Zzzzz

 

 
Jag sov länge. Vaknade inte av att alla andra gick upp. Kroppen ställer om så poff.
Men ändå trött. Vad piggar upp? Jo, att komma ut. Så jag tassade ut och drog en runda jag inte gjort sedan jag gick i 9:e klass. Igenvuxet och gick ej att löpa där som förr men blev piggare. Kvällen spenderade jag hemma med mina små innan jag fick köra mot Gula Byggnaden.
 

Utvecklingsdag

 

 

Snurrpanna

Några timmars freetime går fort. När tuff veckan brukar vara över är jag seg. Kvällen har rusat och imorgon väntar utvecklingsdag.
Vad ska utvecklas!? Åh, ett spännande ord tycker jag. Låter så fint. Jag tycker det är roligt att utvecklas och strävar efter det. Något nytt var dag. Får Mig att växa som människa.


Första advent samlade


När alla andra ( ska inte generalisera egentligen) bjussar på flawless 1:a adventbilder har denna dagens bild fått mitt hjärta att dansa.

Klart att Lilla Farmor ska ha Glögg, Lussebulle och Pepparkakor som vi bakat till henne. Hon är värd allt i världen. Kröp ner en stund hos henne. Kunde inte låta bli. Så varm och go. Luktar gott. Hade kunnat somna där. Nu hoppas jag att vi får ta hem henne på onsdag. Hon tycker inte om att Farfar bor ensam och han tycker inte om att bo ensam. Vi tycker inte om att dom inte är tillsammans. Jag tror att det som gör mest ont är just detta. Dom hör ihop. Helt omöjligt annars.

Dagens hjärtedans som sagt.

 

Järngäng


En dag som går i kollegors tecken i stor utsträckning.

Det är nu snart 4 år sedan vi splittrades på 12:an. Jag har lärt mig så enormt mycket av dessa kollegor och mycket av grunden i det jag gör i mitt arbete kommer från deras kloka råd. Och även denna kvällen fick jag råd av alla mina mammor. Ha ha! Så underbara ni är. Jag var tvungen att köra och arbeta men oh den tiden jag fick med er var SUPER.

Natten bjöd sedan på något vi aldrig gjort innan och vilken tur att vi faktiskt hann det. Vi åt TACOS tillsammans. HAR ALDRIG hänt att vi alla kan sitta ner och äta tillsammans. Det var en mycket trevlig stund och matkoma fick vi alla efteråt. VEM älskar inte tacos?

 

Julen flyttar in

 Hey hey What a day

 

Mitt i veckans jobbiga kommer fina stunder. Det är dessa fina stunder som jag tar vara på.

Dagen har innefattat mys med Mini som var ledig från skolan. Erica kom och gjorde sådant vi gjorde förr. Hämtade ut nya gardiner i röd spets ( behöver jag säga att jag blev förälskad direkt i dom?), pyntat massa så nu är huset fyllt av rött och tomtar. Jösses, så mys! Den bästa tiden är nu.

Fikat på årets första julskinka med julmust. Oh, finner knappt ord. Både jag, Erica och Lias var tysta under måltiden.

Sedan bakade jag och Lilleman  Sockerfria Lussebullar. DOM blir så goda och smakar bättre än vanliga jag LOVAR! Jösses att det kan bli så gott. Lias tycker det är så kul att baka och intresset växer mer och mer. Roligt att dela ett intresse med honom.

Medans dom jäste gjorde vi kvällsmat och R kom hem. Tända ljus, fala la la och rött avnjuter vi TACOS såklart!

 

Tuff men kärleksfull

 

 

Lilla handen

 

 

Jag var livrädd

Och magkänslan den kan jag alltid lita på. Har aldrig rusat så fort till akuten. Och när jag väl såg henne ville jag bara krypa ner hos henne. Åh farfar lille farfar så rädd han var. Längtar till imorgon när jag får träffa henne igen.


Farmor

 

 

Sunday inside


Som en käftsmäll


Husets hjärta

Vid brasan!


Kastrationsdag är här

Allt har gått bra och vi kan pusta ut. Nu väntas bara 1 v läkning och ge henne smärtstillande. Lilla tösen!


Snowy


Burj Al Arab


Aladdin

Som i en saga!


Resan har börjat

Befinner oss just nu på Kastrup. Tågresan hit den jobbigaste hittills vid utlandsresa men framme. Incheckade och genom säkerhetskontrollerna. Nu: kaffe


United Arab Emirates

Ses om några timmar!
Vilken dag, nu ska vi (vi hade såklart ingen aning om flytt när vi bokade resan) njuta av sol och bad. Samtidigt som livliga vi kan njuta av storstadspuls när vi känner för det. Tusen och Natt möter nog verkligen skyskrapor och kameler.


Our Halloween partaj

Krispiga söta äpplen...rensade rabatter och växthus. Löv räfsade och tvätt på tork i källaren. Lediga. Solen skiner. Vinterdäck på bilen. Avrundas med Pumpa och Läcker middag för 4. Ljuvligt.


RSS 2.0