Välkommen lilla Emilia

Igår klockan 20:01 föddes en liten flicka.

Det var så underbart att höra Ericas röst när hon ringde vid 21:30 tiden. Åh ljuvliga stämma.

Stolt mamma Erica och stolt Pappa Andreas, två glada storasystrar Sanna & Bella! Hon är sååå fin!

3250 gr och 49 cm



Så stolt mamma! Äntligen är hon ute!!


Två glada systrar! Håll i hatten Andreas, du och fem töser!


En överlycklig Johanna!! Åh äntligen fick jag hålla i "Elliot" som jag kallat honom sedan han var pytteliten i magen!



VÄLKOMMEN ÄLSKADE VÄN! Tant J är redan förälskad i dig!

Vi tokväntar här hemma nu!!!!

Jag och Batman tokväntar här hemma nu efter telefonsamtalet. Vilket kan ta hela dagen. Fått ett roligt idag!
En glad Pappa Dea! Jisses, snart är han/hon här!!

Batman går av och an och väntar på att få hämta Sanna från skolan, sen ska Sindy hämtas med. Och...vi blir en ju ännu en familjemedlem idag. Bambi kommer att bo hos oss ett tag framöver. Hur ska detta gå?

Erica & Andreas! Lycka till nu!


Ikea we love it!

Åh vad man hade kunnat handla idag!
  
Ericas bebbe stannade inne och är i skrivande stund ännu inne. Ingen Bebbe på barnavdelningen här inte! Den höggravida kvinnan handlade för fullt.

Även den ogravida...

MÄLLA Klädlåda med lock
LUMMIG Gardinstångset
TINDRA Doftljus i glas

Bilder:Ikeas hemsida

Ja, det blev även blommor och lite annat smått och gott.
Sen blev det mjukglass i stora lass!

 
Köpte färska jordgubbar och hämtade Sanna på skolan!
Barnen lekte och Erica "Powerwoman" monterade Teds nya fotölj.






Denna donna 14 dagar över tiden idag! Längtar efter samtalet imorgon Hjärtat! Nu har vi varit på IKEA, ätit jordgubbar och pratat om vilken planet du kommer från. För det finns INGEN SOM DU! Puss på dig tösen. Love you!

Pojkarna åkte direkt efter middagen, hämtar hönor. (Inte till oss..inte denna gången iallafall)
Jag ska ordna med kläder och fortsätta på ovanvåningen med mina små projekt. Älskar mina nya klädlådor!!

Med en höggravid kvinna

Japp, nu ska jag och Ted med Erica till IKEA. Inte trodde väll jag att hon skulle följa med då jag berättade att jag skulle dit idag. Inte trodde väll jag att hon var så tokig, lika tokig som jag. That´s why i love her sooooo much!


Håll tummarna att hon inte föder på IKEA!

Hemma bäst

Borta bra, men hemma bäst. (Fast man hade velat åka till Rom och strosa på gatorna där nu...)

Idag körde jag och lilleman min ut till HÖGGRAVIDA Erica. Bebis varit inne nu i 13 dagar "för mycket"..
Vi hade med oss kaffe, choklad, gott & blandat samt kort och ett fång vita rosor. Allt för att pigga upp min lilla "Bästis".
Ska vi göra något? Ja, vi krattar ihopa alla "kattspyor" som vi döpte dom till. Det blev så fint på gräsmattan och Erica fick lite ont....Åh! Men det stannade bara vid att göra "lite ont". Gissa om jag var spänd, som på nålar.
Vi väntade in Sanna och jag tog henne med mig!

Jag och barnen körde till Däckservice, SPRILLANS NYA DÄCK PÅ Pärlan!!
Såå bra! Sen körde vi till Bilbesiktningen och "hon" gick igenom utan problem nu! Det kändes så skönt. Bara skatten kvar sen så! Vi körde till Kvantum och handlade mat, och barnen fick en varsin grej. Sanna hade ju 20 kronor med sig och hittade ett armband (som faktiskt jag tyckte var snyggt)..Dom där 9 kronorna kunde jag inte titta in i hennes ögon och be henne leta vidare.Nej nej. Ted hade ju också hittat något, en bil. Jag tänkte att han ska inte bara få handla och handla så jag sade att för födelsepengarna kan han få köpa den. Gick han självklart med på..Glada och nöjda körde vi upp till mannen min på NIBE och strosade runt bland pallar och hittade "Hunken". Hem hem hem nu!!

Åh det är så könt att öppna sin dörr till huset! Känns "vår doft" och börja göra maten. Nypotatis och sill (köttbullar till barnen och min Pappa) Sanna åkte hem och Ted lekte med Pappa. Dom mös ner i soffan och jag började rota bland alla saker vi har. Spikade upp tavlor och designade sovrummet så gott det går med blomtapeter! Blir riktigt mysigt. Man får göra det bästa av det man har. Sen hittade jag alla mina gamla barnböcker och bokmärken. Satte mig ner och tittade på allt. Hittade min "My little Pony" bok!



Gissa om jag sken upp där för mig själv!? (Konstigt att man tyckte om dom, jag tyckte inte ens om hästar..men det är ju My little Pony)
Bokmärken som jag satt in och där var massvis på Brudpar såklart! Alla flickor med slöja och mörkhåriga pojkar! Ett tecken maybe? Jag har ju hittat min prins nu!

Fick tårar i ögonen och blev sentimental för mig själv för en stund. Andades in stunden och fortsatte att titta. Satte upp böckerna fint. Inte ska dom ligga i en låda! Så det blev det bästa av vad man har. Synd att hyllan är mindre läcker och att den står i en hall som är renoveringsobjekt, men i denna stunden så brydde jag mig inte. Det kommer det kommer.

Ted somnar. Jag tar en dusch och nu sitter jag och begrundar dagen som gått och dagarna vi har framför oss...
Vi har pratat renovering jag och min MAN!
Planerat och diskuterat. Alltid lika kul. Vilken SUPERIDÉ vi har. Men först klart det som vi håller på med, sen badrummet nu i höst. Ska börja planera det så fort vi kan! Efter kommer ska jag få min "walk in closet". Gissa om jag är nöjd?



Nu är jag tillbaka

Och det känns skönt. Fortfarande lite molande värk emellanåt, men inte så farligt som innan! SKÖNT!

Precis inne i en varm dusch och ska nu lägga mig i vårt sovrum som pimpades till denna kväll. BLEV SÅ FINT!

Jisses vad det är skönt med nya krafter!!! Power! De e power!



