Min Tina

Nu ska jag snart ut och lyfta stora stockar. Veden ska kapas, jag ska jobba på ackord tänkte jag. Nu ska högen bort!!! Jag är så taggad och laddad så det finns inte. Vaknade vid sextiden men insåg att det är kanske lite tidigt att börja väsnas här i utkanten av byn. Grannarna vill kanske få sova till 8...

Idag fyller min Älskade Tina 25 år och det vankas fest ikväll, wohooo! Först lite fysiskt arbete, sen ska klackarna på och facet spacklas. Glitter och glamour! Hon ska firas rejält, och få presenter som införskaffades igår med noggrannhet. Det är ju så att när någon så nära och kär fyller år så vill man verkligen att presenterna ska "klicka". Hon är värd allt min Tina. Hon är min klippa och har funnits i mitt liv i herrans många år. I snart 14 år har det varit "vi". No mercy, ren vänskap, och sann vänskap. Hon ÄR verkligen min finaste, och kommer säkerligen vara i resten av mitt liv. Hon ringer jag först, hon får veta allt och vet allt om mig. Det räcker med en blick så ser hon, ett andetag så känner hon eller en suck så hör hon. Våra sinnen är med varandra och vi känner med varandra. Vacker som få och med ett stort, ett enormt hjärta som slår så hjärtligt.
Mitt hjärta bankar extra hårt för dig.

 

Morning, lovely morning

Jag visste det...Ha ha. Nu är Pk inne och besiktigar bilen vår. Vi vet med ganska så säkra kort att den inte kommer gå igenom då den låter som en blandning mellan en jumbojet och en ostämd gitarr. Men...hoppas kan man. Jag har det så tyst här hemma. Efter en otroligt sen kväll igår för barnen så sover dom än, snart dags att vakna dock. Sätter på Bandit Rock så vaknar dom nog..Jag har hunnit med en varm dusch nu på morgonen, det är lyx. Tvätten är på G och vi ska sen alla in till stan. Jag ska på betygssamtal och sen ska vi shoppa. Både dryck och gåva till min Tina som fyller 25 imorgon! Kan inte fatta hur åren går fina du! But still going strong you and me.
Fåglarna kvittrar för er som undrar och solen skiner. Hoppas nu att han kör försiktigt för bilen är ju så ren och fin nu, med vissa missar såg jag dock. Alltid så...Ha ha. Katterna är ute och morgonjagar och jag sitter med min kopp kaffe..

   

Splash

Vi rockade nog alla på provet idag! Kändes riktigt bra, fast jag inte hunnit snusa mycket i papprena vill jag lova. Jag antar att uppmärksamhet på lektioner ger mycket och mitt intresse av att vilja lära sig. Har även fått ett glädjande besked att slutbetyget i Psykologi kommer bli ett Välförtjänt MVG! Fick så fina vitsord av min lärare Lotta. Hon skrev att jag skulle fortsätta vara den Johanna jag är bland annat. Hade jag tänk med, växer mer och mer för var dag som går. Skolan har gett mig insikt i mycket vill jag lova. Ger mig kraft och erfarenhet, även om skolan tar kraft med. Bästa jag gjort på länge för mig själv. Väl hemma med hög musik i bilen och nya solbrillor på ser jag att tätskitet i badrummet nu är påbörjat. Hopp och skutt, sakta men säkert ska man snart få bada. Fan vad jag ska plaska. Fika hemma och sol! Varmt och skönt! Har gjort ännu mer skola och suttit med lite inför Prov nästa vecka. DET kommer bli stort och lite tufft, men skam den som ger sig. För det gör inte jag. Mitt pass är inställt idag, kan det vara så att alla mina spinnare vill ut och spinna istället mån tro? Så typiskt så fort solen tittar fram. Men jag klandrar inte er!! Jag tar en paus i mitt pluggande och ska rensa bland kläder då lite nytt under införkaffats och inte kan man väll lägga ner nytt bland en röra? Fyndade verkligen ett halsband igår. Ett hjärta med vingar på Lindex. Vingar är vackert och känns så fritt utan tvång. Lias sover, zzzz. Grinden har Pk satt upp idag då han verkligen är överallt på några sekunder. Ted är ute och hjälper Pk med veden, bär tunga vedbitar allt för att impa på far sin såklart. Envis som sin mor, på både gott och ont...Nu ska jag fortsätta med mitt lilla projekt.

