Glass i stora lass



Labbningen gick bra! Det är såå kul!!! Lite stressigt att sen hinna till dagis till 17:30, då man gärna hade velat hinna prata med läraren lite efter lektionen. Men det får vänta. Kul som attan iallafall!
Ted stod och väntade vid fönstret när jag kom! Åh, han vinkade för fullt!

Vi åkte hem till Erica och Sanna, barnen körde fyrhjuling!

  Ted får låna kläder av Sanna, eftersom hans är blöta efter dagis.



 Trötter.

Efter det blev det glass i stora lass, samt chokladpudding!
Barnen busade och vi mammor med ha ha ha. Girltalk som vanligt!
Jga och lilleman (väldigt trött lilleman) brummade mot hemmet då det ringde på telefonen.....Pappa min såklart. Han ville bjuda på Thaimat, vi vände och körde ner till lådan som dom ställt vid SJÖSTUGAN. Blev jätteräkor för mig. Gud vad gott det var! Sen fick Pappa min kaffe och vi kollade på ormar alla tre. Ted mös med Morfar, vad han avgudar sin Morfar. Han kallar tilloch med Morfar för Pappa ibland. Så nära är dom! Vi träffas ju ofta och har alltid gjort det. Hängde tvätt, luktar sååå enormt gott. MMMMmmmm...Ted nanar och jag lyssnar på "Footprints in the sand", saknar Patrik. Men på söndag bär det av Hjärtat mitt!!!

Wapnö slott

Fest och bröllopsmässa på vackra Wapnö Slott

  För alla fest och bröllopssugna är det bara att packa väskan och bege sig nedåt landet för en härlig helgdag i sköna Skåne. Nu på söndag är det nämligen dags för fest och bröllopsmässa på vackra Wapnö slott i Halmstad. Under bröllopsmässan på Wapnö Slott kommer du att kunna frossa i massor av produkter och tjänster inför festen eller bröllopet. Allt från kläder, smycken, blommor och tyger till skönhet och festlokaler samt mycket, mycket mer som lämpar sig för just festligheter och bröllop. Här finns också chansen att inspireras av en festlig modevisning och självklart kommer Allt om Bröllop att finnas på plats med massor av spännande erbjudanden. Missa inte! Vad: Bröllopsmässa på Wapnö Slott, Halmstad.
När: 5 oktober 2008
Tid: 11-17, modevisning mellan 13 och 15.
Entré: 60 kronor.

VI SKA DIT! Jag och min blivande! Jag körde upp till jobbet och tog en semesterdag, Patrik ringde och ordnade barnvakt till lillkillen, Ted ska vara hos Farmor och Farfar.
Patrik ville gärna följa med! Kul, klart att han inte är så eld och lågor som jag är, men han vill ändå. Jag är så så glad nu så jag skulle kunna hoppa fem meter baklänges! Hihi, denna mässan i år och en till fast då följer inte Patrik med, då blir det Emily & Jag!


Emily & Johanna Girls som är tokiga! Åh, vad jag älskar dig min lilla tös!

Nu har Patrik åkt till jobbet, jag ska snart brumma in till Hässleholm och HT. Labba Fysiologi. Sen ska lilleman hämtas 17.30 på dagis, får rappa på när jag ska hem från stan sen. Efter det ska vi hälsa på en annan underbar vän till mig!!

På söndag


Tänk att det var så soligt förra veckan då Patrik kom hem från jobbet! Älskar denna naturliga bilden på oss.
My good vad jag älskar dig min lille datanörd!

Idag vaknade jag av halsont och feber. Fy, jag har verkligen ingen lust att bli sjuk. Och hinner inte heller för den delen.
Ted fick frukost, sen lekte vi på rummet. Patrik kom ner efter en stund. Inte lätt för honom heller då han jobbar så sent. Kommer hem och ska elda...Men han fick ju mat igår!

Hoppar in i duschen då Patrik kör Ted til dagis....vaknar lite efter dusch, alvedon och läkerol. Kaffet är klart, ska avnjuta det. Sen ringa jobbet och försöka få ledigt på söndag då det är bröllopsmässa i Halmstad! Vi får väll se....Sen ska det pluggas innan jag ska in och labba! Fysiologi idag! Kul!

Bästa serien ever!




Snabbt lite bilder från helgen som gått....

  Izor 7 år.

 Hjälpa Moffe.

 Titta trägolv! hjälpa Pappa!!

Idag ställde jag klockan, taigt semester från jobbet idag. Brummade in till skolan, kommer dit och en lärare tittar på mig.
- Vad gör du här? Vem letar du efter.
Jag berättar att jag letar efter min mattelärare, han var tydligen på kurs även min NK lärarinna.
Det tyckte han att jag skulle läst i fronter. Jovisst det kunde jag gjort, med en 3 åring som skulle ha frukost. Men jag sade inget utan bara tackade för mig och gick. Typiskt att man har ledigt idag för att få hjälp. Hm, får åka in på torsdag istället. Åkte en sväng till OBS, köpte Födelsegrisens present, samt en uteväxt. Efter det till Bjärnum, tankade pärlan och fyllde på spolarvätska.

Väl hemma åt vi lite brunch! Sen städade jag lite, putsade fönster. Patrik och Ted putsade trägolv. Har tar fram en bit i taget, sen pustar han det klart innan han drar fram mer. Just för att annars ser det så mycket ut att putsa. Men det är obehandlat gammalt trägolv som tittar fram. Bara det att plattorna är limmade på trägolvet, det måste bort, allt lim. Ska nog gå med min "Handyman". ÄLSKAR DET GAMLA GOLVET! Längtar tills det är klart och vi kan sova där!

Lillefisen och jag busade en stund, sen kom Farfar och Farmor, Ted blev klippt.


Sötisen!

Sen drack vi kaffe, jag och Ted brummade till Bjärnum för att handla lite kvällsmat och inför kvällens bak. lev två nya dinosaurer till Ted och lite nya blommor till mammas fönster!!!!

Blev att vi bjöd Morfar på bakad potatis, tyvärr blev choklasnitten bara smulor, För lite smör kanske?

Efter det mös vi i soffan och Ted somnade efter en lång dag!
Jga burrade ner mig i datastolen och tittade på DH Säsong 5 avsnitt 1!!!!! WOW SÄGER JAG BARA! Som jag bölade...

Vad jag älskar den serien, troget DH FAN! Lääääängtar efter nästa!!

Precis pratat med Patrik min, jag ska bädda ner mig i sängen. Känner mig inte helt 100 %, men blir nog bättre efter en natts sömn. Lite svårt att slappna av bara när Ted ligger där nere och Patrik inte är hemma. Jag bara hör saker heeela tiden. Så nojjig!
Lyssnat på Ugly Kid Joe- Cats in the cradle idag heeela dagen. Vad jag älskar den låten!!!

Igår kollade jag och Patrik in inbjudningskort till bröllopet, hittat något vi gillar. Men väntar såklart ett bra tag till. Har en liiiiten idé med. Men det får ingen veta, only me and my M2B (MAN TO BE) Ha ha ha nu börjar jag blir riktig bridezilla som skriver alla tramsiga förkortningar med. Men what the fuck, take it ore leave it.

Calligraphen har jättemycket fint, men rosa där är verkligen prinsessrosa. Vill ingen av oss ha ju....What to do?




7 år med dig min vän

Gårdagen var solig och varm. Helt underbar dag! Patrik drog fram trägolv i sovrummet, jag och Ted var inne hos Farmor Ingrid och Farfar Gunnar. Pappa och Katja kom, Pappa höll på med bilen och Katja läste i höstsolen. Ted läste saga med farmor.

Men igår var ingen vanlig dag, för det var min fina katts födelsedag! Izor fyllde 7 år, 7 år med världens finaste katt igår. Han fick tuggisar i present. Sen på kvällen fick båda katterna "katttårta", som bestod av laxpaté, räkor, ishavsröra och lax. Det tyckte dom om, dom åt och åt, sen såg man inte dom mer under kvällen. Både slocknade och sov så gott. Vi tittade lite på postkodmiljonären, Ted somnade i min famn. Sen tittade jag på musikmaskinen. Efter det kurade jatg ner mig i soffan, klickade igång Sex and the city (blev Hulken i fredags). VILKEN GRYMT BRA FILM. Fast att man inte sett hela serien, alla avsnitt så tyckte jag inte att man skulle behöva det. Grymt bra film!

