Lejonklippan

 
Madison ger tassen upp för den nya klippan.

Det Blågula och förnyar boet


Pelargon dag


Nu har jag mitt fönster med enbart dessa ljuvliga charmiga blommor! Fick två nya av farmor och farfar igår. Så fina och även Flower Power 💕  tycker o m dom! 

Tassar i gräs


Krypa upp i famnen


Hallon AcaiWell. HOPPAS ni provat Celsius nya tillskott. En ny favorit helt i min smak.


souls


Manhattan Tights

 
Jag fick en så fin Påskpresent igår!
PÅ Lias dag kom Roger med händerna bak ryggen.
BLUNDA!
Åh vad fick jag i mina händer? Som jag suktat efter dessa tights sedan dom kom ut. Sen låg dom i min hand! Dom är UTAN TVEKAN dom snyggaste tightsen jag ägt. Dom är Fräziga Deluxe minst sagt.
Sen är dom så bekväma. Känns inte som om man har något åtsittande på sig alls då jag kan känna mig lite kvävd i tights. Därav jag har windpants ibland beroende på humör och min dagsform. Ja så är väll alla. Man klär sig efter hur man mår. Gör jag i alla fall.
Dessa är TOP OF THE ROCK Tights och invigdes såklart idag vid Axel och fys passet.
Min PT och till lika Sambo har lagt om träningen nu. Intensiva styrkepass med lägre vikt och minst 20 min hård fys/cardio efter styrkan. Vi får hoppas att det kan hända något kul nu. Känner att det ger resultat att vara duktig med kost och träning men nu behöver jag en spurt och dessa tights ska nog hjälpa och krydda på lite extra på det. You know me Älskling, Tack!

Birthday Highlights


Liten Lillebror Lias 6 -år


Underbara


maxpuls

 
Måndagsflin.
Idag tog jag en solig promenad till gymmet. Körde min styrka (måndag är bröst) och sedan " det nya" Crossen i 30 min. Jag kom upp i Maxpuls och det var en härlig men ack så smärtsam känsla. Känns ju som om hjärtat ska gå itu och man inte kan andas men vilken feeling efteråt! Sen log jag hela vägen traskandes hem.
 
JÄSSSSS!!!!!!!

Coxy & Lucy


Hey Sun


night out


M A H O G N YFredags fin


turtel


sol på nos

Han tyckte det var lite kyligt. Jo det var det. Men jag håller inte med honom om mer hödtfeeling. NO no det luktar vår för min nos. Den är på väg.  Jag behöver sol nu innan jag kollapsar. Behöver värme. Längtar så hela kroppen värker efter knoppar och gröna blad.

Idag går jag tillbaka till arbete efter en sjukfrånvaro. Två nätters jobb väntar. Sen återvänder jag till gymmet på fredag. Easy Easy för såhär ont vill jag inte få nu igen. 
Sen vill jag ha lugn och ro och inte behöva åka och jobba efter ett pass efter all dem smärtan jag haft nu. Kan tänkas jag blir klokare. ..har blivit....måtte det vara så.

span i vårsolM O L L Y

~ ○ • ☆ You M O L L Y ☆ • ○ ~ Hon med ett 💖 av guld. Jordnära. Hon tycker om Rosa & Lila...päls & purr (oäkta päls såklart) Hon har en stil som är för min helt outstanding. Hennes stil är Wihoooo.  Utstrålning och röst som en 🌟❗Hon bjuder på sig själv och hon är äkta.. Hon klappar katten och är #purrfect mer? G E n U I N! Bild lånad av ☆ själv Molly. Du är en inspiration och ger mig så mycket. Din musik. Dina texter 💎 #youniverse Du har redan vunnit 👠 #mollysanden #duärminstjärna


Här vaktar Jag


Many We


NO NEED FOR WORDS 

WE MADE IT.
Tillsammans fixade vi trots smärta så hjälptes vi åt. Så Fina dom är! 

ÅRETS Första Påsklilja ♧

Sängsällskap

Nu har jag varit hemma en vecka. Min rygg vill inte alls fortfarande. Ett ryggskott som kom mildare (jag tappade inte benfästet denna gången..."mildare"...) men det är precis som om det är segt och vill hålla i sig. Smärtan håller på att göra mig tokig. Var hos dr igår och blev sjukskriven över helgen för att sedan se på måndag hur jag mår. 
Sjukdomarna tar inte slut här. Ted som varit dålig från och till i snart 1 månad har varit vaken inatt. Fått Alvedon.  Varit ledsen. Ont i örat. Satt sig på örat? Så här ligger jag. Ont. Lias kelar och Madison håller oss sällskap i sängen. Barnprogram går varmt. 
Ted sover ännu. Vilket är ännu mer ett tecken på att han inte är kry. VC här intill kan inte ta emot honom idag. Alla akuttider slut. Jag ringde 08:04. Har ni hört? Sanslöst. Ja inger jag klandrar dom för. Anställ fler läkare. Lägg pengar på det. Well my opinion. Ringer VC i byn. Vill att han kommer på infektionsmottagning som är ja...nu. innan dom erbjuder tid. Jag är utan bil, förvirrad över hur jag ska lösa vår dag på bästa vis. 
Mammaissues 


Green beans pastaIdag var det dags att gå till dr. Jag lyckades få en akuttid vid 10:15. Kom hem efter 13. Fick vänta mellan. Hämta ut medicin sen återkomma. Pga tester dom ville ta. Man lyder ju. Jag var inom apoteket och folk måste tänkt när jag lunkade fram på stan om jag var en 90 åring utklädd. Gick inom Life och köpte Gröna Bönor Pasta. Så när jag väl kom hem fick detta bli dagens lunch. Tillsammans med massa grönt och min pulled chicken. Roligare blev det inte. Det och SATC i sängen innan barnen skulle hämtas. 

Carrie


All day long. In Bed.  


HonShe.

RSS 2.0