Treat


Efter några timmars sömn var det dags att njuta av lördagen!
Jag gick min dagliga morgoncardiorunda. Passa på medans jag kan vakna, och bara skutta i kläderna. Stenhårt!
Väl hemma kändes det som om dagen skulle bli lång. Jag flörtade till mig Linda att sticka ner till gymmet lite tidigare än beräknat och där spenderade vi en lång tid av lördagen. Hon körde stenhårt Ben/Rumpa med mig så jag ylade. Härligt! Lite poseringsträning för Linda och massa tragg. Tiden rusade iväg. Tiden har för vana att rusa iväg när jag är med henne. Härligt att komma hem och kunna fylla lite. Dock inte speciellt hungrig. Gröten håller man sig länge på. Ja, trots "fyllardag" så valde jag gröt. Jag var så sugen på det och med lite Nutella på minsann! Jag ställde mig och lagade maten som jag varit sugen på i en vecka. Håll i hatten! Spagetti och köttfärssås. Jag gjorde på quornfärs och kokosmjölk. I min lilla värld tänkte jag att detta kan kanske vara gott. Blev lite grinig för det smakade inte som jag hade tänkt...men jag njöt av min spagetti med ketchup ändå.
 
När man har egentid har man tid med en lång dusch...sen planer ändrades och efter en kvällspromenad införskaffdes Cashew, druvor och sprite zero. Jag mös ner mig i soffan med Lias täcke och kudde, slängde igång en Beck och något som inte händer ofta hände. Jag somnade på soffan...
 

GAMISETA

 
F O R M C H E C K! Kaboom! Satan! GAMISETA! Jisseskoss! Blasfemie! 
 
 
Bästa starten på dagen! Snart endast en dag i veckan blir det fiberhavregrynsgröt. Idag njöt jag på balkongen, molnfritt! SOLA! Jag solade vidare hos dom bästa och lunchade hosFarmor & Farfar! 
Till min gröt såklart protein från bodyscience och kalorifri sås! Alltid samma sak fredagar. Orkar aldrig äta all gröt. Puh! Heja heja! Btw Mejerifritt går hur bra som helst! 
 
Massa sol idag vila från styrketräning (förutom sedvanliga övningar) innan mitt 60 min spinning pass och IDAG med härliga deltagare på GYM1 Vad härligt! Jag tokälskar min cardio imorgon ska det lyftas så det tjongar i lokalerna!!!! Längtar!
Lyckad formcheck! Jag fick en chock idag! En positiv sådan!
 
Happy formcheck det går framåt! Lyckan total! Idag både cm här och där samt vågen! Hur är det möjligt?Bilderna som vanligt visar mest, utan tvekan. Och kläderna. Jag har fått tillbaka min garderob!!!! Nu är det:
- Vad ska jag ha på mig idag? 
Inte längre...
- Vad kan jag ha på mig idag?
Jag bjuder stolt på "mina favvo" (ett par av dom) jeans. För 10 v och 5 dagar sedan fick jag icke upp dom över baken. No way att det gick what so ever! 
Bild till vänster är för 7v och 5 dagar sedan (diet i 3v) bild till höger är från idag. Med 10 veckor och 5 dagars kämpande! 
Vad har jag gjort undrar många?
Nytt kostschema, samt  lära mig ATT äta! 
Mer styrketräning cardio morgon samt kvällar. Beroende på om jag har mina små. Men största fokus på styrka, lyfta vikter, styrketräna och en jäkla vilja! ENVIS är jag.
Tårar av lycka idag! 
För endast 2 v sedan fick jag upp dom, kunde knäppa men dom satt inte såhär fint! Hurra! 
Summan: efter 10v och 5 dagar har ökat muskelmassa, gått ner i vikt förra formchecken gått upp lite mer än 1/2 kg. Nu ner igen. Muskelmassa? Alltså - 6 kg kan ha mina kläder! Minskat CM överallt (önskar jag mätte från början med...hade varit jäkligt kul att veta) och en ganska rolig grej jag märkte idag när jag strussade på stan: jag går annorlunda! Ut med brösten, in med magen, puta med rumpan, rak i ryggen och ner med axlarna!
 Även hållningen är helt annorlunda! Sanslöst!!! 
 
NU?!! Strypa kolhydrater ännu mer nu! Nu jäklar! 
 
 
Mitt främsta tack är till LINDA för att Du är du. Utan dig hade det absolut inte varit lika lätt! DU är min klippa, min kladdkaka, min elvisp min Fina! Genom tuffa dagar, roliga dagar alla dagar finns du där. Du om någon förstår och VET hur tufft det är. Hur ibland kroppen skriker efter mat. Jag äter mat och det vet ni...men alla har vi cravings och för att istället baka lchf titt som tätt och tro att det är bra. Så har jag tänkt om, vågar tack vare dig!I nästa stund kan man vara cool lugn. Hur hade detta gått utan dig? Snart åker vi iväg. Du och jag och jag ska med glädje stötta dig så som du stöttar mig!
 
Till Bodyscience för bästa protein och casein. Till MMSPORTS för att även ni tror på mig och gör mina leveranser från er alltid nöjd!
 
Och alla ni andra som stöttar och peppar! Kan inte med ord beskriva hur mycket detta betyder för mig.
Ni andra som tvivlade på kosten, som fnös med näsan eller grymtade i skymundan:
IN YOUR FACE! Moahahahaha!!!! 
 






Lax & Nötfärs

Kommer jag nog drömma om inatt!