Pappa har varit sååå fin ikväll! Nu är bilen lagad! Igår höll han och Pk på med drivknutarna hela kvällen, och ikväll har Pappa lagt ännu en kväll på våran bil. Handbromsen funkar nu som den ska och tre lampor bytta! Skyltlamporna var lite kniviga (dom över registreringskskylten) (VI MEKADE) Imorgon ska jag och min FINA PAPPA KÖRA OCH KÖPA NYA DÄCK till Pärlan med. Nu är hon snart fit for fight igen! TACK pappa!!


Du är helt underbar!

Dags att piffa till sig lite

en aning iallafall.

Suttit och haft en en lugn förmiddag, men har en liten gosse som börjar bli alltför rastlös här hemma.
Nu ska kaffet kokas och jag ska hoppa in i duschen, mår så mycket bättre idag. Första dagen på över en vecka som jag mår okej! Jisses vad skönt!
Nu längtar jag till träning, sol och bad. Jag längtar efter en nybesiktigad bil och hel. Jag längtar efter semester. Jag längtar efter mannen min. Jag längtar efter ...

Solen står högt


Bildspel

 


Made by the Mrs.

Litet smakprov

med bilder från våra engångskameror. Lite roligt att ha bilder från rulle....var längesedan man framkallade dessa typer av bilder...

    
    

    

    



    

   

Ett par av våra bilder....Jisses så kul vi hade! 3 veckor och en dag sedan idag.

Idag firar min Mans föräldrar bröllopsdag, 34 år som gifta. Grillat och kollat på gamla pics har  vi. Jag, mannen min, grabbsen, svärfar, svägerskor...
Vi letade efter en het bild på Pk från förr...Hittade efter måånga om och men då alla letat fibrilt den rätta mappen....(ni vet gamla rullar som kom i fickor) men det kortet fattades...Hittade ett snarlikt så det fick duga. PRYDER NU KYLSÅPET! Vad jag älskar bilder!!!


Magnolia

Nu ska jag Ted och Farfar Gunnar iväg och handla för våra bröllopspengar från dom. Bestämde vi redan innan att det skulle bli ett Magnoliaträd. Sen får vi se vad vi mer hittar!


Fru K vill inte ha ont mer nu (rastlös)

Nej, idag vill inte ryggen alls...Legat på värmemattan hela morgonen...Ted vaknade 6:45...Dora och frukost sen låg jag där. SOM EN KOLLI. Usch. Pk kommer upp, han är helt underbar! Lekte med Ted och jag slumrade en stund. Inte bara i ryggen utan det går/strålar fram i livmodern. Säkert smärtan som påverkar "där framme" med.
Men efter en stund insåg jag att en IPREN samt en Diklofenak var på sin plats nu.
Nu börjar det släppa lite...Ted är hos Farmor och Farfar och leker. Pk kapar ved. Shit vad han har att göra. Han tyckte att jag skulle vila...JAG VILA? Nej. Sålänge jag inte stressar eller lyfter så går det an.

Igårkväll gjorde jag två bildspel med musik till. Ett bildspel av våra bröllopsbilder som fotografen plåtat så bra och ett bildspel i kyrkan. Klara, men ska ha Hampes hjälp om lite tips innan jag lägger ut dom på nätet. Då ska dom ju vara bra! Låten slutar tidigare när man sparat den, bildspelet inte slut. Men i MOVIEMAKER så ser det rätt ut. I need you Hamps. På lördag ska vi kidnappa honom hem till oss sen när vi scannat bilderna...ha ha ha. Moaha ha ha! Så får han se vad jag gör för fel kanske?



Annars? Ja....igår drack vi lite vin och åt räkor med vitlöksbröd till. Mumma! Tittade på "My best friends girl" (igen!) Love that Movie and i Love DANE COOK!


GLAD 4 ÅRING! Får en puss av Mamma sin!

JUST NU SITTER JAG BARA OCH ÄR RASTLÖS...Lyssnar på ballader och funderar på att kolla igenom korten IGEN!
Kan inte sluta titta på våra bilder från bröllopet!




ENGÅNGSKAMEROR

YES! Ha ha ha. ROLIGA BILDER! Ha ha ha...


Hampe, får vi scanna dom hos er?
Blev många bilder, men med 6 stycken kameror så ska det väll bli det.
Åh, det var längesedan man framkallade från film!







FOTO:Svärmor min samt toabrudarna

Going to work


Tittade på lite bilder och hittat bilder som Svärmor fotat!

I had the time of my life!





Nu ska jag roa Ted en stund till innan Farfar Gunnar skjutsar mig till jobbet och Ted till dagis. Jobbar ju för tusan en kväll denna veckan och vill inte vara hemma en kväll...nej nej. Inte om det går att lsa, men det gjorde SNÄLLA ANN! Tack för att du är sååå fin. Puss på dig! Nu ska jag ringa min man och berätta hur det gått.....måånga telefonsamtal för att få allt att funka...ta ta


Sagan fortsätter...

Dagarna rullar på, ryggen vill inte alls som jag vill idag.....Idag kan jag gå normalt iallafall. Inväntar svar från jobbet om jag ska jobba ikväll eller inte. Trist att behöva ha så ont. Men det finns folk som har det värre.
Annars är allt bra här hemma. En pigg nybliven 4 åring sitter framför tvn och tittar på DORA såklart!
Favoriten just nu! Tycker det är superbra! Barnen lär sig engelska, hjälpas åt och lösa problem. Ted sitter som klistrad framför tvn här hemma. Jag sitter mest och tycker synd om mig själv....Kokat kaffe och sörplar i mig det nu.

VÅR SAGA FORTSÄTTER, för jag kände mig verkligen som en prinsessa dagen jag blev FRU TILL MIN MAN.


Vår Ted fyller 4 år

idag! Klockan 22:00 ÄR DET FYRA ÅR SEDAN HAN FÖDDES!
Vilken dag!

Idag vaknade Ted före oss, fast vi ställt klockan tidigt....Men vi mös ner honom i soffan. Tog fram kameror så att allt var klart och hämtade upp alla paketer.
Sjöng för honom och han blev så glad! Han fick presenter och var sååååå lyckig när han öppnade.

Av mamma och pappa fick han:

Gunga
Drake att flyga med
Radiostyrd bil
Pussel Cars med Lightning Mc Queen
Ett fint spindelmannen kort samt ett annat roligt
En flygplan som även det är radiostyrt och har flygit över Porrarp under förmiddagen och ska även nu ta en flygtur
Dora DVD
Combat (två små "vapen" som skjuter gummipilar och bollar)

Han blev så glad för allt, men flygplanet var nog coolast!

