The

Nu åker vi mot IKEA och storshopping!

Badrumsinredning och nytt sovrum ska införskaffas!
Ted ska leka med kusinen Ellen och resten av Familjen Kullberg baxar in sig i Farfars lilla Nissan Micra och kör. Eller Farfar kör antar jag, ingen annan som får köra hans älskade bil.

Ta ta


Tomt

Ja, dagen har bestått av Farväl av dom gamla sovrumsmöblerna....


Sen har vi hämtat mer virke, tvättat, städat, bråkat med trotsig (idag lite retlig) Ted. Erica har varit här på kaffe och dagen har gått i ett. Middag ska göras och tvätten ska tvättas. Vikas in...Just nu är det tomt i vårt sovrum med....Så i Barnens sovrum finnes nu drösar med kläder och annat smått och gott. Börjat packa! Teds kläder packade och Lillebrors är snart fix fördigt med. Bara vi vuxna som kanske ska ha lite ombyten med oss....

Barnen sover! Lias somnade i Pappas famn och Ted läste jag saga för och Izor lade sig hos honom. Han fick faktiskt somna själv ikväll, tillsammans med katten.
- Nu får du och Izor sova så gott...
Ted lade sig tillrätta, och nu sover han! Bra jobbat killen! Nu ska jag krypa in i makens famn...
Imorgon blir det storshopping på IKEA!!








Tjoho




100522 Jag med min Trogna vän som alltid finns där. Min Fina Farfar!! Du är GREAT!


Underbart att bli bortskämd av Farmor. Även om hon inte ser det som att bli bortskämd så känns det som om man blir det!

Frukost efter en sömnlös natt (nej inte pga mina småpojkar utan dom stora som lanade hör hemma). Frukosten serverades ute hos Erica min. Fina Ems och Erica! Underbart att träffas. På måndag är det bara jag som är mammaledig.....suck. Barnen busade och lekte SÅ FINT!

Väl hemma så styrde vi kosan snabbt till Farmor och Farfar istället!
En dag med Farmor och Farfar mys! Farmors pannkakor, Ted fick duschpuss av farmor och duschade gjorde vi båda två eftersom att duscha hemma hos Farmor är som ingen annastans. Hon matade Lias och jag fick duscha i lugn och ro. I en fräsch dusch!!! Underbart! Kände mig som en ny människa sen.

Finns ingen som Lilla Farmor min. Lilla Farfar var inte så bra idag och jag hoppas att han får bra svar hos Homeopaten nästa vecka. Mina Älskade!

Inspirerad

till MAX NU!

Blev ett besök på XL bygg i OSBY och där vankade vi av och an. Ville sett badkaret vi var sugna på att köpa, men deras utställning var dålig och pyttig. Men fick reda på att det är 20% på HAFA. Så badkar och toalettstol ska vi beställa från HAFA. Även bestämt att det blir med liiiite bubbel i badkaret. (Kan inte låta bli)
Sen körde vi till IKEA i hopp om att det vi tittat på var fint. Badrumsmöbler från andra är så svinigt dyra, och det känns så onödigt när man har småbarn. Ja menar....vill man att en komod för 10 000 kr ska repas? Nej, tror inte det. Men som tur var så har vi nu bestämt oss, och det känns så skönt! Blir IKEA inredning och sen köper vi ett massagebadkar med lite finesser istället (det kan inte repas). Blir inget hörnbadkar (hujedamej så fult) utan ett avlångt badkar. KANSKE att välja till med ljus i karet? Ha ha ha...

http://www.hafa.se/web/Massagebadkar/LIME__br_Massagebadkar-1531.aspx

Tror att med vitt avlångt kakel, mörk fog och mörkgrå kakel även där mörk fog kommer det bli riktigt NICE!
Vi ska även ha ett Bonzaiträd i större format är det tänkt!



