skolstart

Det är för mig ofattbart. Vart tog sommarlovet vägen?  Idag började Ted 4:e klass  (mellanstadiet ju) och Lias sista år i förskola. En kram gav dom varandra innan dom gick på varsitt håll. Nästa Hösttermin är dom på samma skola. Mamma lipar. Av lycka ja. Tacksam för var dag med dom två små trollen. 

kattamau


last sommarlovsdag


att gå ner och hämta

Sushi på Thai och äta middag med mina små & Tina. Dricka kaffe kopp på kaffe och tjöta massa. Lias grillade inomhus iklädd polisuniform samtidigt som han diggar till musik på tv. En match i Corone eller flera spelas och tiden rusar.  

Gjorde tiden innan idag med. Andra halvan av dagen spenderades med Linda och alla barnen. Som dom lekte! Liten Valpis fick jag äran att passa en kortis och han somnade i min famn.


Ett stop på Maxi har vi hunnit med och ett Styrkepass. Effektivt avresa mellan dejt med vänner. Denna dag blev fin! Jag är rädd inför imorgon men fylld med kärlek. Fria bad dag

Idag 
En dag på stranden och bara strand. En mjukglassen.  Jag fick bry för dom gjorde ju glassen innan dom tog betalt. Hallå? I denna värme. Ja så en sluk innan vi tog en glass selfi. Min första mjukglassen för i år. Jösses! Så gott så svalkande.  I want more. Ha ha! Något visst med mjukglass. Yr i bollarna har vi kört lite fys i Pålsjö och jag har provat på lite löpning igen.  Huvva vad tung jag känner mig. Men det går lite och lite.  En teaser grillade R i form av kalkon korv sen har vi ätit varmrökt lax med rotfruktsgratäng på balkong. Matkoma big time och lite kaffe nu. Havet tar. Ack så ljuvligt.

i ett däck

Där tog jag plats efter ett dubbelpass. Helt slut. Jag diggar nya övningar jag kör. Riktigt bra! 


en lugn stund


semester mode on


augusti ska slå allt

H E J A semester 

Idag startar Augusti månad. Idag är officiellt den första semesterdagen. Hur bra har inte den varit då?
Jag hade mitt pass på FM och sen hade vi alla bråttom mot Rivieran och Vår Fotbollsman. 
Vi var med på en match och vad mysigt. Stämningen och att vi är en familj. En familj som har byggts upp fort men utan några konstigheter. Det är så bara. Allt är rätt och så fint. Som det ska vara.
Vi har gått hand i hand på Maxi. Semester feeling är här. Sledna jeans, utsläppt hår, sommardrink och en ljuvlig man som grillar. Barn som myser och nu spejar alla tre pojkarna. Jag....jag njuter av att Augusti är här och min utsikt. Detta året kommer jag börja tycka om den månaden igen tror jag...för jag har alltid haft en liten förkärlek för just denna sommarmånad. 
Låt kvällen fortskrida. ...

RSS 2.0