 3 DAGAR GAMMAL liten Kille


I mammas mage




Nyfödd


Två timmar gammal


1 ÅR!





2 ÅR!





3 ÅR!




ÄLSKAR DIG VÅR LILLE GOSSE!

En lång saga

And they lived happily ever after!



Inatt var en viktig natt! Ted har svot på sitt rum nu i en vecka, igår somnade han själv för första gången sedan vi flyttade till huset.Jag är så stolt över min lille kille. Läste saga sen bäddade han ner sig, jag pussade på honom och han somnade själv. En mamma kan inte vara stoltare än vad jag var igårkväll!
Idag slutar Pk tidigare, min lillasyster kommer och passar Ted och vi ska handla till hans födelsedag på söndag, för då fyller vår lille kille 4 år minsann! Tänk att det var 4 år sedan vi fick honom? Tiden den går så fort.
Nu kallar han på mamma, jag sitter här med min kopp kaffe och kan inte sluta stirra på alla fina bilder vi har från bröllopet. Har säkert 1000 stycken, och fler hoppas vi på då alla som fotade inte komit med sina bilder än....
Engångskamerorna ska lämnas in idag med! Spännande!

Partyt som går till historien

Årtusendets party!!!

Vi körde inte så långt....lie runder i vackra Vittsjö och sen en paus vid kyrkan igen. Efter det körde vi förbi festlokalen och tjoade....vände längre bort. Men nu ville vi till festen och få reda på alla spexen!

Vi anlände och alla hurrade för oss! Smällde poppers och tjoade lite till.


Blev visade till det stora hjärtat som min Pappa gjort till oss. Där pussades vi lite till.

Vad fint det var! Åh så fint.


Sen blev det brudskål i rosa mousserande vin. Värdinna Katarina hälsade alla välkomna till festen. Sen var det dags att sätta sig till bords. Förrätten var framdukad och det var bara att hugga in.


Menyn var följande.

Bröllops Meny

Förrätt

Spenat & philadelphia fylld omelett & laxroulad.

Veg: Spenat & philadelphia fylld omelettroulad.

Varmrätt

Ört & baconlindad fläskfilé med kokt potatis & dijonsenapssås. Serveras med en fräsch sallad.

Veg: Örtmarinerad quornfilé med kokt potatis & dijonsenapssås.

Dessert:

Mörkchokladpannacotta med hallongrädde

Kaffe & Bröllopstårta


Sen sjöngs det låtar ur festhäftet!

Välkomstvisa!

Mel. Vi går över daggstänkta berg

Vi samlats till bröllop och fest fallera
Vad roligt att va´ bjuden hit som gäst fallera
Nu ett de tu har blivit,
varandra löften givit
Det hörde båd' mening och präst fallera.

För Johanna fick Patrik idag fallera
Vi önskar er allt gott i stort och smått fallera
Vi ler och gratulerar,
vid borden oss placerar
Här vankas det säkert nå't gott fallera.

Johanna gav hjärta och hand fallera
Med Patrik har hon knutit kärleksband fallera
Att han nu fått en fruga
som säkert heter duga
Den saken betvivlar vi ej fallera.

Du Patrik med maka så huld fallera
Idag är födan värd sin vikt i guld fallera
Hugg för er utav maten,
nu när den finns på faten

Ty sedan det kanske blir knalt fallera.

Må lyckan beständigt bli kvar fallera
När festen slutat och när ni hem far fallera
I lust och nöd tillsammans,
i glädje och i gamman
Vi önskar för kommande dar fallera.


Det hölls tal av
Brudgummens mor, Brudens båda fäder, Brudgummens syster Helene,Tärnan Tina & Lena.



Vi fick telegram, snoppogram, hottogram...Vi lekte en lek som hette PAKETLEKEN. Värdinnan Katarina som höll i den leken. Ett paket som åkte från person till person och man fick välja efter snyggast frisyr, vader, rumpa...mm. Paketet stannade hos oss. Vi fick av Svärmor och Svärfar tårtkniv och spade som var ingraverade.


Jag fick av mina införtjänade pengar på möhippan presentkort på CHOKLADINPACKNING! Thanx!




Mina flickor
sjöng en egenkomponerad låt som var sååå bra. Texten var finemang och man grät samtidigt som man skrattade. Denna låten framfördes av Tina, Erica, Emily, Angelica, Helene & Lisa. Tack flickor! Melodin var en sång av Cornelius Wresvik "Brev från Kolonien".
 


Vilken middag och nu var alla danssugna som tusan. Jag som längtat efter denna dansen nu såååå länge!!! Nu var det dags. Lamporna strulade först, en propp gick. Men det fick dom fixa, papporna mina samt andra händiga karlar. Sen fick vi dansa till "This i promise you" med Ronan Keating. SÅ ROMANTISKT SÅ DET GÅR INTE ATT BESKRIVA.
 







Vilken känsla. Vi svajade runt på golvet och till en början ganska så osäkra. Men efter det stund lättade det och det roliga var att man bara hade ögon för varandra. Många som sade att dom grät när vi dansade men jag minns inget av det för jag tittade bara på min Fina Man. Vi njöt av stunde och efter en bra stund kopplade man bort alla andra. Det kändes som om vi stod på ett tak mitt i natten och dansade. Detta var magi! Känslan kommer man aldrig få uppleva igen, men den känslan kommer jag bära med mig för resten av mitt liv. Magen pirrade av lycka och man kunde inte sluta le. Efter en romantisk början på kvällen kunde ju inte vi låta bli att spexa till det lite. Jag trodde inte att Patrik skulle våga, men men. Jag skämms som sagt var inte för mycket. Vi rockade loss som bara VI kan. Bästa bröllopsdansen ever! Så är det bara. Ingen som kan slå det. Vi skulle kanske övat in lite mer koreografi, men vi improviserade bra. Vi dansade som vi brukar helt enkelt! VI ROCKADE LOSS TILL "Pop that pussy".










 

Alla klappade händer och man såg hur det spritte i många ben.
Många som bara ville dansa nu. Vi dansade lite mer än halva sen kallade vi upp alla på golvet. Nu började festen!!!

Det dansades i nästan 2 timmar! Kunde inte sluta. Patrik bjöd upp många gånger. Till Whitney Houstons (my favourite song som hon gjort) "I wanna dance with somebody" (who loves me), "Jump" av Van Halen en 80 tals rocklåt som alla känner igen, Cotton Eye Joe av Rednex. Då dansade ALLA!!! Säkert låtval! Vilken bra spellista vi  gjort!!!