Kaffe, blöjbyte och matdags på IKEA. Liten var så duktig och en liten bebis är så enkel att ha med sig. Ted fick leka av sig vid sjön istället! Blev lite annat smått och gott. Som vanligt när man är på IKEA. Vi har nu även bestämt oss för att köpa HEMNES sängstomme, byrå och sängbord. Så när vi väl kom hem satte jag ut en annons på våra MALM möbler! Det ska bort nu!
 Maken gjorde en varsin kaffelatte till oss som vi avnjöt medans Liten sov (gör han ännu) och Ted lekte så fint ute med sina fiskar. Nu har det anlänt en MASSA pojkar här hemma, för inatt ska det lanas i uterummet här hemma. Sanna är här och ska ha sleepover med Ted och Lias har tagit en LÅNG nap nu....Sitter och väntar på att han ska vakna min lille kille...för nu är mamma rastlös...




 


Mot inspiration

behöver vi verkligen nu!

Ted har åkt för att bada med sin Farmor och Farfar, vi ska styra kosan mot badrumsinredningar för att frossa i kranar, skåp och en massa miljontals olika vaskar och badkar...



Fick en massa kort av Pappa och Katja igår.....Lias en dag gammal....mys hos mamma....
Kan inte sluta drömma mig tillbaka. Gör jag var dag med båda mina små pojkar!

Med magen som centrum



Då var MAGEN centrum i det mesta.


Idag har dagen spenderats ute hos Erica! Promenad i skogen och bus med barnen. Maken har nu tillsammans med Svärfar börjat bygga upp badrummet. Det tar sig sakta men säkert. Virket är hemma och jisses så mycket!
Får nästan visa bilder på hur det ser ut sen...Man kan se rätt upp i garaget, upp i hallen och det blivande badrummet. Ted har varit och fiskat med Moffe och Katja ikväll och han var helt salig då han kom hem. Vi åt middag och nattade Liten, sen har vi kollar inredningar och spånat p uterum i framtiden med däck. Gärna ett Laila kök!! Ha ha ha....



Sent på kvällen innan Lias tittade ut några timmar senare.....

Jag minns var dag.....

I NÄVEN



Med kaffet i näven. Maken hämtar virke. Ted sover. Lias ska gymma medans mamma kör sin morgongympa...
ta ta

Högskåp

Nu är allt som ska bort i badrummet borta. (Det lät konstigt...)

Dagen har spenderats i badrummet för maken och jag har haft besök av fina Erica med girls! Bad och bus som var Måndag! Ted följde med Farfar hem och vi körde in för att få inspiration till BADRUMSAFFÄRERNA.
Blev lite klokare på hur vi vill ha det, men huvva så dyrt det är.
Kan man ge hur mycket som helst för ett högskåp?
Kan inte fatta att det ska kosta så mycket.....Har dussintals med kataloger som vi bläddrar av och an i...

Svea

Är störtkär i SVEDBERGS inredningar. Lantligt, men ändå inte bara detta vita vita...Vill ha lite ASIATISK stil på det hela med. Ett rum för lugn och ro och en harmonsik plats...

Kan ju inte blanda IKEA möbler med dyra Gustavsberg möbler....eller. Nja...

What to do? Blir nog en tur till OSBY imorgon och kollar vidare. Imorgon ska det hittas på mer här hemma...



Ted viskar hemlisar till sin bror....

Båda barnen sover efter en kväll hso Svärföräldrarna och där även Familjen Dahl var. Många skratt och Lias somnade i bilen efter en mysrunda förbi Kvarnen. Lite småkinkig ikväll, men nu sover han i sin vagga (ja det har han gjort sedan han var 3 månader) och Ted sover efter saga som ikväll lästes av mamma...

VI KAN

JAG KAN. Både Storebror och Lillebror är två bestämda pojkar!!