Ska fatta mig kort...
* Morgoncardio och såklart följt av gröten. Tillsammans med Bodyscience Protein! 
* sol mellan moln på balkong 
(muttrade lite) 
* Skype
*målat naglar
*badat
* Stekt/kokat 845gr nötfärs och 1.2 kg lax! Man kan aldrig vara nog förberedd! Jag VET frosta av frysen. Jag ska! "Kylling, nötfärs och lax is da shit When you want to get fit" 
(tänk vad jag kan rimma)
* Tvättat och hängt UT (saknar min torkvinda i gräset)
* Kört till sjön, moln...körde till gymmet. 
* Picknick på gym istället. Lax och äggvita äger. Luktar blörk men gott!
*Ben & Boo-Tey day och köttat magen idag igen. Samma som var dag.
* Cardio på Spinningcykeln *ilovemusic 
solat lite till, drar åt mig all D-vitamin som jag bara kan. Varit ute på en skön promenad i solen. Låg på gräset på okänd plats och luktade och njöt av sista solen innan jag frös..Sjuk i huvudet? Nae, för att jag kan helt enkelt. Så e de! 60 min spinningklass...pass helt klart och super! Tvätten torr och inne. Casein nere och bäddar ner mig! 






Tusentaggad

En dag full med att göra! Bara roliga att göra! Fantastisk Morgoncardio skogen är det bästa! Följt av den perfekta fiberhavregrynsgröten. Att få till den perfekta gröten kan vara så mycket lycka. Snart eller i sinom tid ska den plockas bort med...Tänk vilken lycka! Sedan ner till gymmet och köra triceps/axlar samt lite rygg. Eld i baken hem! Lunchdags! Puh! Sen lade jag mig på gräsmattan på gården. En timme kunde jag ligga stilla. Ja, har jag ingen sol på balkongen lägger jag mig på gräset. Som sagt...en timme...Hade ju ett mycket viktigt paket att hämta från MMSPORTS och jag kunde inte bärga mig. Wow säger jag bara. Mer info kommer om produkterna. Så nöjd! Laxen och nötfärsen inhandlad. Sedan spenderade jag tre (!!!!!) timmar på HM. Ja, detta måste planeras in. Ensam också. Bara jag. Operation "hitta ny bikini" och jag är kräsen. Hur det gick? Ha ha! Kom hem med mer än en bikini kan jag säga. Men supernöjd och tur jag avsatte tid till det. Jag tror jag planerar det mesta. Eller har i baktanke hur, var och när. En vit, en svart och en Leo blev det. Samt *host lite annat. Bra priser på bikinis! Men presentkort och pengar får man EN gång om året förutom jul så...lyckan att köpa chinos i strl 36 igen. No words to describe. No way! När jag väl var hemma började jag rota i kläderna (igen) mer och mer och mer som jag KAN ha nu igen! Jisses! Snart är min garderob riktigt i ordning igen. Enl färger med såklart. (Kontrollbehov eller OCD kalla det vad ni vill...jag kallar det lite intresse) Jaha, i min tanke var att tvätta Belle och ren blev hon invändigt och utvändigt! Frågade killen före mig hur högtryckstvätten funkade. Han flinade och sade. 

- Först och främst måste du skölja av bilen. - Ehhhh jag vet hur man tvättar en bil. Samma som att tvätta håret...

Sen att jag tvättade mig själv och råkade ta vax först. Ja, läste inte riktigt ordentligt på flaskan. Men hon fick schampo med! Ha ha! En riktig Johanna grej det...

Med en blank Beast körde jag till Gymmet för poseringsträning med Linda följt av Cardio på Spinningcyklarna. Energi tillsammans! Idag fick jag se den live! Posering med den fina bikinin! My My My så fin du är Linda! Jag är så sjukt stolt! 17 dagar sen är det dags. Vilket äventyr. Vilken resa. Vi två...vilka samtalsämnen. Ha ha!! Nu har jag druckit mitt casein! Oh heaven!  Jag kommer berätta om min Fina leverans. Piece by piece...TACK MMSPORTS 







Växlar upp

Igårkväll njöt jag av min "sista" kvarg på ett tag. Det är nu dags att lägga in en högre växel! Min mage blev avgiftad från kaffe *10 med mjölk. Jag var riktig "koffeinist" big time. Minst två stora koppar direkt på morgonen och sedan hela dagen lång. Speciellt på jobbet. Men sedan 10 veckor tillbaka är det slut på det. Svart kaffe en gång om dagen. På "fyllardagen" är det ok med mjölk. Bjuds jag så kan jag dricka lite, extremt lite svart andra dagar. Det slutar alltid med två munnar. Detta lugnade magenmycket. Den låter inte längre som en morrande katt varje kväll. Förutom sedan en tid tillbaka. När jag påbörjade att jobba natt. Nu är det helt #mejerifritt som gäller med start idag. Jag ska prova iallafall. Känner att min laktoskänsliga mage säger mer, och mer ifrån. Men det har ju varit mitt goda kvällsmål så länge nu! Åh, jag tänker precis som för 10 veckor sedan. Hur ska detta gå? Så enkelt att ta med sig, då gott och kan varieras mycket. Ibland keso...lika bra att hoppa på Hingsten och gå av fölet lite. Eller vad man nu kan säga. Inte vet jag. Men nu kör vi! För jag ger mig icke. Detta är EN av förändringarna jag gjort i min kost. Har gjort andra med. Även ändringar i träning. Det behövs! Kicka shocka smocka! 
Så igår innan nattens jobb unnade jag mig lite varma hallon, lite linfrö, kokoschips och såklart Kalori/socker/fett och gluten fri Sirap från Green Valley Ranch. Från MMSPORTS såklart! 


Idag? Morgoncardio på slingan....bröst/biceps och såklart mage på gym följt av spinning i 45 min! Duktig och trött..zzz...

mmsports

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PROUD TO Tell!
Jag har nu ett tag tipsat Er om leverantören av mycket roligt, nyttigheter, bra och prisvärda prylar. Både Protein från Body Science, linnen, Kalorifria såser och mer kommer. Jag är numera stolt Ambassadör för MMSPORTS och kommer utvärdera & berätta ännu mer om det jag väljer att använda. Varför, hur och ge tips och råd om både kost och hälsa. Jag hoppas ni hänger på, frågar om det är något så fortsätter jag att göra det jag tycker om:
Fotografera, skriva, inspirera och glädja. Visa framsteg och motgångar. Hur livet är och hur vi alla drömmer. Har mål och visioner här i livet. För det är viktigt, det är målen och drömarna som tar oss fram!
 