 

Ett glatt gäng i solen igår då vi stekade och åt thailunch!Therese, Natthis och Jenny!

   

Påsken kom, och påsken gick...
Kulturellt

Prov om 40 minuter...sitter i en trappa och bälar kaffe som aldrig förr. Eller bäla kaffe kan hon ju... Tiden tickar ner. Det sympatiska ns kopplas snart in... Säkerligen, vänta bara. Utan att man märker det...

Blodtryck!! Jag och fröken Natalie har öva...

img_4555 (MMS)

Blodtryck!! Jag och fröken Natalie har övat massa på varandra idag!


Solstrålar

Inför prov, men massa med fina barnen idag med! Lämnade en cool kille på förskolan idag. Han gick med sin skinnjacka och händerna i fickorna, keps på. Såg så stor ut, så cool kille! Väl hemma var det solen som hägrade och läsa på inför kommande prov på torsdag, kunde inte låta bli så jag körde ut till Erica och Milia. Lugnt och stilla, en god vän att ha nära. För vad är väll finare än en sann vän? En fantastisk förmiddag, och min lilla Milia fick mig att skratta den goa trollungen. Väl hemma, Ted hemma. Älskade store kille nu, pratar en del om skolan. Han ser nog fram emot det. Hoppas det, ska peppa honom vad jag kan! I will do my best for him. En eftermiddag ute hos Nana och Rami. Ännu en Pingla, med vackra magen. Snart snart är Zeke här! Längtar som en tok, Nana strålar med sin vackra mage. Idag i en blommig tunika, underbart vacker. Massa kaffe och prat, fina fina du. Ted och Rami lekte för fullt, och Lias njöt i det gröna!! Var meningen att jag och barnen skulle köra hem sen. Men jag fick mig ett TOKIGT ryck. Ibland får man vara lite tokig, ellerhur? Vi körde in till Farmor och Farfar mina och där bjöds det på kvällsfika. Fika på mackor, och även om det "bara är" mackor så smakar det så mycket bättre hos Farmor och Farfar. Sen fick barnen duscha och DET VAR POPULÄRT. Varmt och rent, skönt och plaska kunde dom. Dom njöt båda två. Busade och Ted hjälpte sin lillebror så fint med tvätt. Underbart att se, mitt hjärta det slog volter när jag såg hur otroligt rädd han är om sin lille skatt. Vi körde sen hemåt och en kvällsrunda blev det. Kände för att köra bara, båda barnen somnade och om inte soppan sinat så hade jag nog kört mer...Kört och kört. Känna hur hjulen rullar och man inte vet riktigt vart man kör, men det känns ändå på något vis så tryggt ändå.
En annan dag

En annan dag, en annandagpåsk. Äntligen en heldag utan skola eller jobb och det var så skönt efter en hektisk tid. Vi var alla bjudna hem till Pappa min och Katja på Påskfirande. Efter en solig förmiddag på vår stora balkong, solen gassade i ansiktet. Vi promenerade sen den lilla biten hem till Pappa min. Farmor och Farfar, Lillasyster och André. Så härligt att vara samlade. Det bjöds på underbart god mat, och dryck. Sen var vi alla såklart ute i trädgården och spelade badminton. Love that game! Kollade in vad som växer här och där, och Lias utforskade så mycket han bara kunde. Han älskar att vara ute i gräset precis som bror sin. Katja hade gjort god Passions cheesecake, med bär till. Smarrigt värre! Vi har bara varit, bara varit och det har varit (många varit) så skönt. Jag somnade en stund i brassestolen. Vaknade av att jag dreglade ner på min axel, även om det var för en kort stund så var det så skönt. Pappa och Katja har fått det så mysigt och atmosfären är ljuvlig i deras hus. Trivs så bra, även om det inte är hemma såklart så känns det bra att vara hos Pappsen. Väl hemma har jag och Pk delat på en kall och jag inväntar nu min Tina som ska komma och Påskkramas lite!


Endast jag och djuren

Är vakna:) katten Luna har varit ute inatt! Skulle hört som hon skrek. Lät som en skiva som hängt upp sig. Solen skiner, ny dag! En Påskdag på jobbet! Kaffet är i magen, nu kickar vi igång dagen!

