Lyckofnatt

MIN text!!! 

Så svårt att greppa det. Egentligen ska jag bara och bör suga in och njuta. Vara stolt och inse att detta är början på något riktigt häftigt. Ett reporteruppdrag redan inbokat och vad jag anar fler på g.

Nästa krönika kommer tisdag V 11. Spännande!

Undrar vad jag ska printa ner då. Som jag sade till Reporter Rolf:

- Jag ser saker är med om saker och sedan tänker jag...detta ska jag skriva om.


LIVET HANDLAR INTE OM ATT HITTA DIG SJÄLV. LIVET HANDLAR OM ATT SKAPA DIG SJÄLV.

Fierce

Så fierce. 

 
BE READY! Min numera kollega. Lika tokig i journalistik som jag. You gotta love This job! Ja, nästan lika mycket som det nya Snap filtret som är så klockrent så jag måste visa hur fierce jag är nu. Kolla brillorna störtsköna. Var finns liknande att köpa (jag googlar ) Vilken Queen och Queen på flätor är jag med. Välkomnas gör jag minsann. Det pirrar i magen, och mitt journalistisksug kommer att dämpas. Vilket ord. Well Trump håller inte med där. Nej, vi är definitivt inte dom oärligaste människorna! Du har nog fått allt (och mycket mer) om bakfoten. (/Bevis på mitt sug är att en åsikt och viljan att berätta) Santos och Madison hälsade fint båda två. SÅ väluppfostradekissemissarliksinmatte Anyway KÖP nu tidningen imorgon.
 

Pippi på Apelsin

Jaha,  jag är envis och trots mina smärtor har jag nu avverkat två nätter. NU är jag ledig.

Det är min arbetsmoral som talar, och fina kollegor som gör det möjligt att jag utför uppgifter som inte kräver fysisk aktivitet. Jag har triagerat patienter och ätit apelsin ( jag har fått pippi på det). Ja, ingen dans på rosor som det låter. JAG är ändå så glad att jag klarade det.

Huvudet är som en gummiboll. Segt och svajigt. Okontrollerbart men hållbart. Misstolka inte nu. Jag vet vad jag pysslar med men kroppen är helt slut. Jag saknar gymmet. Jag saknar att vara pigg och mest av allt fri från smärta. Så fruktansvärt ont. Så ont. Jag ser fram emot nästa fredag då jag får ny hjälp i form av massageterapeut. Jag håller mina tummar.

 Fint av alla som hört av sig. Uppskattas. Det tär på en annars alltid glad Johanna.

 

Nu har jag snart långhelg.....

Mycket att se fram emot kommande dagarna. Försöker fokusera på det. Helg med mina pojkar och nästa veckan publiceras MIN KRÖNIKA i Norra Skåne. Håll utkik. Gissa om jag kommer göra det. Jag är så oerhört tacksam och glad fortfarande. Jag får arbeta lite med min passion.

 
Du är så fin Annelie!
 

Voodoo docka sökes

 


On point. Oj. När du vaknar och tänker att idag ska jag göra allt för att vara helt 100 imorgon. Du vaknar, och kan ta dig ur sängen lite bättre än väntat. Ja, det var nog pillan du fick vid halv sex i morse som gjorde att du kan ta dig upp. Ja, var det. Den som Han kom med till dig. Åh, svalde ner med julmust. Min Man han kan Han. Åh, happy day så fin han är. Ja, kommer som vanligt morgon snygg ut i köket. Mitt hår är som grymmast och sådär yvigt vackert som nyvaken. Like a Queen såklart. Där står Han. Fejjar med sin matsäck, sin frukost, Teds frukost, Lias frukost och mitt kaffe puttrar. Hallå liksom! Tack. Vaddå tack. Det gör man. Well jag älskar dig så för just detta. Fan vad fin du är. Snygg med att titta på. Mums. Lias i soffan och Ted kommer traskandes. Åh vilken go kram jag får. Jag går som en 90-årig dam. Fräsch 90-åring. Tänder ljus för var morgon tänds det. Oj så mysigt. Morgnar när vi alla samlas i soffan är dom bästa. 


Storebror hjäper lillebror att borsta tänder. Jag slipper gå upp för trappan. Storebror underlättar för mamma och aldrig en suck när han ska hjälpa lillebror. Fan så fin han är min förstfödde. Han ropar:
  • Mamma....Lias får nog vara hemma idag...Lias kräker. Jag stelnar. Nej nej nej. Inte kräk. Ok. 


Jag kommer! Att komma ner på golvet för att torka. Att komma upp från golvet. Stackars Lias. Usch. Jag vrålar. Fan vad ont det gör. Have mercy snälla. Täcke släpas. Onepiece tas fram. Från toan där nere hör jag.


Mamma vi måste nog byta kalsipper! När jag väl kommer ner. Möts av en liten som nu inte kräkt utan från andra hållet denna gången. Mattan nej. Åh, liten skäms. Ingen fara Älskling detta fixar vi. Duschen är nära, och tur det men tvätta kommer jag inte ner till. Jag får ont i hjärtat. Lias får ta tvålen själv. Nu känner jag hur tårarna är nära. Lias skakar. Jag får ännu mer ont i hjärtat. Stackars barn. Åh, vad jag älskar honom. 


