Den Blå Planet

Åh så härligt! Idag bjöds vi med på Äventyr! Väskan packades, mötte upp Pappa & Katja och traskade mot tåget. Lias första tur med tåg. Ja, sant 4-år fyllda men första gången och han älskade det! Ted njöt då vi steg på tåget! Mot Kastrup! Blandade känslor för mig. Men tänkte på det M sade...Stop with this Stupid things. Han har rätt. Men visst känns det. Upp och vara där. Barnen var lyckliga och inte bara dom som var det! Dom tre vuxna med. Vi promenerade i Vårsolen till "Den Blå Planet". Wow! Vilket fantastiskt äventyr vi hade där. Så otroligt fint och ja blått. Precis som vår planet från rymden. 7 miljoner liter vatten ger respekt med sig. Hammarhaj, revhaj, muränor, pirayor, sälar, Nemo, korall, hav, sol, picknick, rev....listan kan göras lång. En riktig heldag och det var precis vad vi behövde. En liten "minisemester" för oss kändes det som det. Ljuvligt! Det bästa av allt. Lyckliga barn som bara njöt! Tack tack tack Pappa & Katja för resan! Miljoner kramar från oss!

 

För alla Barns rätt att Leva

Dagen med dom 3 L'en.
Ledighet Lördag Love
Yesssssss, indeed. Vem tror ni slog upp dom gröna 5:00? Jo, jag såklart. Upp och kissa 15 liter känns det som. Men så fräscht att prata om det. Vaddå! Det är ju att rensa kroppen och allt vatten hör enorm skillnad på kroppen. Kaffe slank ner! Vid strax efter 7 hörde jag Ted. Jag skuttade upp. Ibland förstår jag inte på mig själv. 7:00 rn ledig lördag? Anyway! Jag överraskade genom att rusa ner och köpa frallor! Glad Ted och vi fick en mysig start på dagen tillsammans. Lias vaknar....vi går ut. UT i solen! Fönstershoppar och njuter av solstrålarna! Hem, packar, donar. Ja, ledig. Dagens spinning var för Barncancerfonden. Idag trampade jag för dom. Med lite nya ansikten instruerade jag i en timme. Sedan tog MaLiN över stafettpinnen. Från 07:00 till 19:00 ska cyklarna vara igång. 
En dusch och sedan kalas för "Lille" Bror som snart snart fyller 18! Snart kommer han tutandes i sin GT. Spännande! En fin dag. Promenad, Thaimat, lek i parken, fotboll, familj, farmors tårta och KÄRLEK. 
NU är klockan på tok för mycket för mig. Jag slocknar nu...natt nattSom en klocka

Vaknade jag 5! Ja, sanslöst. Men somnar man sjukt tidigt var kväll så. Jag drack en kopp kaffe och smålog. Jaha, kan ju krypa ner igen....klockan blev 6:45...ahhhh. Inte mer? Klockan 7:15 skuttade jag upp. Ted vaknade, jag sprang ner och överraskade med Frallor. Sen fick jag och Min Ted en fin lyxfrukost tillsammans! Solen strålar. Liteb vaken och snart drar vi ut!


" Start the day with Nutella"

TGIF

Åh! Äntligen helg! Som jag längtat efter ledighet med barnen. 

Dagen har som dom flesta arbetsdagar gått i 190. Flytten börjar närma sig och alla är nog nervösa. Tur vi har varandra! Sluta lite tidigare, solen strålade och har gjort hela dagen. Hämta mina små busar. Lyckades hålla båda två vakna mot stan igen. Fredag betyder mitt spinningpass. Efterlängtad cardio! 
Väl hemma ville M visa en surprise. Raid! Det var längesedan vi "sågs". Känns så bra att han är omgiven av fina vänner. Vilka killar! Skype och idag traggades det massa. Jag svullade i kvarg och M rynkade på näsan...han förstår inte hur jag kan äta det. Men mätt blir man och nyttigt är det. Ja, jag gillar det. Mys, dusch och kvällsfika. Barnen är tokiga med flingor och jag åt det sista otroligt mättande målet. Proteinfluff! 
NU är det medveten närvaro som gäller. Jag och två av mina tre pojkar. Wow Rekord!