GÅRDAGEN  var mysig. Trots att det var fullt, och då menar jag verkligen fullt på Andys så gick det så bra! Ted springer ju numera iväg själv och leker och Liten mös med Nana massa.
Väl hemma och det blev lite fotografering, sen var det dags för middag. Lias fick nu sitta med oss vid matbordet, hela familjen samlad vid matbordet för första gången. Han fick smaka potais som vi odlat själv, och Storebror fick mata honom för första gången det ska smakas. Ted tyckte det var jättekul! Han klappade sin bror på huvudet och var så försiktig. Lias däremot gick loss på tallriken och kleggade med potatisen blandat med ersättningen. Han gapade efter mer mer mer, gärna mer att kladda med. Vi körde sen till Hemmakväll och köpte best snask ever och hyrde en film, Ted köpte en ny att titta på. Sen var det TV häng resten av kvällen. Jag hyrde "Påven Johanna", eftersom jag tycker det är så intressant med historia. Speciellt om den katolska kyrkan, och religioner då och nu. Trots att klockan blev mycket då båda barnen somnat så tittade vi på den utan att somna. Så spännande och gripande var den. En film i min smak!

Idag har vi mest varit inne och det har nog inte skett på väldigt länge. Bara regnat men vi har roat oss ganska så bra inne med. Mätt för virke som ska beställas imorgon till badrummet, städat, haft "ettemiddaskaffebesök" och Ted har varit och fiskat. Han har numera en liten aborre i sin pool.....
Film för Ted nu och vi ska rita badrum, nu har vi väll äntligen bestämt oss hoppas jag!!
Ted traggar här i örat på mig om dricka och Lias skriker...så nu är det åter till småpojkarna!











  


Liten liten redan 4 månader

Sluta gå så fort tiden!!!

 



 

Älskade Unge! Mina två fina pojkar! Åker till leklandet idag med dom två små. Maken stannar hemma oh fixar med huset vårt. Ikväll ska vi äta gott oh mysa massa!!!

Vacker

Finns många vackra människor i min närhet.

Idag körde jag och boysen mina in till stan för lite shopping, ja helst kör man in helt ensam då ingen av mina tre pojkar trivs i klädaffärer. Jag hittade en scarf i farten, ett svart linne basic ryckte jag till mig och en kjol. Pojkarna fick såklart fina nya kläder dom med! Tycker att rean kunde varit lite bättre. Jag hoppas att det reas ut mer sen, för inget som jag köpte var på rea och utbudet var så kasst i alla klädaffärer jag yrade runder i. Måste hitta den perfekta kläningen till en lill sessa vi skulle träffa för första gången. Men efter mycket dra i kläder så hittade jag den perfekta CLARA klänningen.

Besök hos Björne hann vi med och han fick ett Favorit Rosé vin i inflyttningspresent. En trevlig stund på Björnes tokvarma men väldigt mysiga balkong. Vidare till fest för Henrik som fyller 29 idag och självklart för att träffa Liten Clara som endast hunnit vara ute ur Mamma Angelicas mage sedan i måndagskväll. Gudomligt ljuvligt söt är hon! Åh vad jag snusade och Lias fick träffa Clara och prata med henne. Sen flörtade han lite med Novas fötter!

Väl hemma är båda barnen vakna, men NU sover dom och vi har kokat ägg och kollar film...Lugn och ro. Härligt!


Hemmafix

GRATTIS ANGELICA OCH HENRIK, Er lilla flicka är så bedårande söt! Ska bli kul att få se henne och självklart träffa er båda imorgon! Lias ska charma henne!














har vi nu dagarna i ända. Byta vindskenor, måla måla måla, trädgården, fixa till gamla utemöbler...ja. Tror inte att vi har spenderat mycket tid inne dessa två dagarna. MEN HELT UNDERBART ÄR DET!
Bakar var dag gör jag och idag blev det Citronvåfflor sen på kvällen gjorde jag egen pizza, pizzasallad och tomatsås till pizzan. Igår gjorde jag en egen Paj. Lite med hjälp av Lailas bok, men lade även till lite eget! Kul!Även gjort cupcakes!!! Mumma med citron och jordgubbar!!!!