När onepiece är på, ligger Liten i soffan och täcket får han på sig. Uppdrag ta mig ner i källaren och sätta igång tvätt. Jobbigare trappa finns inte. Från 1920 talet. Fräsig är den dock. Dessa trappor görs inte idag. Som vissa kläder. Opraktisk men snygg. Vad gör jag inte för att vara fräsig liksom? Åh jag kom ner! Nu kom tårarna. Varför? Jo, nu rann bägaren över. När jag ska fylla på tvättmedel i maskinen så ser jag att den ska fyllas på från refillpåse, och någon sax för att klippa upp och fylla på finns inte här nere. Att ta sig upp för en sax. Nej nej. MacGyver tar något annat. Och bölar lite. Väl uppe tar jag en kopp kaffe, och ska sätta mig ner vid Lias. Tvn stängs av. Poff. Död. Neeeeeeejjjjj!!!!! Jag ska resa mig och i ryggen hugger det till sådär elakt. Åh tänker jag en gång till då för fan. Bara hugg när du ändå håller på. 


Vad har jag gjort? Detta kan omöjligt vara karma. Är det någon som har en voodoo docka eller? Isåfall hallå kom och gör upp för nu får det vara bra. 


En propp har gått. Snart min med. Första gången jag byter propp i mitt liv. Han finns såklart med i telefonen.  Jag är livrädd för ström. Klart att proppskåpet är i källaren. Fräsig trappa var det ja. Klockan var morgon och jag vet knappt var jag ska bli av nu. Slutet gott (dagen är inte slut ännu) Tvn funkar men vi har redan playat Frost på datorn. Fifi är med och visar sin kärlek med sina brrrp och dom somnar. I slutet hon hos Lias i soffan på och under det blåa riddare täcket sniffar Lias. Tänk det hade Ted som liten. Jag studerar dom. 


Ni som är restriktiva mot piller. Ok. Ni som vägrar ta piller eller annan medicinskt behandling. Ni har aldrig varit sjuka eller haft ont. För utan piller för mig nu hade jag inte kommit ur sängen och utan strålbehandling hade jag inte levt. Jag hade aldrig klarat mig dessa timmar och funderar fortfarande hur detta ska gå. På något lustigt vis så gör det alltid det. Det går.  En ny dag gryr alltid och solen går alltid ner. Livets cirkel. 


No mercy. Well jag visar ingen nåd heller. Håller med Helen Mirren: 


" At 70 Years Old if i could give My younger self one piece of advice it would be to use the words fuck off much more frequently" 
Jag har fina grabbar. Jag har tre. 


Min crew

Är här. Dom var efterlängtade. 

Mitt i natten nu. Alla sover snart. 
Jag är åter hel. Men min rygg bråkar igen. Tröttsamt? Olidligt. Jag som kände mig så stark. Jag är stark. Thomas hjälp och tryck rätt. Under tiden medicinerar jag. För er som är av åsikten att mediciner ska undvikas. Till er säger jag:
Ni har aldrig varit sjuka eller haft smärta. 
Munnen är jag fullt "frisk" i. Nu ska jag lyssna på R som sover. Hans andetag. Samtidigt in i dimman och kollar resa. Jag tror jag hittat ett nytt möjligt äventyr. 


Bara sådär

Jag tror att jag varit fräschare. Jag har nog varit mindre och även större. Jag har sjukt coolt hår. Tycker om det som allra mest när det är okammat och jag är inne på krull nu. Jag hade planer på att gymma sen hade jag inte planer på att gymma. Vaknade av och an och tog beslutet på fem sekunder då jag kände för det. Jag skippade cardion och körde favoriten axlar. Jag gick med lurar i öronen för att få lyssna på min musik och skulle någon vilja prata så hör jag ju inte. Nu var det VÄLDIGT folktomt så bara jag. Men ändå. Jag ständer ute allt. Stänger av ljudet på telefonen med. Jag är sugen på mina ärtor som jag ska äta inatt vid 12 snåret. Vilket konstigt cravings. Ärtor blandat med potatis mums och jag hoppas det ska smaka. Till detta blir det lax med bladspenat. Kan jag omöjligt inte längta efter. Lördag var det ja.

 

Tack Mimmi

För allt! 

 

Mums!

Åh ja!

Min lediga dag och detta firas med lill lördag eftersom jag är på jobbet kommande helg. Blev FIKA såklart och brasa i lugnets vrå hemma. Jag är lite nyfiken på alla olika former av SEMLOR det nu finns. Någon som har tips på ny tänk som gillades? Jag är inte så förtjust i grädde men mandelmassa är en stor favorit!

 

Mmmm give me a kiss

Flickor idag. 


Hot COCO

And pink cheeks. 

Jag tycker snö är väldigt vackert och magiskt. Jag är dock en person som trivs i värme.

Idag kände R att vi skulle ta ut barnen (bryta Teds spelande) och Lias rasta sina små ben.

