Sneaking

 
Helt fantastisk sport bh från Pierre Robert! 
Jag är så nöjd med dagens användning av en på gymmet och en hemma under kvällen. Så sköna. Perfekt passform och snygga! 
Pierre Robert
 

Gäsp

 
Utan träningen. Ja, vet inte hur min kväll annars sett ut. Jag var som potatismos i huvudet. Att göra dygn (vaken en hel dag och sen jobba en natt) är extremt påfrestande på kroppen. Jag var så trött i morse så jag spydde nästan. Kramade om mina små. Väl hemma hade jag nog kunnat somna sittandes. 
DET som gav mig energi idag var gymmet där jag spenderade större delen av kvällen med att både leda pass och köra ett styrkepass efter det. Resultatet? Kommer hem piggare. Magin med träning.
 
That magic: endorfiner 

Ett Ägg till Er

Ja, hade jag haft plats så HADE jag hängt alla mina kläder. Ordning och reda. SÅ vi inleder denna Påskvecka med just en favorit: kläder ❤️ vackra kulörer. I samarbete med Buzzador ska jag prova på Pierre Roberts nya fina färgsprakande Sportkollektion. Medans jag testar så får NI en liten Påskgåva. Se det som ett Påskägg. Uppger ni koden: PIERRE30ROBERT får ni 30% på beställning i webbshopen och deras Sportsortiment. KOLLA IN! 
Puss på Er 




Polisparty




Vilket kalas vår Lias fick! 
Tack tack tack fina familj som kom och förgyllde Lias dag. Han blev så glad för alla klockrena presenter och att vi samlades. Tror han blev mest glad för att familj kom och sjöng så fint. Tårtan är en historia för sig. Tar den imorgon. Men åh då nöjd jag blev. 



Spin of Hope 2015


Idag cyklar vi för OSS och MOT cancer!

Min resa är jag så stolt över en dag som denna. En dag som denna vill jag ge så mycket till Er där ute som kämpar, har kämpat eller är anhörig/närstående till någon som kämpar mot denna ohyggliga sjukdom. En vacker dag ska vi utplåna cancer. Varje tusenmilafärd börjar med ett steg. Idag trampade vi! 

Lyckorus




Celsius Päron

Ni har väll smakat den?


Dagen blev inte alls som planerat. Planen var kickoff med kollegor. Men det ville sig annat. Blir väckt inatt av en orolig storebror. Lias kräkt! Åh, han satt i sängen nerspydd. Jag visste inte var jag skulle börja men det går på mammarutin. Av med allt, in i duschen. Bädda ner igen. Ingen vätska efter att han precis kräkt. Ska man alltid invänta med. Mycket riktigt...det fortsatte. Till tidig morgon. Sen var Lias helt slut. Dags för Ted att åka till skolan. Trots avbeställs skolskjuts ordnade dom det till mig. Dagens ros till Anna på ÅKTAXI! Hon är alltid lika go och trevlig. Dagen har bestått av en tvättmaskin som gått varm. Skaffat kalasprylar och planerat för kommande fest för vår 5-åring. Jag har preppat lådor och faktiskt lyckats komma till gymmet. Ljuvligt! På eftermiddagen då Ted kom hem fick kidsen glass som Lias önskat. Sen gick vi ut. Lias åkte vagn. Han somnade, då är han sleten. Vi skaffade hemlisar till en annan Födelsedagsgrabb som fyller 34 idag. Grattis på din dag Kullis! Ballonger och konfetti köptes och vi fick komma UT. Röra på oss och andas frisk luft. Väl hemma lagades det mat till barnen och jag har röjt i mina garderober. Huvva säger jag bara. NU är jag minsann trött i tittorna... 

Konferens

Att sitta ner i 8 timmar är verkligen inte jag. Tror inte det. Ont i baken. MEN så intressant och lärorikt idag. 