Afton

Långfredag och Påskafton rusar iväg. Långfredagskvällen spenderades på jobbet och så även dagen idag. Fick nana hos Farmor och Farfar en natt. Åh, så ompysslad man blev! Lias har precis somnar och jag sitter nöjd med min fönsterputsning. Påskafton och tyst i huset...Avnjuter en kopp kaffe och njuter faktiskt av tystnaden efter ganska så livliga dagar. Helt tyst är här inte dock, har ju alltid musik igång. För tyst får det inte vara..
Vill tacka Fina Anna för ett fint samtal idag på jobbet. Värt mer än du tror, dina ord klingade bra!
Glad Påsk, alla mina kycklingar!


Vi har träffat Häxor idag! Efter en solig ...

img_0411 (MMS)

Vi har träffat Häxor idag! Efter en solig och varm promenad så ska snart mamma Häxa ta kvasten och flyga till Blåkulla!!!


Satan

JA!!! Efter möda och många timmar. Men helt klart värt det, MVG på PS Insu. Måtte jag nu få ett MVG i betyg med ;) Underbart det känns med så fin feedback jag fick av Lotta! Du ska veta att det gjorde min dag. Jag ska även säga att eftermiddagen med Liten var så mysig med. Vi gick ner till sjön och satte oss på min tänkarbänk. Där satt vi och tittade på sjön, Lias åt majskrokar för fullt. Jag drömde mig bort en stund.
Sen gick vi hem till Pappa och Katja och inväntade dom. Lias lekte för fullt bland stenarna under tiden...Då menar jag för fullt. Pappa och Katja bjöd på råd,tankar, öl och mat. Kaffe med såklart, men varm skummad mjölk! Liten skiten sover nu, och Boysen kollar på film. Jag ska ut och rasta mina ben igen lite. Rastlös i kroppen..
Vad gör man inte? Region Skåne kläder äger ju! Kände mig som en patient i dom, men ack så sköna. Sen tycker jag att narkoskläderna med är sjukt snygga. Jag säger som en vis person:
- Man får ju skojja och ha det lite nöjsamt då och då..
Lena Nyman gjorde ju en fantastiskt roll som Ronjas mamma...

 

Avslutad

Efter turbulens med allt är nu snart ännu en kurs avslutad. Idag sista Psykologi lektionen, och det känns tungt att avsluta något som man ville bygga mer på. Får längta efter Psykiatrin sen i block tre.
Solen har varit med sin frånvaro hela morgonen och förmiddagen, men nu tittar den fram och det bäddar för en promenad sen. Ted är dunderförkyld och han sitter med sin snorduk och snyftar. Lias nanar nap så gott i sin säng. Den lille busen, så fort det har gått med honom nu sedan han opererades. Han utvecklas med en spurt. Det märks nu hur dåligt han mådde innan, utan att kunna förmedla detta. Gör ont i mammahjärtat, det skär i hjärtat när jag tänker på det. Katten är galen här hemma för maten är slut så han svassar en runt benen. Funderar på att ännu en gång läsa på lite mer inför prov, men tankarna kan inte vara riktigt 100% fokus dock. Får inte ge mig helt enkelt. Har jag ju aldrig gjort innan, så varför göra det nu?
Underbart att Emily och Tina kom så sent igårkväll, hålla hand och få en kram. Tänk att man bara släpper allt för sina vänner. Helt sanslöst vackert är det! Vackert! När man tänker tillbaka en vecka, man kan analysera och reflektera över det i evigheter. Jag försöker att inte tänka för mycket på vad som kunde gjorts annorlunda, då Lias mår bra idag ju! Jag klandrar inte någon, men i stundens hetta gjorde jag det vill jag lova. En mamma som förtvivlat vill ha svar, och som inte vill vänta och gå med oro. När jag tittar på bilderna från vår tid nere i Lund (ännu en gång) så ser jag kärlek. Ren kärlek och det ger så mycket. Sen att det ibland känns som att nu får det vara bra, det som inte dödar en det härdar en...

 

 

 

I´m alive

Har haft en helg full med jobb tre kvällar på rad. Idag har jag varit ute i trädgården och fått fräknar. Förmiddagen bestod av skolan i vanlig ordning. Solen är så välkommen! Tvätt ute och trädgården blomstrar. Farmor och Farfar har varit här och hjälp mig hela eftermiddagen! Liten Lias har lekt i gräset och grusen för första gången!!!
Han blev helt överlycklig, men smutsig. Sen åt han gröt ute nybadad i pyjamas. Vid utemöblerna. Underbart!
Nu sover min lille kille, tvätten är struken och allt klart för att avsluta kvällen med en INSU som ska bli klar...
Dagarna går fort, Liten har repat sig mycket bra och är nu helt sig själv igen! Så skönt!!! Mamma lite sleten och allmänt trött i huvudet efter alla omständigheter och efter en omtumlande helg på jobbet.
Det som inte dödar en gör en bara starkare!