 
 









Gäster anländer! ABBA! Patriks systrar med sina män! Vilken show!!!!









Dags att skära tårtan så att vi kunde skicka hem fotografen Johnny nu, klockan närmare sig 00:00 slaget. Vi skar den fina tårtan som Katrina gjort. Rosa, med svart spets runt om alla våningar, rosorna från vigseln och vår fina Caketopper. Precis som jag föreställt mig den! Patriks mormor och morfar hade köpt spettekaga till oss med som serverades till tårtan, samt kaffe då såklart. Lycket lycket! Ingen förutom kökspersonalen och några få som visste att det skulle varit en fyrvåningstårta, men den ena delen hade sjunkit ihopa...tur att vi hade fyra stycken! Tårtan var verkligen så fin. En riktig rockprinsess tårta! För det är jag, en tuff prinsessa och det kände jag mig som denna dagen. Precis så som det ska kännas. I enjoyed every minute of it! I can asure you all.


 
Dagen var snart till ända, ett tag var jag så trött. Fick lite friskluft och vatten (drack 3 glas skumpa, ett glas vitt vin och en cider). Så det jag gick på var ett glädjerus! Ett rus som varade denna dagen. Åh! Tänk om man kunde köpa det på burk? Vi dansade och dansade! Älskar att dansa. Inga problem att dansa med släp. Tänkte köpt en kort vit klänning, men jag ångrade mig. Jag ville använda min klänning hela kvällen. Jag blev lite varm bara, annars var det inga problem att dansa. Strumpebanden kasade, och bhn åkte av. Ala tjode och tjimmade. Skrattade och hade kul. Alla dansade med alla och hade så kul. Precis så som både jag och Patrik ville ha det. Roligt för gäster som inte träffar varandra så ofta hade så kul tillsammans. Vilket gäng! Vi är så glada att vi bjöd alla vi ville ha där och inte snålade med gäster. Vi bjöd precis alla vi ville ha där. Släkt eller inte släkt, många vänner och bekanta. Men denna kvällen kändes ingen som bekant. Alla var glada och kramades! Groggabordet gick åt, och en del över...alla gäster nöjda och ett lyckligt brudpar vill jag lova.

En dag att minnas! För alltid!






Melodi: Jag fångade en räv idag

Jag fångade en sup idag
men supen gled ur näven.
Men lika glad för det är jag
men gladast är nog levern.

Tralalalalalalalalalalalala

Jag fångade en präst idag
men prästen föll i gatan.
Men lika glad för det är jag
men gladast är nog satan.

Tralalalalalalalalalalalala

Jag fångade en tjej idag
men tjejen slank ur sängen
men lika glad är jag för det
vi fortsatte på ängen

Tralalalalalalalalalalalala

Jag mjölkade en ko idag
men när jag såg på juvret
så hade jag nog tagit fel
för gladast var nog tjuren

Tralalalalalalalalalalalala



Vinvisa

Mel.Mors lilla Olle

Sjungom så glada till glasets klang,

Vinet det har både heder och klang.

Alla så får vi om ett ögonblick,

rosor på kinde och solsken i blick.


Trivsamt och festligt det ska det va,

Vinet gör människan vänlig och gla.

Vinet ger färg åt den blekaste prick,

Rosor på kinden och solsken i blick.


Bröder och systrar nu höj ditt glas,

Vinet förljuvar vårt glada kalas.

Drick ur ditt glas och du får påett kick,

Rosor på kinden och solsken i blick.



Nu tömma vi glasen

Mel: I sommarens soliga dagar

Nu tömmer vi glasen med kläm, fallera!
och se'n vi följer våra flickor hem, fallera!
Och där med dem gunga,
så fjädrarna sjunga,
i sängen tillsammans med dem, fallera!

Och när första numret är klart, fallera!
så börjar vi på nytt med samma fart, fallera!
För vem kan väl sluta
att kärleken njuta,
när det är så underbart rart, fallera!


Avslutnings visa
Melodi: Blinka lilla stjärna

Lycklig resa för er två
önskar vi som nyss såg på
glömmer ni vad löftet är
tänk på oss som vittnar här
lycklig resa för er två
önskar vi som nyss såg på

Må Er lycka bliva stor
ut i stugan där ni bor
glädjens blomster alltid trivas
och ni själva aldrig kivas
ja, det önskar varje gäst

på Er glada bröllopsfest


And some more fun pics!

Brudparet åkte från festen vid 2 tiden, Katarina körde oss, Pk skrev i gästboken, bruden tog en dusch.....

    





Toabrudar! Fick ha två tärnor till hjälp att gå på toa.....

    



  

 



Godnatt min SKATT!

Vigsel i Vittsjö kyrka

Den magiska delen i min bröllopsstory!!

  



   
Vi åkte till kyrkan, några som såg mig innan jag gick in i kyrkan. Men det var ju för att vi var där i så god tid. Calle berättade att vi har slagit ett rekord till. Inget brudpar som kommit i så god tid som vi gjorde.!! Och då kände jag mig lite småstressad, fast jag inte behövde vara det. Katarina och Helene tog emot gäster så fint. Delade ut vigselprogram i våra vit korgar. Dom kom med vatten och drickyoggi till mig. Katarina kollade släpet och tog bort all skog som fastnat under fotograferingen. Jag berättade att brudgummen var hungrig med, så snälla systrar som dom är fick brudgummen med lite i magen. Mina tärnor och då mest Tina instruerade Präst  och kyrkvaktmästare hur det skulle gå till då vi ändrade lite med planerna. Jag kramades med Farfar min och han sade inte mycket. Nu fick jag en liten klump i magen. FÖR NU BÖRJADE KYRKKLOCKORNA RINGA. Detta var en stund där det kändes som om tiden stod stilla. Nu började Kantor Curt spela på orgeln: Ronja Rövardotters signaturmelodi. Alla fyra tärnor gick så fint in i kyrkan. Dörrarna stängdes, Ted ville inte gå in. Sam kyrkvaktmästaren fick kalla på någon som kunde ta honom och det blev tyst i kyrkan en stund. Helene kom och tog honom i famnen, brudgummen steg fram och musiken började spela återigen. Dörrarna öppnades och ut gick en lycklig brud, en avslappnad brud ja en brud med kontroll. Bredvid gick min Farfar och han förde mig in i kyrkan. Han fick bära ringen i ena handen och hålla i mig i andra. Farfar lämnade över mig, fick en puss och en kram, Sen kom Patrik med sin hand. Detta var med en magsik stund. En stund som man hade velat frysa. Väl franne vid altaret, båda två rörda stod vi en stund stilla och tyst.








