Snart fem år

  

Sedan kärleksblixten slog till...

   
  

  



Jisses vad tiden den går!!
And i still love you!!!!
Idag är det efter 12 slaget fem år sedan det kom som en blixt! Du & Jag! Vi är framtiden Hjärtat.


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, mysa ner med Pk i soffan tror jag nog...snart är det 2009!!!

Vi fyra

   Inne på Randiga rutan.
  
 
Vi på äventyr, denna gången på väg till en varsin Caffe Latte...Förutom Erica som var sugen på en Festis..

 Foto: Självutlösaren.

Jag med tre av mina fyra Tärnor. Erica (med liten bebbe i magen) Ems med liten tös i magen Jag och Nana!
Inte det lättaste att hitta klänningar. Nana var den enda som hittade. Erica får vi letade vidare till och Ems med. Men Ems hittade ju, gäller bara att föda ut lilla Sessan först!!!! Som alla toklängtar efter nu.
Dagen var så mysig igår.

Idag ska vi ut och handla hela familjen. Patrik står i duschen..Ted leker med lera, han leker så mycket med alla sina nya saker nu. Men mest med leran och alla Dinosaurer.

Snart lider 2008 mot sitt slut....


Patrik började året bra iallafall!!!

Tack.

För att ni finns!

  
 
Min lille kille (bild från i somras...) somnade medans jag fotade Ems. Imorgon ska vi mysa!!!

Dagen har varit full av affärstittande! Vad många fina klänningar dom hade!
Nanis hittade sin, Ems inte säker men lilla Erica som kommer vara höggravid hittade inget. Jag får ta en dag med bara henne...Tösen. Blev lunch och sen letade vi vidare, men Randiga Rutan var ändå bäst.

En riktig heldag....NU BÖRJAR JAG bli rikigt nervös för planerna jag vet att dom smider. Idag kom jag på tre flickor som var väldigt tysta bakom mig...jag i täten som vanligt..men tyckte att dom var OVANLIGT TYSTA. Jag kom på dom, fnissade och viskade gjorde dom. Hm...Nu som sagt fasar jag för min Möhippa eller vad det nu var dom viskade om.
Saker jag fasar kommer jags kriva en novell om...det kommer det kommer. Jag ska nog göra mig en liten lista här på bloggen...ha ha.

Hem ljuva hem. Kaffe med Erica, Dea och min Patrik...¨
Ems kom och jag har fotat magen. VILKA FINA BILDER!!!! Älskar dig min lilla brunis. Kände lill tösen rulla runder i magen med ikväll. MYSIGT! Klockan blev mycket för vi tittade på gamla bilder....tss.
Nu ska jag lägga mig på soffan och skriva en lista på vad som göras skall och införskaffas mer...Om jag orkar. Ha ha ha...

Bilder från idag kommer en annan dag...
Snart bara 4 mån kvar och om två dagar är det 5 år av KÄRLEK!!

Dessa drömmar



Inatt drömde jag igen om bröllopet. Denna gången gick vigslen bra, men slöjan hade jag glömt. Efter att vi blivit man och hustru så gömde vi oss så att vi sen skulle kunna gå ut och få rosenblad över oss. Då cyklar jag hem och hämtar slöjan....?? Sätter upp håret i en hästasvans och fäster slöjan lätt. Folket får vänta och sen går jag lite förvirrad ut....Vilken dröm....Slöjan som jag älskar så mycket. Inte kan man väll glömma den????

Nu ska jag klä på mig och sen väntar en Tärndag med mina flickor! Shopping fika och lite girltalk. Får se om jag hittar snygga underkläder......eller varför inte något annat kul. Tärnklänningar ska vi titta på samt bestämma lite saker. Detta ska blis å kul! Bridezilla som jag är flickor!!! Ha ha ha...

Förkylda här

Oj oj oj vad vi är förkylda här!! Vi går här och snorar ikapp alla tre...ha ha ha.
Vi har donat lite här hemma och ska äta frukost nu, Erica & Sanna kommer snart. Hon hade försökt få tag på mig och jag på henne. Lustigt att vi tänker på varandra samtidigt så ofta? Jag och Erica...

Dagen blir lugn med lite besök, jag ska sola och föröka gå en prommis. Men inte lätt att bli motiverad med denna förkylningen. Blir inte en timme idag iallafall, det är till att pressa viruset för hårt.

 
Erica lagar knäck som hon är galen i! Tyvärr så brände vi den lite och kokade för länge...
Erica matar Ted då han var liten bebbe! Detta var längesedan!! And i still love you so much girl. Tokiga Erica!

Julkollage

Lill Julafton.





Lill Julafton spenderades med min Pappa och Katja, lillasyster Lina och hennes André, Farmor Ingrid och Farfar Gunnar!
Blev julbord, gottebord (gröten orkade vi aldrig) Mandelpresenten fick vi dela ut med hjälp av en liten tävling, sen spelade vi även TP. Ted busade med alla och fick massvis av klappar!

Julafton

 Izor poserar franför julgranen, en sväng hemma hos Svärmor och Svärfar hann vi med. Alla fina bilder är på systemkameran som jag inte lagt över än...Tog fina julbilder på Ted framför vår gran.
 

Juldagen


Lutfisk och prommis hos Svärmor och Svärfar! Mys! Kortspel och lite cherry.

Annandagen

Förmiddagsmys...Ted kelar LuNa och Izor blev lite svartis så han började göra konster på golvet..

Kände att något får vi göra idag, bara vi. Blev en tripp till Kristianstad!
Hittade "brudskor" till mig påp REAN för snuskigt lite pengar....
Tröjor och mysdress till Ted, ny kofta till Patrik och en vit jacka till mig. Idag bestämde vi även vart vi ska åka på honeymooon. Svärföräldrarna har ordnat skjutsen på bröllopet med!!!

Idag! Shopping med min fina Ems. Bara hon och jag!! Helmysigt. Hittade den fina klänningen till tösen i magen. Ems bjöd på tilltugg och vi pratade massor. Hon är helt underbar!! Hittade kläder till den lilla. Sen köpte jag tärnpresenter med, har ju fyra att köpa till så det var kul att jag hittade det på REAN. Men det är ju inte allt...tss.
På eftermiddagen var det kalas som gällde för Håkan. Sen körde vi in och hämtade Thaimat och mätta alla tre här nu.


Nej, nu ska jag ringa Erica min och sen ska jag slå in presenter.....

Med min Ems

Suttit här nu och laddat upp massvis med bilder från vår jul, än så länge bara bilder från lill julafton. Så ikväll kommer det ett kollage!!

Sitter med kaffet i handen, ska sätta på mig min nya fina jacka som jag fått av Snoddas, gasa med Pärlan och hämta min Ems med sessan i magen. Vi ska in och kolla bebis kläder!!!!! För snart kommer hon!!!

Ska bara pussa Snoddas hejdå....Lovar en smaskig blogg ikväll, samt en uppdatering av bröllopsbestyren! Hänt en del som är kul dessa dagarna!! Ta ta på återseende..

En riktigt God Jul

Jisses vad juklappar Ted har fått! Vet inte hur många dinosaurer lill killen har nu!!
Julafton var mysig!! Idag väntar det Lutfisk hemma hos Svärmor, kallt är här hemma!! Kylan drar sig in...Brr. Snart ska vi alla hoppa in i duschen och piffa till oss. Ted har lekt med sina julklappar hela förmiddagen! Massa fina bilder att visa sen! Men så länge...God Juldag!