Vänner är något helt fantastiskt

 14 april, snart halva april gått...Jag kan inte förstå hur jag kan ha så underbara vänner!? Jag är så lyckligt lottad!
Efter en tidig morgon, och förmiddag med skola bestämde jag mig för att ägna tid åt just dessa och barnen. Väl hemma, barnen!! Sen kom Erica, Emilia och Tina min.
Vilka underbara fina vänner ni är.
Ni kan inte ana hur helt obeskrivligt fina ni är!!! En underbar kaffestund med Tina. Vi busade med Lias och Emilia (jag fick låna henne idag, jippie). En härlig kvällspromenad med Erica min! Finemang!!
Ni är guld och gröna skogar! Tillsammans ;) Alltid i vått och torrt, som en trygg vägg, som en stolpe att luta sig mot eller en vindpust som drar en upp igen.
Älskar er!

 

 

Vägen tillbaka

Sitter nu i skolan och har gjort länge. Jag har analyserat och reflekterat klart för stunden känns det som. Var oroligt igår att komma hem. Men Lias blir mer och mer sig själv igen. Jag håller mina tummar för att det funkar bra nu! Han är en liten kämpe precis som sin bror. Jag ska nu ha lektion snart, skönt att vara tillbaka i skolan. Ja, borta i tre dagar och det känns som en evighet. Helt klar med min MED.INSU nu, i eftermiddag ska jag umgås med mina fina pojkar! Vi har en väg tillbaka nu...Både Liten och storebror.

 


Fortsätt

kämpa! Ungen min! Vi har haft det ganska så traumatiskt i några dagar nu. Igår opererades Lias akut så fort läkarna, eller vår Neurokirug Nils hade tid. Han hade ett rejält stopp i sin shunt, och var mot slutet okontaktbar mest hela tiden. Nu är det över, får väll skriva av mig mer sen när vi väl är hemma. Men har faktiskt inte lust till det nu, eller lust och lust...
Ork, kanske man ska säga..
Lias är välmående igen, men matt och trött efter en riktig pärs. Han har redan börjat vara med mer och pratar mycket mer nu. Han har haft det tufft, och mot slutet ont med. Jobbigt.
Mamma trött och oron i magen går sakta men säkert över. Vi är ju i trygga händer omringad av specialister!
 Värt guld! Saknar Ted otroligt mycket nu, och han sin lillebror. Tufft även för honom.
Snart kommer vi nog hem får jag hoppas!!
Jag tror att ni kan se på bilden nedan hur han skelar, och värre blev det vill jag lova...

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör o...

img_2662 (MMS)

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont.  Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod. När du var med mig, musiken slutade aldrig. För jag tror att vi går igenom tiden, att allt det bästa inte hänt än. För du är det finaste jag vet. När allt annat är falskt och fel Det är så jag säger det...du är det finaste jag vet.  Vi väntar och håller våra tummar. En natt med sömn, Lias trygg.


Lias är nu på väg ner till Lund och univer...

img_8717 (MMS)

Lias är nu på väg ner till Lund och universitetssjukhuset. Där specialisterna finns, han mår bra! Men behövde komma ner fortare än vad vi får köra. Jag trodde jag skulle få åka med...det kändes som om hjärtat slets ut ut bröstkorgen då jag såg hur dörrarna öppnades, ambulansdörrarna stängdes och åkte iväg. Kom ut och ser hur de sättet på blåljusen och hör hur sirenerna tjuter. Då och även innan bröt jag ihopa. Det kändes som om benen inte bar mig och jag kunde inte andas. Jag känner mig samtidigt trygg med fantastiska läkare och sköterskor. Vilken nsrkosläkare så fin som höll han i handen, och pratade med honom. Du och alla andra är värda att bli uppskattade för sitt jobb!!! Nu sitter vi i bilen i stormen på väg ner och jag har en olustig känsla i magen. Men, jag låter tårar komma ut och längtar efter liten Molle så det värker i hjärtat!


