Loke

Då har mina små åkt med Pappa till Lalandia....Helt tyst i huset. Men....dagen har varit fullspäckad fram tills skrivande stund. En kylig och frostig morgon i bilen på väg till en dags jobb. Jag var lite trött efter en sen arbetskväll igår, men vaknade snabbt till efter kaffet. Sedan var det bara att kicka igång dagen. Arbetsdagen avslutades med överraskning för Syster Ann som nyss fyllt jämnt. Så det firades med tårta och kaffe! Sedan ett APT och det var många närvarande. Trevligt när vi är så många samlade i personalstyrkan. Blir så härlig stämning! Efter en dag på jobbet gick jag en sväng på stan, så konstigt. Inget eller ingen att skynda hem till. Jag strosade en timme och fyndade i vanlig ordning. Nu är jag varm om huvudet denna vintern med. Liten Loke och Mamma Nana fick presenter handlat. Efter det var det hem och bita i ett surt äpple. Ett stökigt hem....Mindre kul men Johanna jollrade genom det med Skaburbian i högtalarna. Ikväll väntades det ju finbesök. Jag tog en promenad i kylan ner till byn och införskaffade lite diverse skit som man alltid handlar på ICA. (Ha ha) Väl hemma igen så blev det en dusch och eldning...För javisst nu är det kallt ute. Sedan bakade jag Lailas recept på scones men bytte ut mot dinkelmjöl. Skärpning Johanna nu...(hmmm).

Dukade fint, skrev kort och när allt var klart kom Nana och Loke. Det var i somras sist vi hann prata utan att bli avbrutna. Men nog år sedan vi fick prata så länge som vi gjorde ikväll bara vi....och ja lille Loke med. Han somnade gott hos sin mamma och javisst fick jag ta över. Åh, han sov, gjorde bebisljud och luktade så gott. Finns inte mycket som är mysigare än just detta.....


Så bra!

Wow! Här/Där kommer jag trivas!
Dubbelpass, ännu ett nytt ställe och jag trivs redan!


Världen vi lever i

Är ganska galen.


Victory

ÅH! Ljuva seger!

Igår eftermiddag efter en fin dag kom Mojjan och hämtade mig. Kvällen spenderades hos Familjen i T. Vi smaskade Mexikans mat och sedan drog jag och bröderna iväg en sväng. Blev en hal promenad hem för tusan vad det frös på. Isen låg spegelblank och snön på gräset. Vackert men farligt. Väl hemma igen blev det kaffe och mys. Massa nötter och en riktigt dålig film som hela familjen satt och kommenterade under tiden den varade. Ha ha ha. Men vi genomled den iallafall. Sedan stannade jag och Pappa uppe en stund och tittade på Bad Boys 2. WHOOOOSSSSAAAA!

Somnade efter ett tag intill Mojja som vispade runt i sängen som en elvisp!

Idag vaknade vi och hade en timme extra, tjohooo. En långfrukost sedan tog vi vår promenad jag och Mojja. Jag gjorde något med nacken och fick lite spärr. Ha ha. Otur? Sedan lagade vi mat tillsammans och efter det inväntades min lille Tujj, liten Lillebror Lias. Vi drog sedan på innebandy match. Hemmamatch och Lillebror såklart den bästa spelaren. Jag blev ju helt till mig! Tjoade som en tok och en förälder sade:

- Kul med stolta syskon!

Visst är det!!! Lias tyckte det var jättekul och sedan fick han leka med Morbror länge då vi kom hem. Hela stora familjen. Farmor och Farfar var också med så det var rikigt mysigt. Familj är guld värt nu. En helt underbar helg och en av dom bättre på länge.......

 


Liten Loke

Helt underbar!
Kärlek vid första ögonkastet!
Idag har varit en bra dag, en av dom bättre.
Lång sovmorgon, mys. Sedan kom EMS och magen förevigades. Underbart vackra kvinna!!
Sedan anlände Angelica med sina små pojkar.
Jag fick träffa Loke!!!!


Bu!

Ojojojoj...


Bot

Att detta stämmer in på mig kanske inte behöver nämnas. Men...jag nämner det ändå. Varför? För att jag kan.

