Mot ön

Många timmar i en bil idag med Goa Herrar. Emma var med såklart! Ett besök och kändes fint att följa med.

På förmiddagen rev vi av ett armpass tillsammans. För att efteråt kura i soffan en stund och skåla i vårt protein. Tokar? Ja. 
När vi väl landat på "hemmaplan" avnjöts det räkor av finaste sorten från Västkusten. Grabbarna skålade i lite vitt. Tanten i bubbelvatten. Ha ha! En fin stund och så fina ord från Husets Herre som ekar i mitt hjärta. 

Väl unnat
Jag gör mer saker nu som jag vill. Som får mig att må bra. Det där lilla extra ibland. Den där lilla lyxen. 

Och kvällen. Vilken kväll. Så mycket känslor som jsg säkerligen kommer att berätta om!


Freak

Jag lyssnar på den om och om igen. Fantastiska Molly Sanden. Du berörde mitt hjärta så starkt. Kunde/orkade inte se hela galan men detta såg jag. 

Känner så väl igen mig med texten. Rätt in i Hjärtat som en pil. 
Freak

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?

Everytime I dare to dream it wakes me,
wakes me with a cry
Everytime I dare to love it hates me,
hates me 'til it dies

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Love me, can you even love at all
show me, show me what I ought to know
Mirror, mirror mirror on the wall
tell me, tell me that I'm beautiful

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me

Freak
drains me
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

It tells me I'm a freak


Så gick Solen ner i havet


Vila från Styrkan idag. Kroppen sade paus. Lyssnar numera. Speciellt med tanke på mängden mat jag får i mig nu. Tid med min fina vän. Fina Emma. Tid med J. Som vanligt tid som rusade iväg i vanlig ordning. Körde ut till Grötvik och promenerade längs med havet. Satt på Klippan och njöt i solnedgång. Samla kraft och energi i massor. Full med omtanke och jag tror det kallas Kärlek. 

Sen lite senare väl hemma igen bakades det "deff maränger"....halleluja så gott! Berättar mer en annan dag....tror jag...
Tillsammans mot cancerIdag körde en pigg Johanna morgoncardio och ben/rumpa på gymmet. Idag nollas kolhydrater helt. Vilket betyder verkligen noll fram till lördag då det verkligen är noll noll noll. Hänger ni med? 
Jag har ork idag. Jag ger mig inte nu. Sista spurten till att göra något jag vill. Nej, inte ensam. Har stöttning och backup som vet precis vad detta handlar om. Mot staden sedan med Tre Hjärtan. Kärt återseende. Fint. Firade med Sprite Zero och casein pudding från Bodyscience på kvällen efter prommis. Tittade på "Tillsammans mot Cancer". Först gick J sedan även jag. Ja, jag är ledsen men det blev för mycket. 

Tid

Är Dyrbar! 
Tänk vad tiden går. Åter till tiden som ibland rusar samtidigt som det känns som att den står stilla stundvis. Luften går ur dig. För att du sedan ska fyllas på med ny. Nya stunder kommer och gamla blir minnen. Saker försvinner och du får nytt. Gammalt blir äldre. Annat stannar och åldras inte. Tankar kommer, bearbetas, försvinner, består och kommer åter ibland. Bara Du som kan ta kontrollen och ibland kan man inte. Livet är det ja. Kallas livet tror jag.

"When i give you My time. I'm giving you a portion Of My life. So dont waste it" 

Tänk om

Femte och rev av det härligt skönt!
Ben Rumpa favoriten. 
Energin smyger sig på. 
Den kan försvinna tokfort med. 
Både fysiskt, och ännu mer psykiskt. 
Jag vet att Jacob min dr skulle ha rätt. Bara väntan är. Ja, horribel. 
Så nu längtar jag ännu mer efter riktig vardag och jobb. Även om jag är orolig för hur det kommer gå? 
Imorgon kommer jag hoppa in och ha mitt lördagspass. Jag testar. Jag tänker såhär: Jag kan prata nu, inte skrika och ingen röst som innan men jag kan prova. Och jag tänker såklart: tänk om?
Rösten försvinner igen, det blir op och jag förlorar min röst. Ca 3 veckor kvar är väntan. Varför inte göra det jag tycker är kul då? Precis. Jag njuter ju av att cykla, peppa och motivera. Så imorgon sitter jag på cykeln och piper. 
Bära eller brista. 
Och NU är det fredag. Ja, helg! 
Här sitter vi och smular


Bästa påfyllning efter ett helsikes Ryggpass med Hulken. 
Protein från Bodyscience och MMsports. Idag smulade vi med Päronsplitt. Mums! 