Tipsar om Armbandet för alla! Snart kommer hemsidan! Håll utkik! 
Med koden:selunaseluna får ni 10% rabatt 
Finns på IG under: madebyfredriks 

Liten & en hel hand


SÅ älskad Lillebror! Vilken fin dag Du fick. Du har nu förgyllt våra liv i 5 år.  Så underbar är Du Lias. Känns som igår jag fick dig i min famn för första gången. Känns som igår vi åkte hem med dig och kom hem till ett flaggande kvarter. Känns som igår du mötte din Stolta Storebror som längtat så efter dig. Ändå känns det som du alltid funnits med mig. 




Krama mig


Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg. 

Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst. 

Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring. 

Tala om att jag duger just precis som jag är
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär. 

Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor.

Av: Okänd författare




Liten Lias en hel hand

Älskade Lillebror! Lill Stukka Fyller 5 hela år! 
Så älskad är du. Så speciell. Fyller mammas hjärta med sådan kärlek så jag vet inte var jag ska bli av ibland. 






Äggvitemagi

 
En vemodig måndag. Puss och nu kör Han och arbetar. Jag somnade lyckligtvis om.
Åh så mycket känslor även idag. Att det går så fort vår tid tillsammans. Måhända att det kan kallas lycka. Klingar fint det ordet. Dagens träning blev gjord och körde från en solig stad till en annan. Hem med mina två små gossar. Här blev jag känslig åter igen. Tänk att för fem år sedan låg han i magen. Jag lade mig på kvällen med starka aningar om att INATT så vill han ut. Inatt blir jag tvåbarnsmamma. Magkänslan sade ju rätt....han kom ju den 24/3 2010 och ut fort ville Han lille Lias.
 
Jag har ett litet tips såhär på måndagskvällen:
Äggvitemuffins! Lågt kcal innehåll och nyttigt! Fyllde på med en sallad till. Det tar tid i ugnen ca 40 min på 150 grader sades det men jag hade mina inne längre. Låt dom stå i kylen en stund för att "gotta till sig". Går att göra både matiga och söta. Jag gjorde båda och här den matiga varianten. Endast 30 kcal per muffin (½ dl äggvita). Gjorda i muffinsplåt! Mumma! Luktar apa som ägg gör men gott!



Han fyller en hel hand





Att man kan få så mycket små fina moments.
Söndagen bjöd på desto mer sol här i söder. Ljuvligt. Ja, kaffet var en liten smula kallt att avnjuta på balkongen men en liten stund gick an. Han kom smygandes minsann.
Lias presenter blev klara och en säng fick vi upp på mitt biltak och den slängdes på tippen. På tippen fanns en loppis. Jag skuttade av bilen och rusade in såklart. Åh, det var ju längesedan vi var på loppis. Så kul att gräva och rota bland gammalt bråte. Kanske man kan hitta den där spegeln man söker eller den gamla dörren? När man minst anar det och inte letar tror jag som så mycket annat. Som denne mannen. När jag minst anade det och inte letade för fem öre så kom han och hälsade så artigt.
Vi har fått till en dödabenrumpa pass på gymmet och avnjöt klyftisar till Söndagsmiddag. Han har pillat med sin bil och jag har klappat presenter. Fint som vanligt med honom. Längtar inte ett dugg hem. Längtar efter nära och kära när jag är iväg men inte till själva staden eller mitt bo. Kanske att det blir bättre nu när jag möblerat om efter lite pepp och hjälp från Joakim. Kanske att det blir ett litet lyft. Så mycket gammalt och inte mycket roligt som hänt där jag bott senaste två åren. Jag vill verkligen skapa nya minnen nu.
Håller på för fullt.

Bara Vi 2

 
Jag och Min Kärlek Joakim.
Ja, öppet så fullt ut. Min!



En liten Spegelselfie i affären. han köpte blåa chinos till min stora förtjusning. Som jag tjabbat om ett tag...

Han bar mina påsar!
- Jag kan ta det där...
Hallå? Utan att jag ens hade en tanke på det. Jag bär ju mina saker själv. Detta kallas "Gentleman" och väldigt ovanligt och jag tror Han är Fridlyst.
 