Klockan är efter 20. Jag är vaken...
Förbereder det sista inför veckans sista arbetsdag. Ännu igen åter igen: planering! Barnen har nyss somnat efter en lång dag. Efter skola och förskola styrde vi kosan mot Bil kirurg Lillebror Lucas. Han lade ner mycket tid ikväll! Ny lampa, putsa, lacka, nya däck...balanseras. Ja, huvva. Men vilken skillnad att köra med! Två duktiga pojkar . En liten som såg ut som en sotare efter besök hos Morbror. Ted han läste läxan med bravur idag! Stolt!!
 Mer hemma sen blev snabbt matintag. Inte varit "sen" med min mat på snart 2 veckor. Femton minuter kan väll inte spela roll eller? Åh, jag känner törst. Aldrig gjort innan. Vatten och vatten i mängder. Känner hur kroppen detoxas! Fantastiskt! Spännande att se nästa vecka hur formchecken ser ut. Två promenader idag hann jag med. En på rast med musik (det bästa) i öronen och även ytterligare en fast i tjänst. Lite är bättre än inget. Kan inte rå träna var dag. Tror det är bra att chocks kroppen lite med. Nu är det sista packat...två saker samtidigt. Ja, jag kommer....zzz...snart...
Solen kikade fram


En välplanerad morgon. Måste vara så när allt ska med. Får ju inte för allt i världen glömma något. Mot jobb klockan 6...puh. Lämna kids och 7:00 var jag på jobbet. Som har gått i ett. Känns som om jag äter hela tiden. Ha ha! En snabbis powerwalk på lunch. Antar att det var träningen för idag. Men all träning är bättre än ingen. Drog ut en "kund" med på en 45 min Walk så....solen tittade ju fram. Hämta kidsen och Lias 4-års kontroll. Han tycker verkligen inte om "främlingar". Jag lyckades väga liten som nu är uppe i hela 15,4 kg. Och han är 97,5 cm liten. Ja, liten....men naggande go! 
Lias hann inte mer än in i bilen...zzz...tidig morgon. Jag och Ted kvällsfikat . Jag på kvarg och Ted fick plättar som jag stekte igår. Hela 72 st blev det igår till barnen! Gissa om dom blev glada!!! Nu får vi se hur tidigt vi somnar idag...zzz...

Liten följde med

Idag till Gym. Lite mer än en timmes styrketräning. Hålla ögonen på Liten men jisses så underbar denna lille kille är. Så många frågor han har om allt! Han är fortfarande så glad efter gårdagen. Glad nästan alltid ju. Två fina vänner joinade och vips lite mer energi. Trött idag dock. Tycker solen kan kika fram....
Nu inväntar vi Storebror! Kom hem nu vi saknar dig!
4 år HURRA för Lias!

Fantastiska lille Kille! Lille Gubben! Liten Lillebror Lias 4-år idag! 
Vi sjöng på morgonen och presentöppning! Vinkade av Ted till skolan och sedan CYKLADES det runt runt inne här hemma!!!
Det sista handlandet inför kalaset och sedan gick vi UT! Lias fick en peng och handlade glass. Sedan räknade han pengarna och kom fram till att det var minsann 4 kr kvar! Då kan man handla gummi med! Sagt och gjort och betalade lite blygt till söta tjejen i kassan. Sedan gick vi till Parken. Sparkade boll, lekte gömme och körde Monster trucken. Hem...jag har stekt ca 50 small, medium och large pannkakor. Huvva! Storebror är hemma. Pannkakstårtan gjord och nu väntar Lias på gäster....