Heartforfitness


Ännu en Dag. Mitt i veckan snart. Redan. Ett morgon styrkepass. Sen har jag haft fullt upp med att knåpa och fixa till mitt pass. Finslipet. Pillemojsat hemmavid och ni vet. Prata med blommorna. Körde ner och körde igenom passet. Känns bra. Känner mig taggad. Mer energi kom kom kom. Du är så välkommen.
Kvällen har gett mig ännu mer Fin energi. Triss i Pojkar och fyrtal i Tokar. 

Trilla och Res dig uppLax med Spiiiiinat gör dig stark!

Nu är det verkligen NOWAYBACK nu så kör jag järnet sista tre veckorna. Sen ska jag slappna av lite mer. Mejerifritt har startat. Vet av erfarenhet att just mejerier är något som får min kropp att svälla. Speciellt med tanke på att jag är laktosöverkänslig. Det är bara så enkelt med keso och kvarg. Varför göra det lätt för sig själv? Är så glad över att ha mitt protein och casein från Bodyscience! Så gör som jag. Klicka hem från MMSPORTS! Du blir inte besviken. Bästa kosttillskott som finns. Finns gott om super produkter. För att inte tala om alla fina kläder! 
Idag krigade jag ben//rumpa och i vanlig ordning mage. Nu idag ja nu orkade jag det "vanliga". Stolt som en tupp fast jag är en höna. Kan JAG så kan DU! Alla kan! Jag tror på Dig. Ja, du som läser nu. Klart du fixar det. Jag har byggt massa mullor nu sedan intensiv styrketräning sedan i mars. Känner skillnad trots att jag haft mina dippar. Sista sippen har ju varit ganska så omöjlig att kontrollera själv. Men det handlar om att vilja och inte ge sig. Att resa sig igen. Men att tillåta sig att falla ibland. 
Styrkan kommer mer och mer tillbaka. Rösten likaså. Måtte detta få bli bättre och bättre och låt mig få komma tillbaka. Jag ber var dag att strålningen gett och ger den effekt som behövs för att ta bort den satans (utsäkta ord valet men är så jag känner) 

Familjen tok För våra filmer, skönsång, skämt och en liten skräckis finns jag på instagram som: selunaseluna 

Vilken fin dag vi haft! Vilken dag vi fick. Jag och mina små. Vi har bara gjort det VI velat hela dagen. En brakmysfrukost och sedan tv och tecknat. Så ska en helgmorgon vara. Sedan har vi roat oss med lite förändringar i hemmet och trots att vi höll på i timmar är vi ännu inte "klara". Vi behöver förändring. Tagit viktiga beslut, tillsammans idag. Det vi gjort idag blev riktigt fint. Sedan pös vi till Maxi och barnen hittade filmer liksom mor i huset. Gott till kvällen. Pizzan blev totaldissad men pojkarna är söta. Ted sade samma som jag till honom igår: 
-Mamma, man kan inte vara bra på allt...
Word My boy! Vi har skrattar liksom igår. Spelat in klipp efter klipp och skrattat ännu mer. Kan hända att det är för att på en vecka har det hänt mycket med min röst. Mer och mer kommer tillbaka och jag har ännu mer svårare än innan att vara tyst. Nej, omöjligt att förstå om man alltid har haft det någon annan saknar. Gäller allt. Vi såg en film som jag längtat efter att se: Malificent. Åh maj gad så bra. En riktig "Johanna film". Vingar, saga, älvor och trolleri. Nöjda barn somnar gott. 

En betydligt bättre dag än den för exakt ett år sedan. 