 
 
 

No pain No gain

Nu är sommaren här! Snart första sommarmånaden. Den nalkas runt hörnet och juni kommer bjuda på äventyr! Jag längtar efter att åka på roadtrip  med min Pingla Linda. Se henne på scenen i bikinifitness och gissa om jag kommer vara stolt! Jag är redan så stolt över henne. Vilken kämpe! Idag är det dags att börja skriva packlista...visade sig idag att det är minsann inte bara jag som fortfarande gör det. Ha ha ha! En snabbtalk med Linda idag. Det närmar sig. Snart står hon på scenen och jag ska peppa och tagga in i det sista! Den helgen är jag hennes! Vart du vill Tösen min! Jag har varit ute på slingan och kört morgoncardio och skogen är underbar nu. Hoppas på färre äckliga ormar i år bara. Annars blir det stadspw igen...jag fixar inte ormar. Blir livrädd varje gång. Känns som om dom ligger och stirrar och ska attackera! Usch! Hujedamej! Idag har jag även knåpat nya pass. Ett 45 min och ett 60. Ganska snarlika då det inte är ofta jag har 45-min pass. Tyvärr är det tomt ofta i spinning lokalen numera. Vädret lockar! Jag har kört ett bra ben/mage och Boo-Tey pass med celsius persika/mango och mängder med vatten. Sedan körde jag mitt pass. Ensam i lokalen men som sagt...cardio ska göras och köras! Ha ha! 
NO PAIN NO GAIN! Right?!
 
 

Med Linne från Bästa mmsports! Underbara kulör! Mer Rosa åt alla!

Fest för tre

Lördag och som vi längtat! Jag vaknade sådär härligt lagom tidigt utvilad. Att sova på natten är en helt annan sorts sömn vill jag lova. En kopp kaffe medans solen kikade fram. Sen kröp jag ner en liten stund till. När alla vaknat avnjöt vi en god frukost och som riddare var lördag sitter vi där och pratar, äter länge och bara är. Vi besökte gymmet sen. Mina axlar, triceps och mage fick arbeta. Samt cardio på Spinningcyklen. Barnen busade och byggde. SEN var det lite bråttom! Hem, pudra näsorna och sen kom alla gäster. En lyckad fest för Ted, mig och Farfar. På självaste 79-års dagen blev ju Farfar firad med! Smörgåstårta bjöd han på, Farmor bakat tårta och jag kakor. En fin eftermiddag och kväll fick vi. Med nära och kära. 











Idag Söndag! 

SOLIGA DAG! Precis vad jag och barnen önskade oss! Styrde kosan mot sjön såklart och sjön i "hemtrakterna". Tom strand, stekande hetta och ljuvliga solstrålar. Här har vi badat, busat, letar musslor, fikat, bälat vatten i mängder, solat läääääänge och fått färg på nos. Finns inte mycket som är så härligt som detta. Brunbrända ben och svalkande bad. JA! Jag badade! Inte ska kidsen tro att JAG är en badkruka. No way! Kan dom kan jag! Bara att bita ihop och gå ut....med Heja Heja rop från stranden....Anyway...i did it! 










Endorfinberusad

Who. What a day. Bevarat lite soltimmar. " Morgoncardio" och sedan hem för det vanliga: fiberhavregrynsgröt och Proteinshake från Body Science. Mumma! Jag tycker det är ganska märkligt. Har alltid avskytt gröt. Förutom risgrynsgröt har bara ordet gröt till frukost fått mig att klökas. Nu vet jag inte om jag kan leva utan det! Vilken bra mage man får! Mätt på rätt sätt vill jag lova. En annan favorit är ju kokosgröten men det tar vi längre fram. Nu är det all in som gäller! Lite ändringar i kosten kommer att göras ännu mer och denna veckan redan ändrat. Jag har hamnat i en vad tror Platå. Men bara enligt vågen! Som sagt visar måttbandet och kläderna annat. Så det ÄR sant. Stirra dig inte blind på vågen. Har jag gjort i alla år! Nu måste jag fokusera på annat men ändå kontrollbehovet att ha koll kommer jag nog alltid ha. Resan fortsätter....Jag hann med ett av dom bästa styrkepassen jag gjort! Ni vet känslan när man går in i ett tomt gym? Bara jag och en till. Jag var så laddad och som sagt riktigt bra! Min spinning blev inställd. Tror att alla var ute i solen. Men cykla ville jag! Så jag körde allena i salen! Härligt! Väl hemma smakade laxen förträffligt! 
Sedan har kvällen spenderats med städ till MAX! Tvätt...bakning...damma och rensa reda ut barnens rum. Renbäddad säng ska jag krypa ner i. Allt för att spara tid inför morgondagens fest! Ska bli kul att alla kommer. Barnen kom hem och lyckliga över att fått spendera lite tid med Moffe och Katja. Jag hade ju inte hunnit köra och bada med dom. Tacksam för hjälpen som underlättade vår dag idag. Inatt ska det bli gott att sova. Åhhh vad jag ska sova! 





La Multi Ani

La Multi Ani Agapi Mou Happy Birthday Grattis på Födelsedagen min Kärlek, mitt liv, My Love. 

 

My Love for you, shall never pause. 

Strong and determined with all our flaws. It endures and never judge. Never hold a lasting grudge. 

 

Generous, loyal and kind. You make My heart blind. So on your Birthday My love for you. From the clouds a perfect view. Moments memories a Year gone by. I'm here for you more years passing by. 

 

My love for you keeps by the truth. And it always keeps me in My youth. When it sees our trust and hope. It climbs and conquers Any slopes. 

 

I feel so lucky to share My life with you. I feel blessed honoured and true because Of you. As Loving caring and understanding as you. This is really true. You read me like a book. And i want you to keep Reading. I have a story for you, only for you. You are the only one who can reach My heart and read it...

