Är det morgon eller eftermiddag?


Morgontankar: Då har "snöbollen" stämplat ut. Avklarat sin första natt på ny arbetsplats, nya kollegor och framför allt nytt sätt att arbeta. Nattetid. Har viss lokalkännedom eftersom jag har hoppat in här innan och gästspelat och det är jag tacksam för. Jag är inte helt "lost". Sedan att jag är lite virrig som person är inget nytt. Jag blev fint välkomnad och har redan efter en natt kunnat känna att kollegor kommer det går bra med. Nu har jag inte träffat på tok för många och inte heller dom jag mest kommer spendera mina nätter med. Men en viss aning om att...det kommer gå bra. Varit uppe och hälsat på mina oldies kollegor och vilket lyckorus att se dom! Vi finns nära varandra. Det känns annorlunda, kommer ta tid att bli riktigt varm i kläderna. På tal om kläderna. Känner mig som han snögubben i "Frost"....Olof. Måste dock berätta att dom är synnerligen bekväma! 

Vill tacka tacka från botten av mitt hjärta Er som önskat mig lycka till! Det sporrade mig! Märker mer och mer hur mitt liv förändras och hur jag går vidare på min resa. 




Jag hade liiiite svårt att varva ner när jag väl kom hem. Men tröttheten tog ut sin rätt och jag somnade gott. Jag trodde jag skulle sova längre men nej...bara upp och ut för "morgoncardio" för det är det väll när man precis gått upp va? Plockade blommor, det vissa kanske kallar ogräs men inte jag. Tycker dom är så vackra! En fantastiskt god frukost. Tänk vad man kan mecka med det när man har tid. Okej, inte svårt att göra gröt men. Ändå. Ingen stress i sikte. 




Rent hus och sedan skulle det varit vilodag men begav mig till gymmet. Ett litet axelpass och klättring på bandet. Avnjöt min lax i personalrummet på gymmet och nu väntar en natt till...vaken. 





Efter träning! Dagens största mål! Huvva jag glömde äggvitan...On My plate. Ser ni och kalori, socker, fett och glutenfri dressing! Hurra för det! Även till gröten, fast Syrup/sirap. 





Tid vid vattnet

Idag försökte jag sova lite längre....klockan 8 slog jag upp dom gröna och eftersom solen sken var det svårt att ligga kvar. Spenderade tid på balkongen sedan en cykeltur i det vackra vädret till Gymmet. Ett bra styrkepass! Sedan cyklade jag vidare med min packning till sjön. Behövde komma bort från "stan". Är mer än mätt på den nu. Här spenderade jag tre timmar i solen på en filt. Åt min lunch, solade och försökte koppla av. Lite blåsigt men det värmde på bra ändå. Cykeln tog mig sedan hem...dusch och ännu mer försök att vila. Resulterade i en timmes Kvällscardio. Väl hemma var det dags att bege sig. Nya utmaningar inatt ! 






Adjö avd 12

Idag arbetade jag mitt sista pass (extra...svårt att slita sig?) på Psyk Avd 12. Sista dagen på bästa 12:an. Det kändes vemodigt och ledsamt att gå därifrån 15:15 för sista gången. Men...bara att gå och inte vända sig om. Många fina minnen från min arbetsplats och många fina kollegor. Det var en dyster stämning idag. Tung stämning. Kommer minnas många patienter med och allt jag fått igen av det jag gjort. Värmer mycket i mitt hjärta med inte bara Påskägg...idag fick jag ännu en söt liten Box med Ett fint brev och Plopp till Plopp Johanna. Om tårarna kom? Jag är inte mer än människa...
Kommer sakna 12:an så mycket! 

Sedan var det hem, byta om och ta cykeln till Gymmet. Annat att tänka på. Jag körde ett pass Biceps och tiden rusade iväg. Dags för min 45 minuters spinning och sedan en solig cykeltur hem. Förresten...jag lyfter tyngre nu! Vilken känsla! Inte det viktigaste jag vet men glad för det är jag. Jag har foodpreppat lite, läst reklam och foodpreppat lite till. Hoppas på Skype dejt och en vaken Johanna. För hur i hela friden ska jag kunna hålla mig vaken imorgon? 