Ja, en riktig toka. När man fyller och fuskar. Vad äter man då. Ett exempel på mål är detta som jag åt:
Banan, pasta smaksatt med sötning och kanel. Såklart hade jag kött till men detta åhhhh HIMMELRIKET. Jag är tokig med denna mix.
 
Små Highlights. Fotat som en tok och så glad att jag har ännu fler bilder än dessa att kunna se tillbaka på denna dagen. För mig blev denna så speciell på alla vis.
Jag vaknade av att Joakim skulle dra ner rullgardinerna i sovrummet. Som för övrigt är ombonat med en ny Kontinentalsäng med plast för två. Klart jag vaknar och det första jag ser är denna ljuvliga man. Han har scones i ugnen och dukar fram. Jag var och är redan såld på honom men blev ännu mer nu och blev det sedan flera gånger under dagen.
Ett Hulken pass på gymmet. Sedan när vi pudrat näsorna strosade vi på Nova. Vi planerade, diskuterade och drömde oss bort. Shoppade och sedan införskaffades mat för resten av eftermiddagen som vi bara ville spendera hemma båda två. Vi lagade mat och skrattade åt min kommentar. Joakim lassar upp 1 kg potatis och då säger jag:
- Ska du inte ha mer?
Då brister han ut i skratt! Mer än ett kilo? Hade du inte sagt för ett tag sedan.
Nej sant. Jag är numera van att han klämmer 1 kg poff. Kul kul.
Fin middag och systuga en lördag. Fix och don. Naturgodis och en kväll med reeeekor och Gubbens hemmaknådade bröd.  What to say more?

J O A K I M

Han ja. Idag står det JOAKIM i kalendern. Ha ha ha han trodde jag inte visste. Jovisst. Din tant har stenkoll och det borde du veta vid detta laget. Got ya!
 
Jag blev idag medlem på ett nytt gym här nere. Känns som att det där följa magkänslan går jag på. Fick till ett bra pass med på det! Sen hade jag fullt upp med att klura ut vad man kan köpa till ett  Namnsdagsbarn?
En blomma är för lätt och även om denne mannen är glad vid sina blommor och varför göra det krångligt så är jag krånglig och klurig. Han fick en påse jord och choklad. Sen fick han fröer. Nu kan han odla Körsbärstomater (som han är tokig med) och dill till våra Rääääeeekor. Även en blå blomma vid namn Blåklint som är så ljuvlig och den påminner om Honom. Så hon är minsann klurig med vad för sorts saker han ska odla med. Jäkla toka va? Ha ha! Men jag fick tummen upp och "Johanna face" på det ja! Herregud vad underbar Han är!
NU ÄR DET HELG!



Firar med läkerol

- Oh no you did not?
- Oh yes i did! 


Still no cancer in My body! Boom! 

Alltid lika tufft


Att veta att man ska ner där. Att det är dags att åka till Dr. Första återbesöket var horribelt. Jag grät och skakade. Nervös veckor innan. Denna gången har det startat sisådär en vecka innan och senaste dygnet magknip deluxe. Jag är rädd såklart. Livrädd. Ska hippedihoppskutta in i duschen och sedan sova en stund efter tredje och sista skiftet denna veckan. Långledighet väntar och kan förhoppningsvis slappna av i eftermiddag. 
Håll tummar och tår nu! 

Ta dig tid


Värt all tid vid spisen.
Tar inte mer av din tid än vilken mat som helst.
Är inte dyrare att leva sunt. 


Peace & Fred




Kaffet rör läpparna

Åh men så hungrig jag var natten som gick. Sugen på allt och konstiga saker med. Men mest SALT! Åh tänk en macka med leverpastej och inlagd gurka & purjolök. Eller korvstroganoff, smörgåsrån, äggnudlar, ägg och makrill, hönökaka direkt från ugnen, köttbullar sås, päror och lingon, rårakor med löjrom och créme fraiche eller varför inte spätta med remouladsås? 
Better sleep the hunger away. Vet att måndagsnatten kan vara tuff. Det lade sig med sista målet och mina nötter men jag måste verkligen seriöst skärpa mig med vätskeintag! Skärpning! Tack åh tack för dom nötterna! 