Deffpannkaka

Idag besöktes gymmet på morrn. Och sedan var det extra gott med Frukost efteråt. En lugn förmiddag...behövdes nog. Visste att dagen sedan skulle gå i 190.  Mina små krigare hämtades och så även ett paket. Leverans från MMSports idag. Snabbt och smidigt som vanligt. Massa bra produkter att berätta om. Till kvällsmål gjorde jag deffpannkaka. Ja, proteinpannkaka. Såklart protein från Bodyscience. Valde smaken vanilj. Till detta kalorifri sirap och Bodyscience liten klick jordnötssmör.  Mums! Sedan har vi donat här hemma och planerat lite för morgondagens fix. Vi har även skrattar och roat oss med att spela in tokiga videos. Skrattat så tårarna sprutat här hemma! Jag längtar till imorgon då vi ska hitta på fler galna upptåg. 
Hej Actic


Sist var i somras. Tyckte om det gymmet. Så jag återvände. Efter morgonmys och gröt med kaffe. 
Trots väldigt lite sömn piggelin! Det är en härlig känsla att kunna prata med någon i timmavis om allt. Tiden bara rusade inatt! Som alltid med J. 

Sen blev det spring på stan och införskaffat viktiga must haves till Gubben. På kvällen blev det middagsbjudning. Härliga människor jag träffat!  Jenny, Jocke & lille Nilas bjöd på "Norrlandsgryta" med en kopp kaffe efteråt. Mumma! 
En fin kväll med Vänner. 
Snabbshopping på Maxi miss i nassen...Operation fixa Spännband. Så sant visa kloka J. Skåpet måste spännas fast. Säkerhet är prio. 
Sen helt plötsligt var klockan sent...igen..
Bästa SelfieTjäna! (Ni vet så som dom säger i Kaffebärs) 
Huvvalien! Idag var det Vilodag förutom morgoncardio med Voff. Vila är ack så viktigt det med. Annars på schemat stod loppis. Oj oj. Gubben kliar sig i huvudet när Tabt blir kär i ett hörnskåp. Precis ett sådant jag letat efter länge. Där stod det. För en pyttepeng. Kunde inte lämna det. Gubben kliar sig lite mer i huvudet. 
- Är jag jobbig? 
- nej nej...funderar bara på hur vi ska få hem det...
Så fin är Du! 
Vi hämtar min bil. Det går PRECIS in!
Åh! Så glad jag blev för mitt skåp. Vet precis var jag anar vilja ha det..
Känner du? Dunk dunk.


Sovmorgon. Tack för det! Men drog ut på min morgoncardio när jag efter två koppar svart vaknat. Åt min smet väl hemma och iväg mot gym. Slaktade rygg och triceps. Helt slut i ryggen. Men det ska man va ju! 
Sen har tiden sprungit iväg...off and away on the Highway! 

Mot Staden med tre hjärtan. Det var längesedan nu...åh! 
Sen är vi tre med denna gången. Hon är hämtad: Emma 


En skön stil, hennes stil. Ingen är som hon. Ingen är någon annan lik. Människa som hund. Så är det...


Vampyrdejt

Måndag och nu börjar jag känna igen mig själv mer och mer. Sakta men säkert går det framåt. Idag när f-kassan ringde så bad hon två gånger om att få prata med Johanna. Förklarade för min fina handläggare att det ÄR jag. 
- Åh så underbart att höra att din röst är på väg tillbaka. Vilken skillnad! 
Varit och sniffat på Lindas nya arbetsplats. Ett nytt gym föds och öppnar i helgen. Assistera shopping smakråd och tränade gjorde vi på det ännu oöppnade gymmet. 
Sedan hem och försök att ta en pw. Regnet drog mig till gymmet efter halva pw. Blev ett spinningpass! Ohhh! Härligt med lite svett. Sen slafsade jag i mig kvarg, duschade och hade en dejt med Prins Vlad. BIO och det var längesedan. Men mysigt att krypa ner, smutta på Cola Zero och sen var jag ganska så okontaktbar i 90 minuter vill jag lova. Vilken kärlekssaga! Om jag grät? Ja...