Snart kommer gästerna

   
Här ser jag så nöjd ut, äntligen klar med allt vikande!!!

Vad glad jag blev! Helené ringde och tackade ja till inbjudan om bröllop! Hon hade precis fått det, bra att det kom till alla nu till jul! Antar att det är fler som fått det på posten idag!!



 LAST Christmas

 

 

 Ted Nov 08

Från oss alla....till er alla EN RIKTIGT GOD JUL!!!
Nu börjar första kvällen med julfirande.
Pappa och Katja kommer, Lillasyster och hennes André...farmor Ingrid och Farfar Gunnar. Samt Katterna och vi hemma i vårt hus! Klapparna är klara! Mandeln väntar och ska läggas i gröten sen, stuvningen gjord...skinkan i kylen...
Nu kan alla komma!!!

Dan för dopparedagen

Lill Julafton idag! Idag ska det firas hemma hos oss i huset!

 Vi för ett år sedan...(och några dagar)

Morgonen har varit lika lugn och jag har gått och småpulat här hemma. Patrik är så duktig och är en hjälpande hand! Ted vaknade igår kväll och var så ledsen, fick en julklapp som Tomten lämnat.....idag låg där ännu en under granen. Nämligen det som han önskat sig så mycket, ett "Rostsvärd"...ja ett svärd och en sköld. Varför Ted kallar det så har jag ingen aning om. Han kollar film och Patrik bäddar Teds säng. Vi har städat rummet inför ikväll om Tomten kommer.
Jag ska ut på min "Powerwalk" strax! Med musiken med mig! Det var så skönt igår! Idag behöve rjag inte vara nervös för "fula gubbar" då det är lite ljusare ute.

 HUSET FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN...

Underbar vigselring

Åh, idag njöt vi av ännu en sovmorgon. Detta är lyx, detta är livet.
Frukost och det alltid lika goda morgonkaffet med Patrik. Sen lämnade vi lilleman hos Farmor och Farfar en stund. Jag och Patrik åkte in till stan och fixade med dom sista klapparna, samt mat.

Vi hann även med en mycket viktigt ärende.
Gick inom guldsmeden: Bo Lennart. Fick som vanligt bra hjälp direkt och berättade om ärendet. Bo Lennart kom genast till hjälp. Visade bilden jag hittat på ringen jag som vill ha, ungefär så...
Han funderade en stund, tittade på min förlovingsring och sen ritade han upp hur den skulle se ut...Blev två exkta diamanter samt annan omskissning på modellen som från början var hans modell. Ringen ska vara smal. Min förlovningsring är bred (5mm) och man ska ha samma bredd eller helt olika så att det syns skilland bredd. Vigselringen kommer vara på 3 mm. Skissade och räknade ett ungefär pris. Helt klart godkänt! Så nu ska bara guldet skaffas, sen så!
http://www.selandersguldosilver.com/



JAG HAR VARIT SÅ LYCKLIG HELA DAGEN FÖR DETTA!!!!!
Pirrar i magen!!!
Vilken service. Han avrådde från att köpa i en affär där ringar massproduceras då kvalitén inte alls är bra!! Han ryggade tillbaka om ringen jag hittat på Guldfynd för 4000 kr...(3600) Det är absolut ingen kvalité på dessa ringar sade han. Kvalité vill man ha så det känns så toppenbra! Så lycklig!!! Vill så gärna visa bild, men detta är än så länge our secret.
 (081218)

Väl hemma med Ted igen så blev det städa av och julklappsinslagning.
Sen när granen var på plats så (den var stor detta året med) klädde vi den till julmusiken och Ted satte stjärnan i toppen!
Vi åt lite kvällsmat, julskinka. Sen har vi donat ännu mer. Dukat inför morgondagen och städat. Tvättat all tvätt och nu sitter jag här nypowerwalkad. Var ute och gick i en timme med kompisen "Musik". Väl hemma var Patrik lite orolig..tsss. En varm dusch coh iskallt vatten. Känner hur törtsig jag är nu igen...får göra en isvatten och gosa med min blivande Make i soffan. Lilleman somnade när jag var ute och gick...Nu är det P & J time...

Åh så skönt

Jaha, då var den fina granen hittad!
Åkte ut till Patriks mormor och morfar, blev bjudna på julbord. Inte ätit det än i år. Det var så gott med mormors köttbullar och inlagd sill. Sen gick vi ut och letade gran!!! Gamle Morfar stöttade sig med käppen. Ted han rultade fram bland alla grenar och lerpölar. Hittade en superfin gran, lika kräsna både jag och Patrik. Sen gick pojkarna in och jag lockade på katterna. Plötsligt var jag efter en liten stund kallande omringad av 8 stycken söta katter. En liten kattunge utan svans. Han är så otroligt fin med sin silvriga päls. Åh, om jag bara fick hålla honom. Studerade dom länge. Sen blev det risalamalta med hemmakokt saftsås. Sen gick jag ut coh gav en liten kisse lax..tss. Såå fina. hade kunnat sitta där och prata med dom hela eftermiddagen, katt tokig som jag är.

Svärmor, Svärfar och Ellen kom. Dom skulle med ut i skogen och hitta en gran, sen blev det kaffe och jag bjöd på mina goda lussekatter! Blev full poäng från alla!! Jippie! Dom blev faktiskt riktigt bra måste jag säga! Lite får man skryta. Hem med granen i bilen, lukatr så gott. Monica och Lennart kom och fick sitt inbjudingskort samt ett annat att ge.
Sen körde jag ner till ICA och köpte frimärken till dom tre sista jukorten som ska skickas samt alla BRÖLLOPSINBJUDNINGAR!! Så ikväll blev dom skickade.

Kändes så kul att äntigen skicka dom
, nu ska vi faktiskt gifta oss. Hem och slängde i mörkbruna slingor. Fanns bara färg att köpa, så jag imoproviserade och kladdade i med händerna. DET BLEV SUPERSNYGGT! Nu är jag nöjd, aldrig mera så mycket blond. ALDRIG! Såg ut som en glödlampa idag när jag tittade mig i spegeln. Nu är jag lite mrökbrun med. Snyggt, tyckte även min Kullis. Nu ska jag se vad jag kan hitta på här hemma. Imorgon har vi massvis att göra! Tror nog att jag ska dela en kall öl med min Patrik, vi har ju SEMESTER!!!

 Lilla Pappa hjälper mig med korten!


Ut i skogen

Efter en lugn förmiddag, första dagen på vår ledighet tillsammans så ska vi nu ut och hugga granen! Får mat hos Patriks mormor och morfar. Mumma! Ted är nyduschad med protester....
Igår bakade vi både pepparkakor med kristyr och lussebullar som vi alla tre älskar. Jag och Patrik mös i duschen och jag tyckte att jag hörde fotsteg hela tiden. Filmen "The alphabetic killer" var bra! Synd att den slutade som den gjorde, en tvåa kanske? Ta ta.

Jag ser fortfarande ut som ett ljushuvud, fast inte lika mycket kyckling efter att jag tvättat håret fyra gånger igår med silvershampo...Blir nog några gånger idag med...tss

   Ha ha ha. Vilket ljushuvud...ser inte klokt ut...

