Katt med hatt

 
HIF Match med gossar! Vi är Larssons Blåa Hjältar vi är Larssons röda hjältar!
Henke Larsson har alltid enligt mig varit the best player....well he still is men coachar nu och för mig still the best. Nu har dock en bollis kommit upp på första. Min R såklart!
 
Halloween mys och Santos i hatt.
Väla en liten snabbis, Fria Bad och märklig tur hem. Vi såg den där meteoriten och senare på kvällen kunde vi läsa att det var inget UFO. Det var en skapelse från outer space och inget märkligt men för oss märkvärdigt. Häftigt ju! Tänk så långt den färdats.

Buzzadordags

 
Gainomax Protein Low Carb Bar är en proteinbar med endast 3 procent tillsatt socker vilken kommer i tre olika smaker – Lemon, Coconut samt Caramel.
 
Dessa smaker har jag fått hem. Undrar vem som vinner flest tummen upp från mig? Spännande!

Höst pojken


crayons

~ '《 🌟 Life is about using the whole box of crayons 🌟》'~ 

Don't pray for an Easy life. Pray for the strenght to endure a difficult one - Bruce Lee
6 nätter av 6 avverkat.
Aldrig någonsin innan på 7 dagar.
Om jag lärt mig något nytt? OH ja.
Inatt frågade en patient vad jag tycker om mitt jobb.
Mitt svar: Meningsfullt
Så öppna din ask med kritor och använd alla. Du har fler egenskaper än du tror. Du besitter mer kunskap än du anar. 
 
 
 

Hej skåpet

 
Det är lite uppdaterat på jobbet. Nya skåp. Vilken nyhet va? Ha ha ha!
Jag arbetar numera mer. Det känns. Det märks men jag ger det ett gott försök.

Det meddelandet

Fotografen: Ted 
 
ÅH jag smälte!!!
 
Greetings from Cyprus.

alltid med Er

bara dom i mitt huvud idag.
 
Jag begär inte mycket. Bara att få träffa dom innan dom åker på semester. Fick jag såklart och så underbart. Saknade dom innan jag körde...

Vi komma vi komma

 JA tidigt men så mycket vi måste hinna med innan R åker. Idag var vi sugna på dessa till kaffet så vi bakade. Så mysigt. Den doften. Åh och massa ta vara på tid. Detta behövde vi. Intensivt för båda. Så efter ett gym pass och solning...blir det bara M Y S.
 

Rymdpirat

Ikväll efter nattsovande jobb träning och middagsbjudning..
Tog med R på bio och "The Marcian". Den var klart sevärd. Den gjorde att jag mot slutet tyckte riktigt bra om den.
Vår första Bio dejt 💜 


craving for

Ni vet sådär sugen. Ja på gröt och banan. Märkliga människa. 
Tredje natten ska göras. Ingen ork idag till mycket mer än sova. 
Ett happy moment deluxe. Mina små hälsade på. Ja dom skulle hämta spel och resväska men för mig lyx att få gosa lite sådär. Ted var inte helt 100. Lias piggelin. Tror det är en förkylning som spökar på Ted. 
Ville inte släppa dom. 
Lite melankolisk är jag idag. En sådan dag.

Weirdness

"  " I wash my hands of this weirdness" gåvor

En gåva från en liten Lias idag när jag lämnade av. Tuff dag. Jobbigt bara. Hem och sov allt jag kunde.
Sen gjorde jag nåt jag längtat efter. Kaffe dejt på Expresso house med mina Snorpisar. Så längesedan så det tjattrades på bra. Fin tid med er. Nästa gång gör vi sushi! 

Lördagsnöjjet

Efter en fin sovmorgon väl behövd. Vaken natt med oförklarliga smärtor i magen gjorde sitt. Tog ut sin rätt. Vaknar av "du ska få goe frukost " och se filmen Modig. Åh!
Efter massa mys utan att jäkta iväg styrde vi kosan mot Sundets Pärla.  Saker hämtades och idag var det Andys tur att få nycklar till Penthouse Tågaborg. Åh som jag kommer sakna att inte spendera så mycket tid där. Sommaren är dock över. Höst är här och nu är det ljus och filtar i soffan häng.
Vi svidande om hemma och R tog med oss på bowling. Två så glada små pojkar. Jag utklassades och vad det var med mina bowling skills vette hundan. Kul hade vi! Lias kämpade på med kloten.  
Vi skaffade Gotte och Thaimat. Kickade igång en film och extremt Matkoma överröste oss. En sån fin dag.  