Snart fyra år

Fyller min lille kille! Va? Redan? Helgen har bestått av Mys, besökt våra vänner i Vinnö och det var konstigt utan M. Vi hade det så mysigt och Monica lyfter upp mig! Hon bjöd på hemmagjord pizza, våfflor och vi hade med gottis! Barnen busade! Så lyckliga! M var med via Skype. Vi körde hem lagom till Gladiatorerna. Jag och Ted tycker så mycket om det programmet. Lias lekte Pansar i soffan och pratade med M via Skype. Krängde gottis och lekte ännu mer Pansar! Vi somnade gott vill jag lova! 
Idag har det varit en fin dag. Mitt humör har gått från topp på morgonen till Depp desto mer dagen gick. Fattar ibland i te varför och kan inte kontrollera det. Söndag hos Pappa & Katja där Belle blev ren in och utvändigt. Det bjöds på Pappas tacos och jag mixade min Proteinfluff. Tacos kan jag äta nästa lördag...ha ha! Barnen överlyckliga över dagens mat med. Glass till dessert och Katjas varma jordgubbssås. Mys och bus med Moffe och två trötta pojkar somnade gott. Lias har nog inför 4-års dagen nerver. Vaknade men somnade om igen. Present levererad och inslagen. Allt klart för födelsedags morgonen och nu ska jag blunda så det blir måndag NU!

Min utmaning

Denna veckan klarade jag. Trots motgångarna dom senaste tre dagar och saknaden efter M och barnen. Jag klarade det och huvudvärken är inte lika jobbig. Det enda jag känner av är trötthet då jag brukar: dricka kaffe. Jag säger inte att det är onyttigt med kaffe. Men dom mängderna jag drack var på tok för mycket med tanke på det jag vill åstadkomma. Kosten har gått bra. Det finns inga genvägar!
Två dagars arbete och annars fokus på träning. Känna av och känna på. Blev "Leg Booty day" med Linda och spinning i vanlig ordning. Igår var jag även efter jobbet direkt på gymmet och förutom spinning så blev det mitt första BOX pass på mycket länge. Åh det är ju så kul. Inte bara att du bränner. Du blir taggad och jag får ut så mycket ilska inom mig. Kändes så skönt efteråt. Sedan att jag kom ut och det var punka på bilen. Jaha, vad händer härnäst. Påkörd i tisdags och nu punka. Det har bara vällt in otur. Men jag har sett fram emot denna dagen länge nu. Sluta lite tidigare, hämta barn ha mitt mitt pass och sedan HEM med barnen.
 
Sedan är det det familjemöte ikväll. Skype såklart! Jag längtar och ska bli lite energi påladdad av min M och kidsen!
 
 
 
 

Saknad

Den gör sig påmind var dag. Åh jag hade kunnat göra allt för att han ska komma tillbaka NU. Så tomt utan dig. 

Minnen. Vackra minnen. Gråter en skvätt och drömmer mig in i hans famn. 

Trippel besök

En ledig dag och klockan 6:00 rusade jag upp! Spinning! Morgoncardio!
Ja, yrvaken med ris i väskan kom jag in och välkomnas av söta. Sen körde vi och några fler 45 min härlig vakna morgon spinning. Vilken start. Bestämde dejt vid lunch...
Hem och ett nytt pass knåpades ihopa. Samt annat som göres hemmavid då man är ledig. Sedan 12:00 dejten väntade. Vi körde rygg & triceps. Lite mage och biceps. Härligt! 
Matlådefix. Så lite jag bara behöver hålla på med detta när barnen är här. Allt jag kan förbereda gör jag. Skype såklart. Härligt att ha tid för detta båda två. Kärlek via telefonen. 
Ett hoppa in pass på gymmet ...60 min spinning och NU ska jag dricka en "Proteinare"...pratat med familj och M. Sagt natt natt och jag ska mysa med Nya katalogen från HM..