Vi tre

ÄR NU LEDIGA I TVÅ LÅNGA HÄRLIGA VECKOR TILLSAMMANS!
Igår jobbade jag sista passet på ett bra tag och det känns väldigt skönt. Jag och Ted tvättade och sen kom Patrik hem, blev solning senare på kvällen och koll på träning. Börjar nu på måndag på allvar med min träning igen. Ska bli så skönt! Jag "slingade" håret senare på kvällen så Ted somnat på soffan. Ha ha ha....jag ser ut som en kyckling!!! Ja, det ser inte klokt ut! Ringde fina Svägerksan Katarina för att hon skulle godkänna lite nu när inbjudingarna är klara och pappret vi ska skicka med. Söta Katarina har Silverschampo som tur är så hon kommer med det snart!!! Så idag ska dte tvättas hår minst fyra gånger. Kan ju inte se ut såhär!!!! Vägrar visa mig i detta vill jag lova och imorgon ska vi shoppa ju. Som tur är så ska jag hålla mig inne idag, från affärer iallafall. Det ska bakas!!
Igår skulle jag bloggat med hade fullt upp med min Älskling Patrik. Han hade fått julklapp av jobbet och det var superfina nya påslakan! Tänk vad det piffar upp. Sen började vi diskutera hur vi sov bättre i det lilla rummet vi sover i nu. Hur ska vi göra....and so on. Ikväll ska vi skriva önskelistan till bröllopet. Hampus ska hjälpa till....ha ha ha.
Nu ska jag spela spel med Ted, tvättat idag med. Hänt en olycka i sängen nu två nätter i rad och det har inte hänt på flera månader. Ted var så ledsen. Men det gör ju inget!!! Luktar sköljmedel i hela huset. En maskin kvar....men efter fyra maskiner så tar jag den imorgon. Mest legat på soffan idag och bara myst. Snart kommer Patrik hem och då är han med ledig! Extra jobb idag för honom. Får väll lägga in bilder på våra fina kort med....Samt båda pysselkvällarna vi hade!!
  Magmys nu i veckan!
Kände tösen vända sig och puffa. MYSIGT!!
 Pysselbörjan...
Vad ska man önska sig?

Inbjudningarna har kommit

Myst hela dagen med Ems, Ted och magen med lilla Sessan i! Så härligt!!!
Vi har pratat massor, spelat Skip Boo och lagat mat. Druckit kaffe  i mängder och bara myst. Känt på magen och lilltösen som sprallar där inne. Börjar bli trångt nu för henne. Hon fick ett par vantar idag och en bok. Sen fick dom vårt fina julkort.
På tal om kort...
Ringde Calligraphen idag och undrade över våra inbjudningskort...Fanns på posten så jag fick collinr av dom.
Hämtade dom och resultatet blev perfekt! Precis så vi ville ha dom! Allt annat blev med bra, förutom favors askarna som kommer i januari. Men det hinns ju med..tss.
Erica och Andreas samt lilla Sanna och bebbe i magen var och hälsade på. Blev kaffe och girltalk.
Erica hjälpte mig med en sidenbandsknut. Dom fick sitt kort!
Var på jobbet och kopierade det som ska skickas med tillsammans med inbjudningskorten. Kopierade på rosa papper!

Nu ikväll har vi monterat kort, kort på kort och sen rosa sidenband. Klippt ut alla 33 rosa ark som ska skickas med men det svåra är kvar. Tycker Erica kan komma imorgon igen så att jag kan få hjälp. Hon var bra på det där och knyta knutar som ska bli fina. Vi har kliat sönder våra huvuden här hemma nu. Så för ikväll får det vara bra. Alla kuverten är klara med!!!!!

Visar inte bilder på våra än..men det kommer. Ser inte exakt likadana ut som dessa, men samma stil.
Men att få till den där knuten är INTE LÄTT VILL JAG LOVA. Patrik han strejkar för kvällen nu iallafall, vet inte om jag ska bita mig i läppen och prova nån till, klara är 3 av 33 stycken....ha ha ha.
På bilden ser undersidan svart eller grå ut, men dom är verkligen som det står..

Silver Sparkle. Superfina!!!! Värt dom pengarna!!
Fick även hem flaskhållare, tryckta ark, engångsbröllopskameror samt svart sidenband till favorsaskarna.
Åter till lite fix....

Äventyr

 Puss min älskade.

Idag segade vi länge i sängen jag och lilleman, sen bar det av in till Hässleholm och Hum. Efter besket där blev det shopping vill jag lova!!
Hittade julklappar till alla Teds kusiner, och till min syster med sambo. Skönt att ha det klart, inte många klappar kvar nu. Hittat dom lätt i år!
Sen blev det weddingshopping!!! Hittade en gästbok.....Den har bara funnits i vitt innan, ville vi inte ha. Vi ville ha en svart. Det bästa är att det är silvrig text på utsidan, och ja det står Gästbok inte Guestbook. Jag tycker den är enkel och fin, ska pimpa den med rosa sidenband eller vitt. Vi får se, kanske båda? Nu kan jag bocka va det med! Band ska fixas med bara...
Sen tittade jag på ringar, och hittade en som var SÅÅÅÅ FIN!! Passade så bra till min ring som jag helst inte vill göra om. Priset var dubbel vår budget...men.....men..Med guldet vi har så blir det inte så dyrt. Ska (som jag sade till han i affären)...suga på karamellen. Prata med "vår" guldsmed och se om han kan göra något liknande. Men vill inte ha en exakt sådan. Lite ändringar ska göras, men det passade så bra ihop med min förlovningsring. Inte lätt att hitta när man inte har en enkel slät förlovingsring.


 Tycker min förlovningsring är den finaste i världen!

Så nu är jag till 80 % säker på hur ringen ska se ut...Skönt att gästboken är "check" med. Inte för att det är svårt att hitta en gästbok, men ändå skönt.

Kommer hem och julkorten har kommit! Så fina blev dom! Sångövning på jobbet och nu har vi fixat med julkorten och handlat. Snart är det mat!



Lussat fint

Åh, i fredags...
  
Mys pys med min Kullis.

tredje advent gick jag och Ted lussetåg för Pk. Vi var tomtar, sen blev det kalenderöppning!
  
Härliga söndagkväll!! Izor fick vara tomte, med protester....

Idag har jag jobbat fast bara till 12:30, sen hem och klippte ner mina kärleksörtbuskar. Skulle varit gjort för längesedan! Men blev lite trädgårdsfix, sen dammsugade jag och vi körde för att hämta hem Pk.
Blev lussebus på Teds dagis! Ted var så söt tomte och Morfar kom och tittade, stolte Moffe!

  Ted såg ut som en liten korv, overall under tomtedräkten såklart, svinkallt ju.

Efter det besökte vi vår festlokal!!!! Var lyckat, och nu känns det bra!!
 I väntan på att Pappa ska anlända lyssnade vi på Leona Lewis såklart!!


- Här ska vi sitta!!!! Vår första fest som man och hustru! Patriks beslut!
Det är nog första gången han tar ton och bestämmer, och tycker. Äntligen något som han är bra på och tycker är kul. Nu börjar det ta fart och det känns så kul. Speciellt att Brudgummen börjar engagera sig liiiite mer. Jag vet att det är väll oftast bruden som googlar och skriver blogg, men nu behövs lite hjälp. Framför allt smakråd och att bestämma. Musiken och anläggning därtill är hans quest!
 Denna salen (kan väll inte kalla detta för ett rum?) ska vi ha bjudningen i. Det vill säga trerätters kommer serveras samt allt annart som hör middagen till. Just för att vi har plats, och kan låta borden stå kvar så har vi en egen danssalong!!

