New flavour

 
Med glädje kan jag nu berätta att Celsius nu kommer med en ny smak. Vi har väntat och anat detta länge nu. Så här är den: PÄRON med bubbel (kolsyra). Ännu en sockerfri och vitaminberikad smak att välja mellan. Nu finns det 7 olika smaker att välja mellan. När den kommer till din butik? Det återkommer jag med.
 
Annars har det varit prio 1 sömn idag.
En promenad i blött snöfall, riskokning, tvättning och tvagning. Ni vet. Sådär en lördag. 


Lyckad mätning

 
Och det firades! 
Jag trodde inte det skulle kännas såhär bra. Men åh det gör det sannerligen. Svart på vitt var det ja. 


Lite kultur


Fick vi uppleva under sen eftermiddag. Pojkarna fick se hur mor växte upp och lekte i drakborgen. Joakim var kung på tronen och pojkarna var riddare. Matsmul Innan vi for hem igen och lagade till Herrns special: Kyckling i sås och till detta Hans mos. Ljuvligt! 

Roadtrip
Det blågula inredningsvaruhuset besöktes. Första gången hand i hand. Smul och matlåda i bilen. Glad för ny servis och annat tjafs som fick hänga med hem. Men servisen var efterlängtad och välbehövd. 

HälsaSnippedisnopp

Dagens morgon tv med Ted innan han åkte mot en fullspäckad dag. 
Hallå? Ha ha! Trodde jag hallucinerade när jag såg detta. Men jag sjöng med. 
Mening

Är verkligen en hög Prio för mig. Att veta.

Så fin eftermiddag och kväll...natt. 
Jag ÄR hel igen. 
Ett armpass blev det på gymmet efter mummagrötenmednan. Inhandling av keso, tanka bil och alles Klar. Hämta mina två små som jag toksaknat. Sen mot gymmet och glufsa i sig en låda innan mitt måndagspass. 53 arbetande instruerande och glädjande minuter. Sen satt Han där i foajén. I soffan med två små killar i famnen. Min J och påhoppad med kramar, kel och pussar från tre stycken som saknat honom. Vår klippa! 
Kvällen blev fin med middag tillsammans alla fyra. Lite veckohandling och matprepp. Tänk så kul det kan vara att Preppa lådor med någon?! Åh! The och massa kloka fina ord från min Joakim. Meningen med livet? 
Man behöver inte bara äta Kylling och Ris under deff. Men det ÄR gott, enkelt och hälsosamt! Så ikväll blev det just det. Boom! 

Klurilur


Denna laddade jag med igår! Den är en favorit. Syrlig söt och sådär mumma god. Celsius Citron/Lime. 
Varför dricker jag celius?
Den är sockerfri, berikad med vitaminer och kickar igång en ibland trött kropp och knopp. Men främst för att den är god! Finns 6 olika smaker och jag varierar dom. Har mina favoriter men variation är kul. 
 Idag står kul kul på schemat. 
Ben Rumpa ska pressas och ett pass spinning på kvällen ska instrueras. Sen är jag långledig med mina Tre pojkar. Idag blir jag hel igen och jag längtar! 

Timmar på Gym

Bidde det idag. 
Både Demo för Bästa Celsius och Ett pass Spinning. 
Go hard ore go home eller vad? 
Snart måndag!!! GoalIdag gick Ted sin första match och han gjorde mål för laget. Finner knappt ord men säger såhär: STOLT 


Checkitithink
Jajamän! Då var det fredag. Veckan lider mot slut. Helg nalkas. 
Smulade upp lite tidigare. 
Jag njöt i lugn. Sen ner och hade mitt 60 min pass på gymmet. Besök av en gammal vän på mitt pass. Riktigt kul. Hon som fick mig att börja lyfta för x antal år sedan. Väl hemma frös jag som en blöt hund. Skakade som jag frös. Varför fryser jag så? Sanslöst! 
Jag åt min middag i mitt eget sällskap. Sen hade jag prepp att göra, banan och helosan att handla. Duscha med! Jösses! Tiden rusade. Pill och Pul. 

