The day 27

V Å R D A G
 
So we Will keep this and Therese dayes in photgraphs. just as the way we met. Thru a ore not once many photographs. I think... The best is yet to come. 

BBQ

 
 
 
 
 
 Hej Fredag och veckan springer iväg. Jag är mer och mer mig själv igen. Jag känner inte att jag kommer gå in på detaljer. Jag är säker på att många undrar men fråga kan man alltid. Jag svarar då. Då menar jag om det är för att man genuint bryr sig och inte då av ren nyfikenhet. Jag delar redan mycket av mitt liv här. Jag och inte bara jag har gjort val inför framtiden. Det må göra ont men oj vad fort man kan bli fångad om man bara tillåter det. Om man bara släpper mer och mer andras åsikter och vad man tror att andra tror. Det är slut på det. Jag har haft en beskärd del av elände, uppbrott, olyckor och sjukdomar nu tycker jag. Det där dags att börja leva och kännA att man lever. Att var dag vakna upp och inte behöva grubbla för mycket på saker som egentligen är väldigt oväsentliga. 
 
Min rygg är efter en veckas hemsk smärta bättre. Midsommarafton hände något med den. Kämpade hela helgen med jobb i tre nätter.  Fin ja finaste stöttningen fick jag. Några dagars ledighet har gjort gott. Bra träning, och fina stunder. Det är dags att blir strakare inte bara på utsidan utan även insidan. 
 
Etfer gym idag åt vi en god lunch på Varmrökt lax ( hallelumummamoment) innan vi packade in oss och lille Santos och styrde kosan mot Riveran igen. Ett vackert soligt Skåne idag må jag säga. Vädret idag har varit stunning. Blev grillning i form av BBQ Masters gotte. Nyttigt hälsosamt gott och bra ja bästa innehåll. Mätta och nöjda en stund på soffan, kaffe lite kvällssol och prat som bara vi delar. 
 
Jag har tagit min timmes promenad inna jag sedan kom tillbaka till Santos och sängen ren, jag ren och maten nere. Nu ligger jag här och längtar efter den tröga famnen som jag inte kommer släppa och som jag kan börja gråta över är så enormt fin! Ni har ingen aning! Det kommer mera...

We keep this in a

Photograph
Furylove

 
 
 
 
 

Jag måste ju visa lite highlights från min dag här. Vet knappt hur eller var jag ska börja. En god natts sömn gjorde susen. Att vända tillbaka på dygnet har aldrig varit svårt för mig. Sova kan jag, ha ha ha. 
 
Dagen startade med en lång morgonpromenad och det känns inte riktigt att det är juni men denna månaden är nog lite känd för sitt svenska sommarregn. Har fått sol idag ändå! Besökte fina platser under promenaden. Många långa samtal och detta följdes av en grötfrukost med dom goda röda sommarbären: jordgubbar as Fresh as it can be. Vila för ryggen som sakta men säkert känns betydligt bättre. Detta följdes av ett pass på Filborna. Vilket gym och vilken fin hjälp jag fick idag. Lärde mig mycket nytt idag av Pt Tok. Nej, inte det jag annars kallar honom. Sedan var goda råd dyra. Men oh så underbart. 
Ordna med matlåda och ner till "Rivieran" där avnjöts det Varmrökt lax och sallad. Lite kaffe såklart på detta och en filt i sanden på stranden. Tokigt? Mjaaaaaa men jag är så glad att jag är tokig i detta nu. Orkar inte tänka för mycket. Tänker inte grubbla för mycket. Mitt hjärta är lite knasigt nu. Jag är lite eller mer än lite förvirrad men samtidigt så klockrent. 
Har sedan tagit en lång kvällspromenad längs med havet, en lång dusch och knaprat riskakor och kalkon. Även idag akut sug på champinjoner så blev till att införskaffa fler. Vadan detta ryck liksom? Well gott är det och vet ni hur gott det är med champinjoner och jordgubbar? Knasigt gott. Kärlek med min lurvige vackre vän och kvällssurf och samla idéer. Ta ta for now

Piraten i mig dansade


Kvällswalk vid Rivieran. 

Arbetshelg över


Nu är jag ledig! 
Hurra hurra! 

Regn & ÅskaMin midsommar var vacker. 
Min helg är fin. 
Mitt liv är nytt och mycket som ändrats.
Jag går i valet och kvalet att börja skydda mitt liv mer. 
Min frånvaro här betyder inte att jag är fåordig. Tvärtom. Har så mycket inom mig som jag vill skrika ut. 


MIDSOMMARKrans 2015
Fiberhavregrynsbullar


SommarlovQuestbar fika
When life knocks you
Mina Fina


DavidZTreanolla fyller Hon

Idag blir Norpan 30! 


Hur ska jag spendera min dag?

Jo, en frukost med mina två små pojkar. Baka frukostbullar och vi ska ha fikonmarmelad och ost till. Lias ska få sin makrill på tub. Vi ska mysa i soffan innan det är dags för skola och förskola. 
Jag ska sola på balkongen, gå en långpromenad och träna. 
Jag ska äta lunch med Farmor och Farfar och fika på småkakor och kaffe. 
Jag ska flyga flygplan i en timme. Med bror och Far med i planet samt pilot såklart. 
Sen är en kväll planerad på Rosegarden i Kristanstad med Norpisarna, Gurlsen, töserna! 
Vi ska njuta av Buffé. Sushi och mjukglassmaskin. Goda vänner och tåg hem sen tror jag att klockan har hunnit bli mycket....

RXFLY-12 Jag är så stolt över min lillebror!
 
Han sprang idag ut mot ett stort steg i livet. Student och en toppstudent med. Gick ut som bäst i klassen.
 
Solen sken och Han fick en fin dag. Åkte Brors M3a och blev firad av familj och vänner.
Jag tror att det var idag som vi fick en försmak ett litet förspel av sommaren. Värmen var ljuvlig. Ted och Lias var så fina i sina nya skjortor som vi shoppat tidigare en snabbis på stan.
Fin dag med familjen.

Det är så det ska va


När vi är lediga tillsammans brukar vi snuffa länge i soffan. Vi handlar "gummi" på macken hos söta flickan och sen kör vi till gymmet. Vi busar båda två för att sen köra hem och luncha och snuffa vidare.
Ibland krävs det mathandling.
Sen väntar vi på Storebrors hemkomst. Dessa dagar. Åh! Give me more.
Han växer fort nu....

Glajjor


 
Detta var på tiden och äntligen är dom i mina händer och på nosen.
Att jag inte gjort detta innan har jag nog tänkt 100 ggr idag. En helt ny värld öppnade sig. Så mycket klarare jag ser nu. Jag undrar hur bra jag kommer se i mörker sen?

My work
Hepppp

 
En vecka kvar. Sen lyfter jag!

RSS 2.0