Ted leker med lego nu, vi är klara och ska åka till Tyringe. MIn pappa kommer och hämtar oss, Patrik har ju bilen för han jobbar idag. SOLEN SKINER IDAG MED! Promenix idag!!


Filt & kudde




What a day! Ikväll ska vi njuta av varandra! En kväll med mys! Till en film "Sex and teh city- The movie", lite tilltugg som blir ostbricka som jag komponerat ihop som surprise.

Ted har varit på dagis, vi har jobbat. Hämtade Ted 14:00, pantat burkar,handlat. Ted var så duktig i affären! Skaffat två nya blommor till vardagsrummet, höstcyklamen, rosa såklart.
 Blev sååå fint i vardagsrummet!!
Dukat och kaffet klart när Kullis kom hem. Stod i fönstret och väntade, sen såg jag Patrik lunkandes fram på grusvägen. Älskade Pk!
Fick en nattapuss av Ted, efter tacoskväll och mys framför tvn. Nu är det mammans och pappans tur att mysa!!!
Det ska vi göra med!

Ordning och reda

Fika på fredag! 

Åh, det var segt att gå upp i morse. Mörkt, kallt och ännu mer mörkt. Man vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Ted ville inte vakna idag heller, jag ville bara krypa ner intill honom, somna om. Men fick väcka lilleman, han var så duktig. Lämnade honom på dagis och jobbade till 12:30. Lilleman väntade på mamma på dagis!! Hem och städade fint, sen gick vi ut i det vackra vädret. SÅ UNDERBART! Vi gick en liten prommis, plockade stenar och enris till en kruka. Kan inte ha ljung överallt, tycker det är såå fint. Sen fick jag ett ryck att tvätta bilen, när jag ändå vattnade alla blommor. Ha ha ha...Ren blev Pärlan iallafall. Patrik kom hem mitt i avskjöljningen. Han bara skrattade när han såg ivriga blivande Fru Kullis. Men jag tror att han tycker om att jag sköter sådant. Ted hjälpte till duktigt. Vi gick in och drack en kopp kaffe såklart tillsammans. Pratade om dagen, och komma skall. Sen fick Ted sätta sig i vagnen, promenerade ner till byn. Handlade sen mötte vi upp Lisa. Kul att se henne igen, var ett tag sedan. Vi gick inom Helene och Tristan. Där bjöds det på kaffe. Kollade in den fina magen! Man blir ju sååå sugen, samtidigt som man inte är det. Konstig känsla, tråkigt att man är så rädd bara. Vet inte om den rädslan kan övervinnas på något sätt?
Härligt att se andra magar iallafall, finns ju inget vackrare.

Sen promenerade jag, Lisa och Ted hem. Lisa skulle köra vagnen! Väl hemma blev det kaffe, sen gjorde Patrik min toast till kvällsmat. Ännu mer kaffe efter det. Men det är ju så gott. Vi pratade bröllop såklart, vad annars. Ha ha ha....Lisa berättade om resan. Låter så spännande! Längtar tills vi ska resa. Längtar så jag blir tokig! Tänk en hel vecka, bara jag och Han. Mmmmmm....Kommer sakna min lillfis mycket, men kommer även veta att han har det SÅ BRA! 
Pratade redigering och klippning av bröllopsfilm, kanske Lisa och Helene kan göra det? Ni som gjort det innan? Ha ha ha...Jag läste med digital foto och video, men intresserade mig såklart mest för foto. Får väll ordna något bra program och öva öva.
Nej, nu över till Patrik min. Lite mys innan vi ska sova vi med. Idag var det Lisa som nattade Ted. Han somnade först på soffan, helt slut. Men var tvungna att väcka honom, måste kissa ju. Då fick bara Lisa natta.

Jag ska se om Kullis har tid att umgås, ringa Tina först bara. Saknar min lilla Finis. <3

Soliga onsdag

Vilken solig dag! Så varmt och skönt. På fm var vi inne, Ted skulle tvunget se Bambi, men den är ju sååå bra!

Sen tog vi en promenad ner till byn, mjölken slut...panik. Det var så skönt att komma ut. Gick förbi Moffes jobb och tittade in som vanligt. Hem och var ute en stund, sen kom Patrik hem.

Vi åt, drack kaffe som vi alltid gör när han kommit hem. Efter det sågade Patrik upp all panel som suttit i vårt tak i sovrummet. Bar ner allt i pannrummet, det är bra att elda med. Tittat ut nytt tak vi vill ha, men tapet kan vi inte helt bestämma oss för. Vi vet ju ännu inte hur golvet ser ut under den hemska plastmattan. Så det får vi nog kolla, så att vi vet hur vi ska göra med det. Men vi hann med en hel del. Fixade och donade i källaren lite med.

Svägerska Katarina med barnen kom, Ted fick busa med kusinerna. Vi drack the och åt pepparkakor. Pratade bröllop såklart, visade bilder, pratade musik och klänningen såklart. Blev en mysig kväll, borde vi göra oftare. Men dte lovade vi varandra att det får bli ändring på detta! Ha ha. Fina Katarina som är såååå omtänksam. Vet inte någon som är så genomsnäll som hon är. Sen pratade vi såklart hemlisar och skvaller med.
Pappa kom på en kopp kaffe, planerade för helgen. Nu sover Ted, Patrik med...förmodar det iallafall. Jag har betalt vårt bröllopsparaply....Nu ska jag sova med. Imorgon är det upp och jobba.

Dom släppte tyvärr inte vårt honeymoon mål idag. Annars hade jag pyst till Tyringe. Men tar väll två veckor till, sen kan vi boka vår bröllopsresa med. Känns ju spännande att ha något sådant gjort. Bara vi två i en vecka, mysa. Åh!



Bröllopsparaply

Satt bara och tyckte synd om mig själv, varför gnäller jag? Just utbildning är det svåra. Annars har jag ju allt. Drömprins, hus, barn....Så sluta klaga tänkte jag och piffade till mig. Erica ringde, jag tänkte gå i det fina höstvädret och hämta Ted. Men Sanna och Erica kom, så vi cyklade. Ted hade haft en bra utedag! Fick se bilder, han var så söt på dom när han plockade ekollon till ekorren. Mammas lilla stjärna. Man är så stolt som mamma när han har varit med på första utedagen, med egen matsäck. Vi drack kaffe efter cykelturen, sen körde Erica på uppdrag. Jag har en blivande man som gör soppa här hemma. Så det blir mat när jag kommer hem sen.
För att lugna mina nerver och känna mig lycklig så finns det inget bättre än att shoppa.
Blev ett bröllopsparaply och strumpeband.
Bröllopsparaply Ivory Stort nog för 2. För oss 2.

Första egna matsäcken

En mysig morgon. Ted tyckte att det skulle bli så spännande att ha med egen fika till dagis. Packade hans Piratväska, och han gick med den på ryggen inomhus. Han var så stolt!!! Duktig var han med! Mamma fotade Ted nu när det var första gången att vara med på en "utedag" och ha med egen matsäck. Hihi. Sötnosen blev lämnad på dagis, sen blev det morgonkaffe hos Nana.
Sen hem och ge sig på Naturkunskapen först, testet inskickat efter att jag bara ögnat igenom en gång. Hade bara ett fel!!!! HI HI..DET BLEV JAG GLAD FÖR. Så kul att läsa NATURKUNSKAP.
Sen var det dethär med matten...som suger. Jag har suttit inne på fronter, bankat in det i skallen. Men det vill inte stanna. Jag har tilloch med kollat andra alternativ och andra utbildningar och jobb. I ren panik så känns det som om detta kan skita sig. Jag har googlat på Brottsutredare, men en riktig utbildning finns miltal här ifrån. Hur ska man kunna läsa, bo kvar i denna lilla byn och hinna träffa sitt barn. Jag kan inte pendla till en stötte ort så långt bort. Men det står mellan ssk och brottsutredare nu. Tycker det är jätteintressant, känner mig så kluven nu. Vill egentligen bara börja läsa SSK, men att orka med matten känns BLÄ. Jag får helt enkelt göra mitt bästa idag. Sen att jag inte fattar subtraktionsmetoden, det är sin sak. Orka.