Kapital


Jag är en liten Kapitalförstörare jag. Bor i en kapitalförstörar lya (på tok för dyr hyra-men bor lugnt, bra och säkert bland pensionärer och barnfamiljer) och kör en kapitalförsörstörarbil (jag älskar min bil och efter olyckan är det extra viktigt att ha en bil jag känner mig säker i. Jag kör mycket.) 
 Idag kapitalförstörde Jag på klädfronten. Jag borde rensa ut. Kanske jag gör det i helgen. Tar en kik i gömmorna. Man kan hitta mycket skoj som man aha har jag en sådan. Men det är ju charmen med det. Det är det lilla som gör det. För när Jag kapitalförstör Så gör jag det smart mina vänner. För en ynka peng kom jag hem med min Pilotpiece. Den som jag tittat på sedan i höstkatalogen. Tittat på den i affären. Kollat på den på rean efter jul. Idag tänkte jag att jag ville se lite folk annat än på jobb och gym. Medans det var ljust. Ville gå på stan och strosa efter min goda gröt. Och OM den fanns kvar skulle jag köpa den. Ja, som ni ser. EN fanns kvar. Endast en! Den knep jag. För då var det meningen ju. If i did this before? Yes. Nöjd i hågen. Sen fyndade jag lite nytt för som sagt en ynka peng. Koftor är Hey Hey att köpa efter jul. Gör jag nog vart år. Sen fylldes mitt sinne med "jagharshoppatochmårsåjävlabrarus" ja Ni vet flickor eller pojkar. Det där ruset. Det blev rosa för det är gulligt, grönt för det är skönt, pastell för det är vår om 2 månader, grått för att tona ner med lite färg på läpparna, lila för det är en underbart skön färg och....sanslöst jag skojjar inte. Sitter ni ner? En sommarklänning! Ja, även den samma som jag sniffade på i somras. Jag gick nöjd med min kasse hem. Bara jag. Johanna. Sen fick jag galgar som vanligt med. Jag ska rensa. Kallas intresse! 

Annars? Rev av ett rygg pass med lite axelövningar. Även här: favoritövningar. Sen blev det påfyllning med Gettisar och köttfärssås. Kaffe i soffan och tagga inför nattens jobb. Idag är en bra dag. Idag kopplade jag bort allt trist. Bara stängde av. Ett hett tips jag fick och tack. Jag plockar fram det ibland. Att vara Mindfull. 

Sen finns det en anledning till just Pilotpiece. Jag har mina planer inför min "domedag" då jag fyller tant. Jisses: 30. Treanolla! 

En natt på jobbet

När alla andra sov...smyga smyga sneaky sneaky creapy creapy hisselihissiiii läbbigt. Roar oss med att göra goda insatser och rädda hjälpa trösta finnas. Böka stöka tjöta. Kaffe kaffe kaffe ja, det stämmer att vi dricker kaffe i mängder på Psyk men snälla vi gör annat med. Upp och ner ner och upp. In och ut fram och tillbaka. Ja, jobb för en Tös med klös . Så HEJ från Hissensomjagintetyckeromattåkasjälv.
Smak av Regnskog

Eller djungel. Banan! Idag fick jag cutta ner min havregryn och lägga till en banan. Sålänge det räknas räknas. My god säger jag bara. Chokladgröt hjärta banan säger jag bara. Det var så gott! Jag njöt och tänk så gott det kan vara. 
Blev piggelin (fruktsockret kickade in) av min frukost. Så nöjd satt jag där. Efter morgoncardio njuta av frukost i soffan. Se iväg mot gym och riva av ett dunder arm pass. Tjolahopp! 


Det var dagens höjdpunkt. Sen snackade jag ner och blev: suck. Jag dimper snabbt. Vet inte riktigt varför. Jag anar att jag saknar mina tre pojkar...

Kill thoose legs


Oh i did! Kommer kännas imorgon...


