agent

Förvirrad tankspridd eller bara avslappnad? Jag har en (har fler) ful ovana. När jag tankar lägger jag min lilla börs på taket på bilen. Den lilla bilen då. I vanlig ordning gör jag detsamma idag. Jag tankar och...kör. Väl framme i Hässleholm struttandes in i affär och stop nr 1 på min shopping tur ska jag kolla till min väska. Gör jag även detta var gång jag ska gå in i en affär. Lite: är du redo för shopping titt. Panik. Får en klump i magen. Var är min lilla börs? Neeeeej Johanna! Din klant. Macken. Jag började leta i bilen men vet att den inte är där. Skulle bara försäkra mig. Letar upp nr till macken och kör. Den har inte synts till. Åh, tänker jag. Mitt visa kort, körkort och pengarna! Inte ofta men just idag pengar i den. Bestämt kör jag mot Bjärnum igen. Den måste ligga på vägen! Jag vet det. Inte nu detta får inte hända nu. Väl framme i Bjärnum ser jag den! Minsann på vägen motsatt körfält. Jag blinkar in och gör en mindre laglig sväng. Trafiken är tät och allt är ännu i börsen men det blåser om bilarna. Jag ser hur allt blåser ur den och hinner fram för att ta allt. Bilar stannar för att stoppa bilar bakom och hjälper mig så vis. Dem ser. Jag får ett lyckorus! Vilken agent jag är! Ha ha ha! Vilken magkänsla. Gör ett lyckoskutt och kör sedan redo för att shoppa. Jag har lärt mig en läxa. 


Bilden från ett luftigt tomt gym idag innan det började fyllas på. Helt slut av shopping, träning och städning av huset. Lias rum fick sig ett lyft med. Funderar fortfarande över Teds rum. Lite klurigt. Så stort rum med har filuren ju...spånar vidare. Läser bok..
Jösses

Som mitt hjärta vaknat för er!


Oh!

Kärlek i öronen 


The Boho

Love 

Tänk att klä sig såhär alltid? Jag bara älskar det!

Detta varvat med en snygg sweatshirt och jeans med massa hål. Finns inget bättre. Snart ska dessa plagg få se lite sol.. och invigas. Indiska in my heart den butiken är min stora favorit.

 

Den gula klänningen kommer från BIKBOK.

Linnet samt kjol från INDISKA

Vit klänning från LINDEX ( gammal)

Väst från Macys i New York

Klänning St Barts från INDISKA

Byxdress från INDISKA

 

 

 

Snusa och titta på

Honom kan jag inte få nog av.

Jag kan i princip inte slita mig. Varje sekund med honom är så guld värd och det bästa är att han och Storebror kommer redan till helgen som vankas igen...

 

För en stund

Lyssna på hennes andning, hennes gruffande buffande ljud. Som jag älskar henne! 


Hey School!

This day. Oh, jag behövde denna dagen. 


Sleepless

Något jag borde vara mer är medvetet närvarande. Det var sån lättnad idag hos Jeanette min väldigt duktiga Fysioterapeut. Molande värk i två veckor släpper. Fyra nålar i min hand. Det strömmar till i kroppen. Jag blir varm och känner att jag får en lugnande effekt. Solen gassar in både varmt och vackert. Det är första gången i mitt liv jag kan slappna av helt och släppa allt. Den inre stressen är som bortblåst och smärtan obefintlig. Hokus pokus att jag aldrig gjort detta innan kan reta mig. Gått med konstant smärta för länge så det blivit en vardag. En ohållbar vardag. När jag ligger där lyfter jag lite lätt på min hand. Känner hur värmen strömmar och denna känslan är samma som att få ett lyckorus. Att mina meridianer i kroppen svarar så bra på detta är jag så tacksam för. Jag är en väldigt ivrig och kvick sprallig och impulsiv person. Har sedan jag kan minnas aldrig kunnat slappna av så. Alltid funderat över något eller i bakhuvudet grubblat. Men inte nu. Tror endast ett akut samtal skulle kunna få mig ur fokus. Jag är så skraj för nålar. Jag kan låta en tatuerare nåla in bläck men allt annat som har med nålar att göra får mig att rysa. Alltid varit så. Sedan jag var sjuk i canceR har min oro eskalerat och jag har inte förrän nu insett det. Den lätta sökningen av undersöknibyar som jag annars vet att jag fixat får mig att svimma. Känslan av att försvinna och inte veta om jag ska försvinna. Känslan av att inte räcka till inte ens för mig själv. Men just i dessa 40 minuter finns inget sådant. Efteråt? Som på moln. Lättsamt varmt och lite kyliga attacker emellanåt men så avslappnad. Så otroligt skönt. 

Jag är inte förespråkare eller heller negstiv ställD gällande medicinering. Hjälper det och kan lindra vilken medicin dET än är så låt dig få den hjälpen. Manuell eller praktisk under ordande former. "Lagom är bäst" sade alltid farmor när jag var liten. Du har så rätt kloka kvinna. Jag borde skriva mer...

 

Ohoj

Nu är vi rena! Vilket bad! Från öppning till stängning. Henry tig en tupplur sen badade han lite till. Lias plaskar och plaskar! Och plaskar lite till. Jag och Lill sis får en pratstund. Lovely är bara förnamnet. 


Somna med kissekatt

Är ju för härligt!!


Mitt liv

Mina älskade ungar! 

Jag är numera klassad som ung tonårsmamma..

Vad hände där? Sova mestadels av dygnet. Mamma som frågar om mat och aktiviteter. Mamma får oftast samma svar. Att köra och jobba och lämna hemma. Slut på fritids. Han gick nyss på förskolan och skulle ha fruktstund. Ska testa på att sova ensam och jag ryser av bara tanken. Kommer jag överleva? Var tog min lille Ted vägen? Min lille nallebjörn. När han kommer och ger sin mamma en puss på kinden ler hela jag inombords. Han åker iväg ensam utan mig. Hjälp! 


Monday taco

Med underbara gäster 


Johanna i äppelfabriken

Inte Kalle i Chokladfabriken.


Från torsdagens nöje. Vink vink! 
Tänk så mycket du kan göra med äpplen!


RSS 2.0