Ibland är det liiiiiite extra tufft och det märks när jag kör både styrka, högintensiv cardio samt arbetar natt. Min "bakelse" till mitt ris & min kylling. Charmigt va? Körsbärstomater kan smaka som godis och kollegorna bara riste på huvudena inatt. Jag må vara knepig. Men när jag berättade lite om hur, varför och min tanke blev dom nyfikna och fler mer relevanta och vettiga frågor kom....vi får väll se. Ska ta mig tid nu och sniffa upp en bra "hjälpreda" förutom mina två jag redan har. Funderar och är lite kluven. Semester ska planeras och lade in om del 1 inatt. Lite långledigt med barnen vid Midsommar är tanke. Sen iväg en liten tripp efter det. Arbeta under mitten av sommaren och sedan...ja det är här mina frågetecken kommer. Men det ska jag nog få klarhet på inom kort. Jag behöver saker att se fram emot. Inte en sommar till utan planer och med sjukdomar eller tråkigheter. Vi säger så va? Natti natti trött i knoppen yrar checkar ut. 





Crazy


Idag lämnades gossarna. Jag gick mot vad jag önskade och stoppade om mig själv igen då jag kom hem. Det tog emot. Solen sken. Vet dock att sömn är så viktigt. Jag somnade och vaknade. Somnade och vaknade. Bättre än inget. Sug efter pyttipanna så det preppades, pulades hemma. Ett styrkepass och ett spinningpass. Väl hemma skrek kroppen efter MAT! Ny vecka och startar alltid den SÅ hungrig och sugen på allt! Oj oj. 

Söndagsstek






Som var söndag borde se ut. 

Hemmamatch


Hejarklack! För Dig Ted! 


Mammas PWO innan Benpass! 

Och två tokiga filurer med som blev överlyckliga över den nya ställningen i crossroom! 

Sen FIN kväll tillsammans vi 4. 







Groupie och jag stagedivade! 

Fyra som hejdade på Lundapågen såklart! Grattis! 

Två Hjältar




Tänk så mycket som ryms i så lite. Tänk så enormt mycket känslor dessa två pojkar framkallar hos mig. NU är det fredag! No more words needed. 

Allt är klart för veckan och nu är det kul kul kvar. 


Demo på COOP

På Närliggande COOP denna fredag. Nu längtar vi alla efter Päron! 


Det absolut bästa med att få stå och dema är alla möten! Så otroligt kul att prata med folk och få nya bekantskaper! 

Stanna



Ibland misshandlar jag min kropp på egen hand. Jag kommer vara vaken i över ett dygn. Detta är inte bra. Fullt medveten men väl inne i karusellen så tänker jag inte på det. 
Försök att vila innan nattjobb blev till en rejäl vårstädning av min Belle, cardio i solen, efterlängtad grötfrukost och gym. Träff med Pappa och mina Äldre. Mys med Pojkarna. Vips så var klockan /9:45. Bara sådär. Hoppsan. 


PULL PULL






Såklart vi hänger på mamma! 
Ted har tampats med en envis förkylning. Han blir oftast riktigt förkyld då han väl blir det och då håller det i sig envist. Båda hemma med Mor sin. Idag förutom mitt gymbesök så lekte barnen en liten stund med Natalie och Simon. Mammorna fick en stund. En med kaffe en med the på tu man hand. 
Jag var hos Logopeden och det visade sig att det kommer bli en del besök dit. Vilket jag inte trodde så resten av dagen blev lite sådär melankolisk. 


En liten puss

Åh så fina dom är alla tre armbanden! 


Annars? Införskaffade vårskor idag! POW! 



Handmade By Freddy


Måste visa vad jag väntar på ska dimpa ner i lådan! 