Ja, det blir mycket kost , träning snack nu. Det är det jag pysslar med för att jag mår bra av det . Saknaden efter M är olidlig stundtals. Endorfinerna får mig att lyftas upp. För saknad är han. Åh!! Jag ger mig inte nu. Det gör mig så taggad att komma i form. Jag är taggad! Älskling! Önskar du var här!Vanilj

Jag har fått ett nytt beroende: vaniljprotein som jag dricker. Åh! 

Det har varit en dag fullt ös sedan 5:30 i morse. EN kaffe hemma. Väskan packad. Förbereda förbereda...planering planering. Väl på jobbet 6:15 intog jag min tidigaste frukost på...ja. Kändes märkligt då jag sedan intog mitt andra mål 9. Det är nu jag brukar äta om jag jobbar tidigt. Lunchen var god! Lite ketchup gör suselisusen. Stevia sötad såklart. Sedan började ögonen hänga...huvudvärken kom. Jaha, provade smutta kaffe. En smutt räckte. Det vände sig i magen. Inte så gott. Så det blev en vaniljproteinshake rätt ner i magen istället! 
Hann andas ut lite hemma och sedan iväg för mitt måndagspass. Dagens cardio. Ingen styrka idag. Jag skriker då jag sätter mig ner. Tack älskade Linda för detta! Grym är du! Men...två lediga dagar framför mig. Då ska det efter en vilodag lyftas! 
Sagt Natt natt via Skype. Saknar. 
Mina två små saknar mammsen. Tänk...om 1 vecka fyller Lias 4 år! Wow! Jag toklängtar efter hans dag! 

Dubbelpass det satt gött

Då var arbetshelgen avklarad...en dag imorgon med. Sen kommer jag ha fullt upp med allt annat som jag ska fixa kommande vecka. Ny vecka nya utmaningar. 

Jag har varit så extremt trött och med en huvudvärk från undre jorden. Dag ett av min sk "avgiftning". Dags att sluta vara koffeinberoende. Det är inte ok med över 5 koppar om dagen....koffeinet stressar kroppen och med lite mjölk var gång med blir det snabbt lite onödiga smådrickande kalorier. Så idag bytte jag ut kaffet mot min nya vän: vatten. Jag har nog aldrig druckit så mycket vatten på en dag. Aldrig varit på toa så många gånger på en dag. Jag dricker annars extremt lite vatten. Så idag har jag minsann fått i mig minst 3 liter. Måste hitta ett litet drickarmönster. 
Även dag ett på min nya kosthållning. Lite oplanerad start idag så jag fick ta vad jag hade hemma. Det har gått bra! 

Dubbelpass på gymmet: spinning 60 min (min cardio för dagen) och ett pass Bodypump. Åh det känns verkligen att musklerna har jobbat tre dagar nu. Undrar om jag kommer upp ur sängen imorgon bitti? 
Men jag blev som vanlig från att vara Zombie innan som en duracell kanin efter gym! 

Hunnit med att snabb besöka Farmor och Farfar. Pussa på farmor lite innan gym. Dom ville spelar bingo med mig ikväll. Men jag är tant och valde att efter gym. Komma hem, packa upp, duscha och äta min kvarg och spela. Inte stressa iväg vidare. Långt Skype samtal och matlådefix samtidigt. 
- I wanna se you do this!!!
Han tänker på kaffet...jag som är så kaffeoman...addicted. Slut på det nu. Lagom är bäst! 
Farmor och Farfar förstod min trötthet och att vilja komma hem och få lite lugn. Det är fint att förstå. Missunna aldrig någon förståelse. 
Matlådor fixade! Men vi får väll se...lite mer att skaffa. Imorgon kör vi stenhårt! 

Tanten är i säng snart...sent för mig ju. Huvva! Kommer slockna på två röda...
Kill thoose legs and booty

En arbetsdag, och tänka sig sedan jag mina två små två helger på rad! Så skoj vi ska ha!
 