Så mycket bättre

Idag! Hurra! En betydligt piggare Johanna. En starkare mamma. 
Vilken fin dag vi haft! Tända ljus på morgonen och ropa på killarna: FRUKOST! 
Det är något av det bästa jag vet. Att duka fram och göra det extra mysigt. Att sen få kalla på två pojkar som leker på rummet. Den ena kvar i sängen och myser....Mamma uppe först! 
Avnjuta frukosten i lugn och ro med nybryggt kaffe för att sedan förflytta sig till soffan och Nyhetsmorgon en stund. Packa väskan och sedan off and away. 
Mot gymmet. Skulle blivit vilodag men Fyllardag och extra energi vilket märkts väl hela dagen. Tycker om att träna då. Full med kalaspuffar och yoghurt med honungssmak. Ha ha! Vilken energi, nya övningar med Linda. Härligt! Knäckte en proteinshake från Bodyscience efter duschen. Kidsen leker fint i lekrum. 

Dricker alltid protein från MMSPORTS! Min favorit: Double Rich Chocolate!

Sen vidare mot Helmysdag med våra Vinnö Vänner. Kära Monica & Amira. Diesel som han växt. Min lurviga vän. Barnen hade saknat varandra. Och mammorna! Åh! Pappa Pizzabagare kom och gjorde pizza som ingen annan kan. Matkoma deluxe. Barnen gick ut och lekte. NU fick mammorna....vännerna tid att prata om allt vi hade att prata ikapp. Vad jag tycker om dig. Vilka töser jag har! Lyckligt lottad!
Kaffe och tjöt. 
Väl hemma strax innan bingo. Nötter fram och minsann idag fick jag Bingo. Fan att jag inte gav Ted "rätt lott"....suck. Allt för en morgondag klart och mätt & trett kommer jag somna gott.

Idag publicerade jag på både på FB och instagram: selunaseluna 
en glad nyhet. 
Min röst knäcktes tillbaka bara så POFF i fredags. Jag och Lias var på väg till leksaksaffären. Jag skulle väsa fram men det var som en sten lossnade. Jag fick lite röst. Den blev mindre igen....lördagen sådär. Men idag:
"The whiskey voice is back" 
Ni vet att man brukar avsky (jag iallafall) att höra sig själv? Jag är inte en av dom längre. Det man inte haft det uppskattar man vill jag lova. Jag avskyr inte längre. Jag vill inte sluta bräka bröla hesa fram ord nu. Ja, jag sjöng i duschen innan...Nästan gränsfall

Idag blev det tufft. Nästan gränsfall för vad jag orkade med. Det var på vippen att jag bara: nej. Nej nej nej. 

Vi fick en skön sovmorgon. En välbehövd sovmorgon. Hela dagen framför våra fötter. Hur vaknar jag då? Yr yr yr och illamående. "Inte idag med" var min första tanke. Snälla inte idag. Vi äter frukost i soffan idag..
Sen var min plan att städa men tog tid att bara komma på fötter. Mellan dammsugningen (kan ju inte skriva mellan sugningarna) fick jag sätta mig...lägga mig på golvet. Vissa gånger snabbt ner för annars hade jag nog svimmat på riktigt. Ett obehag i kroppen som jag inte kan förklara. Här satt jag med två pojkar. Det svider i mitt hjärta att dom fick se. Samtidigt som det är så det ÄR. Ted har hela dagen varit så fin och förstående. En av gångerna jag låg på golvet. Svetten rann av mig, ja den rann. Ted lade sig bredvid mig. Klappade min panna. 
- Såja mamma. Såja. 
Då kom mina tårar. Ja, dom forsade. 
- Förlåt, förlåt. Jag vet inte vad det är med mig Ted. Jag mår så konstigt. Det snurrar och jag kallsvettas och...
Ted klappar på.... 
- Åh vad du är svettig mamma. Ligg här en stund.
Där låg jag på golvet. För en sekund ville jag inte mer. Hur jävla patetiskt är det inte? All ork bara borta. Det går så sjukt fort. Inte hälften av det jag orkade innan. Kände mig så patetiskt. Res på dig kvinna. Men det var skönt att ligga på det kalla och nystädade golvet. Bara ligga. Bara så. Jag tänkte (tänk att jag ens skriver detta) att det var tur att ingen såg mig.
Vila på soffan. Samtidigt som jag och även Ted försökte hantera en väldigt arg Lias idag. 

