vakna upp till detta


kika framTänk om jag vore

En liten liten Kisse


VitaminkickMinnas till Zia

~ • ○ 🌺 🐾 💜  Z I A 🌸 🌞 ○ • ~
 Minns denna solnedgång så väl. Har delat många redan och på olika platser. Länder. ...världsdelar.  Just denna befann vi oss på KOS. Minns det lilla äventyret att köra ATV dit. Minns spänningen då vi för andra kvällen i rad och denna gången mer förberedda tog oss upp för berget och KOS högsta stad. Det var verkligen som att komma upp i en bergsstad. En solnedgång är magisk var som. Alla vi delat har varit lika underbara. Här lyckades vi knipa ett bord på en välbesökt restaurang just för utsikten vid solnedgång. Nej vi applåderade inte när solen nådde havsytan men vi höll hand och blinkade till mot varandra innan vi fortsatte avnjuta mat & dryck.  Sedan strosade vi i berget bland alla små butiker och köpte en skål i en liten butik med massa gäster i form av fyrfota lurviga sådana (meow) dom fick stanna där och ingen av dom kunde följa med hem. Men den kvällen....är en av många magiska. 


He Got Me


YESTERDAY
När jag blev upphämtad hade han köpt rosor jordgubbar och spelade "Teneriffe Sea" i bilen. 
Fin.

katt hängFÖRUTOM tur till affären och gym besök har det stått Katt häng på schemat idag. 

Mina kickarIDAG.

En dejt på gymmet och hemma såklart med min R.. Skrattat så jag fick ont i magen av Snapchats fjantiga filter funktioner och ätit en fantastiskt god och hälsosam tallrik. 


Bestie

 
När man kommer hem från nattskiftet och möts av dessa två...SANTOS är piggare och Madison ger honom ingen ro. Dock är han med henne och när han väl bara låg så luktade hon bara lite på honom annars fick han vila utan att hon skuttade runt honom. Tror att hon förstod att han var sjuk. Han är inte helt återställd med betydligt piggare och det är så skönt. Men idag slöt jag ögonen och det sista jag såg var dessa två. Jag vaknar av ett kurrande. Det var den lilla som låg bakom mig intryckt intill. En varm liten pälsboll. Kan man annat än ÄLSKA DESSA TVÅ? Omöjligt!
 
 
Det var Lats/Rygg på schemat idag och har aldrig kört så tunga lats drag innan. Men jag klarade det. Ett Activio pass på det. Kände under passet att jag fick hvuudvärk. Ja lite sömn eller kanske rättare sagt 6 timmars sömn mitt på dagen motsvarar inte 6 timmar på natten. Man är segare när man arbetar natt: svar ja. Lite för lite dricka och fylla på med mat tänkte jag. Men väl vid matbordet började smärta söka mig. Ett skov. Sådär. Kan vara av alla faktorer sammanlagt måhända ja. När jag får mina skov så orkar jag inte hålla uppe huvudet lika bra. Kändes som om jag fick feberfrossa och ville bara vila nacken. Satt på golvet vid soffan med huvudet i soffan. Skönast så ja. Låter konstigt ja. Men sant så det visslar om det. Jag är ledsen ja. För det gör så förbannat ont. Jag grinar inte över smärta om jag inte har riktigt ont. Jag är en liten grinare jag med nära till gråt ofta men inte över smärta. Jag biter ihop. Detta var dock hutlöst. Hör ett kurrande och känner en varm tass. Det är lillan som kommer och kurrar ner sig. Åh vilken kärlek.
Så väl på jobbet preppas jag med Diklofenak och smärtan ger med sig lite. Biter ihop och är ledig två nätter sen.

Katt Nytt


Lillan fick sitt gosedjur och en egen borste. Såklart Santos fick något med...mus med mynta! 

Flickor

 
Det märks att hon är tjej. Min Tjej.
Nej... och aldrig någonsin kan jag förstå hur jag kunde andas utan henne.

Hjärtedagen

 
Det finns så mycket kärlek att fira. Detta ska firas var dag.
 