Jaggermignu


Alright. Ok ok ok. Somnade strax efter midnatt och tänkte precis innan jag somnade in. Detta ska nog gå. Snortrött ju. Sen vaknar fröken strax efter 3. Klarvaken. Försöker att hålla det slowly going och släckta lampor. Får inte vakna till mer. Somna om snälla. Men nattjobb sätter sina spår. Det är precis som att när jag har barnen sätter hjärnan in sig på allinjustbeaatmode och jag ställer om lättare. Inga val liksom. Ett måste. En mammagrej. Men utan dom. Ja. Förutom att det är olustigt fortfarande trots 2 år av detta leverne så är jag verkligen bara Johanna när dom inte är här. Dock inte hel och det blir man nog aldrig. Tanken var utbildning hela denna dagen men. Efter tanke nu i 3 timmars vaket tillstånd väljer jag att lyssna på en kropp och knopp som säger nej. Läkaren ska jag prata lite med idag. Huruvida jag ska göra nu kommande månad. Men att misshandla kroppen för mycket med detta dygnsbyte då jag kan slippa och få ha ett dygns vila säger sitt tror jag. Så kära kollegor. Hon väljer att lyssna på det hon lever i. Sin kropp. Så krigar vi kommande natt och en utvilad Johanna. 

Demo på Gym 1
Det var efter några timmars sömn jag vaknade energipåfylld. Fortfarande kan jag känna av den där extra tröttheten. Men ruskar av mig det. Lever i nuet och försöker att fokusera på att vara mindfull. 
Ett bra pass efter min morgonsmet. Sedan direkt demo på My place. Så kul det är att träffa folk och Tjit tjatta. En kontrast jämfört med min brödföda men samtidigt samma sak. Hälsa. Både den fysiska och psykiska är viktig. 
Dom tre timmarna gick väldans fort och nöjd i hågen begav jag mig hem. Kokade ris och preppade tre små fina godingar. Imorgon blir det lite tonfisk. Ha ha. Har jag inte ätit på länge. Kan vara för att jag åt det var dag växlat med torsk och ibland vid lyx lax. Men nu kom ett litet tonfisksug. Ska bli både spännande och skrämmande att se formen vid nästa mätning. Tankar som far och hoppas på lite sömn. 


Chins with love
 
IGÅR ÖVADES det chins åter igen. Sedan årsstarten har jag på allvar börjat bita i detta. Ett av mina mål till sommaren. Innan den 8 juni då jag fyller som många säger:Tant (30 hoppsan) ska jag kunna göra chins. Hur många jag ska ha som mål vet jag inte ännu. Just nu är EN otänkbart. Utan hjälp då. Men börjar med hjälp. Gummiband eller min Gubbe som hjälper mig. Öva öva öva.
 
Idag är vilodag från all träning då 6 dagar är fullt tillräckligt denna veckan med styrka och cardio. Jag måste ju "spara" lite på min cardiobank nu under deffen med för att kunna rycka till mot slutet. Haft en del spinningpass denna veckan så jag har haft gott om det. Styrkan är mer vikt, tyngre och blir så utmanad av min Joakim. Som drar på tyngd på passen. DU KLARAR MER!

Morgonspinn

 
Morgonspinn idag och trycket är högt på passen. Härligt med fulla salar när man kör!
 
Annars: gröt, mys och en tur på stan med tre pojkar. Hand i hand och solen sken. Det kändes nästan som vår i luften. Lite skrämmande med tanke på att det är Januari. För ett år sedan låg snön på marken. Att få vårkänslor i Januari är ju lite märkligt men det kändes som vår. Kanske för att det pirrar extra i kroppen nu. Inte bara solen som ger värme.
 