Vi har sedan varit iväg och bowlat med Pappa & Katja idag. Ted tyckte det var så kul! Han kollade in flickor. Såg jag nog. Ganska kul hur väl jag känner honom...ser allt. Men jag valde att vara tyst. Jag såg och fnittrade för mig själv i mitt huvud. Lias rullade klotet några gånger men roligare att vara klotpassare. Idag fick jag in hela 2 strikes. Pappa var dock Kungen på banan helt klart. Fin stund med familjen. 
Sen hem och soffläge och kaffe en stunds vila. 
Dags att utfodra barnen och även mamman. Jag valde att ha min ätar/fyllarkväll idag. Kanske det hjälper? Mer mat? Lite kick!? 
Men det är inte maten. Kan ju utvärdera det nu när jag ligger och det snurrar ändå lik förbannat. Det är dock bättre. Kan vara att det varit intensivt med pojkarna. Kan vara vad som helst och att spekulera gör mig tokig. Jag hoppas att det är mental trötthet. Och inget fysikskt konstigt. "Bara efterdoningar" av strålning vilket nej inte är så "bara" vill jag lova dyrt och heligt. Barnen har somnat på soffan med täcken och kuddar. Filmen rullar och mina ögon med....

Pizza och Chips till Krigare

Oj, veckans 5:e pass avklarades! Jag mår väldigt märkligt men biter ihop. Det snurrar konstant i huvudet, och har gjort några dagar nu. Blodtrycket är lågt, väldigt lågt. Gårdagens pärs sitter i och har bitit sig fast lite. Var yr innan men värre efter igår. Ingen aning om varför? Men....Jag klarade det med Fint sällskap idag. Ny maskin på gymmet testades! Ny kompis vill jag lova! 

Sen har vi gått på stan jag och Liten. Han fick handla för sin veckopeng och som hans ögon glittrade. Han kramade om mamma sin. Vi inväntade Storebror från skolan sen fick vi lekbesök. Linda och barnen var här. Mammorna fick tjöta av sig. Jämna plågor och massa att ta igen om allt. Sen gick jag och barnen ner på stan igen. Storebror ville också handla. Jag hade verkligen, seriöst ingen ork alls. Benen som spagetti och huvudet som om någon ruskat om det eller som om det legat i torktumlaren en stund. Vad gör man inte dock? 

Sen strosade vi lite. Jag kom på att kylskåpet är tomt. Förutom mina eviga matlådor. Så vi traskade vidare mot mataffären. Barnen valde pizza och chips. Jag greppade en Sprite Zero sen införskaffades annat som behövdes. Väl hemma, äntligen! Pizza i ugn. Kvarg blandas. Soffläge. Inget mer idag iallafall...
Rött och svullet

säger som så många andra....

" Act like a Lady...Train like a Beast" 


Eller hur var det nu? Dagen har varit ett helvete. Blev ett sent eftermiddagspass då energin kom tillbaka. Nu är den borta igen. Som Trolleri. Men ack så skönt! Hallå muskler tittut där under....ho ho ho och LÄK LÄK Kvinna. Tanten vill bli mer Ståltant.. igen Nu helst...inget tålamod.


Idag fick jag fin hjälp av Farmor och Farfar. Dom skjutsade Lias och jag gick till tåget. Tänk det gjorde jag 5gg/v för tre veckor sedan. Kan knappt fatta det. Vilken tur att mina biverkningar kom sent. Jag är mer trött nu än i början. Men det är även fakta att så ÄR det. 

Väl framme får jag träffa min Överläkare Jacob. Det var ett tag sedan. Det kändes som en lättnad att se honom. Men jobbigt att befinna sig just där. Vi hade mycket att prata om. Under tiden vi satt där så blev jag mer och mer yr i bollen. Hjärtat slog hårt. Kändes som om det skulle hoppa ut ur kroppen. Pulsen hög. 