Imorgon blir nog en bättre dag! Det gäller att härda ut, härda ut denna hösten. Ge sig bubblan på att det ska gå. Finns inget annat att göra.

Ger subtraktionsmetoden en chans till, sen bröllopssurfar jag ist.


gammelrosa kofta

Jobbesöndag, och jobbemåndag.

Igår var jag och Patrik sååå sjukt trötta. Hela familjen gick till sängs 20:15. Ha ha ha...sen sov vi gott kan jag lova.

Idag var det en kort tur på schemat, skönt.
Hinner knappt komma hem förrän det ringer på dörren, den panikringningen kan bara vara en person: Erica!
Jo, det var det. Bullar med så det sattes på kaffe, värmde bullar och barnen busade sååå fint. Lekte i nästan 2 timmar utan att höra ett knyst från dom. Jag och Erica satt på nätet för att leta "speciella klänningar". Emily hängde med en liten sväng i telefonen. Lilleman somnade på soffan, och sover än.

Vi har ätit nu och det känns som om jag kunde lagt mig för natten nu. Ska renbädda och mysa med Patrik. Får se om Pappa kommer med.
 Min ARN, min Tempelriddare....Min skäggige Kullis. Love you!

Patrik har fått ett uppdrag vad gäller bröllopet....hitta någon som kan redigera redigera filmad film....ha ha. Dagarna tickar ner fort. Snart snart bara 10 månader kvar. I veckan ska vi ringa om smekmånad. Spännande!!!

 
Ericas kofta är såå fin, sen är den ju gammelrosa med.

Denna ska Patriks syster sjunga i kyrkan för oss. Footprints in the sand- Leona Lewis.
http://www.youtube.com/watch?v=1gT0t-zhF5o&feature=related

Lyssnar på den nu...Ryser i hela kroppen. Love it!

TACK ERICA FÖR EN TREVLIG "LETA SPECIELLA KLÄNNINGAR EFTERMIDDAG"



Utan Ted inatt

På fm mös jag och min Ted, Patrik jobbade. Bakade scones och hade kaffet klart när Kullis kom hem!!
Sen var  det dags för mig att cykla till jobbet. Inte kul en lördag kväll, men samtidigt skönt att ha ett jobb att gå till.
Kvällen var kaotisk, så jobbig att jag brast och grät. Dags att rycka tag i chefen på måndag. Nu får det vara nog, tyvärr inget jag kan avreagera mig på här. Det hade blivit en lång berättelse, och inte lagligt med tanke på sekretessen.

Det var så skönt, men tomt att komma hem. Skönt att komma hem till en Kullis som hängt upp tvätten. Men tomt utan lille Ted. Han sover hos Farmor och Farfar inatt. Både jag och Patrik ska upp och jobba imorgon. Vi ska gosa ner i soffan nu och se den nya HULK filmen.

Idag går Ems in i V 22, längtar efter Bim!!! Min lilla Tös, känslorna svallar. Det ska dom göra! Du har rätt. Bara va gravid och försök att inte lyssna på okunniga tramspellar eller "börlekoddar" som min Farfar skulle sagt. Du är den du är, och det är därför jag Älskar Dig så! <3

Pks godkännande

Nu har vi bestämt utgångsmarsch, bröllopsvals (inte för att man kan kalla det vals), en solosång i kyrkan, bestämt att det blir inget band, endast en musikanläggning (vet av erfarenhet att det kan kicka igång festen rejält), samt var vi ska "mötas" när vi är klara på själva bröllopsdagen.

Jag har gjort ett superfint collage till fotografen klart! Men kommer väll lägga till mer bilder sen längre fram.
Skrevit ut en liten lapp på fotografens begär till alla gäster som kommer skickas med i inbjudningarna.
Jag har scrappat lite, skrevit ut precis hur jag vill att brudbuketten ska se ut. Jättefint blev det! Jag har bilden på min bukett i huvudet, men hittar INGEN som kan mäta sig eller jämföra sig med min bukett som jag målat upp den i mitt huvud. Kommer bli sååå läckert med vitt, svart och gammelrosa.
Izor ligger och sussar på bordet, följt efter mig heeeela kvällen. Han är sååå sällskapssjuk.
Jag har rattat ner i min rosa planeringsbok saker som ska fixas inom en snar framtid. Känns så skönt att slippa stressa häcken av sig bara för att man ska gifta sig. Planeringen som är något av det roligaste jag gjort.
Längtar efter att få bli Fru Kullberg. <3




Tårarna rinner

Åh, vad jag har suttit och gråtit till denna vackra video från Aubreys och Aarons bröllop.
Även alla bilder är så fantastiska! Mailat filmevent.se igen. Hoppas nu på svar! Gäller bara att övertala Patrik med. Kostar ju en del, men Emil på filmevent är inte såååå dyr. 6500 kr...kan man få det billigare med hjälp av kontaker så....jag letar.
Fått ihop massvis med bilder till fotografen nu. Håller på med ett collage till honom.
Bilder som vi vill ha. Steg för steg, först fotografierna av oss, sen innan vigsel, vigsel och fest. Gäller att ha koll!!!

Eller någon kanske känner någon som kan klippa och redigera film?




http://www.projectwedding.com/real_wedding/show_media/aubrey-aaron-winters-ca/1#rw_header


Nu har jag lite koll på vad som kan användas som utgångsmarch efter vigsel....Sitter och lyssnar på den nu.
From This Moment- Shania Twain
Bara ett godkännande från Patrik! Men det ska nog inte vara några problem, han kan bestämma ingångsmarschen.

http://www.youtube.com/watch?v=NdeLKAfKQNE

Gå in och lyssna på den och njut!!!!!!!! jag får gåshud när jag hör den!!!!




Den här stunden ( from this moment)

Den här stunden
är du och jag
och vår kärlek
här just i dag.
Jag vill älska,
jag vill älska dig,
i all evighet.

Här bredvid dig
lovar jag dig - evig trohet.
Inget kan skilja oss,
vi ska dela
glädje och sorg.
I all evighet.

Du är den som får mig att bli hel
och himlens alla stjärnor
lyser upp vår väg.
Vår kärlek har vuxit mer och mer.
Så ta min hand,
vi har varann.
Den här stunden är bara vår.
Den här stunden,
i kärlekens spår.
Jag vill va´ med dig hela mitt liv.
I all evighet.

Du är den som fått mej hel
och alla himlens stjärnor
lyser upp vår väg.
Vår kärlek den har vuxit mer och mer.
Så ta min hand, vi har varann.

Vi är här nu,
här du och jag.
Våra löften vi säger i dag.
Hör dom orden.
Jag vill älska dig
- i all evighet.



Svensk text Maria L Hallengren

 
Tänk att vi ska gifta oss...hihi. Tokstollar!

By: Bryan White & Shania Twain

I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything
And I will always care.
Through weakness and strength,
Happiness and sorrow, for better or worse,
I will love you with every beat of my heart.

From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you
Is where I belong
From this moment on.

From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on.

I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you,
Can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you.

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on.

--- Instrumental ---

You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you.

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment.

I will love you as long as I live
From this moment on...

Nu sitter jag bara och bölar till denna låten...hu hu.
JAG LÄNGTAR SÅ JAG BLIR TOKIG!!!!!! Kan väll inte bli mer perfekt med denna låten som utgångsmarsch??

Emily här

Morgonen var såå skön. Upp och duscha innan pojkarna vaknade.....Kokade kaffe, diskade, vek tvätt och bara mös av att ha en liten stund fix och dona i lugn och ro.
Ted och mamma åt frukost, sen kom Emily. Funkat bra, Ted har tramsat en gång. Visade på en gång att så gör man inte. Nu går det bra igen. Ted och Emily läser saga. Snart ska vi börja med matten. Sen ska vi ska vi såklart dricka kaffe med och snacka lite.