 

One kiss gets you higher than a space probe 

One night, now you giving up the safe code 

Overdosing off a potion in the body work...

 

Wishing you a Happy Birthday and may it be as special as you are...and we Will Yiamas When i Will come on My favourite place. On the place where it all started and we Will just enjoy Holding hand...walking Along Kamari beach home together again....

Time flies. Soon we Will be there! 

 

I LOVE YOU Many Birthday Puss/Kiss/Te Pup for you 

 






Vit dröm

En vacker dröm från Nelly. Längtar! Ja, unnade mig denna gången. love at first sight...
Denna är för att jag kämpat med ny kost, och intensiv Styrketräning i snart 10 veckor. För att jag vågade ta steget och ändra på min kost helt. Att våga, och att chansa slår jag ett slag för! MAGKÄNSLA MINA VÄNNER!
 
 
Tänk bruna ben och Strandpromenaden i Kamari....Havsvindar och Kärlek i massor.

Behöver jag berätta att

Det njuts för fulla drag av SOLEN! Helt sanslöst underbart väder! Hade det inte varit för nattjobb hade vi grillat vid sjön och stannat längre! 
Skola för Ted och tänk när han har SOMMARLOV! Då kan vi päsa vid sjön var dag! Lovely! Lias varit hemma med Mamma. Han har strosat runt i kalsipper och Angry Birds Tollor hela dagen. Jag har dansat runt i kortmjukis och bikini. Solat mellan varven, frukost på balkong, mellis på balkong och lunch! Lias snaskade på mina broccoli den lille filuren! Vi har hängt ner nytvättade vinterjackor och skor. Drog fram Badsaker och nu var vi redo. Väntade invigt på Ted! 

Lias Liten ville inte ner till gymmet idag. Jag Vill inte att det ska bli ett tvång eller tråkigt för honom. Så jag tränade hemma. Bara fantasin sätter gränser! 

När Ted kom med Skolskjutsen körde vi PÅ STUDS till Sjön! Åh! Supervarmt! Tröjan åkte av på mig och Lias....ja han är ju inte Kalsippman för inget. Ted fick testa sina nya framgick som han älskar att fiska. Glad för att han väljer det intresset han vill! Inte sport här inte...fiske musik djur natur och minsann styrketräning gillar han. Han tycker om att laga mat och spela Ps3. Så jag låter honom göra och tycka om det han vill. Han brinner verkligen för det han tycker om. Lias ja...Lias är Lias so far. Vi får väll se vad hans intresse blir? Vi njöt vid sjön. Fikade, fiskade och Lias lekte med sitt nya vattensprutarsvärd som han traggades till sig i affären igår. Jag kunde icke motstå hans vackra blå. Ibland är jag svag. Är det några jag är svag för så är det pojkarna. Blev lite choklad idag me. Ja ja! Choklad förlänger livet. Hoppas inte barnens Tandläkare läser detta. Han är ju även min tandläkare. Och DEN bästa. Vi ville som sagt inte köra hem. Men...tiden tickade och kvällsflingor hemma och snart zzzzz.....jag ska inte zzzz...jag ska jubba. Väskan packad! 












Heavy shopping

Dagen har gått (jag säger det ofta) i 190!
Ted skickades till skolan och sedan vaknade den lille Pysen. Morgonfix och morgonmys. Sedan drog vi till Gymmet. Lias byggde för fullt med kompisen Puh som han pratade med om allt möjligt. Mamma körde Ben & Rumpa. Härligt! Sedan lunchade jag och min lille och innan vi visste ordet av var Storebror hemma. Tid för shopping. Barnens garderober uppdaterade både till fötter och kropp. Hemma på kisse/choklad (barnen jag vet dom ska inte äta godis mitt i veckan men spare me vi hade fler affärer kvar) protein och dryck. Sedan till leksaksaffären och vidare till Maxi för mat och till kalas. Väl hemma kurrade allas magar. Barnen lekte krig och jag slängde i mig min mat på två röda. Lagade Kyckling & Ris, samtidigt som jag hängde tvätt och bakade med Lias. Blev Blending Bliss Mix Chokladmuffins. Ska jag berätta mer om. MATEN är klar ungar! Dom åt som riktiga karlar. Jag ska erkänna. Var livrädd att dom skulle rata min mat men åh vad beröm jag fick! Barnen lekte vidare, muffinsen ut, mer kläder ut...uhhhhh. Och kläder in. Vi avslutade kvällen med att summera och fika. Barnen sover gott och snart Mor i huset med...





Smakar som


Godmorgon och Godnatt från mig.
Sista natten av TRE avverkad, och första helgen på nya arbetsplatsen check, done, finish.
 
Här kommer ett litet Tips.
Lättkeso som du varvar med Green Valley Ranch Syrup samt Kanel. Det är gott, nyttigt, hälsosamt och perfekt Mellis mat. Visst är det så att vi äter med ögonen. Det ser så mycket mer inbjudande ut om man lägger upp det snyggt i något "fint".
 
Produkterna jag köper/använder kommer från: mmsports

Boo-Tey

Gårdagens styrke Pass var riktigt härligt! Gick på som Hulken. Så är det när man är fylld med extra mat. Ätardag/Fyllardag  i all ära men åh vad Clean Eating är så mycket bättre. Kroppen mår så mycket bättre av det och mitt protein i morse innan jag körde hem var godare än något annat! Sovit längre idag, behövdes. Fått ett Skov igen (IGEN) av min Whiplash och grämer mig över detta. Gör fruktansvärt ont och smärtan söker mig. Halva ansiktet domnar av och ut i armen. Det "kittlar" i både ansikte och armen. Vänster sida...ska det alltid vara såhär tänker ju jag då. Och vad får jag för hjälp och ersättning. För att JAG blev påkörd av en jättelastbil på motorvägen. Ingen. Jag körde morgoncardio idag i form av mitt spinningpass sedan hem och gröten smakade vidunderligt gott. Nyss sagt natt natt till Kidsen. Dom sover. Mamma ska strax köra mot tredje och sista arbetsnatten för denna veckan...