 
Lite mindre än där vi ska sitta och äta, hade velat ha middagen här inne men det hade blivit för trångt. Lagom för musik och dans!!!!! Stora fina fönster med lyktor som man kan tända värmeljus i. MYS! Fina vita linnedukar!!!!
Kollade in lite finare stolar till oss. Vi ska ha andra stolar för att bryta av! Kul va? Med lite högre rygg.
Kollade vaser, som det fanns mängder av!!! MÄNGDER. Fast vi får se om vi hittar något som vi vill ha, kanske införskaffas. Inget vi bestämt. Kollade servis som det fanns GOTT OM. Små fina värmeljushållare fanns det! ALLT!!!
Nu ska vi bara ha någon som städar dagen efter med...ha ha ha..
Känns så bra att vi varit där och vet hur vi ska ha det. Nu vidare till borden och deras placering, presentbord...har en liten aning om var vi vill ha det. DETTA ÄR SÅ SPÄNNANDE!!!!!!
Imorgon fortsätter J´s bridezilla jakt! Imorgon prio...Blommor.

Wedding

Surrar i huvudet nu, ikväll efter besök från Tyringe, hängt tvätt, städat lite, och en rykande dusch så satte jag mig ner till ett dukat bord. Patrik hade gjort bakad potatis med massa goda tillbehör. Ted somnade i fotöljen, jag satt med mina tidningar och skrev ner ideér som inte får glömmas. Mer och mer lossnar nu. Mer och mer....bara man tänker till lite.
Vi ska inte ha en båge runt oss vid middagen, sett något mycket finare. Frågan är bara om det går?
Skrevit klart utskicket till gästerna, det som ska skickas med i inbjudningarna (vill inte printa ner allt på dom, för fina för det)
Lista över vad som ska göras härnäst....så kul för det varierar från tiding till tidning. Men tror att vi har bra koll, sett att det är lite som ska göras nu. Får jag ta tag i med start imorgon!
Hoppas att korten kommer snart med! Då ska det pysslas!!
Nu åter till en varm soffa och tvn med min Patrik.

Pioner (bild uppe) eller ranukler(bild nere)?

Tror jag satsar på Pioner, rosor, samt en kvist av Bonzai....Spännande va?

Grubblar

Oj vad jag har sovit gott inatt! Som vanligt vill man bara somna om igen...Men det hade inte varit så snällt mot min arbetskollega. Snart kommer  våren, efter jul längtar jag bara efter vår och början på det nya. Men först ska det ju firas jul!! Jag jobbar till 15:30 idag. Ska ta min morgonpromenad till jobbet nu. Hoppas jag inte trillar idag med. Snön töar här, plusgrader och slabbet ligger på grsuvägen. Men det är bara att ge sig ut. Hoppas nu att Patrik håller vad han lovat med fruktbuffé ikväll. Kommer sakna mina pojkar dessa timmarna...
Får ta med mig en tjockt nummer av en bröllopstidning...

Nu är jag trött

Trött så jag skulle kunna somna här i stolen. Nu längtar jag verkligen efter lite ledighet, det ska bli så skönt.
Passet låter kort men intensiva timmar denna 15:30 till 21:15 turen....pust. Skönt att få bli hämtad ikväll av mina pojkar!
Nu ska jag slänga mig på soffan och titta i en bröllopstidning! Har ju en del...ha ha ha.


Snöbuset

Igår kom fina vänner! Erica, Sanna, Nana ch Rami! Blev snöbus här ute hos oss!

    

   

   
Barnen och vi vuxna åkte pulka, drack kaffe i snön och Patrik lekte med sitt soft. Han tyckte det var så kul attt bygga en snögubbe och sen skjuta på den.

Efter att tag var alla iskalla....gick in och Patrik gjorde varm chokladmjölk till alla barnen. Jag gav mina tärnor ett liten uppgift...Vad ska jag ha för vigselring. Dom studerade varje sida noga och kom med förslag! Thanx!!
   

 
Ja, ni ser hur koncentrerade dom är!!!
Jag fjantade mig, men det såg inte dom. Ni är så fina!

Nu har mina boys äntligen vaknat, blev så sent igår. Nu ska jag vi äta en sen frukost...

Vår vackra kyrka

  
Efter begravningen som var väldigt jobbig så fotade jag kyrkan där vi ska bli man och hustru. Kyrkan där jag är konfirmerad i och sjungit i kör i många år. Av prästen som slår alla präster: Carl-Erik Adolfsson.

Mys innan snögästerna kom..
 



Nu ska vi på kalas för lilla Svärmor som fyllde år igår...
Fick mitt första sms av henne idag...
Hej! Johanna. Skickar en liten hälsning från blivande Svärmor....ps är nykter idag, ses ikväll!!! Så nu ska hon firas!!
Nu har vi alla piffat upp oss och bilder från vårat snöäventyr kommer sen.
Glöm inte att hålla tummarna för Kevin ikväll..Alice är supersöt hon med...men..KEVIN ÄR REDAN EN STJÄRNA!


Just det, denna ring

Just nu snurrar det i mitt huvud. Frånsett att vi har massvis med snö!!!!! Massvis! Så i eftermiddag efter att jag varit på begravning så kommer Erica och Sanna för att åka pulka.
Begravning är alltid lika tufft. Alltid lika jobbigt, speciellt när en person varit så älskad av alla som träffat henne. Tro mig, det finns många gamla som går bort och är så ensamma. Trots att dom har barn och barnbarn. Men ändå så ensamma. Varför sätta sina nära och kära på äldreboende och sen inte finnas för dom? Jag tycker att det är bland det grymmaste man kan göra. Om man nu alltid haft en sund relation. Finns tvister det ska vi inte glömma, men att sitta ensam och endast ha oss som kommer in och ger med. klockan 8:00 känns tufft att handskas med var dag. Tur att denna person var så älskad.

Jag har hittat en ring på GULDFYND som jag tycker mycket om, men tillsammans med min ring blir det för mycket.

Det känns som om det blir så tjockt på något sätt. Hon som visade mig den tyckte att det var fint.
Eftersom vi ska göra hos en Guldsmed så kommer det kosta lite mer om man vill ha lit estenar i ringen. Inte som att gå in på Guldfynd och köpa en massproducerad ring.
Tänkt mycket på detta då det är hög tid att just bestämma sig. När jag läste första Bröllopsmagasinet så tänkte jag:
- Varför alla dessa 40 sidor med olika ringa? Vet man inte vad man vill ha när man ska gifta sig???
Men nu så vet jag varför, det är inte så lätt att välja. Jag kommer förmodilgen att gör om min förlovningsring. När vi förlovade oss sade vi att vi inte ska gifta oss på ett bra tag för vi trodde aldrig att vi skulle klara av att spara ihop till ett bröllop, för låna och skuldsätta sig för att gifta sig är ju så fruktansvärt korkat!! Man gifter isg efter hur mycket man kan betala väll!? Därför fick jag en liten flandersdiamant i min ring. Den glimmar, tro mig..tsss.
Men nu tro rjag att jag är ganska så klar på hur jag vill att det ska se ut. Min förlovingsring kommer att göras mindre, alltså inte så bred. Stenen vet jag inte om dom ska plocka bort och sätta in i vigselringen. Då göra två smala ringar med bling bling? Åh, jisses jag märker nu att jag inte har en aning...suck. Ha ha, det är ju ändå en ring man ska bära hela livet! Bestämt mig reda nu för att försäkra den.
Som jag sade till Patrik:
- jag skulle faktiskt bara kunna ha denna...min förlovningsring. Men...eller??