Sedan vände vi oss om och Helene sjöng " Du är allt". Det var så fint, och den som blnkade hela tiden var jag. Tårarna fick man kämpa med att hålla inne. Jag kommer ihåg att jag skakade med armen som höll buketten då den vägde mycket. Efter det sjöng vi psalm 197.

Den blida vår är inne. Valde den psalmen för att den är så vacker. Man sjunger om knoppar och att naturen står klädd i högtidsdräkt. Nytt liv får varje sinne, nytt liv får varje knopp. Se runt omkring dig blommar och lever doftar allt.

En vacker vårpsalm som verkligen passar in vid denna tiden på året. Våren!

VIGSELAKT.



Nu fick vi säga "JA". Brudgummen Patrik sade klart och tydligt JA, säkert och stolt. Vekrligen stolt! Sen var det min tur. Jag fnittrade fram ett JA och log mot Patrik och sen vände jag mig om och smilade med hela ansiktet mot alla gäster och mina tärnor.Jag ville skrika ja ja ja ja ja!!! Men hejdade mig själv. Nog för att jag inte är blyg men i kyrkan får man ju uppföra sig. Nu kom det jag vid denna stunden blev nervös för. Patrik fick börja..


Jag Patrik Kullberg

Tar dig Johanna Mossberg

Nu till min fru

Att dela glädje och sorg med dig

Och vara dg trogen

Tills döden skiljer oss åt.

Patrik fixade det galant.


 Det var nu bruden tur...

Jag Johanna Mossberg

Tar dig Patrik Kullberg

Nu till min man

Att dela glädje och sorg med sig

Och vara dig trogen

Tills döden skiljer oss åt


När jag sade och vara dig trogen...stakade jag mig och tittade på prästen. Patrik trodde att jag blev osäker. Men jag trodde att jag skulle säga fel. Nu vet det enda jag var nervös för över. Nu var vi Man och Hustru och Calle förklarade oss för det. Brudkyssen!! Såklart! Och det smackade i kyrkan när vi kysstes.

Efter det sjöng Helene "Där du andas". Så fint och nu var det svårt att hålla tillbaka tårarna, Man fick stå och svälja. Det var så fint. Så bra! Så vackert, magiskt. Brudgummen nickar åt syster sin som tak. Han bev tagen av situationen. Självklart jag med, hon gjorde låten så bra.

Bön och Herrens bön.


Välsignelsen


Vigseltal


Nu pratade Calle om hur det sade "pang" när vi träffades/blev kära. För det sade bara pang. Som en blixt från en ganska så mörk januarihimmel. Talet var så fint och han pratade om att man ska hålla kvar detta "panget" och försöka uppleva det om och om igen.

Sen sjöng vi psalm 84. Nu hade verkligen den lilla nervositeten som man hade släppt helt. Nu var det gjort och man kunde njuta av den vackra psalmen och smygtitta på sin man. Han var så stilig, han var så fin. Jag höll på att börja gråta nu för känslorna tog över. Lycka! Vi vände oss om och Curt kom ner. Han berättade att vi gärna fick stå kvar en stund för att det är så vackert att lyssna på denna låten till piano.

"From this moment on" med Shania Twain. Åh, detta var fint!



Vi stod en stund och inväntade rätt ögonblick....Tittade på varandra, på prästen och jag pratade med tärnorna. Sen så!! Tågade vi ut, stolta och lyckliga. Vi kallade med Ted som hoppade fram. Gick ut från främsta bänkraden och tågade stolt först. Nästan ute gjorde jag ett litet segertecken och sade "yes"!


Vi sprang sen upp och gömde oss, tillsammans med tärnorna. Sen andades vi ut lite och väntade på att alla gäster skulle komma ut. Efter det tågade vi ut på kyrktrappan! Det kastades rosenblad för fulla muggar. Pussades på kyrktrappan och sen ville alla kramas.

 








 
Jag tror aldrig jag kramats så mycket på en dag innan. Härligt! Man hade ett sådant lyckorus som inte går att beskriva med ord. Gruppfotografering var det enda jag inte ville missa så alla som var med under vigseln fotades utanför kyrkan. Blev så fint! Även där gjorde Johnny ett superjobb.


Vrålåket väntade på kyrkparkeringen! Vi promenerade med Svärmor/Mor och Thommy väntade glatt med sin Buick 63:a. Blå och flott! Pimpad med ballonger och björkris. Min svärfar hällde upp skumpa till oss! Sen drog vi iväg på en biltur. Alla vinkade och tjoade.






AND OFF WE GO!!!
Thommy som körde bilen frågade vart vi ville åka...
Ingen aning svarade vi...Då sade han:
- Gör som du brukar Johanna...bestäm! (På sin goa dialekt)

Förmiddag med tärnor

 och Brud och brudgum träffas!


Vårt Bröllop 2 maj 2009


Natten innan bröllopet så pirrade det i hela kroppen. Brudgummen sov på annat håll och jag hemma med mina tärnor Angelica & Tina.

    
Själva bröllopsdagen börjde tidigt. Min klocka ringde redan klockan 6:00. Inte kunde jag sova vidare. Idag skulle jag ju bli Fru och Patrik min Man. Som jag längtat efter den dagen länge. Planerat in i minsta detalj och inte kunde jag föreställa mig eller ens ana att det skulle bli så mycket bättre än vad man kunnat föreställa sig.

Upp hoppade jag! Som ett skott och klickade igång kaffet, satte mig på balkongen och njöt av fågelsången. Såg soluppgången och mediterade lite. Ja, blundade och bara andades in och ut. Försökte att inte bli nervös för vad som komma skall. Gjorde en skiva som vi skulle spela då vi gjorde vid oss. Sen kom min Tärna Tina nersmygandes. Hon var med kaffesugen och vi satte på "Pop that pussy" och väckte sjusovaren Angelica. Kaffe och flickprat på balkongen blev det en stund. Sen hoppade jag in i duschen och tog en lång varm dusch. Nu längtade jag så jag höll på att bli tokig. Tiden gick och i bara rappet var klockan 8:30, Då anlände frissan Malin. Hon satte in värmespolar och jag fick bli fin i håret. Blev så nöjd med det.
  