Sömnlös

Ja, visst har jag sovit lite. Men med oro. Oro som gnager. Jag hoppas på att det "endast" är trycket som inte stämmer på Lias. Att Neurokirugerna (hoppas på Nils) kan ställa om shunten utvändigt med magnet som har gjorts innan. Läkaren vi hade igår sade att jag var ganska så påläst om detta, jag avslutade hans meningar...Ha ha. Han log och sade att det är bra att man är så påläst. Förstår det lite bättre då. Dessa hålrum i huvudet och hur det funkar med den där likvorn som rinner ner i vår ryggmärg...
Jag sitter här nu och det är fyr i pannan igen, tempen har gått upp här hemma. Men skönt att sova med raggisar inatt. Diskmaskinen är tömd och här ser nu inte ut som det gjorde innan hemma. Plockflisan har varit i farten.
Sitter med en kopp kaffe och funderar över datum. IGÅR var det exakt ett år sedan vi var på UL i Kstad, exakt samma personal på UL som den 7 april för ett år sedan och vi var ihågkomna!! Röntgen ssk pratade med Lias och berättade att hår tyckte hon att han fått. Lias fick sak från lådan, för att han varit så duktig. Liten blev glad och smilade upp. Igår om en vecka är det även exakt ett år sedan Lias opererades.
Jag kan inte nog tacka dessa underbara läkare, ssk och usk för ett så fint jobb dom gör var dag!
Blir så rörd av alla underbart fina kommentarer på FB, alla som hör av sig. Ni ska veta att det värmer så otroligt mycket. Man får lite kraft av att veta hur många det är som bryr sig och vill väl.
Vill att alla ska veta hur fina ni ÄR!
  


Lille Lias

Inlagd på avd för observation. Orkar inte skriva mer nu om dagens händelser. Ska snart nana kudden, och har precis pratat med Liten. Jobbigt detta. Lias har förmodligen något fel med trycket i huvudet. Som jag tror alla vet så har han som Ted en shunt mot Hydrocephalus (vattenskalle). Har haft allmän läkarundersökning, ul samt röntgen. Lias är kvar med Pk på CSK och jag är hemma och packar, Ted sover och jag eldar så här inte ska bli svinkallt. Nu ska jag packa vidare och hoppas på sömn inatt. Vilket jag inte tror så mycket på. Kändes hemskt att lämna CSK. Vet dock att han är i goda händer!


Miss i nassen

Vilken heldag det blev igår, eller ska jag säga dygn?
Efter en morgon på jobbet hade jag lite ärenden att uträtta, bibliotek är så mysiga. Bara doften i ett bibliotek får mig att finna ett inre lugn. Bland alla böcker! Väl hemma busades det med fina kidsen innan jag tog bussen in till "Storstaden" igen...Jag överraskade lilla Farmor och Farfar. När Farfar skjutsade mig hem i söndagskväll så sade han en ganska så jobbig sak.
- Jag har tappat livsgnistan...
Jag har funderat på detta sedan dess och blev lite orolig. Därför valde jag att ta en stund med personerna jag avgudat sålänge jag levt. Jag skrek:
-Överraskning!! i dörren och gissa om dom blev överlyckliga?
Farmor kastade sig om mig och kramade och pussade på sin lilla tös...(ha ha)
Åh! Hon kokade kaffe och gjorde smörgåsar till mig. Ja, det ni. LYX! Vi satt och pratade och det till synes verkade mycket uppskattat att jag visade hur mycket dom betyder för mig. Farmor får agera.."sy upp jeans" och "rädda min tröja" hjälp med. Farfar skjutsade såklart mig till jobbet sen. Jag propsade på att gå, men det fick jag inte göra under några som helst omständigheter.
- Ta det nu försiktigt inatt och ha ögonen i nacken!
Ha ha ha..Kära lille farfar.
En NATT med Jennica och Micke. En fin tös som jag klickade med direkt. Samma syn på nästan allt och vi hade en lugn natt. Vi hade lätt att fördriva tiden, städade köket så det glänste och sen satt vi och pratade länge. Men minsta lilla ljud så hoppade man till och den sympatiska delen av det autonoma ns var på helspänn. Ha ha! Inte lönt att ta fram böckerna. Provade men inget gick in. Läste lite innan jag började dock. Micke som är en räv i gemet var mycket trevlig och ja, han såg ut som en polis. Han är väldigt auktoritär, ger med sig respekt men ändå med en sådan fin empati och lyhördhet. Väl på morgonen var vi ganska så fnittriga. Vi kunde bara titta på varandra så skrattade vi. TACK för en rolig natt med många skratt. Du är en fin tjej! Tack för skjtsen till bussen. Jag måste sett ut som en fyllehund då jag gick från bussen. Jag somnade på bussen, vaknade med ett ryck och då jag ranglade hem kan jag inte sett klok ut. Jag kan säga att jag somnade som en klubbad säl...
Sov tills jag blev väckt. Maken kom upp med barnen och Lias hoppade och ställde sig upp i sängen. Han blev så glad, visade sina små tänder och flinade. Ted klappade mig på pannan och sedan sade han:
- Mamma, du är alltid så ruffsig när du vaknat. Ser så kul ut!
Pojkarna är och badar. Jag har plockat undan här, kollat mailen och jag hade fått svar angående mitt prov jag gjorde i lördagsmorse. Jag fick ett STARK Väl Godkänd! Jag blev så glad, bara betygssamtal kvar nu.
Sen har jag varit duktig flicka och skickat in min fördjupningsuppgift om "Kvinnlig könsstympning". Jag hoppas på fler svar från Självaste Dr Åsa. Jag hade lätt kunnat följa med henne ner till Egypten och hjälpa flickor! Jag blir så arg när jag tänker på hur flickorna behandlas. Nu ska jag dyka ner i medicin boken...Musiken är igång och jag har varit nere och duschat varmt och känner mig som människa igen. 