Idag är det ännu en bredvidgång på jobb nr 2. Känns bara bättre och bättre. Tror att detta kan tänkas vara bra för mig. Just nu att fokusera på det viktiga, jobbiga, helvetiska, hjärtskärande som händer då jag är hemma. Men att få komma bort och fokusera på andra mer än 70%. Att lära sig och se nya saker.
Jag tänker inte babbla mer och tjöta om detta just nu. Kommer nog snart spy av mig...

Till något spännande....ikväll är det Teds första DISCO!!!! Jag toklängtar!


Så otroligt

Vissa dagar. Vissa saker. Jag slutar nog aldrig förundras över omgivningen.
Annars? Jo, ett kvällspass på min 12:a och nu hemma hos Finaste Farmor och Farfar....
En dag imorgon med....just nu njuter jag av kvällsthe här....


Host host

 

 

Tänk, jag som inte ens är förtjust i hundar blev kär i henne.

Det är ganska så kul och intressant vad tid kan göra med en människa. Hur man kan förändras och börja se på saker så annorlunda. Ikväll är det hemma som gäller! Efter dubbelpass igår och idag ett dagspass så passar det ypperligt att spendera kvällen hemma i huset. Som jag saknat barnen! Ted är dock iväg på kalas och han inväntas senare. Lias är inte kry och sover....Jag undrar hur länge han ska sova? Jag har dock inte hjärta att väcka honom då han inte är kry. Kanske att han blir piggare till imorgon. Om han nu inte vaknar klockan 20:00 och vill vara uppe till mitt i natten. Undrar om mamma J orkar det? Ha ha. Det tar jag då. Nu är jag här och nu. Funderar på att bära upp lille skrutten i sängen.


Dubbelt upp

Idag. Två pass, men det ska nog gå...
Andas....andas...


Etiska frågor

Dagens utbildning

 

 

Trots en hektiskt och hemsk morgon så gick allt vägen. Vill skänka ett stort hjärtligt tack till Förskole och Fritidspersonal som har överseende med en förvirrad mamma just nu. Guld värt att ni finns! Framför allt hur ni kan lugna en stressad mamma. Jag längtar efter lite ro, då allt detta nya är inne.

Alla nya intryck har kommit på plats och jag kan börja känna mig inne i det nya. Konstigt va?

Idag kom min kollega som inte hittade till mig så hon var lite sen (vilket var tur för mig) och hämtade upp mig. Vi styrde kosan mot Helsingborg och Elite Hotel. Här gick dagens utbildning av stapeln. ETIK på dagens agenda eftersom vi är Etikombud för vår avdelning. Dagen började med en mycket intressant föreläsning och jag fastnade liksom min kollega för den första föreläsningen. Det krävs en del för att trollbinda en publik och det fixade föreläsare nr 1 mycket bra. Jag tycker att historian bakom Psykiatrin är intressant, och kan lyssna i timmavis. Sedan har vi bjudits på både frukost samt en lunch där vi blev serverade. Visst kunde detta kännas lite lyxigt! Hotellet är ju verkligen så fint och här kanske man ska checka in någon dag? Värt att bo en natt och tura över sundet? Lyssnade även på en föreläsning om Självskadebeteende som jag är intresserad av att fördjupa mig i....

Trötta och fullproppade med information körde vi hemåt....och klart att vi ska köra fel men med trevligt sällskap vi fick tid att prata.... 

Eftersom det är måndag hade jag mitt måndagspass och sedan var det dags att köra hem igen. Duscha och något att förtära innan godnattsaga lästes. Sedan har tiden sprungit iväg....Planering, planering och åter planering. Spyr snart på det just nu men tror att imorgon efter förhoppningsvis lite sömn så är jag på banan igen. Det är sådan jag är....


Nu jäklar

Drar det igång!
En söndag och nu en kickstart. Dock inte förrän ikväll..... Trött på att vara ständigt trött. Fys var dag nu på recept till mig! Mitt i allt detta ska jag hitta tillbaka till Johanna. Jag vet att även om denna dagen känns bra så kommer det tuffa dagar lite då och då. Men....det kallas livet.


Baby shower

För vår fina Emily idag <3


Ladies Night

Här går det vilt till


Hur många

Koppar kaffe tror ni jag dricker om dagen? Idag liksom igår....i plastmugg. Så gott i plastmugg på jobbet!


Dom visa

Jag är 50 år äldre än du....
lyssna nu på mig....