Fick frukost av mina Tärnor då nu även Erica & Emily kommit. Samt lilla Doris tösen. Een go fralla med frön på och min favoritost. Det smaskade jag i mig för nu var jag så hungrig. 10:00 blir jag sminkad av Titti, som även sminkade Emily. Tiden tickade på och nu var det helt plötsligt 45 minuter kvar tills brudgummen skulle anlända! Klockan var nu 10:45! Tiden den bara sprang iväg för oss. Mina tärnor hjälpte alla till att klä mig. Fina underkläder, strumpeband och något blått. Hjälpte till med den fina klänningen och knäppte. Nu var det magsikt! Nu var den på! Åh! Den känslan var så underbar. Angelica hjälpte mig med skorna, Tina med strumpebandet, Erica hjälpte till med spetsen som skulle knäppas i sidan och Emily fotade så fint.
    
Alla var så upptagna och jobbade hårt för att allt skulle bli perfekt. Sen var det dags att skåla!
   
Töserna mina hade lyckats ordna skumpa ändå! Vi skålade på balkongen och jag berättade för dom med tårar som rann ner för kinderna hur mycket dom betyder för mig. Hur fina mina flickor är och hur mycket jag Älskar dom. Nu väntade vi bara på min brudgum. När jag precis kommit in så hörde vi en bil. Fotografen anlände lite innan brudgummen och tittade på då vi skålade. Men en annan bil kom och det var bilen med Patrik, Ted och filmisen Hampus i. Hampus hjälpte Patrik att klä sig. Dom var hos Patriks föräldrar på förmiddagen och hämtade även brudbukett, tärnbuketter och corsage. Nu var Han här. Jag fick gömma mig och flickorna arrangerade allt så fnt. Vi fick stå på en varsin sida om vår grund på huset. Utan att vi kunde se varandra, så nära. Så nära! Nu var jag så nyfiken på hur Han såg ut!

•-       Jag vill se honom!!

Patrik var helt tyst på andra sidan "muren". Han sade inte ett ljud.....

Denna stunden var så spännande. En stund som man nu bara kan se på film och titta på bilderna. Detta var magiskt. Nu fick vi se varandra!

HAN VAR SÅ STILIG!




Åh....åhhh så fin. Så vacker, så het!!! Självklart hade han sina pilotbrillor på sig. Han ärså underbar. Kan inte annat än älska denna mannen. Vi tittade på varandra en stund.. Patrik tänkte...

•-       Du är så himla himla vacker å fin!

Jag vet inte hur länge vi stirrade och studerade varandra. Pussades och det var så mysigt vill jag lova. Åh! Ännu en puss sen fick jag syn på Ted i bilen. Han berättade att han tyckte mamma och pappa var så fina. Kollade in min vackra brudbukett som bestod av ranunkler, rosor och bonzaiträd.Nu var det dags att bli lite beundrade och sen for vi iväg med fotograf och Hampus på fotouppdragen.

Första platsen vi körde till (efter att jag kommit in i bilen med klänningen) var "Getahålan". Där hade allt blivit så grönt!!!! Fotografen tog kort med grönska och utsikt över sjön. På vägen när vi gick då massa turister gic förbi. Så en liten paus blev det då. Vi gick ner till sjön och Patrik hjälpte mig med släpet. Hampe filmade och höll buketten. Vi fick magiska bilder nere på stranden. Så fina. Johnny tog bort pinnar och fotsteg. Fick inte komma med på bilderna. Han var så noggrann och proffsig. Att han tog magiska bilder var ännu mer grädde på moset!!!
.

Vi fotades en stund och sedan begav vi oss vidare efter att jag hört och sen uppmärksammat en stor svart snok ibland löven. Åh, jag ville bara springa. Pojkarna skulle såklart titta.

 


Körde vidare till nästa ställe. Kvarnen i Gundrastorp. Även där allt grönt och vädret var underbart. Solen sken och sken. Varmt och sköna vårvindar. Vi fotades på bryggan  och även där så fina bilder. Fotades lite vid kvarnen och nu lite spexiga bilder med. Kul hade vi alla fyra tror jag. Sen blev klockan så mycket 13:47 satte vi oss i bilen och körde hem till oss. Nu var det dags att fota mer. Fick se hur fin vår lille Ted var.
  Foto:Hampus


Han visade stolt upp sig! Allt skulle samlas ihopa och sen fotades Tärnor med brud, brud med näbb och tärnor och näbb. Johnny fotografen tog även då kort på ringen tillsammans med brudbuketten. Vilken vacker bild på vigselringen det blev. I denna stund glömde vi, eller jag struntade i bröllopsparaplyet vi köpt. Solen sken och vädret kunde inte blivit bättre än va det var. Paraplyet fick stanna hemma, likaså sjalen min. Tänk att allt verkligen inte blev som man tänt sig utan 1000000 gånger bättre. Jag var lugn nu, under hela fotograferingen så var jag inte nervös. Inte nu heller, brudgummen var samt tärnorna. Men inte bruden inte...Vet inte varför jag hade sånt inre lugn....


NU VILLE JAG TILL KYRKAN OCH GIFTA MIG!!!!

Nu kommer hela sagan!

ENJOY!

Här kommer en saga ni kan läsa. Text, bilder och filmer!

Love Fru K


Vad alla är fina



TACK FÖR ALLA FINA VÄNNER! You make my day! AND I LOVE YOU ALL!
Idag har jag varit seg hela dagen, kan vara så att "kvinnoveckan" är på G. That´s why girls. SKA STRAX BÄDDA NER MIG I SOFFAN OCH SE DH...Hoppas att man kan se det på XBOXET. Sen ska jag skriva ikväll tänkte jag så att alla kan få läsa om vår dag! Ta ta for now.


Vart tog tiden vägen?



Undrar jag? Dagarna bara springer iväg. Hinner inte med riktigt.
  


Idag ska Ted springa Gåsaloppet med Rami, kommer ihåg förra året. Dom var så söta när dom sprang!
Ted sover nu duktigt på sitt eget rum och han växer så jag förstummas, vart tog tiden vägen?

Dagarna nu efter bröllopet är som på ett moln. Man funderar och tittar tillbaka på alla tusentals bilder vi har!
Så kul att ha och titta tillbaka på!
Filmerna!! Redan gått så många dagar efter bröllopet. Jisses!

Vardagen är här igen och kom i måndags då min semester tog slut. Men det var skönt att ha ett jobb att komma tillbaka till. Var kul för Ted att komma till dagis! Nu väntar vi spänt på att lillen ska komma ut! Erica har ännu inte känt ngt. Men jag har ju inte pratat med henne idag!!! ???

I´m talking to my Maid







Foton by Tina. Kom ihåg copyrighten! Vi sitter & pratar och pratar! Tina skickar bilder & jag bilder.....Pratar. 
Längesedan vi gjorde det...nu ska vi prata vidare.....en stund till!!!

