Girlsquad

Fasiken så bra Ni är! You rock My World. Amen to that.


Nattugglan

Hurra för gott mellis. En favorit av nya recept och niger fint för det.
Jag längtar efter att gräva ner mig i en bok...tidning framför brasan eller i mitt Special rum med ännu inte påkommet namn. Hm...jag klurar. Så mycket tankar som vill ner på papper. Jag håller mina tummar sååååå!

 

M A T är gott

 
 

Jag är så glad att jag valde World of Shape som en nytändning! Kolla min mat!!!

 

Breakfast in bed

Blåbärsplättar med Hallonkvarg in bed. Ja, efter att barnen åkt i morse ( inget kul alls) så somnade jag minsann om och sov till 11!! Oj oj . Klockan 12 åt jag frukost i sängen till SATC såklart. Dom blev supergoda. Ännu ett nytt briljant recept! Hurra!

Min dag flöt på. Hämtade ut en läcker klänning som jag tänkte förföra med. Ha ha! Sen har vi kämpat på gymmet med. Och natten ser ut att göra det med här på jobbet...flyta på då. Jag önskar så att mitt arbete låg närmre bostad för det kommer bli ännu längre sträcka att pendla snart. Jag har uppgett innan att jag trivs bra på mitt jobb och tycker om mina arbetsuppgifter men detta nattarbetande börjar ta ut sin rätt på mig...

 

 

När vi ses för att söndagsmysa

En hel flock Kärlek.

Ja minsann så lite kan ge så mycket. Alla i soffan efter mat.

Vi hade bestämt Pizzadejt med Fotboll. Jajjamänn jag åt min matlåda och alla suktade efter den. Ha ha! JAG TOKGILLAR mitt kostschema! Fotbollen hade R beställt men det ville sig inte så matchen fick vi se på Ipaden. Ha ha ha ha ser kul ut att alla är samlade och kollar på den lilla skärmen och Hockeyn på tvn. Min familj. Älskar er just för att ni är ni. Så jag bakade en kladdkaka under tiden och bjöd på. Den gick hem oh ja!

 

Saturday Hey

Katterna myser i det nystädade sovrummet.

Jag lagar en fabulös Omelett med kantareller. Mätt long time.

Jag visar upp nya kulörer i Pappas trädgård. Nöjd tjej oh ja.

Snart tre veckor gått. Inte EN ENDA socker sak i min mun. Men denna lördag bytte jag ut kcal innehåll för dessa godingar. HETT tips om du vill äta sockerfritt! Mycket mycket goda!

 

Manolo Cravings


Rewinding My mind


Äppelgröt med vaniljkvarg

Ännu en frukost. Idag endast jag hemma då jag vaknade. Så tyst. Nej....MADISON är numera könsmogen deluxe. Hon blev nog det ( om man kan säga så) igår. Hon har sina läten för sig som vanligt med sitt brrrrp jamande men 100000 grr mer. Vickar på rumpan och är med ännu mer överallt. Inget vi kan göra. Dom vill inte söva henne sålänge hjärtat inte är kollat med UL. Men vi ska hålla ut sade Veterinär som jag pratade med igår. Tycker dock så synd om henne.....Åh Lilla FIFI.

Vilat massa och idag endast fys och rehab på schemat. Sen massa viktig tid hemma. Ikväll mot en natts jobb åter igen..

 

 

Åh Titta!

 

 
Första Tanden i överkäken rök idag. Det var på Lias begäran som Storebror drog ut bissingen. Åh han är så stolt och så söt med ännu en glugg. Söt så jag tappar andan. Älskade Unge. Tänk du växer för fort....
 

Spenatomelett

Godmorgon godingar

Dagens smarriga frukost och it was a good one.

 

Precious Pink

Ajfån oh ja!

 

En helg i September


Fikafira Daddy

Att jag är Pappas flicka vet väll alla!
Idag har jag rört lite mer på mig. Planering inför flytt är påbörjad. Sen körde vi mot Hoodsen och firade Pappa lite. Fint att ses som alltid. Snart kommer jag kunna cykla till honom....Nu är det dags för rehab övningar och sen vila....ska minsann äta vegetarisk Tacos ikväll och kolla läbbig film. Ovanligt...? Nae. Puss extra puss till Pappa idag.

 

Maskot

Idag var jag nere på gymmet på FM. Farfar skjutsade mig ner och ett besök hos Sjukgymnasten Jan. Tens Värme töjning och massage. Blev bedövad och det var skönt. Sen spenderade jag timmar med Farmor och farfar såklart. Lugn med mina bästa vänner.
Jag sedan beställt en ny fån en ajfån igen. Once Apple Always Apple....
Ner på gymmet igen....rehab övningar. Gjorde ont som fan bitvis. Men det biter nog. R stöttade och en axelövning utan vikt. En slow wall på löpbandet på 30 min så nu har jag rört på benen lite. Helt slut i ryggen. Men detta behövdes!


Äppelträden

Tittades till ...