Vi körde alla fyra mot gymmet för veckans sista styrkepass och kidsen busade. Fler barn där och det var kul. Sedan hem och lyckades äta alla fyra samtidigt. Försöka att göra maten så likt det alla äter för att det inte ska bli så uppenbart och märkligt att vi går på kostschema. Att avdramatisera det lite. Men stor skillnad från andra kostscheman jag gått på. Nu äter jag betydligt mer. Sakta sakta. En fin middag tillsammans och sedan fick barnen sina chibba och gotte framför tv spel. Var dom värda och få känna att NU ÄR DET LÖRDAG. Lias snaskade på för fullt den lille gottegrisen. Vi drack en kopp kaffe och summerade dagarna. Fina dagar. Så fina.
När min Kärlek åkt så bakade jag pizzadeg. Blir några deffpizzor och jag klarade minsann med att räkna och dona. Jag bakade bollar till natten och fixa donade pulade. Barnen tysta som möss. Sen mös vi en stund i soffan innan det var dags för pizza innan sängen....Är det lördag så är det. Man kan ju om man bara vill.
Sak berätta mer om just olika recept och tips på hur man kan "lyxdeffa". För lyx är det.Rätt ner i kistan

 
Ett litet tips som är GOTT och ja godare än godast!
En kväll när jag inte orkade hålla mig vaken 3 timmar till sista målet donade jag såhär.
 
Jag tog bort mitt ena rismål och lade till min kärlek HAVREGRYN.
 
 Annars som vanligt med keso med det jag väljer att smaksätta med samt mina 25 gr nötter.

Havregrynen gör jag till en liten deg som är gudomligt gott. Bara lite vatten, smaksätta och klegga. Blev som en liten dessert. Något av det absolut godaste jag vet!

Två
We did it Good, vi 2.
 
Idag gjorde vi det tillsammans. Kan inte i min vildaste fantasi förstå och inse att HAN är min. Jag är så stolt och glad över att få han Joakim i mitt liv.
 
Förutom träning idag och sova länge eftersom vi båda numera är nattugglor pga våra nattjobb så hämtades Kidsen. Idag fick Joakim äntligen träffa Pappa och Katja och dom Honom. Äntligen! Så mysigt! En fin dag. Som alla dagar med närhet till den/dom man Älskar.

Pling på dörren
Hej Smeten!


Det finns dom små stunderna i livet då allt bara är åh.
Idag när jag vaknade var en sådan. Efter en natts arbete få vakna i lugn och ro och klicka igång kaffet. Ja, klart att kaffekokaren var laddad i vanlig ordning. Tycker om att bara kunna "klicka" igång mitt kaffe och sedan utföra sina morgonbestyr. När jag är klar med dom är alltid kaffet klart. Brukar njuta av endast lite kaffe innan jag preppar min frukost. Detta är en trend nu. Äntligen har dom flesta insett att man BÖR äta frukost. Det ÄR verkligen det viktigaste målet på dagen. Det är den energin som kickar igång din dag och ger dig starten och första energin. I många år var jag en icke frukost ätare. För många gånger skippade jag min frukost med tanken att den inte behövdes. Sedan var jag inte alls sugen på att äta och hade svårt för det. Men nu vaknar jag sugen på frukost och det har blivit ett favoritmål på dagen. Speciellt om man kan äta en god frukost i lugn och ro. Att blanda min gröt på morgonen är en rutin nu. Den KAN varieras även om man som jag nu går på diet/deff eller en livsstil som just nu innebär lite extra tänk vid vart mål. Men ÄTA ska man. Mer frukost åt folket. Jag varierar min gröt. Finns så mycket att smaksätta med!
Proteinpulver i massa olika smaker, vaniljpulver, olika essens, kakao, lakrits, saffran kryddor finns i tusentals. Blanda i ett ägg för mer mättnad eller toppa med lite nötter som är supergott. Du ska njuta av din mat vad du än äter. Min gröt.....den njuter jag av som idag blev en stor favorit: "Smet" som är simpelt och ser ut samt smakar som chokladbollar. Enkelt och kan varieras. Idag blandade jag med sked i en skål:
Havregryn, kakao, kaffe och vatten. Mums!

My New art

 

⚓️ Ankare: Jag är ju en Pirat. Jag tror bestämt att jag var detta i mitt förra liv om jag nu levt ett liv före detta. Då seglade jag på dom 7 haven, letade efter skatter & drack Rom. 
Sjömän/pirater är kända som anfäder till konsten att tatuera. Ville visa hur mycket dom tyckte om sitt manskap/ besättning, havet, resor, upplevelser, stränder, båtar, hamnar och utmaningar...äventyr. 
 
