en stund vid sjön


2av34

 
Igår var det ett år sedan jag påbörjade min strålbehandling. Idag hade jag gjort 2 av 34.
Jag minns denna dagen för ett år sedan. Minns längtan efter barnen. Rädslan som sköljde över mig att NU är det på allvar. Det kom som en käftsmäll denna veckan för ett år sedan.
 Styrkan jag hade på gymmet just den dagen. Hur jag dinglade med benen hemma hos Linda. Hur jag var så blandad med känslor. Hur jag tänkte att "nästa sommar så"...Med så menar jag att DÅ ska jag ha semester. Jag hade aldrig tanken att jag inte skulle klara att bekämpa tumören. Jag var inställd på att klara det men ändå förberedd och förberedde mig på att dö. Jag kunde få upp scenario i mitt huvud hur allt skulle gå. Jag var livrädd. Rädd för att lämna mina barn moderslös. Detta var min största rädsla. Inte för smärta eller hur jag själv skulle må. Men detta kommer som ett brev på posten senare.
Jag kan ännu idag bli ledsen. Få panik och tänka tillbaka. Det finns inget eller inget som kan lugna mig någonsin inombords. Men jag kan bli tillfreds med min tillvaro som den är nu och njuta av livet som jag har fått behålla. Ja jag har betalat ett pris och kämpat som ett argt bi för det. Kom inte gratis. Livet går inte i repris och kommer inte gratis. Det ges inte i en hand och där någon säger: varsågod. Du måste kämpa för ditt liv och endast du kan påverka vissa saker i ditt LIV. Du kan göra en stor påverkan genom ditt sätt att tänka och agera utifrån förnuft blandat med känsla.
Jag vet precis vad jag ska viga mitt liv till. Jag har gjort det sedan den dagen dom såg dagens ljus.
 
Detta är babbel men det är babbel från Hjärtat.
 
 
 

enmånadkangåfort


 Idag när jag slog upp dom gröna viskade Han....
- Det blir Banan pannkakor med jordgubbar och Vaniljkvarg till frukost.  Och kaffe såklart. 
Åh mums vad goda dom var! 
Njutning! Styrkepass och införskaffade räkor med tillbehör för brödbak. Sen bytte jag snabbt nån låt på mitt pass och ner mot gym. Idag körde Han  spinning för första gången och så grym. Jag har längtat efter spinningen massor. Så kul det var! 
Hem och det blev brödbak och räkfrossa. Tänk vad en månad går fort. Men samtidigt känns det som att Han alltid varit där. 

Liten som jag


Idag är det en dag extra efter. Men idag ska jag få krama om dom två små. 

Hunnit strutta på stan och fixa något fint till Vincent. Morgoncardio i ösregn och gymbesök. HÄMTA dom små busarna och ikväll stod Far & Katja för bjudning. Kalas God Fläskfile stekt nypotatis sallad och Tonfisksås. Jag vet att det låter märkligt men attans så gott! 
Barnen sover och jag sitter med The medans Santos ylar utanför deras rum. Han ville nog leka mer med barnen. Jag ska smutta the och invänta tvättupphängning. Ja snart krävs det en ride i rensa om kläder igen. ATT jag aldrig lär mig. Nej kommer inte till ro i denna bostaden och lär aldrig göra det. Minnen som ekar i väggarna här gör sig påminda för ofta.  Jag letar vidare. 

Sushikoma

I morse kröp jag ner. Kurade ner i sängen. Helt slut i knoppen efter en intensiv natt.
 
Vaknar av att någon trallar och nynnar i köket innan mitt larm ringer. jag drömde inte. Han sjöng i köket.
Åh vad skönt det var att vakna upp. Hade en hemsk mardröm. Förra året vid denna tiden var tiden precis innan jag påbörjade min strålbehandling. Så drömmen var inget vidare rolig. Betydligt bättre att vakna upp till verkligheten.
Vi drog ett ryggpass men idag var jag trött. Kanske för trött för att köra så tungt som just rygg.
Men skam den som ger sig och passet blev utfört.
Sen stack jag på dejt med min Emma på Sumo Sushi. Våra ögon tindrade men nog mest mina som var förundrade över alla olika val av just Sushi. Vi snaskade på med våra pinnar och fick fin tid. Kvalité deluxe en lördagkväll med en fin vän. Härligt att finna vänner så.
 
 

💜

 
Vad för ord beskriver denna dagen?
 
En promenad innan gröt och det var ett tag sedan jag fick min morgoncardio. Så skönt att gå på grusväg på landet. Vi lämnade huset och sedan mot Rivieran igen.
Ett ute träningspass med min Käresta. Jag provade på att löpa och ska minsann för hans skull prova om och om igen. Ge och ta var det va?
jag blev helt slut i benen men antar att gårdagens fys gjorde sitt. Det där benpasset från gårdagen var en killer. Ett bevis på att ett gym inte alltid behövs såklart. Man kan använda sig av kroppen om man är klurig och det är mitt Hjärta.
Där det intogs grillat så även idag och så även idag burgare.
Sen packades lilla "korgen" och vi begav oss till Pålsjö Naturområde. Strosade och fotade. Fick det sista av den varma kvällssolen med en kopp kaffe och den goda äppelpajen som gjordes även idag.
Han bjöd upp till dans och jag tappade andan idag igen.

Poolcardio

 
Jösses vilken dag.
Vi fick sol och vi tränade ute. Hoppade studsmatta och njöt av att kunna rulla i gräset. Njöt av livet som husvakter och Santos fick komma ut och hoppa lite. Sniffa gräs. Vi grillade såklart och gick promenad. Mycket frisk luft och bad. Om vi njuter? Ja.

Ljummen Sommarkväll

Vilken dag. Att direkt efter nattpass åka tillbaka till Sveriges Riviera. Sedan till outside Riviera och Huset.
 Till en lugn plats.
Sova ut lite, och sedan få en så fin dag. Gröt med lite äpple och banan. Sen en tid vid pool med sol. En grillning och sommar deluxe. Jag bakade en paj bara sådär på jordgubbe och äpple. Åh så gott. Kaffe. Ljummet ute sent. Det är sommar. 
 

Valpis är här


knasisar

 
När man funnit en vän.
En sådan bild. Den säger allt.

Jag är hel

En ny vecka. Som alltid måndagar och denna måndagen på eftermiddagen är vi alla 5 samlade vid matbordet igen. DÅ är allt som det ska vara.

Dom två större grabbzen kollar HIF match. Då gick jag och minste grabben ner till Fria Bad och åt glass fick han vid havet på stranden. Sen strosade vi vidare längs med strandpromenaden mot Hamnen och kollade Piratbåt. Vet ni vad Lias sade då han såg båtarna? 
- Ahhaaaaaa DET var på tiden. Jag skrattade så tårarna rann. 
Vi gick och köpte Kinderägg och struttade hem för liten minifika hemma igen. Nu inväntar vi dom två andra Grabbzen. Anar att dom har det lajbans.

RSS 2.0