Sussar här

Ännu en lång dag.
Helene med Trille och bebbe i magen kom på kaffe innan jag och Patrik skulle jobba. Visade bilder på den fina bebben! Spännande!

Sen var det jobb från 14:00 till 21:15. Så seg i huvudet nu. Men jag livar alltid upp stämningen för dom gamle. Ikväll fick dom varm chokladmjölk med vispgrädde. Åh, fick en resväska av Söta Lena med, så nu har jag en väska till nästa år.

Lilleman var vaken då jag hämtade honom i Bjärnum hos Farmor och Farfar, han och farfar hade varit ute och grävt efter maskar. Tokpellen Ted som är galen i djur, vilket djur som helst med. Han var så duktig och var vaken hela vägen hem, trots att han var supertrött. Jag åt knäckemacka, men lilleman ville nana. Så nu sover han så gott. Jag ska minsann krypa ner jag med.

Hade ett mycket bra samtal med Ted idag. Berättade varför han är på dagis. Vi pratade och jag förklarade, svarade på hans frågor. Sen pratade vi om Emily, och det blev bra resultat. Jag förklarade att Emily kan läsa saga för både bebisen och Ted. Märktes tydligt nu när jag pratade med honom att han är svartsjuk på bebisen.

Wedding, Dress Wedding, Dress 
Älskar denna klänningen med. Bilden är från supersidan jag hittat med massa, sjukt mycket otroligt fiiiina bröllopsbilder. Där är tusentals...Spetsen påminner lite om min vackra skapelse som jag ska stå brud i. För den är otroligt vacker!!
Jag hoppas att Patrik tappar hakan när han ser mig....ska ta ett foto tänkte jag på oss innan vi inte sett varandra när vi står bakom varsin del av en vägg. En vägg mellan och inte kan se.....Sådana bilder är fina. Har tusen ideér på bilder. Redan gjort ett litet collage till vår duktiga fotograf!!! Så att alla bilder vi (eller jag) vill ha kommer med! Inget får missas!

Nej, nu har jag traggat klart. Jag får väll drömma vidare på kudden.....Är ju 10 månader och 12 dagar kvar. Men tiden tickar ner fort nu. Kanske kolla igenom checklistan, inte för att jag tror att jag glömt något...ha ha ha.
 
I´m the perfect weddingplanner
Wedding, Veil, Outdoor, Aubrey aaron, Bear flag farm, Napa
GRYMT FIN BILD!!!

Sex dagars veckor

Avskyr jag. Hinner knappt se varandra, denna veckan jobbar Patrik också sex dagar. Han jobbar extra lördag och söndag. Men det ska väll inte alltid vara såhär. Synd bara att det är många föräldrar som båda jobbar kvällar, som måste pussla och dona. Hade vi inte haft Patriks föräldrar så hade det inte gått denna veckan kan jag meddela.

Så trött efter denna dagen, Farfar har varit här idag och klippt vår graäsmatta samt monterat ner studsmattan. Vi ska inte vara som alla andra och ha den ståendes ut på vintern. Sen att Farfar är tidig är ju bara charmigt. Hela han är så charmig. Gick bra att få hem Ted idag, Svärmor skickade med pepparkakor och pizzasalladen som hon vet att jag älskar!!! Ted somnade gott i sin säng, sov ju visserligen i bilen med. Han var så trött. Izor och LuNa ligger här på sängen och glor med stora ögon. Väntar på att jag ska krypa ner. Längta efter Patrik. Får se om jag orkar läsa lite i min tiding ikväll. Och inte somna direkt som igår....ha ha ha. Natt

 
Josse, Frissan min!! Lockar som Eva vill jag ha i min brudfrisyr!

Love to my girls

Pink, Dress, Bridesmaids, Bride Pink, Dress, Bridesmaids, Bride, Mermaid, Veil, Gown

Pink, Bridesmaids, Vineyard

Bridesmaids, Brown, Jim hjelm, Couture, Jim, Hjelm, Valenta, Alvina, Jlm 
Vilka vackra bilder! Så glad och supernöjd med vårt beslut av färger på bröllopet. Kan inte bli mer "rätt" eller " J&P".

Underbart att få prata med Tinis finis idag! Kändes så skönt, så befriande. Älskar denna tös så mycket!
Nu har jag tittat på "Legally Blonde", orkar inte se klart hela. Ska kura ner mig i sängen nu, öppna Allt om Bröllop (som jag redan ögnat igenom) samt somna gott. Sussa som en Sessa.

Snurrigt

Just nu snurrar det i mitt huvud.

Maten var god som Farmor lagat, blev sen kaffe och Johannas favvokaka. Matten var liiite roligare denna gången. Men det är sjukt svårt, önskar att jag var Mattegeni!!! Fan vad kul det hade varit då!!! Det är ju kul om man kan. Löser man en uppgift så klappar mig sig själv på axeln. Bra jobbat!
Nu ska jag sätta mig lite med det, Ems var så söt och skjutsade hem mig och lilleman som nu sover så gott. Får se om Tinis hinner komma en sväng, håller mina tummar. Nu ska jag skriva ut INLU 2 i MAB. Pust, stånk och stön.
Ha ha ha, fick den nya Allt om Bröllop i brevlådan idag med.....inte hunnit öppna den än. Bara ligger och VÄNTAR! Tänt ljus i kronan....lite mysigt. Ska koka en kopp te, burra in mig i en filt och kolla lite Matte samt tidningen.


Ikväll

Ska jag få träffa min Tina!!

Här kommer en litenhälsning från Ted.....

hbfdsaFCSA
HEJ!!!

Jobbedagen gick bra, över förväntan. Trots att det gör ont, så känns det väldigt bra att jobba igen. Komma igång!
Patrik hade kaffet klart när jag kom hem, finis. <3 Han hade fixat och donat här hemma så fint. Känns så skönt att han förstår att jag inte kan göra allt. That´s my man!

Nu kommer Farfar snart och hämtar mig och Ted. Farmor ska bjuda på mat idag innan jag ska till skolan. Ted ska få leka med farmor. Ikväll får jag fint besök!!! Längtar!!

Morrn

Godmorgon! Ännu en tidig morgon, Ted har rullat så mycket inatt. Blev tokig....Kör till jobbet idag, måste hem snabbt sen till lilleman. Detta mixande och matchande..Dags att dra sig nu!

Mammeloooo

Jag vet inte vad han pysslar med här i sängen, men tragga kan han, min lille kille. Nu säger vi godnatt!
Varmt och gott här i huset, vi ska mysa ner under täcket nu. Lång dag imorgon med!

Mamma älskar dig lille Busunge!!


Gammelrosa

Jag letar som en galning efter gammelrosa papper på nätet. Allt är grisrosa eller skär rosa..för att inte tala om cerise.
Gäller väll bara att leta vidare.
Ringde Polisen, för att höra om pass. Ser ut som om jag kommer få göra ett pass i mitt efternamn jag har nu, om vi nu vill åka så tätt inpå bröllopet. Det vill vi ju med! Känns lite dumt bara att "ödsla" ett pass på det. Bara en gång jag kommer åka på det, men vad gör man inte för att kunna åka på honeymoon så tätt inpå.
Tina flina svarar inte...hm. Gör hon aldrig den skiten...ha ha ha. Jag har knaprat knäckebröd och kollat tv. Beundrat Izors glänsande päls! Nu ska jag hämta min lillknorre Ted. Saknar honom och är så kelsugen. Hoppas att han är det med! Köra upp till Pappa och gratta ska vi göra. Sen ikväll blir det bara mys!!


Detta kan kanske vara något? 19 kr st tryckta och klara. Man får ju dock "montera" själva. Bild från Calligraphen.se

Miss J

Än så länge iallafall....Ha ha ha. Nu har jag jobbat min första dag efter ryggskottet. Tyckte det kändes skönt att jobba, om det bara inte gjorde så ont. Ett tag gjorde det så ont så att jag trodde jag skulle kräka. Så trött på denna ryggen nu, och denna smärtan hela tiden. Blir galen! Kan ju inte sitta mer än en liten stund innan det gör ont. Kan inte böja ig ner och plocka upp något utan att det gör ont så man vill svära. Gick till jobbet i morse, det var skönt däremot. Behövde jag, och det är så skönt att promenera.
Efter jobbet så var det plugga som gällde, läste allt igår. Så idag gjorde jag testet för denna veckan. Fick bra på det. Så intressant att läsa om celler och hur vår kropp är uppbyggd. Gäller bara att ta tag i matten med, matteträff imorgon igen.