Dagarna går fort, och ändå kan vi njuta länge till!
Idag var det promenad på schemat med Ted, Lias och Kusin Alice som sov äver med Ted inatt. Patrik har målat och fixat till med en antennsladd som vi stört oss på sedan vi flyttade in. Hängt ner på huset och ner över fsovrumsfönstrena, men nu är den gömd och glömd. Ha ha. Kan nu sluta stirra på denna förbaskade kabel och stänga vår altandörr....inget som är mycket för världen för omvärlden men mycket för oss.Varit med en ask choklad till våra grannar och välkomnat dom till the best place to live in! Bästa grusgatan ever!
  
Hämtat hem Pappa och Katja på tåget och skönt att ha dom hemma efter stormen dom var med om i Tyskland. Skönt att ha Pappa hemma!

 Kommer hem och båda barnen sover....Gör snart mamma J MED....


Tjocka släkten

Haft jobbigt krångel med datorn. Ett tag trodde vi att alla bilder jag inte hunnit lägga över till den externa hårddisken var poff borta. Allt jag printat ner om Litens första dagar och förlossningsberättelsen var poff borta.

Visade sig att min kloka make har ordnat allt. Jag pustar ut. Nu är alla bilder över och jag kan sluta oroa mig. Bara i majmånad hade jag plåtat över 1000 bilder! Det ni!

 



Farmor presenterade nya familjemedlemmar! Nämligen Lias. Sen presenteras alla andra. För att friska upp minnet. Många att hålla reda på ju!



Fest i samma lokal som Farmor och Farfar hade sin bröllopsfest!



Släktträff med "snyggsläkten". Alla farmors syskon med familjer! Tänk vad många Maja & Helgot har skapat! När alla gick till graven så kändes det i hjärtat. Vad älskade NI ÄR Mormor Maja och Morfar Helgot!
Ja, vi har hunnit med en mycket trevlig släktträff, bad, grillning, bakning, fix hemma (badrummet färdigt att börja byggas upp) träffat vänner och familj.

Idag är Ted nere på Österlen, gissa om jag är avundsjuk!? Vi ska byta skenor på huset och måla staket här hemma!

"Snyggsläkten" Maja var otroligt vacker och Helgot väldigt stilig må jag säga. Sen har det blivit vackra barn, barn barn och barnbarnsbarn!

Nu upp från soffan och get started!


Vuxenpoäng



Vad är dessa vuxenpoängen?

Idag var det tippen på schemat. Jag vaknar av att det ringer på dörren, hoppar upp ur sängen och ingen där. Ser att ett släp står på gården. Rusar in till Farmor och ser att Pappas bil är borta??? Har någon nallat pappas bil?
Farmor skrämmer jag när jag kommer inrusandes, hon berättade för mig att Patrik hämtat bilen för att hämta släpet. Ha ha ha, jag skrattar och Farmor ännu mer. Men jisses BARNEN! Barnen är i huset själva, sover dock men...jag rusar hem på grusgången om dom andra grannarna såg mig så får jag be om ursäkt för mitt virriga beteende. Kommer hem och tyst som i graven. Otäckt. Ingen man hemma. Men sen kommer han in genom dörren när jag matar Liten. Var nere och köpte god frukost till oss. Det var ett sätt att vakna på.....

Maken har kört badrummet till soptippen och kollat på fiskeprylar. Jag har varit ute hos Erica hela dagen. Nu på kvällen när vi kom hem var det matlagning på schemat och Patrik visade stolt att vår egna brunn nu funkar för användning. Nu kan jag vattna mina blommor och tvätta bilen med vårt eget brunnsvatten då ny pump är påkopplad. Jippie! Sen roar jag mig en fredagkväll med att klippa allt vårt gräs.
Fastnar en stund hos Farmor och vi pratat om allt mellan himmel och jord. Väl hemma har Maken somnat båda barnen! WOW! Skönt att komma hem och hoppa in i duschen!
Nu njuter jag av sommarkvällen med en Miller i näven....
När jag blir gammal farmor så är du en förebild.....Lilla Farmor Ingrid.

tomt

har det varit i ett dygn utan Ted. Så mys att hämta hem honom och han sprang till mamma sin!!!