NIO ÅR

 

Med Dig min Vän. Din mamma kan inte förstå vart tiden burit hän. Tänk att det var NIO år sedan jag låg och härdade ut den sista timmen. KLOCKAN 21.40 fick jag börja krysta och 22:00 såg du "dagens ljus". Så liten och så ynklig. Så fin och så alldeles perfekt. Jag kunde sitta länge länge och bara studera dig. Räkna dina fingrar och snuffa dig i nacken. PUSSA på din lille mun och krama dig. Hålla dig i min famn och önskade då att tiden skulle stanna just där. Låt mig bara få hålla honom i all evig tid och låt ingen någonsin ta han ur min famn. Så tänkte jag som nybliven mamma 19 år och livrädd för att släppa blicken från Honom.
 
Idag fyller han 9. Min lille Prematura pojke född i vecka 33+6. Det finaste jag vet förutom Lillebror då såklart. Tror inte att ord finns för att beskriva Kärleken för Barn. Jag är oändligt tacksam för två fina pojkar. Idag körde jag såklart till min Gosige pojk och HURRADE för honom. Blev att jag stannade tills det var tvunget att bege sig. Tvunget, på min pojkes dag kändes tråkigt. Vi hade det så mysigt ju! Lias och Ted pratade och pratade och jag tror Lias blev lite förvirrad men så oerhört lyckliga båda två över att mamma var där med dom. Det var skönt att komma ut på " landet". Livet på landet är ju utan tvekan det bästa som finns. Katterna strosade runt och solen sken på gräset. Blommor som jag planerat var på väg upp och jag njöt av att få vara där. Få vara där med mina pojkar. Ted bjöd på FIKA. Han och pappa hade bakat Cheesecake och Farmor hade bakat kakor till Ted. Bus med kusinerna och roligt att träffa alla igen efter lång tid. Det är ju en viss saknad efter så många år tillsammans har man ett tag mer än en familj. Fina personer som jag håller varmt om hjärtat. Efter ett tag hade gästerna åkt och vi röjde undan. Sen körde vi ner till Ankdammen och Ted visade sin skatt. Lias kissade öppet. han är inte brydd och sedan hämtades pizzan som enligt Födelsedagsgrisens önskemål blev Kebab. Till min stora förtvivlan. Ha ha! Men jisses som Kidsen åt! Pussar och kramar i massor innan jag körde mot hemmet...byta om och köra vidare. Lite tårögd både av lycka och tacksamhet men även av saknad och längtan. Lite blandande känslor och en FIN dag.

Mina i Solen




I L O V E Y O U! Agapi Mou! Te Iubesc! Min Kärlek! Älskade M! Gamiseta vad jag Saknar Dig....jag toklängtar!!!! 

Counting the days.....



Vilken dag! Strålande solsken! Så varmt och härligt ute! Började morgonen tidigt. Egentligen ska man inte gå upp halv 6 om man ska jobba natt men....somnade tidigt igår. Morgongröt, formcheck och sedan ner till gymmet för att ta vara på gröten! Rygg största fokus idag. Men det blir alltid mer! Sedan hem till Linda & Fredde samt Lilla Mina. Nu flyttades det! Härligt! Så glad för deras skull. Linda strålade av lycka. Och vilket hus vi bar lådor och möbler in i. Så trivsamt. Jag längtar ännu mer nu efter flytt! Sedan hem...visste att vila behövs. Valde vila ute! I solen. Och nosen fick färg igen. Sedan hem och snaska kvarg, ut igen. Bra att ha parken så nära. Ingen sol på min balkong efter 12:30....fylld med energi gick jag ut på min Slinga. Har funnit nöjet att gå i skogen igen. Vad händer då? Jo, en snok...såklart på väg tillbaka ringlade den på vägen. Jag tror mitt hjärta stannade och jag tjöt. Gick ännu snabbare hem. Ett mellis till, en dusch, SKYPE äntligen och nu ska jag försöka vila. Ladda batterierna! Ja, jag ler. Tänk vad Skype kan göra. Att få se och höra honom! Åh!








Vilodag

Idag har jag mest vilat. Hoppade in som Lille Skutt och jobbade extra natten som gick. Antar att det är därför (bara 4 timmars sömn...för solen sken) jag är lite seg idag. Har varit ute på en fantastisk Långpromenad på slingan! Så vackert ute nu! Avnjöt en god Middag och hann träffa Farmor och Farfar en stund. Annars är det vilodag. Slumrade på soffan och slumrar nog vidare nu. Ladda batterierna för en långhelg. Vilodag som kroppen ville. 





Ännu en gång slår jag ett slag för MMSPORTS Dressing! Green Valley Ranch. Perfekt till Maten, smakar gott och till mycket bra pris! 

Burlesque

*Morgoncardio och inget regn. Strax efter 8 begav jag mig ut. 
* G R Ö T efterlängtad då jag kom hem! 
* Läkartid (ej godkänd) fick nu äntligen en akuttid. Fick träffa en helt underbar läkare. Remiss skickad till Öron/Näsa/Hals för min röst försvinner mer och mer vissa dagar. Dags att ta tag i det. Nu är det gjort. Sen fick jag andra råd och Hon läste mig som en öppen bok efter att vi träffats i fem minuter. Slutade med att mina tårar kom. Kändes skönt!
* Styrketräning med Linda: Ben & Rumpa och testade två nya övningar! Härligt! Precis vad jag behövde!!!
* Steka 2 kilo kylling och frysen full igen. Dock bara kyckling men det är ju så gott och nyttigt. 
* Besiktiga Belle (ej godkänd...svär lite) 
* Tvätta och det doftar ljuvligt. 
* Kvällscardio i en timme på Slingan. Jag "missade" nästan ösregnet! Sista 10 minuterna blev jag minst sagt blöt. Men skönt att komma ut i skogen. 