Ted är på dagis, Patrik jobbar och födelsegrisen Pappa jobbar. Jag ska hämta lilleman klockan 17:00. Sen får vi ju överraska Moffe med något. Kanske något gott? Vi får se. Jag ska se om jag får tag i Tina fina nu.....har en sak att berätta för henne. Tycker att hon kan komma hem nu....hm. Varit och solat sig brun i "utlandet" som min farfar säger. Han ska jag med ringa för tusan, åh...polisen ska jag med ringa....oj oj jo... Vad jag kom på mycket nu!!

 Farfar & jag....Tokfarfar!!

Mörkt

Oj oj oj vad det är mörkt ute. Izor ligger och spinner på bordet. Har sovit så gott inatt. Ted kom upp inatt, han stod och huttrade.
- Kom lille vän! Sade jag.
Han kom upp till mamma och var jätteblöt. Lille kille, en olycka. Han fick krypa ner hos mamma under täcket. Han log och mös. Somnade om gott. Det gjorde jag med. Ingen lust alls att gå upp idag. Ville bara gosa under täcket.
Nu ska jag smsa pappa som fyller 43 idag! HURRA!!!


Dagen i bilder

  

  Dagens arbete! Flytta ut allt utom två byråer ur det blivande fina sovrummet. All panel bort, samt skorstenen fram så att den ska kunna målas inom det snaraste.

Ännu en rolig bild, IZOR har badat idag! Gick inte att bara duscha katten, han hade fullt med mjäl i pälsen så det var dags att bada. Fyllde upp Teds badbalja och Izor badade. Schamponerad, torkad och kammad!


 Min gosis!

 Min Nippertippa!
Nästa gång är det hennes tur att bada!

Ted nanar gott, jag har kollat lite vad nästa veckas NK handlar om, så spännande med Celler.
Patrik kollar tv, jag ska kramas lite med honom. Sen är det dags att sova, jobba imorgon. Lite nervöst för jag har ju ont, men vad ska man göra. Be om ett mirakel!

Kakbak och skogspromenad

Jaha, snart en söndag lider mot sitt slut. Vi har fått massvis gjort här hemma, storstädat och det känns skönt. Patrik har hunnit med mycket i vårt sovrum. Allt paneltak är nu borta, just nu håller han på att ta fram skorstenen. Men denna gången ska vi inte ta fram hela, foga om och putsa. Vi ska måla den med vit stenfärg. Kommer bli tjusigt! När Ted vår somnat ikväll ska vi bestämma lite vad som ska införskaffas, och vad för färger rummet ska gå i.
Jag och min lilleman vi ville ge Patrik lite lugn och ro i arbetet. Vi gick ut i skogen för att leta svamp. Blev inga trattisar, men Ted tyckte ju att det var kul att plocka vilken svamp som helst. Vi plockade kottar och blommor, lade vid vägen. En hare som hade mist sitt liv, så vi lade blommor och kottar där. Traskade hem igen i det sköna höstvädret. När vi kom hem så tvättade vi Pärlan, och vattnade blommor. Vi gick in och bakade "Shackrutor", mjöl överallt men goda blev dom tyckte Patrik. Vi lagade mat och nu "jobbar" pojkarna där uppe. Ted tycker det är så kul att hjälpa till så gott han kan. Jag ska ta med lilleman till Moffe och Katja nu. Patrik ska jobba vidare här hemma, låta han göra det nu när han är på humör för att få något gjort. När han väl börjar så finns det inget stopp på honom. Kan vara med att han vill ha det klart så fort som möjligt, då datarummet står på tur. Nu ska jag ta nytvättade Pärlan och köra hem till Pappa min på fika. Later..ta ta

Nu så

Har vi börjat att flytta in i datarummet. Sen ska paneltaket rivas!!! Bestämma tapeter, köpa nytt tak! Nu har vi att göra. Ted tittar på söndagsmystv, massa barnprogram. Vi hinner göra massa här hemma. Till jul ska vi kunna sova i ett vackert sovrum. Jag längtar!!!!! Nu ska jag hjälpa Kullis min <3


Härliga söndag

Godmorgon eller godförmiddag allesammans!

Idag nanade vi till 9, och det var så myisgt att gå upp hela familjen. Bullarna är i ugnen och vi har tänt ljus här överallt. Lite ruggigt inne, men man kan ju inte få skön värme inne som på sommaren. Nu gäller det att elda, och släppa upp vår stugvärme. Det luktar så gott, och känns så lantligt. Min Patrik är en riktig fixare som ordnar med det mesta! Bullarna är strax klara! Frukost i vardagsrummet! Härligt! Härliga söndag!!!


Mina blonda yrväder!

Dagen började med mysig frukost hos Erica!! Jag hade köpt med frullebullar och Safariyoggis. Ericas favvo!
Sen var det ut i skogen, med skottkärra och spade i högsta hugg. Inte ska man gå och köpa en massa ljung till alla mina stora krukor, när man som Erica kan plocka i skogen. Så bra.

 img_0239

  
Me and my Erica! Lapar sol efter att allt ogräs var borta, kaffe och hemlisar!


Efter allt trädgårdsarbete så blev det fest i Hästhult hos Mormor Marianne och Morfar Gunnar. Hela klanen samlad som vanligt. Det är ju så det ska vara. Känns så skönt att på ett sätt tillhöra en riktig familj. Känns bättre och bättre. Jag vet inte vad jag hade gjort utan mina blonda yrväder till Svägerskor, eller fina Svärföräldrar. Självklart roliga Cowboy Håkan & Kalle Anka Thomas, samt Mormor och morfar.
Tänkt att man kan känna sig så hemma, det är en härlig känsla. Men sen är det ju inte alla som har en liten pappa som jag heller. Hi hi, kommer hem till mig om kvällarna och dricker kaffe med dotter sin.

Maten var fabolous, som vanligt när Mormor bjuder på mat. Kaffe och glass i stora lass.
 Katarina & Helene

 Katarina & min lilla Svärmor
 Kalas!!!!
 Patrik med far sin.......Helene och Patrik...
En del av skaran!!!

Kul hade vi! Sen var det dags för oss att köra hem vid 19:00 tiden, jag hämtade ljung sen planterades det ljung i alla krukor. Duschat, Ted sover och nu kollar Patrik Naruto. Jag sitter på lappisen, med filt omkring mig och ölen vid sidan om. Gott med en kall öl!!!! Vi ska se en läbbig film...Hi hi. Sen ska vi krypa ner och sova vår sista natt i vårt sovrum på ett tag. För imorgon flyttar vi in i kontoret. Nu ska sovrummet vårt bli fint! Så inatt blir det sista nuppet där inne.
Ha ha ha ha!!!!


Vackrast

Just nu känner mig så...ha ha ha som en sugpropp som suger in en massa information, men på något vänster så hoppar en del ut igen...
Idag sov vi länge, så skööönt. Tittade på film under täcket. Nana ringde och det blev ett besök på lekplatsen. Fick lagad mat och gott kaffe. Pluggade lite, men blev avbrötna av busiga ungar.