Min skatt

Tiden den går för fort....Nu ska jag krypa ner i sängen efter att vardagen börjat idag. Har ännu inte smält bröllopet. Och ännu inte skrevit klart allt jag vill ha me. OMG! Puss & natt


Ett axplock av våra underbara bilder.



Här kommer ett litet urval av bilder som fotografens plåtat på oss!
Kom ihåg att alla bilder är © Johnny Palmér. Bilderna får alltså inte kopieras utan tillstånd av fotografen. Otillåten användning kan leda till böter. Så se men icke röra! ENJOY!



Spända inför vad som komma skall



MYS



Love you



Tsss.




Hallå där nere??!!



Bruden med Brudgum och filmis Hampus.



JA!!!!!! Finally!!!



Bruden med sin lille näbb. Vår lille Ted.



Bruden med sina fyra tärnor: Nana, Erica, Tina & Ems. My girls!



Min vigselring with some bling bling.

Gifta i en vecka

Idag klockan 15:40 gav jag min man en puss.
Varit man och hustru i en vecka! Grattis på oss!

Fotografen Johnny kom med alla bilder igår! CA 450 STYCKEN! Och alla är bra! Vad jag är glad att vi hade en proffesionell fotograf under hela dagen. Värt varje krona.
Han kom idag med, skulle lämna mitt nya objektiv!!!! Jippie! Som jag köpt av honom för en billig peng! Även då fick jag någon att prata foto med. Jag hade nog kunnat fråga honom 1000000 saker. Med mitt nya objektiv behöver jag inte stå flera meter ifrån målet att ta kort på. Ett vidvinkelobjektiv. Thanx Johnny P.

Här kommer det första smakprovet att ett kort Johnny har tagit. Platsen är Getehålan och Brudparet känner nog alla igen. Detta är första bilden jag visar som Johnny har plåtat. Kommer lägga in bilder då och då. Men måste först pilla lite i photoshop. Hoppas att du är nöjd Johnny? Här har jag såklart skrevit in fotografens namn samt ändrat mättnaden
(inte helt svartvit)



ÄLSKAR DENNA BILDEN!!

Lite godbitar från bröllopet

Här kommer lite godbitar från bröllopet!



 

 
ÄR DET INTE BÄSTA BRÖLLOPSDANSEN EVER!!!!!???? VI ROCKAR!!!




Bröllopsfilm av Hampus

Hampus ska ha en stor bamsekram!
Denna kortfilmen har han gjort till oss. Med första låtval av Makarna Kullbergs önskan.
Musiken från vår favoritfilm GLADIATOR!!!

TACK HAMPUS!!!

Som vi Kullberg säger...ENJOY!



ALLA GÄSTER KOMMER ATT FÅ DENNA SAMTIDIGT MED TACKKORTET!

FRU K IS BACK

Yes i am!! Håller just nu på att lägga ut tre bra filmer på YOUTUBE.
VÅR BRÖLLOPSDANS SAMT VÅRT CELEBRA BESÖK PÅ FESTEN!
Jag håller på med min lilla story om bröllopet. Så det kommer, det kommer. Idag kommer fotografen och vi ska få alla bilder. Tyvärr kommer inte bilderna som fotografen plåtat läggas ut här. Tills jag vet hur man högerklicksskyddar. Han som äger rättigheterna till alla bilder. Sen vill vi inte att alla ska kunna kopiera bilderna. Varken rätt mot fotograf eller oss. Men tre roliga videoklipp ska jag bjuda på senare!! Sen får vi snart andras bilder med...



Har varit så mycket att smälta och förstå att det är över nu. All planering, all oro är borta. Lite trist samtidgt som vi fick vår dag och den var helt underbar. KUNDE INTE BLIVIT BÄTTRE!! Speciellt om man ser på vädret nu efteråt....Det har varit kallt och regnigt. MEN VI HADE FINT VÄDER!! TOPPEN JU!



SKÅL ÄN EN GÅNG FÖR OSS OCH FÖR ALLA UNDERBARA GÄSTER! Fan vad alla rockade! Precis som vi ville.

Vår Honeymoonweekend

Vi körde upp till Hestra och Hestraviken som ligger utanför Värnamo.
 

http://www.hestraviken.se/

 

Väl framme så checkade vi in och sen beundrade vi vårt fina rum. Jag hoppade in i duschen direkt. Vi flyttade fram vår middag till 19:30. Piffade till oss lite.

        

Rummet var helt underbart!!!!!! PERFEKT FÖR NYGIFTA!

Vi blev serverade en varsin fördrink. Äppelmartini, jag tyckte inte det var så gott. Men Pk sörplade på!
  Förrätten serverades samt vin som vi beställde.
Menyn!

Carpaccio med hyvlad parmesan, ruccola samt små krutonger.

Huvudrätt
Sejrygg halstrad, med vårprimörer och blåmussleskum



Varm chokladbakelse med jordgubssorbet och jordgubbssallad

  

God mat och underbart sällskap!

 
Vi njöt av maten och varandra för första gången efter bröllopet. Kunde slappna av och bara vara vi 2.
Sen gick vi upp til vår svit....
 

Vi bubblade såklart!!!

Morgonen efter vaknade vi utvilade i denna underbara säng!!
   

Frukostdags!
 

Sen körde vi in till Värnamo för lite shopping! Vi kände att vi kan inte ligga i sängen "hela dagen". Vädret var kallt och rusktigt så det blev inga promenader eller paddling. Inegn cykling eller vandring med matsäck som vi tänkt oss. Men det blev så bra ändå! Åt lite lunch på ett musigt ställe inne i gallerian. Kaffe på maten och det tog vi med. Sen lyssnade vi på skivan vi köpt "DISCO" och dansade loss precis som vi gjorde efter brudvalsen. Fotade och tramsade oss. Meningen var att vi skulle tränat men där fanns inget gym. Stod det på en dörr, men vi tränade på rummet....
  

Sen traskade vi ner två trappor, ner till RELAXEN. Jag solade och Pk spelade biljard. Sen mös vi med skumpa, chokladpraliner och jordgubbar i relaxen. DET VAR MYSIGT! Lite musik i bakgrunden! Bastade och bubblade.
   

 




Vi hade det underbart jag och min "heting". Hhihi....
 Sen kurade vi ner oss i sängen!!!! Vi tittade på the best film ever! GLADIATOR. Sm vi handlat inne i Värnamo. Den är så sjukt bra och jag grät som ett barn som vanligt till filmen.




Vi bara mös och mös ännu mer! Precis som det ska vara!