Dagen har varit mysig och visst är det ljuvligt att ha maken hemma, fast att han tillbringar mycket tid i vårt blivande badrum. Fick gå upp i ottan med lilleman. Men vi mös med kaffe och morgontv. Lias sov sin förmiddagslur och vi fick tid för bara varandra.
När mannen begav sig in i badrummet så tog jag en promenad med Lias ner till byn.

Dagen bjöd på besök av Erica, Bella och Milia. Vi har busat idag och Bella har lekt papparazzi med min kamera.
Lias har skrattat och varit på så bra humör hela dagen. Jag och Patrik körde in till stan innan vi hämtade hem Ted och handlade hem lite smått och gott. Kändes konstigt att bara ha vår lille kille med. Träffade en grann böna med på COOP. Hhihi...
Lias fick sin Rock Star Baby nappflaska och dammsugarpåsar fann vi efter många om och men...En ny dammvippa för er som är intresserade av det...ha ha ha. Hämtade hem grabben vår och sen har jag städat hela kvällen, och tvättat. Nu skiner här igen och jag är nöjd. Sitter med en kall en och ska strax knyta mig. Lias somnade vid 21:30...Nybadad med schampo för första gången. Blev bad i diskhon idag igen....ha ha ha...




Äntligen

Är stuga nu bokad! Jag och mina Tre Pojkar ska åka ner till Österlen i fyra dagar!  U N D E R B A R T ska det bli!

Österlen turistkarta





Österlen


Österlen, Simrishamn





Vi vill

Jag undrar vad denna soliga dagen har att erbjuda?

Har donat undan här hemma och endast snabeldraken som ska få rastas lite, fast dammsugarpåse behövs först..
Solen skiner och en maskin tvätt är redan uppe, ännu en på G. Tänk vad ens liv kretsar kring tvätt och städ?! Jisses. Starting to get old? Eller så är det såhär att vara Housewife?
Ted är iväg och leker med kusinen och det var skönt att det är någon annan som roar honom idag, fast efter en stund så blir här väldigt tyst dock. Maken tillbringar dagen i badrummet och jag är redan less på det. Tror att jag tar och bokar den där stugan nu så vi kommer hemifrån lite....



Blev så salig över att DU låg i min mage för ett år sedan...

Plusset var ju Liten.

Idag är det 1 år sedan jag fick plus på stickan, och vi fick veta att vi väntade Liten.

MAGI LYCKA KÄRLEK

Tänk att det var DU Liten Lillebror Lias.
Jag kan knappt förstå det.


Vilken underbar dag vi haft!




Med min kameran i högsta hugg




Ja, underbara sommar men Lias trivs inte riktigt med denna värmen. Nu har han somnat för natten efter en heldag ute hos Erica fina. Vi höll oss inne idag pga värmen och en Lias som svettades hela tiden. När vi väl var hemma så fick Lias bada i vasken. Vad gör man utan badrum? Ha ha....
Pojkarna åkte och fiskade och jag tog en barnvagnspromenad på kvällen. Gick inom min vän Gudrun och snackade lite skit innan det var dags att gå hem och natta Lias. Ute i vagnen somnade han gott och sover sedan 21. Jag kunde då bänka ner mig i soffan och titta på "Leila Bakar". Åh, hon gjorde Chokolate Chip Brownies. Vilket jag nog ska göra imorgon. Blev så sugen!! Jag avgudar dig LEILA!

http://www.recept.nu/1.149559/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/chocolate_chip_walnut_brownies

Igår var det ett litet åskoväder här och jag satt ute i över en timme och slogs med mygg för att få en BRA åskbild. Ganska så nöjd med mina 2 BRA bilder. Tog en stund att mecka med kameran min innan jag fick till "det"...