Åkte upp till Moffes jobb och sade HEJ! Där var lilla Katja med <3 Fick kaffe, sen körde vi hem och Patrik var hemma. Fika hemma med. Sen kom Andreas och stylade med sin nya fräsiga fyrhjuling. Erica var kaffesugen, sötskrutten. Emily kom och vi satte oss ner med Matten. Erica hjälpte oss på traven. Äntligen är den klar, men sen hur många rätt vi har på denna är frågan? Jag vet bara att det finns roliga kapitel med i boken. Det är det som får mig att INTE GE UPP. Sen är det ett stort stöd att Emily med läser matte. Utan henne, ja.....oj oj. Emily åkte in till stan, där Farfar får lämna våra inlämningsuppgifter på måndag. Hon hittade ingenpostlåda. Men det gör lille Farfar. Min fina farfar. Jag sitter och väntar på mina pojkar nu, bloggar med nya finisen lappisen som Hampus har lämnat till Porrarp! Kan inte fatta att man är så snäll så att man ger bort en lappis. Men Hampus är verkligen "one of a kind". Nu tycker jag att mina pojkar kan komma HEM!!! Nu är det ensamt och mörkt........har värmeljus överallt här!!


  
Gårdagen var så mysig! Lunch på stan med MIN FINA Emily!
Vi smaskade i oss en varsin sallad, JÄTTESALLAD. Jag en lax och Ems en kyckling (hon älskar lax men kan ju inte äta det nu....)
Sen var det doktor besök och efter det kaffe i Vinslöv på en bänk..
Vidare till Ateljé MB...

Tänkt att man har en sådan underbar vän!!! <3 Hon är mer än guld värd! HON ÄR ALLT!

 
Kvällen här hemma igår bestod av besök, Hampe kom för att leka med oss alla tre...hihi. Vi fick hjälp av Hampus och Pappa för att få upp kransen. Äntligen är den uppe igen! Ted mös i soffan med mamma. Tittade i bröllopstidingar!



Mys i vårt hus. <3 Jag avgudar detta hus!!!!!

Frissan Josse

 Morgonmys

Idag var det bara mys med Ted hela dagen, det behövde vi. Lagade mat, tittade på tv och lekte. Sen när Patrik kom hem så hade jag kaffet klart, det bar iväg för mig till Frissan i Markaryd. Världens bästa frissa, Josse.
Hon gjorde ett klipp och blev såklart bokad inför nästa års händelse.
Kommer hem till två busiga pojkar...Hihi...Går en sväng med Nana för att få igång cirkulationen i kroppen och så smått börja träna igen. Trevlig pratstund fast att det regnade..hi hi.
När jag kommer hem sover båda pojkarna på soffan. Renbäddat i sängen och ska snart sova, Patrik ser en film så jag ska joina min Kullis.


Bröllopsnytt!

Bokat Frissan!
Gjort en lista idag på allt som kommer kosta, och det fylls sen i för hand som man köper. Jättefin, i Johanna design! Hittade minsann Gammelrosa i val av textfärg, exakt den färgen jag älskar! Happy! Kan man ha i festhäftet med ju!!!

Förvånad

Mötet med min Fysioterapeut/Kiropraktor gick bra, har en del problem som gör att ryggen krånglar som den gör. Tråkigt att veta att dessa övningar jag fick idag ska jag göra ett år framöver. Men det ska gå bra, gjorde lite ont idag.....inget kul alls....Farfar och lilla Farmor var så snälla och körde mig och bjöd på mat. Vilka stjärnor dom är!


Skolan mellan 17:19....Åh, det är så drygt att sitta och lyssna i två timmar, just Matte. Idag fattade jag inte mycket, men fick titta på min inlämnsingsuppgift från förra veckan, två fel bara! Tycker jag var bra! Patrik tjoade i luren när han hörde det! Ems hade bara ett fel, sista uppgiften var svår ju. Lilla Ems var sugen på mysrunda och kaffe på Shell efter matten. Tittade inom i huset och deras projekt. Åh, jag är så glad över att ha denna trogna vän vid min sida. Förstår, lyssnar och är så omtänksam. Sen att hon är den sötaste på denna jord gör allt ännu bättre.


Inom Svärmor där mina pojkar var. Hon tyckte med att jag varit SÅ DUKTIG! Lilla Monica!! Hi hi...
Mysrunda hem....nu ska jag slänga mig på soffan, sovmorgon med lilleman imorgon. SÅ SKÖNT! Imorgon ska vi kela, om han vill det vill säga...ha ha ha. Nu ska Patrik sätta in min nya hårdisk. Thanx Kullis!!!
bild-15

Ibland undrar man

Verkligen kan jag säga!! Ibland undrar jag hur folk är funtade, om dom ens har något i huvudet!

Ja, morgonen var mysig. Erica kom och vi åt frukost, sen skulle vi ut och röra på fläsket, fick vänta till 8:30 på att min läkare skulle ringa. Sen blev det Bjänrum, Lillan och ut i skogen. Massa SVAMP!!! Oj oj oj...vad svamp jag har plockat med fina Erica och Lillan...Vilken mysig dag! Erica är en en riktig Pingla som gör något för en vän som har ont 24 timmar om dygnet. Tack... Svampen är rengjord och torkar nu, sen ska den stekas utan smör sen med smör. Tittat lite på tv och lugnar nerverna lite....nu ska jag til Kiropraktorn...Så satans nervös.

 Önskar att du kunde hålla min hand Kullis....

Min lille vän

Idag ville Ted inte alls till dagis.....idag ville han bara stanna hemma med mamma. Jag vinkade och gav en slängkyss, skulle jag inte gjort. Han blev så ledsen......Kom lullandes, trött och tidigt på morgonen. Kramade mig och vill absolut inte följa med Pappa. Jag sade hejdå...
Ted vägrade gå in i bilen (nej det går inte att hålla honom, stark som en oxe) Patrik var nu sen, och irriterad. Han startade bilen och backade bak....Nu blev Ted ledsen och ville följa med. Jag kan bara tänka mig hur det gick att lämna honom på dagis. Fy...Han ville verkligen inte. Inte jag heller. Idag är det Homeopaten/Kiropraktorn....sen Matte ikväll. Inget vidare roligt...Men imorgon ska jag och lilleman ta sovmorgon, vila ut jag och min lille skrutt. Hinner inte träffa min gosse idag mer.....han kanske är vaken när jag kommer hem. Saknar honom redan....Snart kommer Erica, vi ska uti skogen och plocka svamp. Hon tyckte att jag kunde komma ut, sen är det bra att gå i skogsterräng. Jag ska nog bli rastad idag! Men mammas hjärta kommer vara hos Ted hela dagen..

rosa i mitt ♥

Wedding, Flowers, Pink, BouquetRosa i mitt ♥.

Vilken vacker bild, Ted sover, Patrik tittar på Mythbusters (världens tråkigaste program)...jag sitter som sagt och googlar.

 
Emily....en sådan bild vill jag ha....visst är den fiiiin! Vi tar detaljerna sedan...Sen tänkte jag på Ems när jag såg denna..

Detta är du och jag Ems på min stora dag!

Jag har sådan lättnad i kroppen, det känns så skönt att veta att nu BLIR det dessa färger, och det klickade direkt.
Vitt (med vita blommor som genomgående tema)
Klart att man ska ha vitt, vitt är renlighetens och hoppets färg. Vitt står för det oskyldiga och det skinande. Vitt älskar jag, alla som känner mig vet att jag skulle kunna ha vitt i varje rum. Känns så rent och lätt.
GammelRosa (ska vara väääldigt klart att det är Gammelrosa, och inte cerice rosa eller babyrosa), Johanna har alltid varit en rosa flicka. När jag var liten var jag rosa och min syster lila. Rosa varmt om hjärtat! Står för kärlek och blomman rosa betyder att man ska älska varandra för evigt.
Svart.....ja ni. Både jag och Patrik älskar musik, och gärna Rock´n roll. Rock, rock rock. Finns inget gammal goding jag kan tröttna på. Svart står för att vi är inte perfekta, vi försöker inte vara några vi inte är. Men vi älskar den färgen, den är väldigt snygg tillsammans med gammelrosa med. Svart är färgen på en yta om den inte utsänder något ljus som kan förnimmas av det mänskliga ögat. Alla kulörer övergår i sin mörkaste form i svart. Sen ramar den in fint!!!

Ett PrinsessRock´n roll bröllop!

Självklart ska vi ha silvriga inslag! Kommer finnas med i brudbukett och andra buketter, dukning, klänning, tiara/diadem.....Lite ska det glittras.....

Får se om jag dimper i säng nu.....har så ont i den förbaskade ryggen nu.....