Sen piffade vi till oss inför middagen.
  

Vi spelade lite biljard med!
  





Menyn för kvällen var:

Fördrink
 
Västerbottentartlette med löjrom, creme fraiche och marinerad rödlök.

Hjort med havtornssky, ragu på svampscharlottenlök därtill friterad potatis.
 
Rabarbervariation
- kompott med vanlijcreme och jordgubbsmaräng
-consommé med kardemummamascapone
-sorbet på liten brownie
 
GOTT!!! GOTT!!
VIN denna kvällen med! Sen upp på rummet, tände brasan.



Gick upp tidigt dagen efter och bubblade lite på morgonen. Detta är lyx!!
Frukost och tidigt och sen kurade vi ner oss i sängen igen....
    

JAG ÄLSKAR DIG MIN MAN!!!

Resa hem, minnen har vi kvar. Allt var så underbart! ALLT! Bara vi 2. Fabulous. Bilder att titta tillbaka på...(ca 200 stycken) och lite filmer. Men åh....åh vad vi hade det bra!!

Underbart

har vi haft det. Jag och min Man!

kullbergbrll.jpg

Foto:Ebbe Persson
Vid kvarnen i Vittsjö


Smekmånad



Idag ska vi åka på en välförtjänt smekweekend. Det ska blis å mysigt att få komma iväg, äta gott och bo fint bara jag och MIN MAN! (Första gången jag skriver det) Sen när vi kommer hem ska jag ringa fotografen och vi ska få se bilderna från honom. Han tog massvis med bilder! Dom vill jag se! Just nu har man lite sådär halvbra bilder....förutom den Hampe tog på oss....Nu ska vi packa och sen ska vi åka och betala blommorna. Efter det lämnar vi iväg Ted och ska få komma iväg. Bara Min Man och Jag.

  



ÄLSKAR DIG MIN MAKE!!!

Man & Hustru

 

 



Tack och åter tack!
Nu har jag fått min Prins!!!!!


Herr & Fru Kullberg









TACK TILL ALLA FÖR ALLT!
För att NI gjorde vår dag så magisk! För det var den! Helt underbart!
Kommer en riktig sagoberättelse sen! Jag lovar! Tusentals bilder har vi redan och då inte fotografens än.
Vilka bilder,vilken film!!!!!!!!!! VILKA GÄSTER, VILKEN VIGSEL, VILKEN FEST!!! TACK TACK OCH ÅTER TACK FRÅN

HERR & FRU KULLBERG

Idag ska jag gifta mig

Oh!!! Om några timmar är jag Fru.
Ställde klockan tidigt, kunde inte sova mer....
Suttit och tittat på soluppgången från vår balkong. Så magiskt!


En trött och nyvaken brud. Flickorna och jag fnittrade länge inatt. Sist jag tittade på klockan var den 02:00.
Vi pratade om allt möjligt som flickor gör när dom sover över. Just like old times.
VID 00:05 IDAG så skrek jag rätt ut...
- Idag ska jag gifta mig!!
Och det ska jag....nu ska kaffet klickas igång om en stund, skivan ska sättas på...men flickorna får sova en liten stund till....


Tina & Nana här

Mina fina töser! TINA & NANA ÄR HÄR...
Nana plattar hår och Tina färgar sitt. Jag sitter och smälter en ankomst för ca 10 minuter sedan. Min blivande!!!!
Åh att man kan bli så glad över att se någon som man bor ihopa med!!! Hur kan det vara så??
VAD JAG ÄLSKAR HONOM!!! ÅH!!!!!!!! ÅH!!

Jag har haft min slöja över kokande vatten så att den ångat och hänger rätt till imorgon! Behöver inte pressas enligt min fina sömmerska. Så check!
Pratade precis med Ems, sade godnatt och ses imorgon!!!


Åter till mina vänner!

Bara timmar kvar



Nu är det bara timmar kvar! Imorgon vid denna tiden så sitter vi och smaskar på varmrätten...Sen är det dags för brudvalsen.

Dagen har varit full och åter full med jobb. Men kul! Vissa perioder så har jag varit nära att svimma.....eller bryta ihopa.



Vid denna tiden så kände jag att allt var hopplöst. Dukarna såg fel ut och det var inte fint. MEN...
När allt kom på så blev det så fint!!!!

TACK ALLA FÖR HJÄLPEN IDAG!
Farmor som haft Ted
Alla som hjälpt till: Pappa, Katja, Farfar, Nana, Ems, Tina, Piff, Puff, Svärmor.....TACK!!!
   

   
Jag låter bilderna tala....Nu ska jag ta en dusch, näst sista som Fröken. Nana ska göra lite mat till oss. LYX!

Idag har vi:
DEKORERAT FESTLOKAL
DUKAT
Ljuskillen satt upp lampor
Ljudanläggning
Mat
Hämtat blommor
Cruisat i Vittsjö
.....Ha ha ha....Snart snart! Bara jag och Nana här nu!!!

Imorgon sitter jag här...

BRUDPARET the day before...



Bruden nyvaken med kaffe.                                                                  Brudgum i spritkylen




ÄLSKAR DIG PK

Morgonen före Bröllopet.

Gääässp *smask,smask*...mmm lite kaffe så här på morgonkvisten, måste få upp ögonen.Ska snart börja pumpa in allt krimskrams, dricka o allt som skall finnas på plats till morgondagens gille.Vädret är ju helt jävla underbart...skulle bli fint imorrn oxå men man vet aldrig, nej va tusan sitter här o skriver om vädret, då har jag nog inget mer o skriva om, lika bra att lägga ner detta för stunden, Johanna bär skaker så det är väl dags för mig att hugga in på ett hörn!
Ha det gott alla menchen!
/Herrn i huset

IMORGON GIFTER JAG MIG!!!!!

Med min Patrik!!!

Wiieeee...arghh...oooohhh...iiii...

Jag sitter här med en kopp kaffe. Njuter av det vackra vädret och grönskan utanför. Ska pussa på min blivande.

Dagens schema:

Pappa & Katja kommer 9:00
Dags att köra ner allt till festlokalen
10:00 Ljuskillen Morgan kommer mellan 10-12
Nu ska det börja bäras bord och dekorera. Dukar ska på, dekorationer.
Tina, Nana & Ems kommer. Farmor och Farfar har Ted. Pk ska hämta ljudanläggning. Koppla ljudet.
15:00 HÄMTA blommor (dekoration till festen & kyrkan)
Sen får vi se vad som händer....
Jag är inte nervös idag alls. Känns bra och laddad till MAX.


RSS 2.0