsten. Det är det min energi kommer att gå på denna natt.
 
 

Vi 4

 
Älskar er så jag spricker.
 
Några dagar kvar har vi innan Han beger sig över Atlanten. Barnen kommer en sväng till denna veckan. Intensivt men ändå tomt kommer det bli.
Vägrar inte ta vara på tiden. Kan man frysa den?

ice ice

 •~ Mysseväder och Hans är finast •~
 
 Peace tecken gör jag och ler inombords. När jag gick ut från Dr idag stannade jag, och drog en lättnande suck oron lättade och flög faktiskt bort liksom dom fina snöflingorna som dalade ner här i lördags. Som den första snön kom täcktes jag av ett lugn liksom marken täcks av snön. Jag har ingen ovälkommen fiende i kroppen. Ärren som syns  så även ärren som inte syns får jag leva med. Vissa bleknar med tiden. Men kommer alltid finnas där. Ler förnöjt och trotsar isbanorna på väg hem igen. Easy Easy och pulsen är fortfarande högre än normalt. Alltså inte i mitt habitualtillstånd. Men när jag går ur bilen och ser Honom. Han som är ägare av Myssen så blir jag tårögd. Han som äger en stor del av mitt hjärta. När jag får en varm trygg kram och liten puss av honom får jag hålla tillbaka tårarna. Det som göms i snö kommer fram i tö. Jag smälte. Jag kände mig lugn. Pulsen är nu normal igen och jag är lycklig lottad över att vara så omhändertagen & fri från cancer i kroppen. Ta aldrig (kommer aldrig sluta tjata om detta) någon något eller minst Dig själv för givet. Det kan försvinna på en sekund. Ta vara på tiden. Den kommer inte åter. Nuffsaid
 
Annars? En uppfriskande men ack så farligt isig promenad på eftermiddagen. Paket från MMSPORTS och Nelly. Mys med mannen innan jag gick skjuts till jobbet av finaste Chauffören. Om han tycker ännu mer om att köra nu? Ha ha ha Han vill nog passa på och hur var det nu med att ta vara på tiden. Well we do.
 

kärlekar

 
VI tre styrde kosan mot Rivieran. Min mellan pojke valde att stanna och busa med Morbröder.
 
Mycket att hinna med innan resa. Många måsten och många önskemål. Mitt i detta hämta resväska och andra prylar, hälsa på och krama om släkt och vänner så tog vi en whoosssaaa i 30 minuter.
Vi gick till  ICA BORGEN ha ha (sommarminnen) och köpte Gifflar med Pepparkakssmak. Lias fick en STOOOOR chokladboll. Eftersom kylan var bitande fikade vi vid havet och "Vår plats" fast det blev det första fikan i bilen. Vi hade varm choklad med oss! SÅ mitt i allt stannade vi upp. För en stund blev det helt tyst i bilen vilket inte händer ofta med oss. Sen hade Lias chokladboll i munnen så han kunde inte prata. Den stunden blickade vi ut på havet och jag tror vi tänkte samma båda två.

F A M I L J ens första S N Ö

 
"Kärlek är som den första snön...den sätter sina spår"
 
VI 4 VI 2 och Vår första Snögubbe.
 
Vi hade en dag full med bus. Vi spenderade dagen med vår Roadtrip först sen något helt annat.
Vi firade lite minijul. Vår jul tillsammans eftersom R åker och är borta över julen. Så jag hade handlat till Julbord. När vi kom hem från färden lagades det mat och dukades. Vi avnjöt årets första julbord. Det var sedan dags att klä gran och en läckande julgransfot satte press på oss. När vi klädde vår gran började det dala ner flingor. DET BÖRJADE SNÖA. Magiskt!
Efter det hade jag förberett Julklappsleken, och ganska kul för alla fick det jag hade tänkt.
Nu ville barnen ut och känna på snön...det gjorde vi!

Lilla Ladyn


wrappat var det här


lek med mig


Jag gör allt för dom jag älskar. Så ja visst viftade jag med hans nya leksak han fick i lördags. Han får med ha lite nytt kul ju. Så han får med lördagsgodis och någon nytt kul då och då. Man ska inye glömma sina lurviga vänner. Så viktiga och ger så mycket kärlek.

