T I N A 30

Akuten


HookedBaka bakaIdag ställde jag mig och bakade! Så kul jag tycker det är. Borde göra oftare och bakade masa "förr". 
Blev Biskvier och Kanelbullar. Luktar gott hemma. Doftar riktigt HEM. Hur kan det vara så? Att när man bakat så får den doften mig att känna så? 
Nästan så jag vill ta på mig ett huckle. Ha ha. 
DET bakade blev uppskattat. 

Jag körde och drog mig Cardio på Crossen. Musik i öronen och koppla bort allt annat. Denna veckan ökas Cardio var dagen 30 min. Head up liksom.  Sen denna veckan vila från 6 dagars Styrkepass. Ett tungt intensivt bara. Kroppen behöver vila ibland. 
J hämtade R och kvällens bestyr ordnades.
Igår pep och gnydde jag om att jag var då sugen på wraps. Idag gjorde Han till mig.  Åh så mys. Ljusen är tända och det är Lill Lördag.

intoyou


K A S T A N J


Monyay


Så tycker Santos 😻 

New Paint


Annanas på Hjärnan

. ”Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi.”m o c c a


pöss


KONTROLL och allt var under kontroll. Det ser ut precis som i November i min hals alltså bra. Ärrbildning såg likadan ut och stämbanden oförändrat och stelt MEN ingen tumör. 
Lias sade efteråt med tårar i sina ögon:
- Vad jag är glad att du är frisk mamma! 
Denna lille kille alltså. 
Sen stannade vi på Macken och köpte glass! 

Behöver er


👧 Upp till ytan 
Jag bokstavligen hatar dessa dagar. Dom innan jag ska på återbesök. Varför? Jag blir påmind av det som varit, och hur sårbar människan är. Hur fort livet kan förändras och blir arg på dom som inte ser det och tar vara på sina liv. Jag är alltid lika rädd. Onkologen Gabriels ord ekar i mitt huvud för all framtid. " Man kan aldrig veta". Jag kräker på dom orden men är tacksam över hans ärlighet och kunskap han besitter. Jag fick frågan så ofta då.
- Hur mår du?
Jag svarade. - Inte så bra. 
Jag är säker på att allt visar sig vara bra. Men oro ligger och gnager. Det hinner ikapp mig liksom. Oj oj har jag sett ut så? Känt så. Haft så ont? Hur i hela friden klarade jag det? Måhända melankoliskt men jag kallar det mer verklighet. Så Paws up inför morgondagen Lilltass 🐾 #ifuckedcancer 
 

Frukost att rekommendera


En del avklarat


superduper


Inför (för) skolstart


Så börjar det bli allvar. Tiden tickar den. Lias sista tid på förskola mot förskoleklass. Idag var vi på möte om och inför detta. Känns så häftigt (för Lias skull) och skrämmande  (mest för mig). 

Kvällen: Tapas 

Das Ass day


kiddo


att sakna


©Bulle med Bulle


En Hel Tass

FYLLER MADISON IDAG. 
75 CM med svans som är 35 cm och 2k stadig vikt. Vår fina Tös 


Hemmapremiär


Hör och häpna


Hon (alltså jag) kommer hem från nattpass efter en ganska livlig morgon. Somnar på två sekunder. Går inte utanför dörren förrän hon ska ta tåget mot jobbet.
Val? Bara vara hemma. Läsa läxor skriva läxor laga mat och diska. Vattna lite odlingar och en liten stickling av Morgonfru har tittat upp. 
Finnas där. Så bra så rätt. Ändå gör det ont i henne att gå hemifrån. Men med betydligt lättare sinne och värken i hela kroppen inte fullt så märkbar. Den finns där men det får hon acceptera. 

Längtar efter Familjetid

Just idag är en jobbig dag. Mår inget vidare varken fysiskt eller psykiskt. Önskar en veckas mammaledighet och en kry kropp. Orken helt borta idag. Vill helst dra täcket över huvudet. Sängen är skönare än skönast och ännu skönare än innan. Känner mig som en prinsessa i den. Sällskap har jag alltid. Är det inte stora Tass så är det någon av dom små lurviga. Som mer än gärna joinar mig på Lejonklippan.
Rent fysiskt så värker allt. Rygg nacke huvud hals..
En mindre pigg dag och jag toklängtar efter Mamma tid. Känns som om jag kunde sovit ett dygn tyvärr. Något litet virus har jag nog. Körde ett rygg lats pass. Kör med lättare vikt och mer intensivt nu. Cardio blir oftast Crossen då det ger väldigt mycket och min rygg vill inte spinning ännu tyvärr.
Jobbigt som vanligt att köra och jobba. Den lille killen ville att mamma skulle stanna. Hans ögon sade allt. Längtar redan hem till dom. Längtade innan jag gick. 

Cheerios

Tummen upp från mina små 

fyra tassarSöndag och häng. Härlig frukost på den fina balkongen. Solen värmde lite men fick dra oss in efter en stund. Gym och Bingo hos Farmor och Farfar såklart. 

Det Gröna Sköna

 
Tänk att en hel ledig dag kan gå så fort. Susa förbi.
Efter blomsterköp tog vi en lång promenad på slingan. I skönt tempo. Behagligt och utan en rusande puls. Ingen musik. Bara vi. Vårdoft. Så skönt så jag spricker.
Väl hemma var det många växter att plantera och även växter hemma att plantera om. Så dill gräslök morgonfru och jordgubbar. Nu hoppas vi på utdelning för är det något vi kommer använda mycket i sommar så är det just detta.

Han vet

 
Hur man får mig att le.
BLOMMOR.
Dags att göra balkongen "växtfin". Detta året ska jag äntligen få lite grönt och fint. Trivsamt på balkongen för jag tror att detta är första året den kommer att nyttjas.

RSS 2.0