Dagens lördag har annars varit en bra lördag. Kan inte säga att jag mår bra på alla plan men nu ska det läggas fokus på det som får mig att må bra. Downs kommer jag ha var dag det vet jag. Dom kommer dom jobbiga ögonblicken och det är bara att exponera sig för dom. Så otroligt saknad är M. Varje dag pratar vi och varje dag hittar jag, ser och hör saker som påminner mig om honom och hur fint vi hade det när han var här.
HAN KOMMER TILLBAKA JOHANNA!
 
Förutom Skype idag finns det något annat som fått mig att må sådär leende glad.
Efter jobb så fick jag ju trots att jag packat väskan och tagit med den köra hem och hämta mina fina NIKE. En snabb sväng inom Maxi.
Ska jag göra detta? Ska jag ha en "äterdag" mitt i veckan. Jag kan säga att jag körde några smårundor innan jag parkerade. Jag hade än sålänge kört strikt/nyttigt hela dagen...men...en vecka till nästa lördag isåfall..hm..
 Gick in på Maxi och plockade något av det godaste jag vet: lösgodis. Allt annat sött kan slänga sig i vägg, chips talar vi inte bara om men lördagsgodis är ohhh.
Jag skämdes åh vad jag skämdes. Jag kände mig som en brottsling, som en tjuv som begår ett brott. Jag hoppades innerligt att ingen skulle se mig eller att ännu värre möta på någon. Någon som skulle säga:
- DU!? Du av alla människor ska DU äta godis?
Sedan skulle detta sluta med att jag skulle få ännu mer ångest över mitt handlande och få dåligt samvete över vad NÅGON ANNAN TYCKER. Löjligt men sant.
Ja, där stod jag i kassan. Lade upp min påse och min Wellness tidning. Roligt va? Vilken mix! Betalade för jag är ingen tjuv och rusade till bilen. Puh. Jag klarade det!
 
NU var det äntligen dags att köra till gymmet. Som jag längtat hela dagen. Äntligen! Det blev uppvärming/cardio  30 min på Crosstrainer. Svetten började lagom komma.
Mitt i allt hittade jag inte min nyckel till mitt lås. Jaha, tur att Gymägaren hade bultsax. Sedan fick jag minsann ett lås med kod. För att jag inte skulle slarva bort, tankspridda jag.
Det var nu dags att "döda ben". Lite av min "starka sida" ben. Vet att där har jag lite power. Körde mina övningar och efter en timme kom min Linda rusandes ner. Vi körde ett pass tillsammans med och både ben och rumpa fick sig en rejäl omgång denna lördag. Härligt! Ännu mer pepp från henne idag och vilken utveckling hon gjort. Hon inspirerar mig var dag.
Härliga timmar på GYM och en Johanna med ett leende som en häst och ögon som diskokulor körde nöjd hem. Åt några gottebitar och sedan en lång härlig dusch. Lördag, åh!
 
Sedan såklart ett långt Skype samtal medans jag krängde pannkakor taget från frysen som M gjort. Till detta? Nutella såklart! M var glad att jag åt igen med en reda och tur att det var just ätardagen vi Skypade och åt samtidigt. Dom andra 6 dagarna i veckan blir det tufft men jag är så taggad nu så det finns ingen eller inget som kan stoppa mig nu. Gladiatorerna på tvn såklart som jag längtat efter och ett tidigt sänggående...ja jag var trött och magen levde rövare. Inte konstigt men värt det
 
 
 
 
 
 
 