Ja, tacksam för hjälp och smakråd. Detta är svårt, väldigt svårt.....

Nobelbilder

  
Fina arbetskamrater! Lena, Emira & Flurije!

    
Jag och världens bästa Tinna!!! En av dom vackraste personer jag träffat! En av dom bästa som finns att krama.
Lilla Söta urgulliga Julia var såklart med! Hennes lilla blomma från halsbandet blev upphittat....jag har lagt det i förvar Tinna!!!! Sen blev det prommis hem...

Tisdag kväll...Städat och rensat rummet på leksaker. Izor och Ted leker med djuren!
Tycker denna katt är så fantastisk! Han sitter verkligen med Ted och dom "pratar" på sitt egna lilla vis. Bästa vänner verkligen!!


När jag inte kunde sova i måndagsnatt så fotade jag vår gran från vårt vardagsrumsfönster...mysigt va? Just nu snöar det med. Hoppas att det ligger kvar tills imorgon!!
Nu ska jag mysa pysa med en liten kille som fortfarande är vaken, hämtade han hos Farmor Monica ikväll efter att jag slutat. Fullt kalas för Svärmor fyller ju år idag! HURRA!! Blev en kopp kaffe och goda lussekatter!!!

Viktigaste ringen någonsin

Ja, och hur ska jag ha den?? Kan inte bestämma mig alls.
Var hos Guldsmeden igår efter solning och hon sade att dom gör den precis som vi vill. Försökte rita, men hur ska jag kunna rita om jag inte är säker?
Sen visst kan man rita en ursnygg ring, men vad kostar det....Hon gav mig ett förslag på en ring som koasted 8000 kr. Hur mycket ska man ge för en vigselring? Var flandersdiamanter i den (precis som i min förlovingsring), och dom glittrar så fint. Bra kvalité och det vill man ju ha.



Sitter och tittar på nätet nu...så osäker. Så svårt är det. Det ska vara en ring med lite bling bling men samtidigt fundera att ha och inte vara ivägen.

Fått korrektur från Calligraphen idag. Godkänt vår beställning, fick bilder på hur allt kommer se ut. SÅ FINT!
Så både jag och Pk har tittat och godkänt!

Nu ska jag hämta bilen, Pärlan har fått ett oljebyte idag!!!! Första gången sedan vi köpte bilen...Det var dags nu...Sen vill jag inte lägga fler tusenlappar på den bilen just nu. Nu har jag pimpat henne tillräckligt för detta året!!
Dags att ta en prommis!!

Nobelfest

Ikväll är det Nobelfest på jobbet. Alla ska vara uppklädda och det serveras trerätters samt vin. Oj oj, dom gamle kommer ju trivas!!! Slippa se oss i dessa tråkiga ALERIS kläder. Inget ont om dom, men kläderna kunde varit roligare. Sen att dom får se oss i vårat vanliga och lite uppklädda oss...ha ha. Kul!
Sotaren är här nu...Ted kollar Dora. Jag ska in till stan, får se om mina boys hänger med. tar så mycket längre tid om vi ska åka alla tre. Men inget kul alls att åka själv. Jag ska sola iallafall, så det kanske är bäst att brumma nu? Ska även kolla vigselringar, besök hos vår guldsmed ska hinnas med! Han ska få göra våra vigselringar, hoppas att dom blir lika bra som våra förlovingsringar!
NYHETER-10s22-madde-22_368 Inte för att man kommer vara såhär läcker som vår lillsessa...
Hon är verkligen så söt!

En tanke

Till Styvmamma Lena som idag fått gå från sitt jobb. Mer mamma till mig än min egen mamma!! Så tråkigt att folk får sluta överallt. Synd att hon inte ville prata bara...Hade så mycket att säga. Tänker på dig iallafall så att du vet, det gör vi alla 3 (5 med katterna)

Prommis till jobbet i morse...i vanlig ordning. Duktiga jag, jag känner mig så försoffad nu när jag fått vila ryggen från min älskade spinning. Men ett kort ska köpas sen så jag kan vara fit till det stundande bröllopet.
Hem till Nana och hämta pojkarna sen körde vi till Pks jobb och hämtade hem honom. Blev kvällsfika och gott kaffe hos Nana. Helene kom med fina magen och JAG KÄNDE DEN LILLE SPRALLA OCH TUMLA RUNDER. Så myisgt, det är verkligen en magisk känsla. Det finns inget finare än en gravid kvinna som strålar så som mina fina vänner gör nu.

Patrik nattar Ted och sen ska vi mysa ner efter en dusch och se en ruggig film. Hoppas att den är det...Hi hi...

Calligraphen ringde idag, dom är så trevliga. Visst dom har väll betalt för att vara det, men jag tycker det känns så bra med fin service. Enkelt att nå dom med, inga långa köer eller annat trams så telefontider på en timme då alla ringer.
Ändrade lite i beställningen, blev fler flaskhängare. Men gör inget, kostar 15 kr för 3 stycken. Så det går bra! Det kommer nästa vecka!!!! Spännande!! Så spännande! Tiden tickar iväg, snart står vi där. Ikväll när Patrik hämtade mig och Ted tittade vi in på kyrkan. Så fint! Var nog någon form av gudtjänst eller bön.





En stor beställning

Nu har jag precis hoppat ur duschen efter att jag gjort en stor beställlning, dvs den blev dyrare än vad jag räknat med. Men som sagt så gifter man sig bara en gång i livet! Ska det vara så ska det vara...
Detta har jag klickat hem ikväll....

  

  samt lite annat...
Jisses vad dyrt det blev, men korten kommer vara så fina. Inte exakt som på bilden, men stilen ser man ju! Tycker dom är så fina dessa inbjudningskort. Kostade lite, men vill att dom ska vara fina. Monteringen fick man betala 3 kr extra per kort! Har ni hört? Kuverten som jag beställde med, för att få exakt rätt storlek kostade 5 kr stycket. Vilka priser..Men attans bra service! Ha ha, så monteringen kommer vi göra själva. Ah, nu glömde jag beställa dubbelhäftande tejp, ska även ragga upp en symaskin...För det som ska sys kan ju jag med göra...hi hi.
Så nu längtar jag efter denna beställning...Sen ska inbjudningskort monteras för fulla muggar.
Jag säger såhär....
1+1=2

