SquadGathering

Oh, precis vad jag behövde! 

 Och idag gjorde jag något jag inte gjort på....år....
Hemma en hel dag. Var ute på en löprunda men inte mer. Fick rådet av min vise farfar. 
 Imorgon ses vi igen ja det gör vi.


Liten Lillebror Lias 7 år

Och solen skiner idag liksom för 7 år sedan. Älskade Ungen min! 


Han är hemma

Äntligen har han fått komma hem till farmor igen! 

Han är trött så trött. Har fått en stöttepelare att gå med. Men HEMMA! 


Och tänk imorgon

fyller Lias 7 år! 


Triss klart! 


Blomster

Första blomster i trädgården var dessa söta snödroppar. Så ljuvliga! 

Jag kom hem efter nattpasset och upptäckte dom. Smålog lite. Ungefär som vårsolen igår. Behövde det. Som medicin för själen.
Lite sömn innan jag tog bussen in till farfar. Lille Farfar så trött idag. Höll hans hand. Han somnade till mest hela tiden. 
Mys och matdejt med Farmor & Pappa. Sem mot gymmet faktiskt. Kände att den timmen gjorde gott. Skönt att röra på sig. Känns när jag varit ifrån det i två dagar...lustigt. Men såklart upp till farfar sen igen. Kunde stannat kvar men besökstid i en timme bara. Snålt. Well, hem, duscha, elda och äta. Redan i sängen. Brasan sprakar och jag ser hur det flammar. Men väljer att krypa ner i sängen med filmen och min R. Jag är helt slut mentalt. 


Solkysst

Idag. Det behövdes! 


Andas in framtiden

Och andas ut dåtiden. 

Dagens krönika 🗞🙏🏻


Nu önskar jag

Att du får komma hem. 


Vårdoft


Gossar

Idag 


Test dagen

🤘🏼Jag är så stolt och spänd av förväntan! Vi hejjjjjar alla på dig idag Älskling 👨‍🚒 Detta fixar du! Din dröm 🚒! #mysoontobefirefighter


Split

Skriv inläggstext 


Buss till Farmor och Farfar


Åh. Nu vill jag bara ha hem honom....igen. Mag oron släpper inte för honom. Farfar ligger nu inne åter sedan några dagar pågrund av sitt hjärta. Mitt hjärta brister och jag vill bara att han ska bli frisk. Känns så märkligt allt som hänt. Mycket som hänt mina bästa vänner sedan i december. Allt förändras så fort och jag hinner inte med. Jag vet. Dem är inte 65 längre utan närmare 85 och åren går. Hjärtat är en maskin som fungerar sämre och sämre men jag skulle inte klara mig utan dem. Rättare sagt jag vet inte hur jag skulle hantera mitt liv utan dem. Farmor och Farfar är förutom min egen lilla familj mitt allt. Dem är allt allt allt och lite till.

Jag hade önskat ta siesta från allt annat i livet och bara finnas där med och för dem. jag prioriterar dock bort mycket annat. Måste jag göra men jag är så trött. Så fort jag vaknar är jag orolig. Ont i magen och lite småblödig hela tiden. Skulle nog kunna börja gråta över smulor på golvet. Barnen har jag ännu svårare att vara utan och idag när Lilleman kom tog vi bussen direkt in. Tiden är fint att ge och ger allt jag bara kan.

Nyp mig och väck mig.

 

Blanda trolldryck


När du har träningsvärk i käkarna och hela kroppen efter allt skrattande och dansande. Det är betyget på en fantastisk kväll med vänner.

Idag sov vi gott till efter lunch. Sen åt vi en brunch med vänner. Testade Skogssvamp och det kändes nästan som att blanda trolldryck.

Vi besökte såklart Farfar och både Farmor och pappa inväntade oss med. Vi köpte med go fika och mös en stund. Väl hemma ren bäddades det och flippades pannkakor. En ljuvlig dag. Vilken söndag som avslutas i varandras famn med bra film och gotte.

 

Öset 40


Vilken kväll och natt med vänner!

Öset bjöd på fin middag och tårta. Vi skålade och dansade!

Besök nere i Staden väntas....Vi får se om det dansas ute inatt...

 

F mys


Jag undrar hur många gånger vi har suttit runt det rektangulära bordet och samtalat?

Ikväll utan Farfar. Men såklart att vi alla var hos Farfar innan under flera timmar. Vi går inte förrän besökstiden är slut och kommer så fort det är tillåtet. Alltid någon hos honom och oftast är vi flera stycken. Farmor vid hans sida. Deras kärlek är det vackraste jag sett.

Vi beställde pizza och festade till det hos Farmor och åter hade samtal runt bordet. Alla ska klämmas in. Farmor som haft 9 syskon är van vid en stor familj. Jag älskar er så så så !

 

Pixiepower

Oh. Precis vad jag behövde. Dessa två och Alexandras Semla. 


Me

Today. 

Jag vaknar sent för var uppe halva natten med nötter och American Horror story. Jag är fast och inte ofta jag fastnar. Jag hinner gå upp och klicka igång kaffe sen motar Santos bort ipaden och trycker sin nos mot min nos. Där ligger han i en timme!!! Jag har inte hjärta att flytta på honom. Kaffet fick bli kallt.
Sen drar jag på lite sommarfeeling plagg och drar ut flätorna. Så nöjd med håret så jag headbangar innan jag tar bussen mot stan. Där gör jag något jag inte gjort på länge. Nej, sant. Inte i affär i alla fall. Jag shoppar lite nytt.
Mot gym och sen hem, vända och vidare mot jobb där jag tar ännu en bild och där snapchat piggar upp.
 
 

RSS 2.0