Detta årets Alla Hjärtans dag spenderade vi HEMMA hela dagen minsann.
Vi åt en lång frukost, hängde på soffan och bakade. Ja, vi bakade chokladbollar och dukade fint inför fint besök.
Bjöd över Farmor och Farfar som verkligen står för kärlek för mig och mina pojkar.
Dom fick träffa vår nya Familjemedlem och hon charmade såklart båda med sina stora tassar och lo öron.
Det fikades, samtalades så som vi bara kan med dom och sedan spelades det FIA där Farfar tog hem segern.
Efter det beställdes mat.
Farfar bjöd hela klanen på mat och medans Barn och äldre åt Pizza valde min R Thaimat och jag...ha ha..sushi såklart.
Sedan bänkades alla i soffan. Det togs selfies. Farfar och R hade ett samtal om bilar. Lias var trött och Ted inväntade tv program.
Vi berättade om resan vi ska åka på under årets Sensommar och Lias längtar redan efter Bamse och Poolen.
Farmor och Farfar höll hand.
Jag och Min R avslutade kvällen i sängen med film, Nutella och en liten Busig Madison. Santos gick och lade sig på soffan för han ville nog sova. Ha ha ha! R somnade och jag spenderade några timmar med denna väldigt roliga underhållande lilla Flicka. Hon växlade med att kolla sig själv i spegeln. Busa med min tå och sova en skvätt med sin tass på mitt öga. Jag blundade en stund och när jag tittade upp så var jag studerad. Hennes lilla nos var några cm från min. Två intensiva kattögon tittade djupt på mig. Åh så ja. Kärlek är det minsta man kan säga om denna dagen. Det bästa. Både R och Santos är piggare!

Mysa och kolla Tv

 
LÖRDAG och vak över Santos killen. Väl på kvällen då väljer han att hoppa upp på mig och kurra lite. Kolla tv som han tycker om. Lite läskig film men det fattade nog inte han.
En lördag i städningens tecken annars. Lite att ta igen och nog är det finemang med ett nystädat hem en lördagkväll och en ren säng.
Ted har "hängt" med kompis idag så blev lite bilfärd hit och dit för att agera taxi. Jag och Lias har shoppat på MAXI och det tog sin lilla tid för att välja leksak är inte lätt. Men det blev en drake som han sedan lekte med hela kvällen. Han leker verkligen med sina leksaker. En lördag med Film Gotte och Mys. Fler sådana mottages tacksamt.

Djursjukhuset

 
Mindre Kul.
Jag minns sist jag var på Djursjukhuset. Det var med Izor och han hade UVI. Inget vidare kul alls...Gör ont när ens Pälsbeklädda vänner är sjuka. Dom kan ju inte säga:
- Jag har ont i tassen.
Natten på jobbet var hemsk. Att inte veta hur det skulle gå med honom så när jag kom hem lämnat barnen på skola och förskola så körde vi direkt dit med honom. Jag kunde omöjligt somna innan jag visste att han var ok.
Dom ljuden han gjorde ifrån sig när han fick tempen i rumpan har jag aldrig hört innan. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Han klämde och kände på honom. Tog beslut att röntga och ta blodprov. Evig väntan medans dom utförde detta på honom. Väl klart fick han komma upp ur buren direkt in i min famn.
Vi får invänta och se. Men ett litet vak över Santos tillstånd får vi ha.
Annars en fredagskväll där alla somnade tidigt. En helt slut Flock.
 

såhär kan man med göra

 
När man inväntar Patienter.
En natt med Jenny innehåller alltid uppfinningsrikhet och nya recept och ideer.

Minsann

 
 
 
...
Ja. Livet som omåttligt förvirrad. Eller mycket i huvudet?
Tiden borde jag kunna stanna och andas i ett dygn? Eller?
Tyvärr är det nog så idag att det är kraven på sig själv som gör att man blir stressad. Inte är det någon som säger åt dig hur du ska vara. Det är bara pressen från samhället. Eller kan det vara till vis del hälsosamt. Jag minns när jag var liten. Nog var min mamma stressad ibland och skulle hinna med allt. Då var hon ändå hemma med oss även uppe i skolåldern. Hon var hemmafru och extraknäckte på kvällar med ströjobb. Men aldrig att vi ( jag och min syster) var på Förskola. Vi var hemma med mamma och lekte med varandra och kompisar. Mamma hade all fokus på oss. Ändå kunde även hon vara stressad. Hon tränade inte 6 dagar i veckan. Eller bodde 2 ½ mil från våran skola åt ena hållet och sitt jobb 3.3 mil åt andra. Så att det går ihop. Ja det gör jag fan bra och har fixat i tre år nu. Så cred up Johanna.

Mitt i Veckan filmeko

 
Skulle kunna äta detta var dag. Och senaste tiden har jag.
Banan pannkakor är enkelt nyttigt och fullt med just det du behöver i Protein fett och kolhydrater.
 
Lätt som en plätt ( ha ha)
 
1 banan
2 ägg
10 gr (1 msk fullkornsvetemjöl)
1 tsk bakpulver
1 dl laktosfri lättmjölk
Mixa i mixer. Stek i olja alternativt Pamspray.
Till detta serverar du kvarg i valfri smak (vanilj är vanilj och en svårslagen hit)
Samt Bär. Du kan ju alltid mosa lite bär så blir det sylt och behålla några som dom är med. Söta med kalorifri Sötning. Så gott, går snabbt. Ätas direkt eller spara som matlåda. Goda kalla som varma.
 
