Mamma kan vi

Studiedag betyder ( att trots mamma har hemtenta vecka släpper vi allt ) att vi är med varandra. EN dag kan fem frågor pausas och skriva dubbelt resterande dagar. Han är prio 1. Ledighet mitt i veckan tar jag vara på med honom. Han vill ju mysa och vara med sin mamma. Som han hjälpt mig idag, hela julen från källaren skulle upp och höst ner. Det är många lådor och mycket pynt. Som han bar, hängde, höll och grävde fram alla tomtar så försiktigt. Han vet hur rädd jag är om dem och är lika omsorgsfull tillbaka mot dem som jag. Han frågade: mamma, kan vi inte baka pepparkakor? SÅKLART! Julmusik invigdes idag tillsammans med julpyntade och pepparkaksbak. En dag som både känns, doftar och värmer gott. 
Älskade Lias 

(null)


Shaun med vänner

(null)

(null)(null)


Ibland behöver man bara pausa och klappa lamm en lördag. 

Minnen

(null)


(null)

Idag drömmer jag tillbaka två år sedan och detta. En öken och inga bekymmer. 


Två ljuvliga

Flickor och deras mamma. Idag kom jag hem till E mellan föreläsningarna jag hade och blev kär. Lilla Babbel och Vesper! Små små små minitassar. E gjorde sin goda kalkonsallad och vad hade hon handlat hem? JULMUST och pepparrotsvisp. Att hon är singel är för mig en gåta. Jag ääääälskar julmust men inget hon dricker. Sen en an hennes ljuvliga chokladbollar till dessert. På fredag ska jag prova att baka sådana till henne minsann. Ett perfekt bryt och vilken stund vi fick. Min huvudvärk lättade och hon gör mig så glad. 
Föreläsningarna gick bra, så kul det var! Inga problem att prata inför en full Eden sal. Gör det gärna igen. 
På gymmet brast jag dock. Helt orkeslös, mackapärren och ryggen satte stopppp. Fick nog. Jag grät och grät. Sminket och snoret rann. Ja, inne på gymmet. Nu orka jag inte met. Idag bara en citodon på morgonen och det kändes. Jag ville så gärna klara utan. Utan R hade jag kört hem direkt.  Men han fanns där: peppade, gjorde ryggövningar och enklare benövningar. Väl hemm tog jag en riktigt varm dusch  sen fick jag massage och inkletad i tigerbalsam. Middag på bordet och tända ljus. Ett samtal med farmor och nu känns en lång dag skön att ha över men med så fina minnen. 

Lite småpanik

(null)

När jag tränade fick jag ischias känningar ner i benen ( endast uppvärmning ) styrkan gick ok men vad jag tappat ren rå styrka. Ryggövningar i slutet var som en pina. Ville bara hem. Cyklade ändå ( Fys ) för jag ger mig inte dock utan R så hade jag kört hem. 

Väl hemma, det börjar blixtra för ögonen och jag ser suddigt. Ser moln/skimmer i olika nyanser och färger. Som kosmos var mitt framför mig. Yr, illamående. Maten fick jag trycka i mig, fick inte ner allt. Fixade inte att vara i vardagsrummet ( vi som skulle se skräckis ) och som jag sett fram emot hela dagen att få mysa ner och tända ljus. Jovisst ljusen tände jag men för mycket ljud och ljus. Går som en vampyr som inte tål solljus in i sovrummet och kapitulerar. Vad händer med min kropp? Migrän är aldrig något jag har även om detta kan tänkas vara just det. Men varför är det konstant något med min kropp. Jag har alltid varit piggelin tjej. Efter olyckan och min cancer har det gått utför.  Var dag något, Skojjar inte. Var dag. Blir less. Jag hoppas somna snart och vakna piggare imorgon. 


När du kan se kärleken

Åh, dem här två. Tänk att dem känt varandra sedan innan Ted föddes. Magiskt att se deras band. Mer djur åt barnen! 

Idag är det inspirationsdagarna dag ett här o Lund och em föreläsning är gjord där vi är tre studenter som hjälper Anette Studie och yrkesvägledare att promota RÄSA och KRIM! 
Imorgon två pass föreläsningar. Nu lite lunch och sen ska jag gå på föreläsning. Tiden rusar iväg och jag ser fram emot det som komma skall.. .... 

Nun Baam

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Halloween continues

Today ... 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0