Stackars magen min

Tidig prommis till jobbet i morse, men man känner sig så stolt efteråt. Sen cyklade jag och hämtade lilleman då jag slutat 14:00...
Väl hemma har vi lagat mat för Ted var så hungrig. Ha ha ...
Kollar "Tinkerbell" nu och jag har eldat och donat här hemma. Blir nog en tidig nattning idag känns det som. Så är det när man inte kan sova utan ligger och funderar på allt annat...
Syster gav mig diagnosen Magkatarr (inte haft det på väldigt länge), fruktansvärt denna svidande känsla i magmunnen. Det gör så fruktansvärt ont! Går inte att äta mer än ytterst lite. Vet ju såklart varför jag går och har ont i magen. Mycket som surrar i mitt huvud nu ska ni veta. Börjar bli lite jobbigt. Tänk om alla som man ville kunde bry sig mer? Inte vara så egoistiska och bara se sina egna behov. Jag vet hur det kommer reageras om nån vecka eller två. Men just nu skiter jag i det. Sen att det släpps energi ut ur en som man ger till någon men inte får en suck tillbaka.
När detta är så viktigt för oss!!!!! Varför kan man då inte försöka bry sig eller iallafall visa att man gör det, sen om man spelar en del, så gör det. Magen är kaputt iallafall. Inte kul alls...Syrran gav mig en kur på 7 dagar, börjar imorgon med mina kapslar jag ska knapra. Sen har jag något kul att göra ikväll, förutom att mysa massa med min lille kille så händer det kanske lite i bröllopsfronten. Vi får se om jag orkar med det just nu.
Jag säger som min farfar brukar säga:
- Det går över tills du gifter dig!!!


En del bedåras av silver

Andra tjusas av guld...Några vill samla pengar...för själva samlandets skull....jag bryr mig inte om silver..jag tycker inte om guld..och jag vill inte ha pengar...blott för pengarnas skull..
Nej du är det enda jag vill ha...

Alla skatter på jorden, om dom så låg i min hand...skulle mista sitt värde utan dig i min famn...för du är det enda jag vill ha.....




Blev inget besök i festlokalen igår....får ta det nästa vecka. Men det är ju inte så hiskeligt bråttom...
Jag sitter och funderar på dessa inbjudingskort....så svårt.

Busat med Fina Erica hela dagen!!!


NU VILL JAG HA EGENTID MED DIG KULLIS...tsss...
Stoppar mig själv ideligen till att inte beställa skorna...ha ha ha...

Plastrong till näbben

http://www.ateljemb.se/


Idag sov vi länge, skönt att få sova ut då vi alla tre är lite förkylda..
Men sen styrde jag och Ted kosan mot Ateljé MB! Vi gick och strosade och tittade. Jag kollade efter väskor, skor och kläder (väst, skor samt plastrong) till våran lille näbb/ringbärare.
Ingen väska, inga skor...(som sagt jag har ju hittat hur jag vill att dom ska se ut...)
Vi fick bra hjälp som vanligt. Ted ska ha en likadan plastrong som Pk. Gjorde en beställning på en exakt likadan, silverplastrong.
Väst finns likadan som Patrik beställt, men kostar även den 995 kr.
Jag och Patrik kan tycka att det är lite för mycket pengar för en väst. Så nu är jag på tygjakt!! Skor ska vi mäta och beställa till Ted tre månader innan bröllopet. Hon mätte hans fötter idag med, tyckte han var kul. Men det väntar vi med.
Bestämt klädkoden med....
Mörk kostym:

Kostymen skall alltså vara mörk. Ju mörkare desto mer formellt. Svart är att föredra på begravning. På bröllop bör du normalt (i Sverige - men inte i många andra länder) lämna den svarta kostymen hemma (om du inte är den lycklige brudgummen).

Button down-skjorta bär man aldrig till mörk kostym. Dubbla manschetter på skjortan är däremot en stilhöjare men inget absolut krav. Konservativa klädslavar bär endast vit och på sin höjd ljusblå skjorta när det står kavaj på inbjudan, men en diskret rutig skjorta eller en skjorta i säsongens accentfärger med matchande slips ser ofta mer genomtänkt ut.

Vid begravningar gäller vit slips för närmast sörjande släktingar och svart för övriga. I andra sammanhang kan man ta ut svängarna och välja slips i någon av säsongens kontrastfärger eller (lite fegare) fånga upp kostymens färg.

Bältet skall alltid vara diskret och i samma färg som skorna.

Skorna kan naturligtvis vara välputsat svarta i oxfordmodell, men vågar du ta ut svängarna (och vet att värdparet inte har omedelbara invändningar) kan det både bli snyggare och mer genomtänkt med t ex ett par svarta mockaloafers eller en skinnmodell med guld- eller silverspänne.

Mörk kostym

Om det står "Mörk kostym" gäller alltid mörk färg, som
anses mer elegant.
Lång klänning eller
kort elegant klänning.

Anledningen till att vi valt detta är att vi vill ha en vackert bröllop med uppklädda gäster. Men samtidigt inte ge en klädkod som "tvingar" alla kvinnor att ha aftonklänning. Vi vill bara att folk ska utesluta dress eller fina långbyxor om man är kvinna. (enl klädkoden kavaj så kan kvinnor ha det) Samt att männen inte kommer med ljusa kavajer!
Denna klädkoden är så bra för den ger ett bra buskap om hur vi vill ha det.
Kostym är ju en kavaj, men hela paketet. Det vill säga inga ljusa byxor till kavajen utan en hel dress..kostym.

Brudgummen Pk är i Bjärnum med Ted hos sina föräldrar och hämta en lampa...han håller på i vårt sovrum. Sen väntar jag på att Pappa ska ringa, och hoppas att han kan visa oss festlokalen idag! Har ju en del att planera kring den för vi ska ju ordna festen, med hjälp såklart själva. Men vi hyr ju inte in catering eller liknande. Spännande som attan!!!

Patrik tyckte vi skulle ha dessa som favors...


Men se det tycker inte bruden J.
Jag skulle vilja ha vita askar med svart band runt om...
 satinband.
Vi får väll se vad vi enas om...
Gästboken ska vi inte beställa iallafall..Ingen av oss tyckte om att det står :Guests i den..

Även denna skulle varit med en svart band för att pimpa den lite, men vi ska hitta en annan!!! Gärna en svart med puderrosa band eller gammelrosa...
Nu ska jag fortsätta sörpla på mitt kaffe och kolla in min varukorg på calligraphen. Så bra att man kan spara den och sen gå och och ändra om man vill!!!

Kyrklig vigsel.

Det har jag och min Patrik valt! Vi vill ha våra nära och kära samlade när vi blir äkta makar. Det har man drömt om sedan man var liten....

Kyrklig vigsel- vad innebär det egentligen?

Trots att den borgliga vigseln träder fram allt mer är det fortfarande kyrkan som får de flesta vigslarna och många är vi som sedan barnsben har drömt om det där sagobröllopet där man skrider fram i sin vackra bröllopsutstyrsel genom altargången med sin kärlek bredvid.
  • Brudparet går oftast tillsammans kyrkgången fram och stannar framför altaret vilket symboliserar bilden av att de gemensamt "lämnar sina föräldrar och att de två nu blir ett". De flesta har sett filmer där pappan leder bruden in i kyrkan och överlämnar henne till brudgummen, vilket är en anglosaxisk sed och inte särskilt vanligt i Sverige. Detta är dock upp till var och en. 
  • Ringen är ett tecken på parets löften om ömsesidig kärlek och trohet. Ett yttre tecken, som kan påminna dem själva och andra om sina löften och den gemenskap de valt att dela.
  • Bruden och brudgummen säger: "Jag vill älska dig, dela glädje och sorg med dig"
  • Välsignelsen handlar om frid och fred, om goda relationer till livet och om varandra och Gud.                                                                                    
  • Vigselgudstjänsten har en fast struktur men det finns möjlighet att till viss del anpassa den efter sina egna önskemål, med exempelvis valet av psalmer, böner och textläsning. Brudparet kan också fritt få formulera löftena i samråd med prästen, förutsatt att de fortfarande innehåller avsikten att "älska varandra i nöd och lust tills döden skiljer oss åt".