En liten men ack så vacker B L I X T!!



Blixten "slår" i vattendropparna....

Lekte lite med slutartid och bländare. Lite med blixt och ISO 400 användes.
Läge AV användes på kameran. Vilket är där man ställer in bländaren (kamerans Iris om man jämför med ögat) och slutartiden ställer in sig själv.



Vid sjön

Idag vaknade Liten redan vid 6, men....han hade då sovit sedan 20! Duktig kille som var duktigt sugen på mat och ny blöja. Men somna om sen ville han icke. Vid 7:30 gick vi ner och då väckte vi Herrn i huset. Mys mys mys. Storebror Ted vaknade och vi tittade klart på filmen som jag gick och lade mig från igår.
Sen har dagen spenderats vid sjön. Vi var på väg till havet, men valde sjön och metspöt.
Vad varmt det var i vattnet. Lias sov en bra stund som han brukar göra mitt på dagen. Jag badade och simmade. Gjorde en "Askungen" och tappade en sko i sjön....Men härligt att ligga och lapa sol ute på bryggan i vattnet. Det guppade och skvätte upp vatten. Patrik fiskade med Ted och jag fick en halvtimmes lugn och ro.
Vi metade och badade för fullt. Lias vaknade och åt. Sen var det så varmt så vi körde mot hemmet. Ted somnar gott i bilen. Hemma och Liten Lias får ett bad i sin lilla pool. Det tyckte han var sååå härligt! Sen somnar Lias med. WOW, bara vi 2 vakna. En kopp kaffe i brassestolarna i skuggan var nice. Men vargen Ted sov inte länge.....ha ha ha.

Vi har grillat och nu sitter vi framför tvn och kollar in fotbollen. Delar på en kall öl, och Lias har somnat för natten. Sover numera 2 gånger om dagen och det är lagom. Ammat en gång idag, och knappt någon mat alls....Jag provade och provade. Men det kom inte mer...Tyvärr..Han ska ständigt ha något i munnen i form av snuttar eller ännu bättre handdukar! mmmmm, drar in så mycket han får plats med i sin mun och suttar allt vad han kan. Biter och gnider..Roliga unge!!!!
Nu åter till att lyssna på fotboll, åskan och lite regn som kommer på uterummstaket...

Ni vet det låter sådär underbart!?












Från rygg till mage

Grattis Louise, nu är LIV HÄR! Hon är bedårande!


Vilken varm dag. Men ack så trevlig!

Lias har badat med Storebror och det var en av dagens absoluta höjdpunkter.
Vi åkte ut för att titta på det lilla nytillskottet ute hos Erica m familj, och där på en filt vände sig Lias från rygg till mage. Jag satt på gräsmattan och Patrik kallade. Jag sprang snabbt upp och Liten visade igen vad han kunde. Alla klappade händerna! Väl hemma har vi grillat och Lias somnade vid 20:15 helt utmattad. Har ammat en gång idag, men det var han bara mätt på i en timme. Åh, vill inte att det ska ta slut.....Lias sover än. Helt slut efter dagens bravader. Vi ska bänka oss i soffan nu och se en bra rulle....





UNDERBARA BARNEN MINA!!!



Härligt är detta vill jag lova...måtte jag ha lite mat till...För detta är mysigt. Tiden stannar när man ammar.