Lite av dagens " bravader"  Älskade Proteinfluff med Body Science Whey med underbar smak! Samt med Björnbär, lite kokos och Kalorifri Sirap från MMSPORTS

En favorit i Ps3 an. Burlesque! Jag avgudar Christina. Som i filmen spelar "Ally". Måste ses! Jag vet inte hur många gånger jag sett den!!! Den är på för andra gången nu...




INTERNAT


Första Teamträff/konferens/KickOff/Internat är över. Klart att jag snodde alla kuddar. Två sängar ju! MASSA kuddar och DET är mysigt! Knoppade gott!

Det bästa av allt! Få se ALLA nya kollegor!


En dag med Nya Teamet "Högintensiv" eller som vi kallar oss.."vi är Stormen"...Nu har alla träffats och det känns som en grupp Fina Kollegor. Heldag med Psykologisk Personprofil till följt Teambuilding. Ja, lag 3 vann med högst och stabilast ballongtorn, maten avnjöts (kolla in menyn). Jag blev serverad min Kvarg. Med Betoning på Serverad. Liiiite tufft att se alla andra snaska kött och sås men skam den som ger sig. Inte jag iallafall. Herr Överläkare (Bordskavaljer) berömde min fasta ståndpunkt och min vilja. Tackar! Jag är stolt över att jag fixade neka Mat som bjöds. Stenhårt står jag fast vi det jag kämpar för. Många som frågar men alla är nog mest nyfikna och vilken pepp jag fått. Vilket stöd! Hjälp från Restaurangen med att bevara min mat, och förståelse från dom med. Gör det så mycket lättare! Dag två var med Personprofil sedan "Storm" planering hela eftermiddagen. Oj oj så intensivt, mycket för huvudet men kroppen spratt det i. 

Jag gjorde det. Trots äckligt snortrött (efter 2 dagars korvstoppning med Internat och Konferens) så vände jag bara i dörren väl hemma. Köpte 2 kg kylling (foodboxmaking imorgon) och ner till Gymmet. Två dagar därifrån gjorde att jag toklängtade & tröttheten struntade jag i. Idag kördes Axlar, Triceps och...mage! Jag gjorde min morgoncardio i ösregn i morse och kvällscardio blev klättring på bandet. Betydligt behagligare! Sen har jag krängt kvarg lätt med Cashew & Valnötter. Till detta Green Valley Ranch Syrup! Finns hos Bästa MMSPORTS! 










Med God Smak

Har denna helgen snart kommit till ända! 
Lördagen blev en Fantastisk dag! 
Vi började med en riktig långfrukost! Sedan körde vi ner till Gymmet och mitt andra Ben/rumpa pass för veckan kändes så otroligt bra! Mage fick kämpa och musklerna hurrade. Lyfte ännu tyngre idag! Jag blir starkare minsann! Trots ätardag kan jag inte vara utan mitt protein. Så efter blev det Protein fika på gymmet innan vi drog oss hem igen. Lias ville inte hem...Ted hade gärna stannat han med. Så barnen trivs bra där. Idag byggde dom hinderbana! 

Sol som tittat fram, skinnpajsaren på, bra hårdag, promenader, blommor i träden ...på marken...i vasen...under nosen...pannkaksfest (jag är tokig liksom barnen i pannkakor)  kortspel..."Finns i sjön"...överraskning..Kommer hem från en långpromenad och Ted & Farmor har bakat sockerkaka och tänt massa ljus, Lias alias Samlaren har fått samla hem ännu mer stenar...pinnar...ja en hel skog, Farfar åt boklöv och Lias gapade stort...nej Farfar är ingen Älg, regn på asfalt doftar ljuvligt, kaffe med mjölk. Avnjutit mat och koman är kom. "Gladiatorerna" och Eurovision SÅKLART! Snaskat Ferrari bilar och njöt av lördagen! 

Söndagen som brukar vara lite tuff blev så fin! Spenderats med Underbara vänner i Vinnö! Kan inte bli mer än glad när jag träffar Er. Sedan hade jag och min Monkan mycket att tragga om! Som vanligt! 

Pojkarna sover. En fin vecka har vi haft. Packat väskor och förberett så mycket jag kan. Vi ska upp olidligt tidigt. Säga Hejdå och sen drar jag på Internat. Drar täcket över huvudet och stämplar ut nu. 








Till Eftertanke i lördags: HUR många SELFIES kan man ta på EN dag? Utmaning? Idag mår jag bra! Det syns, det känns. Framför allt känns. Jag har haft många diskussioner angående min Diet med en del nu. Väldigt få som faktiskt förstår, och kan stötta. Många som ifrågasätter & tycker. Tycka får man. Men tänk ifrån den som faktiskt utför det, dennes perspektiv. Varför...av vilken anledning man gör det? Fråga? Du kanske får ett svar? 
Kan vara en bra start. Och döm inte. Absolut inte efter att se EN liten del av personens dag, och vad man äter just då. Det är inte bara en diet, det är ett sätt att lära sig äta ofta, att faktiskt äta. Att inte svälta sig och äta en eller två gånger om dagen och då betydligt mer än man borde. Att ändra sin träning för att få resultat som man längtar efter och att få göra det man tycker är så kul och mår bra av. Mår jag bra av detta, varför inte? Har aldrig mått så bra av en kost innan. Jag erkänner att vissa dagar är riktiga dagar från helvetet. Men det är inte bara kosten som spelar in här. Det är dagsformen, tankar, känslor, intryck, hormoner...you name it också. Så lev väl, gör det som får dig att må bra. Glöm aldrig...Döm aldrig. 
Sen vill jag TACKA alla som stöttar mig i detta! Ni gör mina dagar fyllda av Energi och Kämparglöd!


Idag så jäklar!