    Kostar det något att vigas i kyrkan?
    Alla som är medlemmar i Svenska kyrkan får sin kyrkliga vigsel med präst, organist, kyrka och vaktmästare kostnadsfritt. Det som kan kosta är extra musik och extra utsmyckning i form av exempelvis blomsterarrangemang i kyrkan.
     
    Kan jag gifta mig i kyrkan flera gånger?
    Om en eller båda som ska vigas har varit gifta tidigare, är det viktigt att i god tid tala med vigselprästen eller sin församlingspräst för att tala om det som varit, förhoppningar inför framtiden och om de svårigheter och möjligheter ett nytt äktenskap kan innebära.

    Och så det juridiska... 
    Innan man får gifta sig, ska skattekontoret göra en hindersprövning. Syftet är att kontrollera att det inte finns något hinder för äktenskapet. Hindersprövning begärs gemensamt och parterna ska skriftligen försäkra att det inte finns något äktenskapshinder. Blankett finns på det lokala skattekontoret och på http://www.skatteverket.se/. Intyget som är giltigt i fyra månader ska lämnas till vigselförrättaren vid vigseln. För utländska medborgare gäller särskilda regler. Om någon eller båda är utländska medborgare bör man vända sig till skattekontoret för information.

    Man kan genom ett äktenskapsförord bestämma att något av det man äger, eller allt som man äger, var och en för sig, ska bli enskild egendom. Då ingår inte detta i giftorättsgodset och räknas inte med i en eventuell bodelning. Äktenskapsförord ska registreras hos tingsrätten senast 14 dagar efter vigseln för att vara giltigt och båda makarna måste skriva under. Mer information finns på ww.skatteverket.se

    Det finns tre äktenskapshinder:
    1. Den som är under 18 år får inte gifta sig utan tillstånd.
    2. De som är nära släkt får inte gifta sig med varandra.
    3. Den som redan är gift eller registrerad partner får inte gifta sig.

    Blivande makar skall alltid anmäla vilket eller vilka efternamn som ska bäras i äktenskapet. En anmälningsblankett om makars namn skickas tillsammans med blanketten för hindersprövning till skatteverket. Blankett finns på ditt lokala skattekontor eller http://www.skatteverket.se/.

    Partnerskapslagen antogs 1994. Alla som har borgerlig vigselrätt får förrätta partnerskap. Präster kan välsigna ett ingånget partnerskap och personer som ingår registrerat partnerskap har samma rättigheter och skyldigheter gentemot varandra som gifta. Hindersprövning för partnerskap sker på samma sätt som för äktenskap.

    Källa: Svenska kyrkan, Kalmar

Det är bra att samtala med prästen och repetera inför den stundande en tid före bröllopet. Ofta handlar det om det praktiska, hur man ska gå och stå, hur man gör med ringar och bukett och hur gästerna ska sitta men även om vad äktenskapet innebär och framför allt vad man vill uttrycka med att gifta sig. Om man vill ha ett tryckt program för vigseln är det en förutsättning att man träffar prästen innan.



IDAG HAR JAG SHOPPAT I STAN!!!! Efter jobbet körde jag, Nana och våra små pojkar in till stan. Hittade direkt det jag skulle ha, sett ut det innan ju men man vet aldrig om det finns bra storlek kvar.
Blev kläder till Ted, NÄBBKLÄDER. Svarta finbyxor och en vit skjorta från Kappahl. hade Halva priset på byxorna och 25% på skjortan. Bra köp! Sen köpte jag det i i den storleken så att jag vet att vår lille kille kan ha det.....Byxor går ju alltid att sy upp...Riktigt fina byxor!! Nu är det väst och plastrong/slips kvar till Ted samt skor.
Fikade på Madrix och det var lika gott som alltid!
    
Sen gick jag och Ted vidare...kollade på skor. Men tyvärr är utbudet så fruktansvärt dåligt i Hässleholm...Inget som faller mig i smaken nu när jag redan är "kär" i ett par skor...
Ted provade finskor, men dom hade inga som till bröllopet.
Skönt att komma hem och få lagad mat! Jag mår prima efter att ha sett Ems så fin idag! Hon strålar med sin fina mage!!!
Ted vägrar posera i kläderna, men det får vara så....Iallafall idag...Imorgon ska vi på andra äventyr....


Bevakad

Just nu ligger två små katter på golvet och stirrar på mig....Dom undrar nog varför jag har sprungit runt som en yr höna?
Blir så yr på morgonen och kan inte hjälpa att jag är så förvirrad då...men det är nog alla.
Skönt med promenad hem giår efter jobbet. Kommer hem och jag pratar bröllop med min Pk.
Sovit som en Prinsessa inatt!!!
Nu ska jag snart väcka min lilleman, sen ska vi ut i detta kalla vädret...brrrr. Jobbar till 14:00 idag, sen blir det förmodligen stan. Har en sak som jag vill köpa idag!!! Ta ta

Kaffe hos My Maid

Nu är jag hos min tärna Nana....Vi kollar SKOR!!!!!! Prio number one nu!!!
Ted är på dagis och jag ska börja jobba 14:00, mysigt att dricka kaffe med Nanis nu innan jobb...Hon är så underbar som hjälper mig nu när jag är så nojjig och har beslutsångest....
Men hon kommer nog tvinga mig att köpa the pink ones.....that i love. Får se om jag kommer kunna gå med dom!!!
Nanis plattar sitt hår som vanligt.....Eller dom svarta urläckra i samma modell...




Denna dagen till ända.

Nu är denna dagen sett sitt slut...

Blev mammafika hemma hos Helene, och Nana satt och plattade sitt hår..ha ha

Sen hem och fixade med viktiga saker....
Söta Syster Doreén bjöd på middag och dessert på jobbet med vin till maten!!! Åh så mysigt med tända ljus! Tack söta syrran!

Prommis hem i det väldiga snöovädret och pojkarna har varit i Hästhult och hälsat på.
Jag har surfar och ringt en massa telefonsamtal!!! Pratat sönder mig nu...Ska nana nu, en dag imorgon med ju!!!

From This moment.....ska vi gå ur ur kyrkan till...Nu längtar jag. Men nervositeten börjar komma smygande...


Vilken bra film!