Dopp

Oj oj oj vilken hetta. Första semesterdagen! Gårkvällen spenderades med Björn, och han bjöd på Mongolisk buffé sen the i sin nya lya. Lias var med och var så snäll och go hela kvällen. Han bara pratade och skrattade. Studerade Björn väldigt noga med sina stora stora blå. Liten har sedan i tisdags natt börjat vakna vid 4 tiden och vill ha mat. Kanske han ska ha lite mer på kvällen innan sovdags? Sen somnar han såklart om igen. Ammat har jag inte gjort alls idag. Sist jag ammade var igår morse. Hade tänkt att när han vaknar efter sin långa dagslur snart så ska jag amma lite. Hoppas att där är lite mammas mat till min lille kille. Vet inte varför det bara "försvann". Trist tycker jag....
Morgonen spenderades med maken och Lias, eftersom Ted är en riktig sjusovare och nanade en timme längre än oss. Frukost och dagsplanering. Planeringen var att köra med motorsågen och dela alla stockar som sen ska kapas och även köra med grästrimmer här hemma. Sagt och gjort, maken hämtade prylar som behövdes till detta. Väl hemma badar vi Lias i lilla minipoolen! Stolt storebror badar med honom! Såg så gulligt ut! Inser sen att värmen är så så så påtaglig att vi väljer att luka vårt potatis och jordgubbsland. Liten somnar efter bad och vi lukar på. Ted sitter i skuggan (stilla!!!!) och ritar hjärtan till sin mamma. Jag smälter!! "Skördar" lite egenodlad potatis som ska ingår i kvällens middag.

Jag hoppar i poolen, ack så liten men dock så skönt. Svalkar mig med Ted och sen även Patrik efter ett pass. Solar en sväng men har nu valt att köra in barnvagnen i vår källare för att Lias ska få sova behagligt nu mitt på dagen. Jag har plockat och donat och ska nu köra ett styrkepass i min lilla hall!


Sommar 09. Dagen då Liten blev till ,och vi mös vid stranden jag och Ted. Denna dagen minns jag så väl.
Så varmt ute var det!

Semestertankar

1 glass
1 spray
1 leksak
bada
leka kull
sova länge
kurragömma
leta musslor
fånga fiskar, fast släppa tillbaka dom
gå på sjunkna bryggor
äta köttfärssås
äta fil
ta med dinosaurier
Sova i stuga, på våningssängar
kela lillebror, och bära honom
krama mamma
plocka snäckor



TEDS SEMESTERÖNSKNINGAR!





Tänk vad en 5 åring kan!!!

OM NÅGRA TIMMAR KOMMER Mannen i huset hem och då är det semester!!!!!


Juni Juli Augusti

vindarna är varma då...

Ja, underbara sommar. Det bästa med sommaren är allt som Ida sjunger om i IDAS SOMMARVISA. Svalor som flyger och myggor som svalorna tar. Löven nya på träden, himlen är vacker om kvällen...

Fotat Lias idag i dopklänningen! Så fina bilder på lillbusen. Fast att han ständigt och jämt ska ha sin hand i munnen och spralla med benen. Det är ju lite charm i det med. Ligga stilla vill han ej..icke icke icke...

Idag var det meningen att jag skulle hinna städa lite. Lite städ blev det, men mest roat min väldigt pratsamma 5 åring. Vi bakade Cupcakes enligt Leilas recept idag. Sen körde vi till Mormor och Morfar och bjöd på dom!
Kvällen har jag spenderat med min lille, medans dom två större boysen lagt i Svärfars nya båt.
Imorgon jobbar maken sista dagen på 8 veckor!!! Woho!!!


Men nu är den här

älskade bil som jag saknat dig!

Dagen spenderades i Helsingborg och hos Kära MAMMA Anna! Mys! En icke så nöjd Lias idag och en väldigt traggig Ted. Fiska fiska fiska med Pappa var det enda han hade i huvudet. Han ville bara hem och fiska med pappa sin. Lias äter mer och mer ersättning sedan en vecka tillbaka. Endast ammat FULLT två gånger idag. Känns trist, känns tungt. Det ger så mycket med amning. Men jag ger mig inte så lätt. Amning på morgonen och kvällen är bra, och bättre än ingen amning alls. Nu har han precis gjort nr 2 och det kan vara det som stört honom med ju. Hämtat hem bilen har vi gjort och varit på fisketur som fick avslutas tvärt, eftersom Lillebror ville ha mat NU! Några firrar blev det och lite bok hann jag läsa, den kvarten Lias sov..hm..