Uppenbart

Goddag! Måndag och nya planeringar ska göras. Veckan kommer bestå av skola, jobb och klassfest! Det är det stora hela, spinningpass och det blir två denna veckan som jag ska instruera. En natts jobb imorgon och även dag, spännande att prova på natt. Vet dock att jag inte är nattuggla. Närträff i Medicin och då samlar man på sig mycket info, denna gånger kommer jag vara mer alert och med. Klassfest på Harrys på fredag, träffa alla från högstadiet. 10 ÅR SEDAN vi slutade nian. Oj, redan? Ska bli kul att träffa den lilla skaran som anmält sig och få dansa på dansgolvet! Inte fel, var några år sedan jag gjorde det. Jag har suttit med Menk.fördjupningsuppgift och Psykologi INSU hela förmiddagen och börjar nu på Med. Modul 5. Det intressanta kapitlet om "Olycksfall" vilket jag tentade av lite i lördags på mitt arb.miljö prov. Känner att jag har stenkoll...
Nu ska jag dra näsan ner i boken en stund till. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Känns som om även jag kvittrar och är glad idag. Även om jag känner mig lite sleten, men efter passet ikväll är jag nog mindre sleten och fått utlopp för min energi och mina endorfiner ska triggas och utsöndras ännu mer än vad dom redan gjort idag. Känns tungt med bara denna terminen kvar, kommer nog kännas tungt ett tag. Men ett val jag står fast vid. I med och motgång. En varböld behöver få ut varet, liksom känslor. Man kan inte lägga locket på och glömma bort varet/känslorna. Det måste ut, hur det än går. Ellerhur? Jag ser även att jag kommer hinna få min kavaj denna veckan. Ja, jag gjorde något som jag inte gjort på år. Jag har beställt via nätet, kläder då. Jag har varit så pissed för att kavajen inte finns i butik. Så nu är den beställd, tillsammans med lite annat smått och gott. Klänningar och nya bikinsar. Även det välbehövt! Nu adjö för denna gången mina reflektioner och hejsan boken.
 Välkommen VÅREN!

 