Guns


Inte leka utan va


~•° ● ➿ Tankartilltusen ➿ ● °•~ 
 Ja, då var det här. Det som jag läst om. Det som jag själv gått igenom och det var ju igår detta hände mig, eller? Nu heter det inte längre "leka" nu heter det "va". Nu går man iväg själv och börjar bryta sig loss på högre nivå. Va.... gått från Fritidsgården ner till ICA själv?  Jag hostar och spärrar upp mina gröna. What? Och...är väll inget? Jag låtsas som om det regnar. Visa inte hur ditt Mamma hjärta går i kras för du växer för fort. Visa inte dig svag. Omöjligt. Han ser rätt igenom mig. Precis som jag ser precis vad han tänker på.  Nu pratas det i telefon och chattas på memono eller vad det nu heter för jag fattar inte halv sju. Vet du vem du chattar med? Ha ha tjejer. Ehhhhhhhh jaha va? Det ringer. Tjena läget? Jag stirrar med öppen mun. Han samtalar. Jo det är bra, på väg till träningen. Ehhhhhhhh vem är det? Är det Lisa eller? Jag tänker...hur många pratar han med? Oberörd är omöjligt. Hur ska jag vara? Vad ska jag säga? Hur ska jag bete mig? Eller ska jag sluta tänka för mycket? Bara vara hans mamma som jag varit i 10 år och 5 månader. Men släppa lite utan att göra en stor grej av det.

NY

kan knappt fatta detta! 
Här ska lilla jag stå 

koppla bort

När man kopplar bort allt annat.  
Tar en viktig stund. Och...LEKER 

Kanelbulle ala nattamat

Sista natten. 
Fick fin kanelbulle av R och på jobbet hade Monkan bakat. Jag tassade upp på grannavdelningen där hon befunnit sig under dagen. Hon hade fryst in en påse till oss Nattisar. Tack det blev jag och kollegorna så glada för! Mumsfilibabba! !!

Farmor Fräzig

 
Jag sov länge idag. Vaknade vid tre men ville snooza lite. Jag råkade slumra länge än väntat.
Jag hann med att träffa Fina Joanna en snabbis på Expresso House för lite prat och kaffe. Så härligt att träffa henne! Hon skiner som en sol alltid. Vad jag saknar våra sommarpass!
Jag har myst med mina Äldre ikväll och beundrat Farmors nya brallor som hon var så stolt över.
Åh deras samspel.
Farmor och Farfar behöver inte prata. Dom läser varandra som öppna böcker. Dom är varandras facit. Det är så enormt att se deras kärlek. Inte bara se utan även känna vibbarna mellan dom.
Jag smälter.

p u s s

 
SNART är jag hemma.
En arbetshelg har startat. Vet inte vad det är som gör att när jag jobbar mina helger är det oftast fokus på just jobb. Det tar på krafterna att jobba tre nätter på rad, och när nära och kära är lediga. Det man faktiskt kan göra som närstående är att visa förståelse. Speciellt om man inte själv jobbar natt så kanske man än mer inte kan förstå men visa hänsyn. Något jag funderat på är följande:
När jag jobbar mina nätter vill jag mer än gärna träffa mina vänner min släkt. Jag vill ha umgänge innan jag börjar mitt pass. Vill inte gå en fre lör sön utan att träffa någon. Men kan man kanske komma till mig då? Kanske jag ska öppna min lilla mun och be om detta. Säga som det är.
Vill så gärna träffa dig men åh kan inte du komma?
Better start with that.
Men först: sömn och ja idag ska jag HEM till några så jag säger emot mig själv men dessa två kan jag inte motstå och atmosfären hos dom.

fullt

 
Idag har sängen varit min vän.
Vet inte var denna orkeslösheten kom ifrån?
Eller att jag kände för det. Att vakna och somna om. Det var skönt att ligga och dra sig länge. Inte ofta jag kan göra det inför ett nattjobb utan att ha något att göra på fm. Jag är dum nog och planerar in saker som faktiskt kan skjutas upp eller göras senare under dagen.
Det var skönt och lyx att äta frukost i sängen. R´s sovrumstv har flyttat in så för mig är det lyx att ha tv i sovrummet. Aldrig haft innan. Ha ha ha. Nej sant. Jag är så allergisk mot det tekniska men det ÄR bekvämt och behagligt.
Jag och R vi körde dubbelt idag både styrka och sen hade jag en fullsatt spinningsal.
Det blev TACOS för jag vet inte vilken kväll i rad och mys innan jag körde mot en natt...

Elitserien

 
Jag har aldrig varit en sportbrud. Men alltid haft en förkärlek för just denna sporten: Hockey. Här är det tacklingar och hårda tag. Jag lever ju med en Sportig Man och han tog med mig på min först Elitserie match ikväll. Jag var som ett barn. Att han står ut?
Detta var och är vardagsmat för honom och för mig: ohhhhhhh
Rögle mötte Djurgården. Det fylldes på med publik fort och ut spottades det Hockeyspelare stora som hus. Jag gapade stort. R flinade. I pausen köpte Han kaffe och kaga ( jag tycker mycket om mazariner och nu vet du det hjärtat). Vilket kaffe och vilken varm hand att hålla. Säkert tog han lilla hemtama Johanna hem igen.
 
Tack för en awesome kväll Hjärtat

Kör min grej

Hej hej säger Valpis!!! 

Fick gosa honom idag igen. Ljuvligt!  
Årets första Julmust köptes och öppnades på studs. Mmmmmm! ! 


RSS 2.0