Väl hemma nu är det fotboll på tvn och tre nu nöjda pojkar. Snart en nöjd mamma med! Lias är så förtjust i ölburken. När Patrik smuttar på sin mellis tittar Lias upp på ölburken! Ser så kul ut!



100706 Lias en livsnjutare.

Imorgon ännu en dag. Imorgon ska vi inte fara iväg. Imorgon spenderas hemma och det ska tvättas och städas. Semester nalkas...nu ska jag glo efter lite stugor igen....

Kung av sand

VILKEN MYSIG MINISEMESTER VI HAFT!!!

MASSA sommarlåtar är ett måste nu ju!!
























(skit) KUL

kan inte fatta och hade nog glömt hur underbart det är med sommar...

Denna helgen bjöds på grillat, Lias första bad i pool, Lias som alltid vill ha något i munnen, badrumsrivning (endast lite mer golv kvar), bad, sol, bakning....
Gårdagen var "min dag att vara ute i trädgården". Vi tvättade mycket på huset, men mer återstår, samt staket. Jobb med hus, men så kul! Lias låg på mage ute och tränade. Ted åkte och badade med kusinerna. Haft det helt underbart! I fredags hade vi grillgäster! Angelica, Henke, Sanna, Patrik, Johanna & Nova! Det grillades, bakades och kändes på Angelicas underbart vackra mage! Pojkarna bkade från Leilas "One more slice".."Chocolate Swirl Cheesecake". Ja, den var mycket godare kall! Galen kväll då Angelica fick förvärkar! Gud så spännande. Jag vill med ha mage när jag ser henne med magen. Hon är så fin! Ja, haft en underbar helg och nu återstår en vecka till innan Patrik börjar sin semester! Jag och småpojkarna åker på minisemester idag!






























SOMMAR

ÄNTLIGEN! UNDERBART VÄDER! Dagarna spenderas ute ute ute....

Idag gick jag ut ENSAM så fort LIAS ätit morgonmålet och kaffet var i magen. Gräset klipptes idag utan uppsamlare, därav rekordet på 1 ½ timme! (låter man gräset ligga kvar ibland så ger det gödning)

Planterat tagetes och rastat krattor och räfsor! UNDERBART! Jag älskar att vara i min trägård så fort tid finnes. TVÄTTEN hänger på tork, antagligen redan snustorr. Redan 28 grader ute! Håller på att tvätta det vita på vårt hus. VÅRA "knutar"! Ska ut och tvätta vidare nu! Vill inte sitta inne! Nu har Lias ammat klart med!
UT UT UT! 


sommar 09

 Kommer en uppdatering senare om denna underbara helgen som ännu inte är slut......

Vill ha hav

Godmorgon och ännu en varm dag ser det ut att bli...
Nu hör jag hur Ted tassar ner för trappan, här kommer min lille kille!!!

Vaken sedan 5 och tänkte kanske gå och sluta mina gröna ögon en liten stund till, men det ser inte ut som om jag kommer kunna det. Ted han är vaken och tidigt för en gångs skull. Lias somnade om efter massa mat vid femtiden. Ja, på morgonen är där så mycket så han blir så trött av att äta...brukar somna om.
Maken och jag har hunnit med en kopp kaffe, och bara vi morgonmys. Jag sitter och funderar på vad dagen har att erbjuda. En tripp till stan och ett försök att hitta en bikini, samt lämna in bilen för lagning efter krock och lite tillpiffad ska den bli. Sitter här och letar stuga till oss, lite sent påtänkt men känner att vi behöver kommer iväg bara vi fyra. Bara umgås med barnen och ha det mysigt. Vi har ju både jag och maken våra favoritställen här i Skåne. För i Skåne blir det, helst på Österlen. Jag ska leta vidare i stugdjunglen...





RSS 2.0