lira boll


Beskådat

Av såväl djur som människor. Idag 1 månad sedan Han popped the question.
Jag borde ta mig i kragen och skriva klart om våra fina resa.
Tror jag berättat om att när han friade...
Något som var väldigt fint var andra som fanns på plats. Personer helt okända för oss hade förevigat vår stund.
Så Fint att se tillbaka på. Minnas.


Klanen Hel

DOM ÄR HOS OSS!
Bröderna bus! Små Tassarna! 
Åhhh mitt hjärta är helt. Jag blir nog lite annan så fort jag har dom med mig. Skulle kunna gosa och inte sluta. Idag var det inte bara lille killen som ville gosa. Storebror kom och kröp intill sin mamma. DET värmde! Tre arbetspass sen är det full fokus på Er! 
Det bästa jag gjort: Äran att bli mamma 

Oj oj oj

Plötsligt händer det. Där på Maxi i Helsingborg stod den. Så rätt.  Ha ha! 
Efter tre år utan och jag har klarat mig galant btw så finnes numera en Micro i vårt hem. Jag är fashinerad.  Dom andra skrattar. 

Annars en riktig söndag. Mått så kusligt hela dagen. Passet på gymmet gick bra men illamående som inte gav med sig. Besök hos Farmor och Farfar och lite farmor Gos.  Pappa och bröder var dör. Fint att kunna samlas alla en stund och snacka av sig. Så enkelt men så fint  att ge av sin tid. R följer med och trivs. Han tycker redan mycket om min Knasiga och ack så älskvärda familj. En pappa igår och en idag. Tänk han har två svärpappor. Ha ha! Somnade tidigt efter tacos på R's bröst. 

Vikingar


VILKET HOTELL! 
VI är så nöjda med vår vistelse på Hotell Viking i Helsingborg. 
Fem av fem 🐾från oss.
EFTER att vi sovit som två små bebisar i den sköna sängen (Åhhhh önskar ha) tappade R upp ett bad. Ja han fick göra det. Annars blir det pannkaka när förvirrade Johanna gör det. Så skönt att starta morgonen så. Rena bakom öronen gick vi ner och avnjöt en frukost finemang. 

Rum 63

Vi skulle bara ...
Först var tanken bara nej inte så bara att sova för första gången på hotell i Helsingborg. Ärenden både fredag och lördag. Slippa körning och onödig tid på vägen. Det blev en riktigt fin vistelse. Vilket dygn!  
Vi anländer och har blivit uppgraderade till Premium rum och ett favorit rum. Inte konstigt att det är favorit! Vilket rum!

Inget wifi


THERE IS NO WIFI IN THE FOREST BUT I THINK YOU WILL FIND A BETTER CONNECTION 

Frijayyy Today och en helg utan arbete står på glänt. En stunds sova mirgoncardio ett armpass och packa lite snabbt innan vi drar på en liten övernattning vid Rivieran. Enligt mig är den och Österlen berikad med Sveriges vackraste strand. Skåne levererar bäst stränder så är det bara utan tvekan. Inte för att vi kan bada i Januari (kan och kan men jag skulle aldrig) så får vi se havet ikväll och hoppas på ett Hello imorgon innan vi drar inåt landet igen. In i skogarna...

Ko ko

 
The Joy of finding someone who are just as co co as you are
 
Måste verkligen ta mig tid att skriva om vår Resa till NYC.
Printade om KOS så NYC kommer det kommer. Så mycket vi hann med och se, uppleva och möta i denna världens mest kända stad. Jag blev ju kär i den!
 
Januari glider på. Idag ska det sovas lite efter en natt på jobbet sen väntas axelpass med R, Bananplättar ska jag flörta till mig och sedan ett Möte innan jobb. Lyxvecka denna veckan. Kommer på mig själv önska vara mammaledig med Lias. Kan känna liiiiite aj aj att jag inte har fler F penning dagar kvar. Tänk en vecka eller två? Ska kolla upp!

6 Års kontroll för Lillen

 
Lille Liten Lillebror Lias. Min minste lille pyttis. Åh små små tassar.
Idag (tänk skrev nyss förlossningsberättelse) var det dags för den sista kontrollen på BVC och nästa är Förskoleklass och då Skolsköterskan som ska fortsätta hålla ett extra vakande öga på Lillen. It breaks my heart. Ingen Liten på BVC. Ja, klart att det förmodligen mest gör ont i mammahjärtat. Dom växer ju men...åh det går fort.
Han hälsade på Lena och ritade sin Gubbe och klippte sin cirkel. Pratade lite och är en bestämd Ung Herre som vet vad han vill. You go Kiddo!
Sen fick han sitta i mammas knä. En spruta i armen fick han och mamma fällde en tår. Lias hade tårar i ögonen men lade av ett skratt. Jag känner han. Det var ett skratt av lättnad. Jag gör likadant. Åh vad jag ser mig själv i denna lille kille.
Som jag pussade på honom idag. Några dagar till utan halva mig. Utan Han och Storebror som kom springades mot mig då vi kom ut. Jösses...han fyller 11 i Maj. Mina fina pojkar som är det finaste jag gjort. Så stolt. Lias stod där. Ted kramade om mig och R. Lias stod i mitten och tittade upp på sin Bror (som är det bästa han vet). Han ville ju stolt berätta om hur MODIG han var och att smärtan i armen endast kan botas med G L A S S. Ha ha ha!
Lillebror fick en kram och så fina dom är tillsammans.
 