♥ 11 månader

http://www.fancyfanny.se/

Min slöja införskaffad från detta märke. Ateljé MB ringde idag, Katarina som var så trevlig i lördags. Ser ut som om jag kommer få vänta på min slöja...Men det gör inget. Den har varit så populär på alla mässor och i affärer så att just nu håller det på att tillverkas nya, min kommer jag få i februari. Så det är ett tag till, sen ska dom fixa till den så att den blir som jag vill ha den. Men det gör ju inget, den är betald och min. Kan ju vänta på den.....
FÖR IDAG ÄR DET 11 MÅNADER KVAR TILLS VI SKA GIFTA OSS.....8 IDAG!
En 8:a som står för evighet för oss......♥

Sen ringde min Farmor, som pratat med sömmerskan Ingegred. Hon kunde lugna mig med att klänningen fixar hon....hon hinner nog inte innan hon ska flytta, men det fixar hon så att det inte syns. Den får sys ut till en vanlig 34:a....just nu är det en insydd 34:a. Men det skulle inte vara några som helst problem. Känns skönt!
Min klänning!Undrar hur hon har slöjan....Hon gör iallafall reklam för klänningen. Bilden är fin.

Kaffefm med Nana, mycket att prata om. Blev inte mycket plugg, men lite iallafall. Jag bokade klipptid och sen kom min Patrik hem, med lilleman. Var precis på väg hemifrån då Erica svängde in på gården. Nu ville barnen leka. DOM LEKTE SÅ FINT!!!!! Vi spelade Skip Bo och pratade massa. Sen kom en annan vacker tös, Ems. Min fina Ems, med fina magen. Girltalk!! Big time idag! Det är det jag älskar er för flickor....hihi. Nej, inte bara det...hihi. Jag bara förlorade...pust.. Patrik lagade mat till hela skaran! Sen pangades det, nu har jag hängt massa tvätt....Luktar sköljmedel i hela huset. Jag ska kolla in lite brudfrisyrer (vet ganska så säkert hur jag vill ha det) samt blommor.....Älskar att googla!!

Wow, vilken helg!

Det första som får ett + i kanten är att ryggen är på bättringsvägen. Jag har kunnat gå utan kryckor och desto mer jag rör på mig, desto bättre känns det! Nu ska jag inte tänka, varför? Utan jag ska tänka på att vara riktigt rädd om min rygg. Lägga upp min träning bättre. Inget Pump för mig i höst, ska gå på CORE istället och spinning (för spinning kan jag inte klara mig utan) Ringt Vårdcentralen idag, fått telefontid till Dr. Gäller ju läkarintyr, annars hade jag aldrig ringt en vanlig doktor, dom kan inget göra. Kaffebryggaren är laddad, väntar på Nana. Nu ä jag hungrig i magen så nu får hon komma!!!! Lyssnar på braaa musik...På vår "bröllopsvals".


Lördag 6/9

Idag vaknades det kalas! Men innan dess hade jag blivit lovad ett besök på Ateljé MB. Mycket riktigt, jag och mina pojkar körde dit. Fick så bra service! Man blir verkligen uppassad där! Känner sig som en blivande brud på riktigt!
Ett blivande brud moment!
Stockbilder - brud,  99,  över,   knuffa. fotosearch  - sök bilder,  foton och illustrationer
Frågade om priser för hyrning av Patriks kläder, samt Teds. Tyckte Patriks var billiga, vettiga till bra pris. Men det roliga var att Teds skulle kosta lika mycket. Känns inte lika bra. Ted ska vara med på några bilder, gå in i kyrkan. Sen ska han inte vara med mer....Ska nog kunna hitta något annat till honom. Sen ville jag ha hjälp med att hitta slöja, trodde ju inte att jag skulle köpa en denna dagen....Men Johanna blev kär. Ha ha...Hon visade nya kollaktionen från NIXA och deras slöjor i den modellen jag vill ha.
Enkelt lager, (inte dubbelt lager så det ser puffigt ut)
Ivory
Rumplång
Samt en bred vacker spetskant
Visade priser....låg mellan 2500 och 1500..Bara för spetsen.
Men jag hade ju spanat in en annan slöja, knasig som jag är så visade jag den.
- Inga problem! Det fixar vi! Vi tar bara bort det översta lagret, gratis om vi får behålla det översta lagret och sälja det sen. Sen är den perfekt som du vilö ha den. Och ingen har en sådan...GREAT!
Det är vad jag kallar service. Nu är den beställd och jag väntar bara på ett mail, sen kan jag köra och hämta den! Känns så skönt att priset var ok med: 895 kr. Som sagt, jag är kär i min slöja!!! Är av märket Fancy Fanny!
Stockfoto - brud,  slöja,   flygning,  linda.  fotosearch - sök  bilder, foton  och illustrationer
En eftermiddag med kalas....var ute och gick en promenad, och det var sååå skönt för ryggen. På kvällen visade alla mina brödrar vad dom skulle ha på sig på bröllopet. Gulligt!
(Tyvärr kan jag inte visa bilderna, en ny hårddisk håller på att levereras hem till mig....den gamla är inte att lita på.....)
OBS Inte den slöjan på bilderna...men liknande...

Söndag 7/9

Många Happy Bride to be moment idag!!!
Vi har varit hos Svärmor och Svärfar heeeela dagen. Som vanligt en söndag så ringer man och undrar vad som ska ätas där....som vanligt så samlas hela flocken kring bordet...som vanligt så skvallras det.....som vanligt så leker barnen och hittar på bus...

Pratat med Svärmor och Toastmadame Helene. Fick jätemånga goda råd. Detta är vad som är bestämt nu:
ÄNTLIGEN ÄR FÄRGTEMAT KLART! Jag har velat så länge med detta "rööööda". Har inte kännts rätt, det är inte jag och Patrik...Men nu kan vi skriva check på det med. Det kommer bli:
Vitt (vita blommor kommer att vara genomgående tema) Gammelrosa Svart och Silver.


  
Temat och varför kan jag förklara i ett annat inlägg, ligger en liten historia bakom det!
Men nöjd är jag!

Diadem kommer jag ha, NÅGOT LÅNAT från Helene som hon hade förra året då hon och Thomas gifte sig. Ett enkelt med pärlor och strass.
Serveringapersonal ska Monica fråga Majken (Helenes Svärmor)
Barnvakt en vecka erbjöd sig söta Svärmor, hon sade att hon kunde ta semester den vecka och ta hand om vår Ted så att vi kan komma iväg.

Spånade mycket under gårdagen. Det viktigaste som hände igår kommer i ett senare inlägg!! För nej det kommer jag inte kunna hålla tyst om...hi hi..Det är värt ett eget inlägg! .Kommer lite info om brudbuketten med.
Nu väntar jag på Nana, kaffet är klart nu!

Ivory

Ivory
Also referred to as "eggshell" or "candlelight." Some ivory wedding dresses have yellow undertones, making them look creamy; some are just a "quiet" white.


Färgen på min klänning.....just nu är jag sååå rastlös. Vill åka till MB och kolla tiaror och slöjor. Ännu ett dilemma jag har, slöja eller inte? Vet isåfall vad jag vill ha...hihi. Patrik vattnar blommorna. Kaffe kanske?

Brudslöja 75cm utankantband

Bilder

Igårkväll lämnade jag in INL uppg i matte på skolan, fick så fin hjälp med tanke på att jag precis kunde gå. Tankade bilen full, handlade den nya Bröllopsguiden...sen hämtade vi Thaimat!!! Hem och åt god mat och tittade på "Dark Night". Jag säger bara...Heath Ledger all ära till dig, du gör hela filmen! Tänkte bjuda på lite bilder.....installerat allt på putern nu som ska installeras till den nya kameran.
Patrik har varit en hjälpande hand...
Emily har ringt och hon har sett sin Bebbe idag! Men h*n sov...hihi.

Ems kollar klänningen...
 Izor försöker muntra upp Matte sin..
 varm choklad igårkväll...

Nytt nummer

av Bröllopsguiden finns ute!