Birthdaygirl

Vackraste Emily! Idag är det hennes dag!
Efter en otroligt intensiv men lärorik dag på ett nytt jobb som extraknäck och även nya lärdomar....styrde jag kosan mot barnen! Som jag längtat efter dom idag. Lias kom rusandes mot mig och då stannar tiden. Ted busade med flickorna på dagis så han kom han med....dock inte rusandes i mammas famn. Pinsamt ju! Sedan var det Emily som gällde ikväll. Så go och varmhjärtad är du. Blev kaffe och första pepparkakan för i år. Sedan kom andra vänner indroppandes och det blev hämtmat. Massa missat prat och såklart bus för barnen.

Igår fick en annan sin första födelsedag. Skulle träffat vackra nyblivna trebarnsmamman igår och tyckte det var märkligt att hon inte svarade på mitt sms. Hon var ju upptagen! En liten underbar gosse kom till världen igår! Stort Grattis, och jag toklängtar efter att snusa bebis! Snusa på Loke!

Mitt i allt, i allt elände så finns det ljusglimtar.


Hur?

Hur? Just nu finner jag inga andra ord.


:(

No words.


Allt

Stunder av lycka.


Fokuserad

Kan man vara....Lias är helt trollbunden av Teds DS. Ted sitter intill sin lillebror och hjälper glatt till med diverse problem. Helt otroligt att sitta och titta på. Två små underbara pojkar som älskar varandra mer än något annat!


Jag önskar

Att jag var samma glada Johanna som mina närmsta, och icke närmsta känner.
Jag önskar att all smärta försvann.

Enkelt att dra på en mask. Vilket jag kommer få göra nu en del. Men det är nog värt det i längden.

Sen är det inte bara det. Så många i min närhet som mår dåligt och jag skulle bara vilja trolla bort deras smärta. Det är inte alls trevligt att se nära och kära må dåligt och inte kunna göra något åt detta. Jag vet bara det att tillsammans kan man vara starka (jag vet jag ska inte använda "man" för det är inget betonande ord men jag gör det ändå för jag väljer att inte sätta namn eller jag på pränt).

"When life give you a hundred reasons to cry.....show life that you have a thousand reasons to smile" 

 

 

Det var helt underbar att krama om sina små igen efter 11 dagar. Den lyckan var obeskrivlig!

 


Waooow

Så gott om fyrbenta älsklingar!
Så härlig atmosfär.
Värme!


Färskt

Nypressad apelsinjuice...


Monolithos

Idag!


Mer vänner

Åh!! Kommer sakna!
Underbara!


Huskey

Finaste Mashka! Det gör ont i mig att veta att denna ljuvliga flicka snart kommer vara ensam då säsongen är över. Hon är ljuvlig!


Under

Ett parasoll


A

;)Akrotiri idag. Ungefär som Atlantis ;) så häftigt!!! Som att gå in i Jurassic Park! Vilken upplevelse! Wow! Mållös!


Besök

Idag ;)
Kattvärlden! Hihi!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/193633/images/2012/pic_506dc7f29606ee01d2202e52.jpg" class="image">


En måltid

Kyckling med fetaostsås, till detta sallad och spenat. Kommer somna mätt och trött...
Innan Hook Bar och ett litet Pitstop för en god Latte ;)


Pressa

Vid underbara poolen med musik i öronen...


Blueberry

Yum yum yummie


Så var kvällen

Här!
Färsk fisk idag. Finns det något godare att sätta tänderna i förutom "Seafood"?


Bygger en liten smurfby

Jag har hittat grejen! Lite sent kanske men...nu håller jag med på att bygga.
Hihihihi!!!!!
Just nu en latte, och sen hägrar poolen såklart!


Kan inte klaga

Jag har verkligen hängt vid poolen idag. Underbar värme trots slutet av säsongen! Lyssna på musik och läsa tidning med inspiration...
Värmen är så behaglig nu, kvällarna är ljumna fortfarande. Helt i min smak!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/193633/images/2012/pic_5069c6aae087c31a09d744dc.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/193633/images/2012/pic_5069c6aae087c31a09d744dc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/193633/images/2012/pic_5069c6aae087c31a09d744dc.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/193633/images/2012/pic_5069c6aae087c31a09d744dc.jpg" class="image">


Latte

Sådär när jag känner för det...å den bästa!


RSS 2.0