Min Symbolik: Hopp " Detta hopp är vår själs ankare" 

Placering på ankeln/smalbenet varför? För att Jag och endast Jag väljer när jag lägger ankar. Vilka stunder jag stannar upp. Håller till innan jag seglar vidare igen. Detta kan handla om allt från minuter till år. Det har även en inverkan Vad det handlar om att lägga ankare till/för. För att jag vet och känner min besättning. Jag är tacksam över att ha just DOM personer jag har på mitt Skepp hos mig. Som stöttar, peppar och ibland ger en spark i baken och säger som jag: Savvy? Men som ändå låter mig vara just Jag. 
 
 
 
 

The Johnny Tattoo
Solnedgång/uppgång
Min Symbolik: Nya möjligheter. En dag har gått. Ta vara på det fina och lärdomarna från den dagen. Längta och se fram emot den nya dagen du får. 
 
Havet: På havet finns nästan alltid vågor. Vågor är motgångar/utmaningar/hinder/äventyr något vi ibland får bita i lite extra. Men dessa vågor behövs. För att det är på just vågorna vi lär oss att segla. 
 
Svalan: Det är jag det. Frihet. Luft under vingarna. Jag reser mig alltid. Även om mina vingar kan kännas tunga ibland så får jag luft under dom igen. 
 
Tänkt på just dessa tre länge och uppmärksammat att just denna mix finns tatuerad på självaste Johnny Depp. Hans har en lite annan symbolik. Den ser lite annorlunda ut. Min är lite modifierad och egenkomponerad av min tatuerare. Johnny är ju som många av er vet min förebild. Förebild för mycket. Så han är med på ett hörn i denna. Han är liksom jag: Svalan. 
Lite skvatt galen & tokig. Spontan men samtidigt eftertänksam och med en tanke bakom det mesta. Ibland tror man att han inte tänker alls, när han i själva verket tänkt mer än vad någon kan ana. 
 

 Kompass Min Symbolik:    " Tur på min resa genom livet" 
 
Placering under mitt hjärta: Vilken väg väljer jag? Med en touch av förnuft men alltid med magkänsla. Det mitt hjärta känner. 
 
En kompass kan mäta steg, dagar, rutt och även för mig känslor. Min kompass är min vägledare. Min hitta rätt Guide i livet. Den visar det jag behöver mest, bör göra eller önskar. Endast jag kan använda den. Bara jag som vet hur den funkar. Jag är ju ägare av den. 
 
Pilen upp mot hjärtat har symbolik att alltid bära med ditt hjärta och din magkänsla. Den är även liknande som på många kompass bland annat Jacks. Annars: olika pilar. Olika dagar, olika val. Prickarna är tid. 

Värma nosen


En dag då ett nytt pass gjordes. En sväng på gymmet och invigde det. Sedan Bingo hos fina vänner. Jaha, hem och göra spagetti och köttfärssås. Imorgon ska börja fyllas på lite. Annars? En cozy söndag.

Taggad på att taggad

Idag äntligen ska jag! 
Tips


Sprite Zero Hjärta FunIight är lika med Gotte 

Killer


Allt vi gör är bra. Hur kan det stämma så bra? 
Ett fint dygn fick vi. Jag och Han. 

Vila från styrka ger styrka


Tre dagars hård styrketräning betyder vila idag. Ont i hela kroppen. Ska kännas!

Idag hämtar jag väbehövd styrka från Kärleken. Äntligen! 

Många skratt
Jag tror aldrig jag har lagat så mycket mat i hela mitt liv. Känns som om jag preppar var dag. Lite kolhydrater nån dag och protein en annan för att sedan ibland göra storkok eller småkok. Beroende på mitt humör helt klart. Men kul är det. Nu ska jag inte skryta. Det är inte så svårt att koka ris, potatis i ugnen eller tillaga kyckling eller annat protein. Men det krävs ändå lite finurlighet och planering. Allt vägs ju och måttas upp. Bara det kan ta sin tid. Men det är värt det och det är ett intresse som växer mer och mer. Vilket jag gör att jag mer och mer funderar i banor att läsa igen.
 