Twilight var så bra, inte sett en sådan bra film på väldigt länge ska jag säga! Jag satt som klistrad i soffan och Patrik sade att det såg ut som om jag skulle krypa in i tvn...
Sovit dåligt inatt med, förbannade huvudvärk, hosta, halsont och feber från och till. Jobbigt värre. Men Ted klagar inte iallafall....han är verkligen dunderförkyld den lille killen.
Idag har jag inte gjort mycket för världen, njuter av att skolan är klar för denna terminen....ledig idag med...Jobb imorgon och det kan jag väll stå ut med. Känner att jag börjar bli lite hoppig fast jag inte mår så bra.
Ted kollar Landet för längesedan, jag ska gå ner och lägga i pannan eftersom jag satt fyr idag! Ha ha...Ja, jag kan med!
Jag längtar efter Patrik nu och vårt kaffemöte som vi alltid har 14:30....Snart blir det inget 14:30 längre.....Nästa år blir det 16:30 måndag till fredag! Japp, Patrik ska inte jobba skift mer!!!!!! Inga mer sena kvällar till 23:30 inte! Bara 7-16...måndag till fredag. Lite synd, tycker Patrik som missar sovmornar och lediga fredagar. Men samtidigt så tror jag detta är bra för oss!!! Jag ska planera in ett träningsschema inför våren och starta direkt efter våren. Känner att ryggen skulle nog palla med lite mer än promenader just nu, och jag saknar spinningen sjukt mycket! Mina spinningskor står bara och väntar. Sen blir det pump en gång i veckan med, ett pass ska in till...vi får väll se. Men iallafall tre ggr styrka och kondition i veckan, samt dessa promenader och träning med mina hantlar här hemma! Nu ska jag lägga i pannan så att brasan inte slocknar!!

Kollar Calligraphen


Sitter och surfar på Calligraphens hemsida.
Dessa söta flaskhängare är ett måste ju! Ska bara komma på vad det ska stå, vill att det ska stå något vitsigt eller romantiskt. Inte våra namn och datum för bröllopet. Det står ju överallt annars.
Kollat igenom bröllopsbudgeten idag och det ser så bra ut! Ska även unna oss att köpa engångskameror från Calligraphen, om jag bara vågar beställa inbjudningskorten....det är tidigt. Men vi vet ju datum och det är ju bestämt. Men något som får mig att vänta. Jag som avskyr att vänta. Vill gifta mig nu.
Om jag bara kunde slippa dessa mardrömmar om vårt bröllop. Det som jag drömmer om mest, och det som går fel är fotografen och min klänning. Klänningen sitter som en sopsäck och fotografen fattar inget. Jag får hela tiden..
- Tar du kort nu?? Fota nu, kolla här...
Men jag vet att han kommer knäppa bilder hela tiden och han är ju grymt duktig med sina över 20 år som fotograf. Jag vet inte varför man drömmer dessa dumma drömmar? Kläningen är jag med nervös för...sitter löst där och tajt där...

Gästbok har jag med hittat, men tycker inte om att det så : Guests i den. Jag tror jag skiter i den och hittar någon annan. Det ska väll stå på svenska för 300 kr?? Jag vet inte, en ren petitess....Gör väll inget om det står på engelska? Ha ha ha...inte tusan vet jag?
Ah, nej ska inte beställa inbjudingskort ikväll inte....vi har ju en viktig sak kvar att hitta: MONOGRAM, vilket är väldigt viktigt!! För det sade vi från början att vi ville ha!

Idag har vi pimpat bilen lite till, Bosse (vår bildoktor) satte i vårt sprillans nya batteri i Pärlan! Nu spinner hon som en katt med olja som är påfylld med. Bokat tid för oljebyte med! Då all olja tas bort och man fylle rpå med ny samt byter oljefilter. Då så! Det är en helt annan bil att köra med ska jag säga. Patrik instämmer helt och fullt!
Pojkarna kollar Ronja, jag har gjort apelsiner med nejlikor i och vi har ätit. Apelsiner med nejlikor i är ett måste under december månad här hemma.

När Ted vår somnat ska vi se Twilight jag och Kullis....Bu...ha ha ha..Jag och mina vampyrfilmer. Jag och det övernaturliga det är bara så. Igår tittade jag lite på Julkosnerten med Sonja, Shirley och Sanna. Åh, så fint. Även kyrka och det kristna är väldigt vackert. Kluven men samtidigt inte.

Sitter här

och grunnar på typsnitten. Ted och jag har precis ätit lite mat och det nalkas annanaspaj inom det snaraste. Lilleman kollar Lassie och jag sitter och grunnar på calligraphens hemsida. Har ju roat mig med deras nya katalog samt nya ALLT OM BRÖLLOP senaste nummer denna helgen.

Beställ vår senaste katalog med bröllopskort och tillbehör för ditt bröllop 

Äntligen har jag vaknat och har blivit av med den värsta huvudvärken. Patrik har ringt hem och det är lika mysigt var gång han ringer. Fast man inte har så enormt mycket superviktigt att säga varandra så pirrar det i kroppen precis som det ska göra.

kollat favors askar på Calligraphen, men hittar inga jag vill ha. Kanske ska satsa på helt vita? Enklast så...
Ted vill ha paj nu!!!!

Julbak

 Erica med lilla magen rör i knäcksmeten...
Igår så blev det lugnt på fm, mådde kiss kass. Feber under natten.
Erica och Sanna kom och muntrade upp. Blev att Patrik gjorde sin underbart goda julkola, jag och Erica gjorde knäck. Barnen lekte så fint hela dagen lång!

Kvällen avslutades med att Svärmor kom på kaffe sen nattades Ted.
Jag och Patrik kröp ner under täcket och mös. Tittade på en film och somnade gott sen...

Nu är även inbjudningskorten till bröllopet bestämda....typsnittet med. Vi har så bra smak! Ha ha ha, typsnittet ska ju återkomma i vigselprogram och festhäfte. Tycker jag är väldigt snyggt när man tänker på just texten och typsnittet.

 

Känns könt att ha detta beslutet klart! Vilket tror ni att vi valde? Väntar ett litet tag till med att beställa, ska montera dom själva, dyrt nog som det är. Sen vill jag ha en stor beställning på favors och annat med för att slippa portot.

Åter till detta grymt svåra beslutet att hitta rätt skor!? Åh, det är så svårt. Inte trodde jag att det skulle vara svårare att hitta rätt skor än klänning?

Med katten i mitt knä

 
 Pepparkaksbak, hejdå Snodddas sen bakade vi lussebullar och fikade.
Torsdagen var otroligt jobbig....efter att Patrik åkt bakade vi lussebullar, sen kom Lisa och Helene samt lille Trille.
Kvällen var tung.


 Fredagen så åkte vi in tidigt på morgonen till stan, lämnade bilen och sen shopping på stan med Farmor och Farfar! Skönt att hämta bilen sen med en sprillans nu framruta! Överraskning för Patrik!
 Kvällen blev IDOL och Pappa min på besök..

 Fint blev det efter allt jobb vi hade i fredagskväll med julpyntning!

  Lördag!
Julpynt ute! Gran ordnades, slingor i, bocken kläddes och sista fixet inne. Sen badade Farmor Ted och Farfar var helt inne i King Kong.
Ted somnade i Farmors famn och vi tittade på Stjärnor på is.

SÖNDAG! Nanade så gott, vaknade och åt en god frukost. Eldade och tömde kattlådan, öppnade dörren för att slänga ut kattbajset. Där var han! Patrik hemma!
Söndagen gick åt till MYS! Snacka om mys!!!

Vad jag och Ted saknat vår Patrik! Skönt och tryggt att ha honom hemma igen!

Hemma hos mig igen

Och det är underbart att ha min Patrik hemma vill jag lova! Kommer en blogg senare hoppas jag och så får jag berätta om allt bus jag och Ted hittat på, samt INBJUDNINGSKORTEN vi bestämt oss för till bröllopet. Godkända av Brud, brudgum och lilla Tärnan Erica!

Ses sen! Nu ska jag äta mat som min Patrik gjort!!! Mums!

RSS 2.0