Lyssnar på olika marscher

Sitter här nu i godan ro och lyssnar på olika bröllopsmarscher. Vad det finns en uppsjö av olika att välja mellan, men det lutar åt F.Mendelssons traditionella brudmarsch.
Da da da dada da da  da da daaaa daaaaaaaa daaaaaaaaaaa da daaada
Ha ha, tror att cirka 60 % av läsare fattar eller...Funderat lite på solosånger idag med. Vi vill nog ha From this moment on som utgångsmarsch. Syrran Kullberg får sjunga en annan....Den passar ju sååå bra då!

http://bröllopsmusik.nu/
För er som vill vara gulliga och lyssna och tycka...Har vi bara det klart kan jag ringa vår Kantor, sen fattas det bara (inte så bara) solisternas låtar sen så är vigselprogramen check. Idag är det 79 dagar kvar...(11 veckor och två dagar)

Kaffet har runnit ner, Ted leker med LEGO, hör hur han tappar allt i vardagsrummet. Men han var så supersnäll hela dagen igår. Behövde inte höja rösten EN ENDA GÅNG, har redan bajjat han en gång idag. Så nu ska jag bara ignorera. För det gör ju faktiskt inte så mycket, ellerhur?

  

Kommentarer
Postat av: emily

när jag duschade igår kväll stod jag i vanlig ordning och sjöng. Vet vilken jag vill sjunga, men frågan är ju om ni vill(det viktigaste såklart). Hade varit skoj att sjunga en låt som är speciell för Er, men det ska ju låta bra med=)=) Vi hörs snart så ska jag sjunga mitt bidrag!!! love u.

2009-02-13 @ 10:06:49
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0