Tummen upp!

3 Månader


expertområde

 
S O V A

Boys and Girl

Nu har pojkarna varit här och träffat Lilla Donnan. Gick så bra men jag trodde inget annat heller. Kommer bli så fina kompisar! Längtar efter Er! En timme med er.....Kändes som 5 minuter.

Flower Power

 
Första dagen Hemma med Liten flicka.
Jag är så tok kär i henne. Mitt Hjärta smälter. Hon är den lilla jag fattades.
Med henne är jag som ja....vet inte. Men jag älskar denna lilla Katt så mycket redan.
 
Så länge jag önskat att hitta en Maine Coon. Det ska kännas rätt och man ska bli kär direkt. Det är en levande varelse.
 
Hon skötte sig exemplariskt i bilen hem. Ca 20 mil att åka. Första biten var hon i buren fast öppen så jag kunde kela med henne. Försiktigt kände jag av henne och efter en stund kröp hon in i min famn. Fick filten som jag köpt till henne om sig och ....somnade. Tittade upp då och då. Först när vi rullade in i hemstaden Pep hon till. Första pipet. Jag smälte. Väl hemma gick vi in på toa direkt hon och jag. Hon skulle pudra näsan inför att träffa Santos såklart.
Mötet gick bra. Hon fräste och Santos han ville lukta och prata. Hon är klart liten och hävdar sig. Santos lugn och så fin mot henne. Vi mös i soffan. Hon kände på pläden. Trampade lite. Busade lite. Sedan kröp vi in i sängen och hon mjölktrampade. Somnade vid mina fötter sen kom hon upp till mig. Jag somnade med liten intill.
 
Idag vaknade jag av att R skulle till jobbet. Bäst att jag med vaknar och håller ett vakande öga. Hon kom sprättandes den lilla Donnan. Så livfull och nyfiken.
 
Vi har myst och myst och myst. Vi slumrade till en liten stund.
Sen har vi tvättat en maskin tvätt och den gillar hon inte riktigt. Men ett oväsen ju så jag förstår henne.
Min Pappa kom på besök för att hälsa på Henne. Han tyckte hon var så fin och mitt i kafferepet kom hennes och Santos saker levererade till dörren.
En helt ny kattlåda. Så stor och känns så bra för dom. Dom fick en massa möss med ljud och mynta. Hon fick matskålar i vitt och silver och det bästa är nog hennes säng. Som en Blomma.
För hennes original namn är ju Flower Power för hennes lilla blomma i pannan.
 
Vad har vi mer gjort? BUSAT! Så mycket. Kelat och pysslat med henne och Santos.
Jag var borta i ca 45 minuter. Var och handlade och väl hemma kom hon pipandes fram.
 
Pratat en del med hennes uppfödare idag. Känns så bra att ha en god kontakt och hon är en fantastisk kvinna!
 
Lilla Tofsan. Du är så älskad!

Liten Donna

 
~ ○ • °☆  Vår Fina Lilla Tofs katt 🌸 ☆ °•○~ 
 
Här är Hon. MADISON Lynx Grand Coonyon's Flower Power 💖
 ( Lias kallar henne för Elsa och hon har redan många smeknamn enligt honom för i "hans värld så")
Hon föddes den 7 november 2015 och när vi såg henne så stannade våra Hjärtan. Sedan slog dom trippel slag. Våra Hjärtan slår hårt för dig även om vi ännu inte setts på riktigt. HON önskar vi få ta hand om tänkte vi!
Hon välkomnas nu i Flocken Tass. Santos blir Storebror 🐾 och vi hoppas att ni ska busa mysa hitta på bus (😹) och putsa varandras pälsar. Lias och Ted får en ny kompis att busa massa med. Ted som dom flesta vet Älskar djur. Han är så spänd på at få träffa henne. Liksom lillebror Lias såklart 😉
Vi längtar efter dig Lilla Tös.
Vår Tös är av den underbara rasen Maine Coon. Hennes föräldrar är vackra både på insidan som utsidan. Hennes fader är ståtlig och vänlig & hennes mor är så vacker och kärleksfull. Så vi är säkra på att denna lilla Dam blir lika fin som dom. Så tacksam att just VI fick äran att ta hand om henne. Bland mailen på ansökan valdes vi. Som vi ska överösa dig med KÄRLEK lilla Tös. 
IDAG HÄMTAR VI HENNE!

A good Mix


VILKEN MIX av bilder.
Dagens mål efter träning. 
Ett pass på gymmet i somras.
Från Subway på 86 Street i NYC 

Hey Hey


Word

Det förflutna har varit och framtiden är inte här än.

RSS 2.0