 

En dags "depp" var allt som behövdes. Inte depp men desto mer pepp idag. Jag blir ju så arg när det inte går som jag vill. Idag tänkte jag om och nytt. Jag och min Skolpojke njöt av en fin frukost tillsammans. Jag tände ljus och överraskade med en FIN och mysig frukost tillsammans vid köksbordet. Ted mös och det gjorde jag med. Min frukost idag bestod av Fiberhavregrynsgröt med Protein från Body Science (chocolate) samt Kalori/socker/gluten & fett fri sirap från Green Valley Ranch. Vilken gottefrukost! Glad mage och nöjd Johanna! Det bästa att starta morgonen med!
 
Sedan körde vi (ja tycker inte om regn) till Gymmet efter mellis som blev en Proteinshake. DÅ , nu så hade jag energi till tusen! Idag SKA jag köra stenhårt och bra. Gårdagens blev som sagt innan inte "bra". men idag! WOW! Ni vet känslan när man tar på mer, lyfter, pustar, frustar, ger allt och musklerna bara spänner upp sig. Känner hur endorfinerna pumpar i kroppen och man vill inte sluta. Härlig känsla att ta slut på kroppen genom att lyfta. Eftersom träning inte varit prio nr 1 denna veckan så blev det både axlar, biceps och triceps och som vanligt mage. Jag hadesådan energi så...ja...går inte att beskriva. Sen är det något speciellt med FREDAGAR! Väl hemma och efter allsång i bilen som fick Lias att flina gott blev det en härlig välförtjänt lunch, lite ut på shopping och nu sörplar jag på mitt protein och snart väntar min FREDAGSSPINNING! Härliga fredag!
 
Mina produkter kommer från MMSPORTS!
Kolla in hemsidan och beställ hem något redan idag! Jag ger dom varma rekommendationer! Tjihooo!!!
 

Adjö Blöja

Nu gjorde jag något jag inte gjort på snart 8 veckor. En kopp kaffe med lite mjölk i på dagen. Annars har jag gått från ca 10 (jag skojjar inte) koppar om dagen till EN svart kopp på morgonen. Men idag gav jag efter. Var så sugen på en kopp efter min lunch. Så sur för träningen gick åt helvete idag. Lias ville stanna, jag ville hem. Antar att det var klockan som spökade och på tok för länge utan mat innan styrketräning. Körde riktigt intensivt i 30 minuter och stressen gjorde att det inte kändes bra. Om det kändes i musklerna? Ja....ändå sur och grinig idag. Men....EN liten kille får mig att le, min stora kommer snart hem från skola och MR i Grekland får mig att le via FB. Vad skulle vi gjort utan dagens teknologi. Så, jag har mycket att vara glad över. Bara jag som blir olidligt vresig när det inte går som jag vill med träningen. Jag var där, jag körde. Det är bra bara det! Hur det gick med kaffet? Ja....kan inte fatta att jag druckit så mycket kaffe innan!!! 


Lias tog en rejäl sovmorgon idag! Och dagens LYCKA är: Blöjan är borta, POFF, historia! Ingen mer blöja alls och en torr säng! Bra jobbat min lille Kille! Jag är mäkta stolt! Nu ska vi förgylla dagen vidare! 






Tower Of Power




Nu är två nattskift klara. Nervöst och kändes lustigt att köra när barnen somnat. Brukar gå och Nana jag med då. Men tryggare händer kan dom inte vara i när jag jobbar natt. Finns ingen tvekan om att både barnen och Farmor myser. Farmor har det största hjärtat som finns. Hon avgudar mina barn och vi henne. 
Gått bra! Riktigt bra och jag trivs! Mycket bättre än vad jag väntat mig. Ännu en gång följde jag magkänslan och POW! 
Igår endast VILA innan jag hämtade mina pojkar. Idag ett pass på gymmet. Kort och intensivt. Härligt! Jag är nerbäddad. Barnen sover efter att vi tittat på "Sveriges Yngsta Mästerkock" jag tror jag slumrar snart med. Bara ett litet tips från denna matlådeförberedatokiga tjej...ehh..kvinna. 

The "Tower Of power"! Eller varför inte "Tower Of Love" 
Perfekt att ta med det Du behöver ha med: protein, nötter, nycklar, tandskydd (om du är en fighter)  läppglans/lypsyl (för att det slarvar jag alltid bort) mellis eller annan hemlis. Finns på mmsports.se Jag är tokig med mitt "Torn"!!!


Sen INATT gjorde jag en "Johanna". Har inte med arbetet att göra. En Johanna grej och POW igen..det magiska ordet: MAGKÄNSLA!
Jag TOKLÄNGTAR! Känns så bra!


En kvinnas plåga

Idag ja...dessa dagar. Vissa dagar avskyr jag att vara kvinna. Annars älskar jag att vara kvinna! Men hormoner i en kvinnas kropp en gång i månaden är HEMSKA. Alla kvinnor "lider" olika av detta. Mitt är hemskt. Igår började det med det sedvanliga illamåendet. Jaha....maten fick jag bokstavligen trycka ner och kämpa med att behålla. Idag känns det som 500 knivar i ryggen och nedre delen av magen. Mensvärkarna från Helvetet och illamåendet håller i sig! Kvittar hur jag står/sitter/ligger. Inget hjälper. Duschade så varmt jag bara kunde. Som vanligt för jag duschar brännhett....nej. Jag körde ner till gymmet. Körde ett grymt ben/rumpa styrkepass. Under tiden jag tränade:ingen smärta alls! Men den kom tillbaka då jag körde därifrån. Som sagt. Hatar att vara kvinna just dessa dagar och vill spy på det. Annars är det härligt att vara kvinna. Måla naglar och fransar, ha tuttar och bära klänning. Dra på läppglans och älska shopping och må bra efter detta. Baka bullar och pilla med växterna. Brodera och lukta på tvätten när man hänger upp den för tork! 