 

Möjs

Saturyayyyy och lite blunda tittor innan jag intog mys i soffan. Nu ska vi in och dra ben/rumpa samt en hinderbana väntar. Lias är med oss. Hur involverar du dina barn i din träning? Du kanske inte gör det? 

Nu är det så att Lias är inte så sportintresserad...så vi försöker få med honom lite såhär. Spännande att se vad han bygger! 


I vacker vinterskrud

Jag pulserade i snön mot tåget. Jag trodde faktiskt inte att när första snön kom så skulle det bli sådan kaos. Men tåget var sent, för sent för att jag skulle våga chansa att hinna till mitt pass. Blev en promenad och lite löpning. Jag sprang mest för att jag frös och var dyngsur. Fick flås och kom flåsandes in genom dörren.

Så massa mys blev det med dom små. Såklart sysslor som jag hann med men sen kröp jag ner till min lille och store på andra sidan. Mår ju prima där. Finemang och vi är redan en bra bit inne i Januari. Snön är så vacker  men lömsk för dom som inte förstår sig på den. Kanske borde fler faktiskt respektera snön och graden av att tänka lite extra när ett fordon framförs.

Jag tog mig helskinnad till jobbet och stämde av med Pappa som fyller 53, båda farmor och farfar ( jag har ju lyxen att ha två) för att se hur det var med dom i snön. Jag tänker tillbaka på Julen 2016 med glädje. Så fint att ha dom äldre samlade. Stämnings/kärleksfullt precis som bilderna nedan.

 

Kort men ack så fin stund

Lilleman! Jag hinner numera vara den som skickar med Den blå bussen på morgonen. Den stunden med att lägga ner frukt, mysa, rå om och pussa på är det finaste att göra innan jag kryper ner.

 

Så kom måndag

Underbara måndag! 

Idag var dagen då jag sov oförskämt länge och drog mig länge i sängen. Kelade mina Purrs och skämde bort med godis. Idag kom mina små pojkar hem och mitt hjärta blev åter helt.

Cirkeln var sluten efter träning, tvagning och matlagning. När alla var samlade och jag serverade mina pojkar Lasange. Tända ljus och vid dessa tillfällen som så många tar för given...det gör inte jag. Var gång jag sitter med dom så ler jag inombords. Borde alla. Se det där lilla men så fina.

 
Såg ni Cancergalan? Mina grabbar hemma gjorde. Bli månadsgivare du med. Du ger inte bara forskningen stöd. Med detta räddar du liv. Utan forskning hade inte jag levt idag.
Jag fick även hjälp av Cancerfonden som sjuk. Den lilla summan gjorde mycket för mig och barnen. Var ensam med dom då jag var sjuk. Så jag kan inte mer än ge dom all eloge för jobbet dom gör!
 

När Johanna får välja

Bowl of heaven.

Mina favoriter utan tvekan. Verkligen en Johanna skål. Jag är en riktig liten Lösgodis råtta. Inget jag någonsin tänker sluta med. Men med måtta. Lördag är lördag.

 

Hur startade du din lördag?

Vaknar till ett vinterland! Jösses så fint! Madison fick känna snö på sina tassar och hon tyckte väll inte det var superskönt. En promenad innan frukost. Sen var det gott att äta till brasan...film på film här innan dagens styrke och Fys pass drar igång. ...skönt här under filten. 

 

Bygga Rumpa

Vilket pass! Det roligaste benpasset på länge. Nya övningar och jag kände mig stark. Med spänning ser jag fram emot träningsåret 2017. 

Jag lagade mat väl hemma och det serverades Nötfärsbiffar med potatis samt sallad. Gjorde tzatziki på kvarg och ja mycket gott. Matkoma och brasa här nu. Blir en Anthony Hopkins film vid namn"Solace". Tror aldrig jag sett en film med AH i som är dålig. Han är likeable och utan tvekan en av världens bästa skådespelare. Ska bli spännande med Thriller medans det är -9 ute. ( -16 i morse ) 
 

Ska sova massa

Kanin skutt i säng.


Mango och Banan smoothie

Liksom igår startade jag dagen med denna godingen. Hurra för all inspo jag fick av World of Shape. 

Hur startar du ditt 2017? Kör du som jag...lördagsgottis? Ha ha! Mål?


Första snön kom

Och misarna fick känna på den. 

Sen spenderades eftermiddagen med Speja Syrran & Andre. Fin stund och tiden rusade...


Din grej

Årets första gympass på gymmets dag då alla startar. Well inget nytt för oss men till alla som tar steget....BRA jobbat! Kämpa ge dig inte och hitta "din grej" . 


This Years first day

~ ✌🏼 This Years First day 🎐 ~


 Sova länge och gå i mjukis fast fräsiga mys såklart. Glida ner i soffan och titta på Ivanhoe. Ut på en frisk promenad och sen plocka lösgodis i butiken. Äta bästa Spagetti och köttfärssåsen och smutta Julmust. Njuta av brasan och få ett glädjande samtal som får mig att le inombords.  Se en film? Såklart 👯#minmyshögbakommigsomjagskadykaneri


RSS 2.0