Fick samma info som innan. Det har nu gått 3 veckor imorgon efter avslutad strålbehandling. Utvärdering kommer att göras som planerat efter 8 v. Så jag får snällt vänta 5 veckor till. Vänta vänta Måste vi sade han. Vi pratade om nuläget både fysiskt och psykiskt. Hur omgivningen är och hur tom jag känner mig nu. Viljan att komma tillbaka och omgivningens tro att jag är tillbaka nu. Vilket inte är fallet. Men detta har jag nämnt innan. Det är verkligen så. Man känner sig så obehövd och inte meningsfull alls. Det känns stundvis som om jag är ett spöke som traskar runt. Vill så mycket. Men orken finns inte. Kämpar gör jag. Med det husliga, barnen, familj, vänner och träning. Saknaden efter jobbet och att känna att man gör något som alla andra. Inte bara ströar, slösar och smular bort tid. Även här fick Jacob poängtera (gick djupare med honom om känslor) hur viktigt det är att tillåta sig själv till fundering men även njuta. Koppla av och känna efter. Känslorna är som en karusell. Gråter för inget. För allt och inget. Och var dag tänker jag: Tänk om....och sen en massa olika scenarion. 


Han kände och klämde på halsen. Bestämde sig för att vilja titta mer än med "klökpinne". Jaha. Tänkte jag och det snurrade ännu mer i knoppen och pulsen rusade bokstavligt talat. 

- Sssskka du ner med den genom MIN näsa? 

- Ehhhh ja....

- Ehhhh nej....

- Jo....

- Usch....jag kommer svimma. 

- Nej nej andas genom näsan hela tiden. 

Jaha, andades och sade det jag skulle. Rör i näsan och NU snurrade det.

- Vill du se?

- NEJ!!! 

- Okej det ser rött och svullet ut fortfarande...

Jag avbryter.

- Jag vill inte mer. Nu är det bra! Sen drar jag ut slangen och minns inte mer. 

Hoppsan. Vaknar till genomblöt och kallsvettig på britsen. Jacob håller mig i handen.och sitter på kanten. 

- Såja Såja är du med mig nu?

- Eh är jag? Ehhhh ja...oj oj förlåt!


Baddas med kallt vatten och ben i högläge. Där får jag ligga. Puls och bltr kontroll och på tok för lågt. Blodvärde bra som tur var.  Där får jag ligga och fundera. Vad fasen hände? Gud så pinsamt. 

Jacob kommer in...ler och rättar till brillorna.

- Jag är med en "svimmare"....sen ler han igen.


Efter vila får jag gå. Tåg hem och jag mår så konstigt. Det blev vila vila vila sen. Illamående som sökte och yrsel. Jag somnade. 

Vaknar till och tänker..." Kan jag gymma?"

Jo, jag provar!

Jag drar ner till gymmet. River av ett rygg & axel pass och spanar in nya maskiner. Sen hem och totalt slut. 

Om det var värt det? Ja.

När killarna kommer hem serverar mamma J mat. Mår fortfarande klök. Sen vaknar jag till igen. Vi myser i soffan länge. Dusch och ännu mer mys. Barnen får Kanelbullar och ännu mer kanelbullar. Säger förlåt för att Mamma är så tråkig nu. Förstående kloka pojkar har jag. Sen berättar om våra planer för helgen. Och då skiner dom upp. Jag med. Åh som jag vill vara Rivmamma igen. 

Nostalgi måltid

Vet knappt hur jag ska beskriva denna dagen. Både fin och tung. Trött på det tunga nu. Lägger in en prilla och skriver. Ja, ingen moraltant här inte. Alla har vi våra fläckar. 
Jag ska villigt erkänna att jag är trött på att skiljas från betydelsefulla människor. POFF borta. Att älska någon och sen försvinner personen. 