Kan man ha roligare

En söndag och endast jag och Ted vakna här hemma. Det är soffmys som gäller i fulla drag! Sovit som en Sessa inatt, somnade på soffan till en film och vaknade lite småförvånad på samma ställe. Ha ha ha. En timme på stationen igår kändes väldigt kymigt, men det gick. Idag behöver jag endast vänta i en halvtimme ju.
Var så kul att komma och jobba igår, trivs så bra med alla kollegor och själva jobbet. Kvällen ska jag med spendera på Psyk och förmiddagen är kidsen som gäller. Jag tror minsann att jag ska krypa ner intill Ted nu och mysa, hörde att han saknat sin mamma igår...Gullet!
April går och redan den 3 april idag, våren kommer sakta men säkert till oss. Förra veckan såg jag Canadagässen på himlen. Då är våren på G. Har jag lärt mig av en vis kvinna en gång i tiden. Det är disigt ute än, men jag tro att solen tittar fram snart snart! Söndag är söndag och med allt vad det innebär som jag tror att jag sagt innan. Återhämtning och ny energi ska hämtas, nya scheman ska skrivas för veckan och ny planering ska göras. Spara på tid ska man och hinna med allt. Jag tror att det lugnat ner sig lite nu och det känns så skönt. Jag är fortfarande instruktör denna terminen med i Osby, men inte nästa. Jag måste göra det som kroppen vill, kroppen visar när den inte orkar. Jag ser det inte som ett nederlag, utan som ett sätt att lära sig. Kommer fortsätta vara instruktör i M. Bilkörningen är inte alls lika lång och tiden är inte alls lika mycket. Jag sparar tid i min burk då...Tycker det är trist då jag fäst mig vid Lina och Rickard väldigt mycket. Jag blir inspirerad av båda, och de är båda fantastiska. Jag måste dock göra det som känns rätt i magen. Snart ska jag ju gå ännu en kurs för Henrik Bramsved. Det ser jag fram emot, att lära mig ännu mer!

 

 

Prov

bara ordet får mig att ryyyysssa...brr.. Prov...brrr...prov brrrr...
Ändå är jag relativt lugn och samlad. Jag tror att det kan vara själva atmosfären och tanke på prov som gör att noradrenalin och adrenalin utsöndras i massvis. Nej, lugna puckar J.
Vilken trevlig Babyshower det blev igår för Nana! Vi hade bokat bord på restaurang och avnjöt god mat, precis som Nana önskat. Hon fick presenter, lite kläder till Zeke och ett presentkort till sig själv. Något för den gravida kvinna såklart!! Hon strålar och det är underbart! Underbar kväll!
Jag slutade med boken i näsan innan jag somnade...brantrianglen och LABC, stickproppar och säkringar. Ha ha ha. Ändå har jag inte drömt om detta inatt, inatt krattade (ja krattade!) jag löv och fram kom en rälig orm. Fy farao. Den tittade precis som en människa på mig. Ryser igen, tur att det bara var en dröm. Nu, ut i bilen och iväg och skriva det förbaskade provet. Sen ska jag spendera kvällen på efterlängtade Psyk. Släppte in lilla Luna som varit ute hela natten och röjjt. Hon skrek som en stuckengris och tryckte nosen in. IN IN IN !!
 Tjolong.
This picture makes me laugh!
Why so serious? Let´s put a smile on that face!


Ni vet när man är så lycklig i drömmen


Välkommen, så välkommen APRIL MÅNAD!
Åh, vilken natt. Vad jag har shoppat massa. Jag vet inte hur många kassar jag och Tina sprang med. Vi var på någon form av klassresa, Tina var med samt några från min nuvarande klass...Jag vet at jag kände igen många affärer och lite av när vi var i Rom. Speciellt en affär. Var i en skoaffär som var proppad med skor från golv till tak. Jag blev så till mig. Tina blev sur för hon sade att hon inte hade några pengar till skor, hon skulle minsann gå ut och vänta...Jag fräser av henne:
- Men du köpte ju tre par skor igår. Nu vill jag handla, och jag vill titta lite här inne.
Slutade med att båda handlade skor i massor, kläder i tonvis och presenter till nära och kära.
Ska vi vinna på Lotto mån tro? Ha ha ha, jag var helt till mig då jag vaknade och for upp som ett skott. Satte igång morgonkaffet och gjorde en wong wong. Liten Lias kallade på mig från sin säng och vi mös länge. Väckte de stora pojkarna, upp och hoppa idag SKA det köras skit till tippen! Liten sover nu, har jäklats med sin mamma genom att dra i strykjärnssladden så mammas jobb blev tusen gånger svårare. Pojkarna kör äntligen allt skräp till tippen. Slipper man stirra på det mer...Blö, hatar skräp på gården. Pust. Men nu är det strax borta. Jag ska sätta mig med skolan, plugga inför provet imorgon bitti. Hur inspirerande känns det, prov en lördag morgon? Ha ha ha..
Well well. Nu ska jag dyka ner i boken och kränga vindruvor tills jag får ont i magen. Nej, ännu har jag inte blivit lurad och har inte planerat att bli det heller...

 

RSS 2.0