En dag hemma och även Lias hemma med mig trots nattjobb. Det gick. Ska ju sova inatt annars hade det varit betydligt tuffare. Men han är snäll. Vi har myst i soffan såklart och han har fått sina makrillsmackor. Vi har tittat på "Frost" såklart och fixat lite här hemma. 
Idag ska vi hämta hem en överraskning till barnen som har med lördagens firande att göra. 
Spännande! 


En Hjälte


 A Hero is sommeone Who has given his ore her life to something bigger than oneself 

Liten Älskad

Argh när han ser mig. När jag tar upp honom i famnen. Två minuter i soffan. Med han i mitt knä. Jag viskar i hans öra att jag saknat honom. Pussar hans lilla kind. Kramar om. Vill inte släppa. Sen gnuggar jag lite mot hans kind och frågar... Ska vi ta strumpor och tröja?
Vi klär på det sista. Han är ganska stor nu att hjälpa på eller mer stötta vid trötthet för att underlätta. Men jag passar på. Ibland får man vara lite klurig. Turtelmössa på, gosig jacka och Toppis. F-n kan vi inte bädda ner oss! Ja så tänker jag. Jag pussar Hej och ses sen. Han vänder sig om när han gått några steg ut tittar med sömniga ögon och frågar mig:
- Mamma när kommer du och hämtar mig?
Vad händer med mitt hjärta kan tänkas?  Det går itu. Jag vill skrika...kom in igen så myser vi ner och ser en film. Somnar till den.
Eller som igår. Vi går i regnet från Storebrors träning. Det är mörkt och ni vet sådant regn som gör att man kisar. Liten är framför mig precis som dom andra. Lias går och sen börjar han halvspringa fortare och fortare. Jag hör hur han ropar. Sen hör jag hur han skriker och jag ökar farten. Ser han hela tiden. Ett vakande öga. Jag hör hur han gråter hjärtskärande och skriker: Mammmaaaaa!!!!!
Han tittar sig förvirrat och vilse omkring. Jag ropar på honom. Springer ikapp. I regnet och mörkret har han snurrat ihop det. Han tror jag gått ifrån honom. Oj min skapare. Lille Lias. Jag tar upp honom. Regnet öser nu ner på oss. Håller om honom hårt. Förklarar att mamma var precis bakom. Att jag alltid tittar efter honom och aldrig någonsin skulle gå ifrån honom eller lämna honom. Vi håller hand hela vägen hem.

Gör ont att vara mamma men ändå det bästa jag vet. Att vara just mamma. Det är min superkraft...


look at this

Majgadd så  grann! Så annorlunda så fräckt fräzig! Kan inte släppa den riktigt. Inget jag någonsin skulle gifta mig i men åh något annat kanske? 
Nu somnar jag...natti 

mini me


värma tassar


Tummen upp


Pray For Paris


Pipparkaga


Bite size

DAGENS du måste prova!
I samarbete med Buzzador och Gainomax vill jag lyfta ett finger för dessa nya Bar Bite Size. SÅ GOTT till kaffet! Dom följer med mig på jobbet och bjuder kollegor som gav tummen upp! 
 
 

Morgonupdate

 
Två killar som samtalar. Dom förstår varandra och hur vet jag inte.
En dag med Liten hemma och vi har plöjt filmer ggr flera.
Så mysigt. Så fin och klok han är min lille Lias.

fotografbesök

 
Idag fotades Teds lag för Handbollen!
Wow så fin han är. Så stolt jag är och glad över att han hittat något han brinner för.

My Hearts

 
DUNK DUNK

kvargomania

Alla dessa nya smaker och såklart nyfikna jag provar.
Denna är en favorit.  Med mina favoriter. 
 
Annas hjärta Kokos 

Gainomax

Dagens Pre Workout!
ÅH VAD GODA 
Idag testade jag Lemon Low Carb bar. RIKTIGT god och som utlovat tre lager krisp mjukt och känns fräsch att äta. Håller dig mätt länge och gav mig en kick på gymmet. Du måste smaka! Löp och köp!
 
Kolla in hemsidan och läs mer: Gainomax

Ny månad nya kuddar

Idag uppdaterades hemmet med nya kuddar. Tack min Stor tass.
 
Middag hos Farmor och Farfar. Det är ju söndag och en dag i veckan måste jag få träffa dom.
 
Bjudning av våfflor i vår våning på kvällen då R´s bror med sambo och liten dotter kom. Så fint att när dom var i närheten hojtade till och fick se hur vi bor. Såklart att R blev extra glad.
Att kunna visa: Här bor jag nu.
 
 

RSS 2.0