Och in kom han

Gåendes i korridoren på akuten. Idag ringde han till VC. Min ork började tryta. Fick en akut tid men efter lite övervägande valde jag att åka in till akuten. Gick relativt fort där. Måhända för att jag är så slö nu. Men röntgade ländryggen och ingen skada sett på röntgen. Detta betyder att det är muskulärt. Ingen op kan bota utan rehab och träning. Det var en bra nyhet och nu börjar dagar att åter komma på banan igen. Smärtan är horribel.
Han kom och höll mig sällskap en del av tiden. När han kom in så blev jag lugn och trygg. Väl hemma vilar jag Medans han får lyfta på gymmet för mig. Vi lagar dock maten tillsammans och det är mysigt. Vi är Pretty good på det. Hälsosam lasange och jag får berätta mer om detta en annan dag.


Åka tur i bur


Så omgiven av kärlek

Hur bra kan man ha det?
Trots att jag idag helt plötsligt fick ont. ..igen...endast 5 v sedan sist i ryggen har jag haft en underbar helg i H borg och Hjälmshult med R Barnen Lillebror R's fina släkt. Ronny Linda Elis och Rebecka är helt fantastiska. Att umgås och bo med dom är som med R. Helt rätt och enkelt. Längtar efter att kunna bjuda hem dom på sleepover hos oss.
Idag åt vi mysfrukost i uterummet och sedan badade boysen i poolen. Vi åt lunch alla tillsammans och sedan kikade vi in Rebeckas match. Väla besöktes och sen en liten snabbis till havet...INGEN av oss ville hem.....Älskar er så det gör ony och med Er klarar jag allt.


Festpartygalej


This Sunrise

Åh så vackert där var. Längtar tillbaka idag. Arbetsveckan mjukstartade men helt slut så det var bra med soft start. Idag. Nu. Fredag och ledig med mina boys.


Perfectiontott

Indeed. Och Såååå hållbar. Ibland har man tur eller skills? Förbaskat fräzigt i alla fall.

 

B I G steps

Indeed.

En flytt ska ske i höst. Lagom för att hinna med resan och sedan komma hem. Landa och pynta inför Jul. Denna julen ska jag elda i kamin och mysa. Mata fåglarna och tända lyktan till Tomten. Utan barnen fasar jag redan för. Barnen är JUL för mig. Det är något av det tuffast med att vara varannan vecka halv. Jag hoppas att detta gör gott för oss. Vi behöver detta SÅ!

 

T A S S 39 år

HURRA HURRA HURRA!

 

Skönsång på morgonen och sedan grillning som är en stor favorit för Honom. Fotboll på tv och omringad av personer som håller honom kär. I Think he liked it.

 

Lill Bros dag

Idag Hurra!
Idag vaknar jag med snor i nos och rivjärn I halsen idag igen. Suck. Måtte jag bli frisk snart! Står inte ut.
Massa nya recept att ta in idag och införskaffat lite saker till detta. Någon speciell fyller år imorgon och såklart fix inför det. Fina nyheter och vad ska vi följa? Magkänsla eller enbart förnuftet?
Sitter på tåget. Ska hämta HEM våra små. Sen besöka Pappa och smutta kaffe. Behöver hans råd med i detta. Ta ta


Hovdal buffé

Firande dag nr 3. Massa kalas och massa möte med Familj. Idag firade vi Farmor Ingrid som nyss fyllt 80 hon med. Hon bjöd på Buffee och sedan strosade vi runt på Hovdala. Även hon en kvinna med ett hjärta av Guld. Lyckligt lottad som har dessa kloka kvinnor i mitt liv.

 

Bästa Granny partaj

Vår favorit Farmor firades denna lördag. Vu åt först Buffee på Thai. Sedan pös vi vidare mot Fantastiska Bagaren Lasse på Lövet. Där avnjöts den (en av dom bästa) bästa fikan Farmor kunde få. Att han är en sockerbagare utan dess like. Matkoma och mys deluxe. Jag höll mitt lilla tal för Farmor. Hon med lite silver i håret och hjärta av guld. Så älskad. Vi umgicks lite på kvällen och hennes dag nr 2 blev så lyckad.

 

Hey Granny

GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKADE Lilla Farmor!

Hennes presentkorg blev klar och jag blev nöjd. Begav mig trots lite feber mot biblioteket för att läsa poesi och hitta en fin dikt till henne. Så lugnt och skönt på biblioteket.

Eftersom farmor inte visste att Jag och R skulle komma så rann tårarna på henne. Jag trodde att hon skulle fatta att jag omöjligt skulle kunna hålla mig borta från henne på hennes dag. Men hon hade verkligen inte anat något alls. Farfar hade varit duktig på att smussla. Eftersom vi verkligen ville överraska henne hade han handlat i omgångar lite pålägg och bullar som vi fikade på. Ett paket Mazariner som hon tycker så mycket om. Jag blev så glad att hon blev så lyckligt. Det bästa som kunde hänt sade hon själv. Vi skålade i skumpa. ÅH ÄLSKADE KVINNA!

 

Hej September

HEJ Pixie


RSS 2.0