Jag har traskat idag...ggr 2...tränat och fick till ett bra pass. Sen blev jag bjuden på Nostalgi lunch hos Lille Mor och Tina. En rätt som vi alltid åt som Tonåringar då Mor lagade till oss. Fisk & Spenat gryta. Lika tokiga i det båda två. Mums! Big time Mums! Sen MYS och Vila i soffan innan jag släppte av min Tina på stationen. Nu är hon borta. Igen. 

Jag tjuter som ett barn efter henne. Älskade vän. Längtar efter Dig så redan. 
Dagen blev ju då både fin och tung. Fin för tiden Vi fick tillsammans. Men tung för att behöva säga Hejdå och inte vara i samma land. Lång historia kort. Halv ja lite halv utan henne. Märks så tydligt när hon åkt. 
Jag ska vara stark Hjärtat. Jag lovar. 
Tack för dina råd och ditt stöd. Just nu är jag SÅ förvirrad. Känns som om hela huvudet snurrar. Vad månne hända? 
Hur kommer allt gå? Var är jag om en månad? Ett år? Hur lever jag? Mår jag bra? Slipper jag farväl? Lever jag? 
Tokiga tankar. Men tankar. Nu tjuter jag igen. Varför? Åh, vet knappt. Men vet ändå. Tror jag. Eller? 

Kosmoskärlek

Ja, igår plingade det på min dörr. När jag öppnade trodde jag att jag skulle svimma. Mina knän vek sig och hjärtat slog volter. Jag tappade hakan och fylldes med glädje. Tårarna sprutade och rann längs med mina kinder. HON är här! Min Tina! Mitt Hjärta. 


-Tänk, nu har vi verkligen varit vänner längre än vi inte varit i våra liv. Alltså blondinerna menar att vi varit vänner större delen av våra liv. Vi har känt varandra i fler år än vad vi inte känt varandra. Vet inte om någon hänger med i våra tokiga tankar. Inget distans eller tid förändrar något. Samma mys, tankar, prat och oändlig kärlek som alltid. Om jag älskar dig? Åh Hela Kosmos och världsrymden kan inte mäta sig med min Kärlek för dig min Älskade. PRECIS den jag behövde nu! Precis Nu! Som en Ängel, min Ängel 💕

Idag fick Vi tid med. Tid är det viktigaste DU kan ge någon. En kram. Allt blir bra. Jag finns här. 
 Åh så mycket känslor nu. Det går knappt att beskriva mer. Jag längtar redan efter Henne. Så mycket. 

Vad vi gjorde? Tiden rusade. Kramar, kel, mys, gos, tårar, kaffe, flickprat. Skratt och hemlisar. Saker som bara vi två vet, förstår. Goda råd, känslor. 

Jag längtar redan efter Dig Min Tina

Ny dag imorgon


Vilka sommarminnen. Husvagn, sol, bad, flippa burgare, skratt, hav, mys, och ännu mer sol. Minigolf, träning, strandpromenader, havsluft, stek, middag i förtält, picknick på klippor...

Ny dag imorgon. Inatt somnade jag runt 3...4. Sanslöst. Gick inte att sova. Hosta hosta gegga gegga och snora. Nej, höll på att bli knäpp(are). Idag sov jag längre än vad jag brukar. Bara där börjar min dag mindre bra. Sova till 10 är inte riktigt jag. Jag drack kaffet, gick ut en sväng, åt min gröt, köpte kaffe. Satt och stirrade i soffan. Sen blev jag trött på att stirra ut i luften. Gick till gymmet, spinning och sedan styrka. Min Linda kom och idag var jag fåordig. Jag vet inte. Men en riktigt jobbig och tung dag. Med/av många olika anledningar. Hämtat hem mina Små och att få se dom, krama och pussa lyfte upp mig. 
När vi låg där i soffan på kvällen...pojkarna byggde ju så dom låg inte. Inte jag heller nu när jag tänker efter. Jag satt i min hörna och drack the. DÅ plingade det på dörren. När jag öppnade trodde jag att jag skulle svimma. Tårarna sprutade. Vem det var....berättar jag imorgon. Nu ska jag knoppa in...


