King Kong hemma

Väntar på att Ted ska vakna i morse....när han väl vaknar så vill han bara köra och hämta King Kong.
Vi var ju på Ateljè MB igår, trodde ju att apan var glömd där. Så vi brummar till Vinslöv...Ingen apa där, folk letar och Ted kallar på King Kong. Får låna telefonen, ringer Farmor och Farfar....vi kommer fram till att King Kong var med i soffan igår eftermiddag. Hm..och farfar sade att han lagt apan i Teds piratväska, och väskan är ju hemma.
HA HA HA Sagt och gjort, kör hem och vem väntar i hallen i väskan?
JO DENNA APAN!!! Argh....hela fm har gått till att köra till Vinslöv och leta efter en apa.
Fått i mig kaffe och Patrik är hemma nu. Pratat med sömmerskan och jag ska träffa henne på tisdag fm. Åh, undrar hur klänningen sitter nu?? Nej, nu är det för mycket som snurrar i huvudet...Börjar jobba 13:45. Inget kul alls att jobba fredag eller lördagkväll. Men sen samtidigt så kan det vara bra att inte vara ledig varje fredagkväll. Kan vara skönt att komma hemifrån ibland med.
Lite saker som ska ordnas nästa vecka:

Boka Vaxning
Köpa papper till placeringskort
Stort plakat till bordsplacering
Ringa Titti
Ringa Curt, vår kantor
Ringa MB
Försöka bestämma menyn
Försöka bestämma solo till Ems



Ja, det dyker säkerligen upp massa fler saker!! Detta är bara en liten del av sådant som ska göras, jisses vad det är en massa småfix när manplanerar ett bröllop. Inte bara att använda sig av en checklista vill jag lova. Puh..ha ha. Men kul samtidigt ju! Detta gör man bara en gång!!

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

allt är finfint här =)

ett tips är att ni ska tänka att OAVSETT vad som går fel så blir ni gifta, och det är väl det som är meningen med hela dagen? det är ingen katastrof om nåt inte skulle bli precis som ni tänkte er, jag lovar att ni kommer tycka att dagen är perfekt ändå =)

kram

2009-02-20 @ 13:08:36
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0