Sen har jag haft liten Lias natten som gick och idag. Vi hade en liten sjukhusvistelse med Ted men som tur var fick han grön flagg och fick åka hem. Lias nanade hos mamma och myst med mamma sin idag. Så vi har kollat film, gått på stan. Lias fick 6 kr att handla tuggummi för. Den lille rackaren tycker det är så kul att gå till macken. Det ska vara just macken med. Där handlar han gummi. Idag var han klurig. Fick 6 kr (ja han begär inte mycket denna lille filur) men handlade för 13 kr. Nöjd och glad och kassören tycker han är lika underhållande var gång han kommer in och ska handla. SÅ glad han blev för en påse tuggummi. Sken som en sol. Sen var han banan sugen så vi traskade bort till en annan affär. Han behövde röra på sina små ben lite. Det gjorde Lias dag Tuggummi och banan.
Sen följde han med mamma till Gymmet. Om jag hade kul? Om jag fick mig många skratt? Oh ja!

Functional Moves
 

Idag smulade jag upp tidigt. Skulle sovit längre inför nattjobb men alla instruktörer skulle prova på det nya som startar upp på Gymmet. Functional Moves startar nu till Vårschemat. Det var intressant att prova på. En mix av Yoga Step Core. Styrka i lugnt tempo och pulsökningar. Roligt men framför allt ger det nog bra kroppskännedom. Inslag av Sjukgymnastik så det hade jag behövt.
 
Jag försökte på att vila men på eftermiddagen blev det en Tungt Ben/rumpa pass. TUNGT. Mer vikt här med. Lurar i öronen och världen off. Oh så ljuvligt.

Chestday

 
Kan inte kalla det Lazy Monday. Årets första måndag bestod av ett bröst/triceps pass och nu drar jag på mer tyngd på tyngderna. Nu är det dags att växla upp även träningen. Snart tränat styrka 4-5 ggr/veckan i ett år. Innan dess styrketräning med fast inte med samma kontinutet och mål som nu. Definitioner fram tack. Jag hoppas att jag nu under deffen får se mer och mer linjer. Spännande. En utmaning och det är bara att köra på.
Blev en lång kvällspromenad. Min Timmes promenad och sedan var jag helt slut. Mötbultad deluxe.

Snart dags att lägga in en ny order med hos MMSPORTS!

Redan nu

Börjar jag höja ett finger för Spin Of Hope. 


Den 28 mars kommer Cyklarna trampas från 07:00-19:00. 
Vilka är med!?

1 vecka den tredje

Januari. Jag är glad att jag började för en vecka sedan idag. Vet hur det var förra gången. Minnas tillbaka lite? 
Här kommer det: 
Tankar denna gången: 
Bomschakalakk


Dagens visa ord. 
Massa sömn. 
Vilodag. 

The first day 2015


 
Då var det nya året här med raketfart. Oj vi inledde det med följande. Sova mysa och hänga på soffan fram till eftermiddag. Vilken härlig sovmorgon vi tog alla tre. Barnen helt slut efter att dom varit uppe så sent. Jag tackade för sömn inför dagens nattjobb och även skönt att när man snusat uppe så sent att få sova.
Sen efter x antal timmar på soffan så drog vi till gymmet och jag fick till mitt första ben pass för detta året. Härligt att starta året så. Väl hemma preppades 12 lådor BOOM rätt in i kylen och Kidsen fick nudlar. Ja, man kan inte äta Oxfilé var dag Kidsen. Sen älskar dom det. Att dom sedan snaskat chibba hela dagen gjorde att dom var ganska så fulla. Nej, inget gottis. Får minsann vara bra med det nu på ett tag för dom. Minsann ja. Mamma säger stopp. Kvällen led mot sitt slut och efter ännu mer mys och häng i soffan samt det vardagliga pysslet så kör jag mot en natt på jobbet. Let 2015 begin. Hoppas på ett riktigt bra ÅR.

RSS 2.0