Busblandlöv
Igår rullade jag bland löv. Idag rullade vi (körde) mot loppis. Inga fynd, men en lampa jag inte riktigt kan släppa. Fyllardag och lite svårt att bestämma vad? Ha ha! Blev i enkelhet och godhet Tacos till Ingvar och Bingo. Sedan gräddade jag våfflor. Åh så gott det doftar. Får inte glömma fikan hos Farmor och Farfar. En gång i veckan är ett måste att ses. Tid är fin med dom. Jag och Farmor snaskar mögelost. Farfar hulkar. Ingen vinst på Bingo men ett ett varmt bad och mys avslutade kvällen fint. Sömnbrist deluxe. Så svårt att sova. Men tillslut slocknar jag alltid...får drömma om...lövbus. 

Kanelbullens Goda Dag


Såklart att Tanten bakar. Och bullar med både mjöl och smör. Socker och kanel. Om dom blev goda? Satt gott efter ett pass på gymmet och lunch. Rätt ner i kistan fuskade Tanten. För direkt ur ugnen det är DÅ dom ska ätas. 
På kvällen bowlade jag och boysen. Lite småsur för det gick åt skogen men vad gör väll det? Så kul att komma ut och göra något. En aktivitet utan gym och vikter, matlådor och cardio. Kanske det blir en liten sväng på loppis imorgon? 
För DET är himskans (slang) kul det med. 
Backattack

Idag krossade vi Rygg! Jag blir starkare för var dag men ups and Downs. Trötthet kan komma på sekunder. Men att orka med gymmet mer och mer känns så bra. Det bästa är att träna med Linda såklart. Vi får alltid bra pass tillsammans. Svårt att hitta motivationen? Hitta en Co.Pilot, bjud upp och fråga. Kanske hittar just du din Co.pilot eller Piloten hittar dig och ni blir oskiljaktiga. Som jag och Puff. 
Piff & Puff! 

Mia Lucas Linda


Jag får spara sidor så bra den är! Mia Skäringer är så fantastiskt bra. 
Och Hurra ännu en gång för loppis och gårdagens fynd. 

Kvällen spenderades på Verstaden med min bror och min Belle. Han slet som ett djur i tre timmar med mitt hjullager. Han bytte lampa och fyllde/kollade olja. Han är grym. Jag hade fått sinne. Inte haft tålamod till det. Men han var lugn som en filbunke. 

Sen var det jag och Linda som fick tid tillsammans. Jag lagade "dietpizza" till min tös och vi traggade till sent på kvällen...

Rosa Månad

Ingen kan göra allt. Alla kan göra något. Det är Nu Rosa månad. 

Oktober är här. 


Det finns många som får beskedet varje dag. Kanske man får det själv eller någon närstående till dig får det. Sjukdomen Cancer är mycket. Det är ett ord som skrämmer många. Det skrämmer mig. Saken är den att cancer är ingen påhittad spökhistoria eller Science fiction film. Cancer lever vi med. Det finns. Cancer är samlingsnamnet på cirka 200 olika sjukdomar. De delas i sin tur in i en mängd undergrupper. Så många som är drabbade av detta. 


I oktober pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj – för tolfte året i rad. Syftet är att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer och bedriva påverkansarbete. Om du vill vara med och stödja oss kan du bland annat köpa vårt rosa band, som formgivits av Camilla Thulin, eller köpa en rosa produkt från någon av Cancerfondens samarbetspartner. Gör skillnad. Köp rosa ägg eller rosa tvättmedel. Så lite men ändå så mycket. Tänk ett steg längre. Stanna upp och tänk. Vad kan Jag göra? 


Jag invigde Oktober månad med att köpa Rosa Bandet armbandet på Lindex. Design av Jean Paul Gaultier och jag bär det med Stolthet. 

Inte bara för att JAG har drabbats av Cancer eller någon anhörig. För ALLA för alla där ute. 


http://m.cancerfonden.se/kampanj/rosa-bandet/


Bollfrulle

Med en eller två koppar Zoegas till. 
Mums på hög nivå. Jag kan äta dom igen! 


Bollarna har samma kalorimängd och självklart då samma mängd havregryn som gröt till frukost. Imorgon blir det kanske "smet" till frukost. 

RSS 2.0