Jag har hunnit med en kaffedejt med min Snorpis Emma, fyllt på fransar och sen körde R ett killer Ben/Rumpa/Mage Box pass med mig. Jösses. Ont i hela kroppen kommer jag ha på lördag indeed.
Sen fick jag efterlängtade Bananplättar med Vaniljkvarg och Jordgubbssylt som han själv gjort. Mumsfilibabba!

Activio Done ❗

 
FÖRSTA HELT KLARA ACTIVIO PASSET AVKLARAT! Det gick superbra! Då kör vi ett i veckan. PULSBASERAD spinning och träning i all form är riktigt KUL!

!!!


Precious Time


Extra kling i Vardag


Vår Vintervärld


By one Angel


meningen med livet

Dom.

Furylove


Som i dvala. Bitvis vill jag bara sova sova. Mestadels kroppen då. Knoppen vill mer och det är tufft att inte vara piggelin Johanna nu. Jag var inte riktigt beredd på att få så ont i min hals. Första viruset sedan jag var sjuk. Jag blir inte ofta sjuk så att säga. Börjar bli irriterad på att så fort jag känner mig lite piggare så börjar det snörvlas. Har faktiskt inte varit med om detta innan. Men vila denna veckan från arbete hoppas jag gör sitt. Idag massa kel med min lurviga vän som hoppade upp till mig. Spann och trampade på mig. Underbart med den sortens kärlek.
Mannen i huset har arbetat och ikväll avnjöt vi en lax sallad. Båda tokiga i lax. Så gott ju!
Jag ligger raklång i soffan. Tittar bitvis på R och bitvis på tvn. Handlar om Summerburst som vi i år ska besöka tillsammans. Förundras över hur snygg man jag har i soffan här. Hoppas kunna vakna ännu piggare imorgon och orka göra lite vettigt här hemma. Tror jag är lite melankolisk med över att må såhär. Nej...kikar lite till på Honom...

Jetlag & Virus


Även om vi varit hemma några dagar är mitt dygn helt bakut. Viruset vill inte ge med sig. Men SO Worth it! Värt var sekund! 
Kidsen är här. Vi myser. Jag kurerar. Min R jobbar idag och kvällen kommer spenderas i lugn hemma. Vi 5.
Kan inte bli bättre. 

Jag kan fortfarande inte greppa att jag varit där. I "The Big Apple". Verkligen en dröm som blev sann. I so wanna go back!

Mina Tassar


Hey This New Day

 
Hej Lyxfrukost!
Dagen startade med ett bokat bord på Sarabeth´s. Här bjöd jag på årets första frukost. Vi smaskade på Pannkakor och mina med Lemon taste suryp and strawberries as you can see.
Oh yum yum. För att jag är tokig i pannkakor vet ju alla. Att starta året med denna frukosten gick inte av för hackor.
 
 
 
 
 
Vi sade Hej hej till Ladies Pavillion.
Kylan var bitande denna 1 januari. Men vi gick hit för detta önskade vi se en gång till innan vi for hem.
 
Vår Gata :Madison Avenue.
Vi bodde i huset med butik strax under (gröna och röda markiser). Ja i detta typiska NY hus medf fina burspråk och märkliga balkonger bodde vi. Det verkligen kändes som att bo i ett Vänner hus. Vilken känsla bara det var.
Ett HETT tips är att hitta en lägenhet att hyra vid resa hit. Hotell får dig genast att känna dig ännu mer som turist. Nu "bodde" vi genast mer. Så fräzigt! Hade min R fixat så perfekt!!
 
 
Dreamliner hem. Jag längtade hem. Men inte till Sverige. Ja, jag hade kunnat bo i The Big Apple! Utan tvekan emigrera till USA. Ta med mina närmsta och styra kosan mot Amerikattt. Leva den drömmen.
Flygresan var tuff för mig. Jag fick frossa och febern steg. varik vaken sedan morgon och sov inte en blund på flygresan som tar 8 timmar hem. Jag var som ett lik när jag kom hem. Febern bara steg och jag kände mig helt utmattad, Jetlag deluxe på det med. Men ångrar inget och skulle göra om det om och om igen.
Planet var top of the top. Servicen var finemang. Sen att jag var dålig gjorde att resan hem blev tuff. För resan ner var den bästa flygresan jag gjort!
 
 
 

RSS 2.0