Omslag
Eftersom jag ska få skjuts in till stan för att lämna Inlämningsuppgiften för MatteB, så svänger vi inom Pressbyrån och köper denna tiding som jag längtat efter för 59 kr. Full med kul och till ett bra pris...Sen får jag snart hem "Allt om Bröllop" med i brevlådan. Carin Da Silva är ju så ursnygg!! Ska bli kul att se henne i brudklänning.
På test 3 med NK fick jag alla rätt! Detta kapitlet är liiiite lättare, men har man ont samtidigt tycker jag att det är svårt att koncentrera sig. Emellanåt så har jag så ont så jag sitter och gråter för mig själv....torkar tårarna och ger mig tusan på att skolan ska jag klara. Fast att det känns tungt just nu....Patrik steker fläsk, som han och Ted ska äta kallt sen. Vi ska nog beställa hämtmat idag till middag, Thai eller Kina. Vi får se....Unna sig nu när man tycker så synd om sig själv.

Pappa var här igårkväll, han kom för att han fick nys om att jag fått hem klänningen...Han ville ju se den. Tyckte mycket om den! Blev lite rörd allt du Pappa!!!! Ellerhur...? Berättade att under middagen ska han sitta brevid sin dotter såklart. Under spex och tal, under dessert och lekar. Då sade Pappa:
- Ja, det är klart att jag ska!!
Ha ha ha...Ja du Papps....You know i love you!

Försöka plugga

Idag ska det försöka pluggas, hur nu det ska gå om man har så ont? Erica har varit här idag och sörplat kaffe!
Håller på med TEST 3 nu....

Brudklänningen har anlänt.

Ja!!!!!!! Vilken dag!

Emily ringer och vill käka frulle med mig. Patrik och Ted är på BVC för att kolla svinkopporna. Sötisen kommer med frukost, sen kommer mina pojkar hem med frukost. Hade inte så ont idag när jag vaknade....gick utan kryckorna.
Avnjöt en underbar frukost, sen tittade vi på gamla inspelade filmer. Från när Ted låg i magen, och Ted föddes. Patrik körde ner och hämtade min NYA FINA KAMERA! Så nöjd med den är jag! Åh, nu fotas det hela tiden. Den tar superbra bilder. Inte lagt över dom än bara..hi hi. Dagen är inte slut än.

Sen kollade jag med hjälp av kollinr, och klänningen väntade på ICA!!!!!!! Åh, förde över pengar...sen körde Patrik ner och hämtade den. Vilket stort paket!! Enormt, och tungt. Jag började pilla upp det direkt, Patrik aka fixarfrasse, hjälper till. Lägger upp den på finbordet, fick garderob till den med. Så noga nerpackad! Såg till min stora förtjusning att sjalen fick jag med på köpet! Sen öppnar vi. Jag filmar såklart samtidigt!!!!!
SÅÅÅÅÅ FIIIIIIN! Grymt fin. Man blev lite chockad att den faktiskt låg där, och att den är min! BARA MIN!!!! Betald och MIN! Frakten var inte dyr heller ca 100 kr. Patrik skickas upp till datorn (inga protester där inte). Emily hjälper mig trä den över huvudet....GRYMT. Vilken känsla! Kan inte bsekriva chocken man får. Denna ska jag ha den dagen vi blir äkta makar. Den passade överallt förutom över bysten. Men en insydd 34 är ju ganska så bra ändå....Så den behöver sys ut lite över bysten, men jag känner en supersömmerska så det blir inga problem. Den var inte för kort heller...hihi. PERFEKT! Vilket kap!!! Att jag vågade chansa! Det är jag glad för. Emily fotade och jag kollade in mig själv. Hade så ont så jag kunde inte stå rakt heller. Men fin är den. ÅH!!!! Ems hon hjälpte mig packa in den, hänga in den. Söta tösen. Blev så glad för att hon kom och piggade upp mig idag! Det är guld värt, en sann vän. Nu har hon och min lille Ted sett mig i klänningen. Patrik kom aldrig coh tjuvkikade. Han ska ju såklart inte få se den på heller...ha ha ha. Ems har åkt hem, behövde vila precis som jag. Druckit mycket kaffe har vi gjort idag min fina tös. Patrik och Ted är hos Svärfar och pangar....jag ska slänag mig på soffan och läsa om min nya kamera. Titta på bilderna, får inte nog av att titta på dom. För bra för att vara sant, men nu behöver ryggen vila....
Idag var JAG en PRINSESSA!!!!

Klänningen skickad.

Ville bara meddela att min brudklänning är skickad idag klockan 11:34!
 
Nej...kommer inte att lägga ut bilder på den, långt kvar och lite får man hålla hemligt Men kan lägga ut första gången jag såg den på riktigt och kände och klämde...Nana som var med mig!!
 Gissa vilken...ha ha ha.
 Åh, jag höll på att få dåndimpen denna dag....såå många klänningar. Men få som man skulle kunna använda själv!

Så nu susar den på väg hem till Vittsjö, och ICA. Förhoppningsvis får jag två sms imorgon om två paket att hämta. Vi får väll se, men den som väntar på något gott.
Åh, ska bli så kul att få prova den!!!!! En dröm som blir sann! Perfekt med min lilla mini Canon då med!!

Träffen med Naturkunskap gick bra! Mycket intressant och lärorikt. Eva är en superlärare!! Hon är som en frisk fläkt!
Kul att labba, blev Anna jag labbade med idag. Hon fick hjälpa den stackars kryckgående Johanna...Tack för det!!

Skönt att komma hem, klä av sig jeansen...(har man ont vill man bara gå i myskläder)..kolla mailen och nu sjunka ner i soffan. Pojkarna mina är i Tyringe och hämtar Svärfars "vapen".

Ryggen pajjat

Farmor min fyller 72 år idag!!! PUSS Å GRATTIS!!


Jaha, därav min frånvaro här..
Igår morse då jag gått upp för att jobba, skulle böja mig ner för att ta en topz....Känner hur det knäcker till i ryggen, benen vill inte bära. Där ligger jag på golvet 6:15 på morgonen...
Efter ett tag då jag vågar röra mig igen...kryper till trappan och kallar på Patrik..Han kommer ner, hjälper mig till soffan. Jag ringer jobbet och förklarar att jag inte kan komma idag...

Ligger och har ont bara....Farmor och Farfar var här hela dagen. Farfar klippte mitt gräs och gjorde vid alla rabatter. Farmor stöttade mig med Ted, vi gick hem till Gudrun på kaffe. Visade hur en ringkudde ser ut, eftersom att hon ska sy vår.
Sakta men säkert hem igen, Farmor Ingrid kommer och avlöser. Hon läser saga för Ted och gör plättesmet. Sen bakas det plättar för fullt. Pappa kommer med och laddar kaffebryggaren såklart! Ted somnar på soffan, och min fina Pappa bär upp honom. Frid i huset....jag ska gå coh lägga mig då jag ser att Ted sitter på golvet, nerkissad och nerbajjad. Har aldrig hänt innan att han har bajsat på sig...Ringer till Patriks förman i ren panik, säger att Patrik ska ringa upp. Tack vare att Ted var SÅ DUKTIG så kunde jag duscha av honom och kela i soffan. Han fick prova min värmedyna. Så stolt över honom. Ont hade jag nu, kroppen orkade inte gå så att jag fick krypa....Nu orkade inte benen bära upp hela överkroppen mer....

Idag vaknade jag med ännu mer smärta. Tar ett bra tag att komma igång innan man kan röra sig.
Fruktansvärt ont har jag nu....vill bara skrika. Något ännu värre är det att Ted har fått svinkoppor....igen. Fan vilken otur vi har!!!!!!!!!!
Farfar kommer snart och hämtar mig, tro inte att jag tänker strunta i att åka in och labba med naturkunskapen idag inte...Nej nej. Får väll se hur länge jag orkar....

Lite roliga nyheter....
Pratade med Veras man idag, brudklännningen är nerpackad....Skickas idag innan klockan 16:00!!! Så förhoppningsvis har jag den imorgon. Och imorgon kanske min nya kamera med kommer!! Något att se fram emot!!!!!
Nu ska jag ta mig ner för trappan....

RSS 2.0