Biceps fick arbeta

 
Då kör vi. Nu är det back to basic och plus lite till vi kör. När jag trampade på Crosstrainern dök finaste Linda upp. Vi hade samma tanke att lyfta lite. Var inte länge det blev på Crossen. Finaste Linda peppade och pushade mig medans jag skrek. Helt sanslöst vad den kvinnan kan! Hon är en sann inspirationskälla för mig. Jag ser fram emot att följa hennes framsteg, utveckling mot toppen (även om jag tycker att hon redan är toppen) och jag ser fram emot att själv få lite hjälp för att krydda kot och träning lite extra. En resa ska göras och då inte till ett varmt land (inte nu i allafall den kommande månaden). Jag tänker inte ge mig denna gången och smärtan ska sakta men säkert bort och jag ska bygga en kropp jag åter igen trivs med, Jag vill kunna springa in på Gina Tricot igen och bara ta byxor i strl 36 UTAN ATT PROVA. Bara för att jag vet att jag kan ha dom. inga diskussioner. Då mådde jag som bäst med min kropp. Jag tror vi kvinnor har lite hysteri över detta. Jag vet att jag har och jag vet mina brister och mindre bra sidor. Men jag vet även mina bra och dessa ska plockas fram nu. Ett jäklar anamma, en vilja sv stål och envishet som en åsna.
Ett nytt kostupplägg ska bli spännande. Skapat av ett proffs. jag ser fram emot att utmana kroppen. Är ni med mig? Tänkte köra 30 dagars utmaning först och sedan växla upp eller ner sedan beroende på mina resultat.
Jag funderar men har ännu inte helt bestämt mig för att ha en "ätardag" som många kör med nu. Jag ser Lindas resultat och det innefattar en ätardag i veckan. Givetvis lördagar. Ska jag våga unna mig saker jag älskar att äta en gång i veckan. Proppa kroppen med kolisar? Vågar jag? Det är inte mycket jag gnäller över eller saknar med min nuvarande kost. Förutom...bla bla bla...ja ni vet. Alltid något.
Min kost är inte är onyttig. Tro inte det, äter så nyttigt jag bara kan. Det är bara hur ofta och mängd jag inte har riktigt rätt på. Även lite vad när och hur som jag tror jag kan behöva hjälp med. Bra att ha någon att bolla med är guld värt. Någon som inte ifrågasätter på ett vis som gör mig lite ledsen och arg. Som förstår mig och anledningen till min kost.
 
Liten uppväxling i träningen med. Jag har ju inte rutin på min träning. Tränar mycket, nu mer än någonsin men ingen rutin i det. Det är inte lätt med rutin med arbetet jag har samt ensamstående varannan vecka. Men jag antar att jag måste planera ännu mer än innan. Vara mer förutseende. Vi får väll se. Någon som har tips om stång och vikter till vettigt pris så hojta till!
 
Då kör vi då? Idag Biceps & Triceps.

Mer Er är allt

Fint! 
Dagarna har gått i dubbel fart sedan ni kom. Älskade Pojkarna mina!

Rastlös Energilös

Hur kan man vara både och? Tidvis klättrar jag på väggarna. För att sedan bara stå och somna. 
Efter x antal promenader var det idag dags att komma åter på Gymmet. Fredag betyder i vanlig ordning mitt pass. Sedan hem, sedan tillbaka till Gym för väskan glömdes.  (Förvirrad?)
Hem, proteinshake (äntligen nytt protein) en bar, en dusch och nu tyst i soffan. Tv på som sällskap och melankolin återkommer. Hoppas på att somna tidigt efter Skype date...

 

HalvUtan dig. Så tom och utan någon glädje alls. Helgen svep förbi, måndagen och även tisdagen och natten. Nu inväntar jag date via Skype och tacka vet jag dagens tekniska under. Så att vi kan få se varandra. 
Jag väntar och längtar redan efter den dagen du kommer igen. Då...kommer jag inte släppa iväg dig igen. Vad det än gäller. Inte någonstans utan varandra. 

Hur är det möjligt?

Att älska någon så? 

Varje sekund räknas!

Hitbrazil

"Kärlekvidförstaögonkastet"


Lördag betyder morgoncardio i form av min Spinning!


RSS 2.0