Dessa armband gör han by hand såklart. Finns i flera olika färger och utföranden. Ett av dom jag beställt är ett Rosa Bandet där en del går till just Cancerfonden. 
Gjorda av en sk "Överlevnadslina" (fallskärmslina) som Amerikanska försvaret använder. Tål hela 284 kg! Boom! 
Jag fastnade för dessa armband när jag såg dom på Instagram. Just för att dom är så otroligt snygga och man kan få dom i flera olika utföranden. Att linan dom görs av är Stark. Detta symboliserar så mycket för mig. Kanske för dig med? Finns på IG och heter: 
braceletbyfredriks 

För mer info kontakta mig för Er som inte har IG. Hemsida is coming up! 
Spännande! 
Tror starkt på dessa armband. 

Ett ord:  unikt 


Jordnötssmör + Choklad

Är lika med sant 


Var som berättat innan i Mmsports butiken i Malmö i veckan. Bland mina inköp fanns denna. 
Galet gott! Hade en klick på min gröt då jag fyllde en dag. Heaven! Nu väntar den på att Ted ska komma och smaka den. Anar att min lille kille kommer studsa av lycka!!! 


Holy shit


I never Said i'm Batman. I'm just saying no one ever saw me with Batman.
 
Nu ÄR det dags. LEGDAY it was and Legday i did.
 
Mycket tankar i mitt huvud senaste tiden. Ja, allt för ofta funderar jag ju. Ibland är det mindre bra men oftast kommer något ut från kluret.
Här kommer en naken sanning:
Idag ville jag bara ligga på soffan efter min morgoncardio och gröt (i love you). Det var när jag låg där och tyckte att allt var pecka och tiden stod stilla som jag kom att tänka på Lias. Vad hade Han gjort? Hade han utnyttjat seneftermiddagen till något vettigt? Bara gå och smula och tvätta och preppa eller dra det ett strå vassare och ta tag i den där Rumpdödardagen när tiden verkligen fanns. So i did. Drog på mig Na na na na  och skrämde alla från gymmet. Kommer hem med endorfinrus deluxe.
Happy Saturday!

Black day


Inga fler ord finnes om denna dag. 


Fina timmar




Idag gick jag upp snortidigt. Men " tid är värdefull". Att visa att man ger av sin tid är för mig värt mycket. 
Jag klickade kaffet och tände ett ljus. Fint morgonsällskap. Tiden (ja nu säger hon det igen) rusar. Sen ut på morgoncardio som idag blev 20 min. Kan inte gå för mycket all in redan. Måste "spara på det man kan öka sen". Sen hem och äta den där goda kakaogröten. Off and away mot gymmet för jag visste att energin skulle samt tiden vara knapp senare på kvällen. Känner mig själv och hur jag anade att dagen såg ut i mitt huvud. Sen grötpower är finemang. 
Spenderade sedan dagen med min Linda i Sveriges tredje största stad: Malmö. Där strosade vi. Tittade på Bebis bebis bebis kläder. Vi sniffade på Zara bland annat. Lunchade och köpte Litens första kläder. Jag längtar så! Vi fikade ute i solen. Fin och värdefull tid även här. En resa i solen hem. Sen tid för min Tina. Älskade vännen min. Alltid finns jag för dig. Imorgon blir en tuff dag. Men jag ska som så många andra stå vid din sida. Jag har spenderat sista timmarna av kvällen med tvättvikning, uppackning, vattna blommor, pula och steka pannkakor. Ja, en liten del av mitt kvällspyssel var det. Kommer somna som en bebis som fått massa hong hong och är sådär helt slut. 

MMSports i Malmö





Fått se H*n



Idag fick jag se H*n på bild! 


Nytt mycket nytt






Handbollsmorsa aka Huligan

 
Var blev min bebis av?
Den frågan ställer jag mig själv ofta. Med båda barnen. Min Store pojk fyller två händer i år.
Idag var jag för första gången på hans match. Eller snarare flera stycken. Så jag kan nu titulera mig "Handbollsmorsa"
Jag satt där på läktaren, hurrade, klappade, servade och tjimmade. Så som alla mammor gör.



RSS 2.0