Men dagens absolut BÄSTA....Mina små pojkar är här! Jag ska strax gå på ett nattskift men dom har tryggt sällskap. Dom sover....jag jobbar. Underbart att ha Dom här! 




Soligt med moln


Weekend...Helgen kom och helgen gick. Tiden går långsammare utan kidsen, och jag har försökt att njuta. Göra det jag vill. Sol, balkong, träning, umgås med Älskade Farmor & Farfar, väga mat, inte väga mat, cykla, laga mat, bli bjuden på mat, äta favoritgodiset (Ferraribilar i alla färger), prata med barnen, sola lite till, hålla pass, styrketräna (axlar/rygg idag) med vilodag igår, äta gröt, försök att se en film men blev sängen, varit trött, glad, ledsen och ännu mer glad, svabba golv, smuggla undan pulkorna tills imorgon, diska ggr 100 känns det som, ätit spätta med remouladsås, tagit siesta, tvätt i maskin...tvätt ur (tacka åhhh för min tvättmaskin)  rotat i skåpen, tittat på gamla bilder, nostalgi, planerat för kommande vecka (ja, jag måste skriva ner allt), lyssnat på radio, bjudit in till kalas, börjar med "rumpövingar" var dag from idag (inget lyft var dag såklart...övningar för att forma min stora ända fin), målat naglarna, vattnat blommorna, lagat byxor som jag spräckte i röven i vintras, gick loss på min garderob...provade kläder mest byxor som jag nu helt plötsligt (efter snart 6 veckors slit och absolut inte klar) kan ha och skrek av lycka...långpromenad, snabbträffat och peppat samt blivit peppad av vänner.....





Minus 5


Formcheck! Vilken lycka! Det är inte bara vågen som visar resultat. Tro inte att jag stirrar mig blind på den. Men visst blir man glad av det! Mycket har förändrats:
* Jag mår bättre fysiskt och psykiskt
* Jag lyfter tyngre
* Jag orkar mer
* En bild säger mer än tusen ord: Formbilderna ger mig push och jag ser med egna ögon hur kroppen förändras.
* NY Kunskap: jag har lärt mig mycket om kosten och hur enormt mycket den påverkar min kropp. Hur viktigt det är att äta. 
* Jag är på G, min resa har hållt på i 6 veckor och nu är jag ännu mer taggad och glad över att "slitet" som även är kul ger resultat! Just bring it!
Min #morgoncardio gick som en dans, inhandling klar av operation överraska Farmor, frukostgröten nere och NU sitter jag och njuter av solen på balkongen en stund! 

Jag gav mig på att baka eftersom solen gick i moln...mina "all time favourite since i was a kid cookies"! Farmor har en väldans gammal receptbok sedan skoltiden. Detta receptet kopierade jag och tänkte baka till henne. I så många år och så oändligt många gånger har hon gjort dessa till mig. Hon vet att jag är galen i dom. Så jag tänkte ge mig på att föra detta vidare. Vi får väll se hur det går och vad Lilla Farmor ger för betyg imorgon. Spännande! Och nej....receptet ges icke ut. Detta är topsecret men finns säkerligen liknande recept att hitta. Jag kallar dom (förutom det jag skrev ovan) 
" Farmors Fantastiska Knäckkakor" 
Den sk smörjelsen klar, kakorna blev fina (större än Farmors och inte lika runda) och jag hoppas Farmor blir stolt imorgon! Här doftar nybakat ännu! 

Pappa & Katja var i krokarna och kom inom på kaffe/the/vatten på balkongen! Härligt med Besök! Så glad jag blev!!

Lyckoruset håller i sig. Ett RIKTKIGT bra Kötta Ben (med fokus på mest baksida idag) och Gumpelirumpa. Högre växel med baken nu. Ännu tuffare, växlar upp! Svetten rann innan jag började på min Fredagsspinning. Sen rann det mer och väl hemma slafsade jag i mig kvargen och TUR att ingen såg det...Mätt Trett Nöjd och Glad. Jag vet inte vad dagens deltagare trodde men nej jag är sådan bara. Extra Glad idag! 







Förstamaj

Wow! 1 MAJ!! Vi är inne en vacker månad. Jag tycker så mycket om denna månaden. Dagen har varit fin. En härlig  morgoncardio följt av min fiberhavregrynsgröt och sedan packa väskan. Torsdag betyder alltid prata med Farmor och Farfar. Jag ringde idag, och alltid Farfar som svarar. Han blir lika glad var gång jag hinner före och ringa. 
- Jag har köpt något till dig Johanna!
- Jasså! Vad har du nu hittat på?
- Jo, jag var på Maxi och dom hade billiga cashewnötter! TVÅ (med hög röst) påsar för 39 kr! Billigt va! Jag har här till dig! Kan du inte komma? Det är ju sådana du äter! 
Behöver jag berätta hur mycket jag tokavgudar mina Bästa Vänner? 
Så jag traskade hem till dom efter en lång dusch. Vi satt på balkongen och mös. Sedan vidare traska till gymmet, promenadsällskap en liten bit av min Linda. Bara en liten stund med henne gör mig så glad. Ett bra Styrkepass idag. Nöjd traskade jag hem och lagade mat (koka broccoli och värma kyckling) Vet inte om det är tröttheten som gör att jag mår illa. Men fick inte ner allt. Gott var det dock och idag bytte jag ut mot lite broccoli. Känns sent att äta pasta/ris nu för jag ska ju sova inatt. Sedan är det så gott och trixa lite kan jag ju med maten. Går bra nu ju! Till sås hade jag kalori, socker, fett och glutenfri dressing. Jag ligger på soffan. 

Älskade M! Så stolt över honom. Vi kämpar båda två med att vara ifrån varandra. Tillsammans är vi starka M!!!! Säsongen drar officiellt igång nu! Så vill ni ha tips på en super restaurang på Santorini. Säg ifrån! 
Kanske ta och berätta lite om den en dag...
NU ska jag försöka att zzzzz....



 



RSS 2.0