24 plus

 Vilken varm strålande helg vi haft! Ännu ganska ljummet ute. Men vi är helt slut efter helgens äventyr så vi ligger på soffan nu. 
Både jag och Ted vaknade tidigt igår. Morgonmys och frukost framför tvn. Lias fick vi putta lite på. Sedan vaknade han med. 
Sedan var vi duktiga och besökte gymmet. Ett bra pass fick jag ihopa! Gick bra trots båda kidsen med. Svara på frågor och kolla Lias. Efter det hem och lunchade! Sedan packade vi och spenderade 7 1/2 timme vid sjön. Helt fantastiskt ljuvligt. Fiske och våra vänner kom. Barnen lekte lekte och lekte. Tänk när vi kan bada! Tjohoo! Monica hade förberett grillning De Luxe. Vilken barbeque vi hade. Sedan päsa i solen. Efter det bjöd jag på Den Knäckigt Lyxiga Äppelpajen. Samt både jag och barnen bjöds på "Bananskit" ala Monica. Godare än det låter. Vi stannade nästan tills solen gick ner. Hade vi bara haft liiiiite mer kläder med oss så. Inom Affären och fixade lite gott sedan traditionsenligt Gladiatorerna. Vi somnade gott! 

Idag har vi med lapat sol. Balkongsol på förmiddagen och även frukost här. Sedan bjöd Farmor och Farfar barnen på pannkakor, vi gick till lekplatsen och sedan hem och fikade på glass. Jag är alltid så trött söndagar men idag inte bara jag. Vi drog ä då igenom ett styrkepass. Nu myser vi i soffan och tar vara på sista timmarna...


















Food on the road

Då var vardagarna till ända och vi har helgen framför våra fötter. Blev inte sista dagen på jobbet idag. På måndag hoppar jag in extra. Svårt att slita sig? Ja....
Iallafall var det glada små kids jag hämtade! Vi körde direkt till gymmet för mitt Fredagspass och jisses så skönt det var att få svettas lite. Blir mindre av det då det både är jobb och barnen som går före. Väl hemma var vi sultna som vargar. Sedan bakades en Super Special Knäckigt Fin Äppelkaka/paj. Båda barnen var bagare i köket med mig. Så nu är picknickfikan en del av det klar inför morgondagen. Här doftar nybakat! Det renbäddades i sängar och badades. Lite tv mys sedan tända ljus och kvällsfika. Lias sade för en stund sedan: 
- Jag vill gå och lägga mig. Han kröp ner och snusade på örngottet. Log och sade..
- Mmmmm....vad mysigt. Ted hängde på och båda sover gott i sina sängar. Det är livskvalité för mig. 




http://freddystore.se

Nu har Freddystore öppnat! Gå in och titta på hemsida. Den nya Vårkollektionen är här! Vid köp får ni även ett 6-pack Celsius. Vårfirande? JA!




Stevia

It's all about PINK! 


Dagens kvarg (underbara kvarg) mål. Smaksätta med Fun Light Stevia och cashew såklart att knapra på/sätta tänderna i/cruncha till det. Annars? Dagen har verkligen varit som en bergochdalbana. Upp ner upp ner upp ner. Varvar mellan skratt, gråt, ilska, glädje. Anger management? Nej, så illa är det inte. Bara som Pippi Långstrump ibland. Mycket nu. Men imorgon kommer jag slå upp mina gröna 05:00 igen innan klockan ringer och ruuuuuusa upp. Precis som i morse. Ett litet telefonsamtal lyfte en del från mina axlar och lite mindre oro. Jag är bara sådan. Reser mig upp fort igen men visar hur jag känner. Viktigt att göra det. Varför hålla inne det som gnager dig? Blir bara värre. Allt kan inte alltid släppas ut på en gång. Men någon gång måste det ut. Jag kommer somna som en klubbad säl iallafall... Och....imorgon är det fredag!!!


Träffat en fin vän idag och det var så fint att se henne. Nana du är saknad! Tänk så många timmar vi har spenderat tillsammans!!! Alla barnen busade, jag fick grilla korven och lukta på grilldoften. En stund med en vän om även inte flera timmar är guld värt. 






Mästergott

Åh! Då var onsdagen förbi. Snart iallafall...vi har precis lagt oss. Hittat ett tv program som faktiskt är värt att titta på. Tillsammans såklart alla tre. Sveriges Yngsta Mästerkock. Vilken mat dom kan laga. Ted som är kock intresserad tycker det är extra kul. Jag med, vill lära mer och att laga mat tillsammans med någon är ju kul. Dieten var mindre kul framåt programmets slut. Oj, tänk en Mustig Gryta med nybakt bröd. Eller en panerad fisk med räkmajonäs. Himmel! 
Dagen har gått i sin takt. Tömde Mutt fack idag, jobbigt och ledsamt. Men finns no way back Now. Avnjöt min lunch lite snabbt idag. Rast vad är det vissa dagar? När jag lade upp min matlåda på tallriken såg det ut som om jag skulle äta för två. Så är ju inte fallet. Men alla andra portioner under dagen är så små så lunchen brukar kännas: Wow! Men det går alltid ner. Hurra för nötfärs! Solen ville inte som vi idag. Blåsigt och ingen av oss ville blåsa vid sjön. Vi avnjöt kvällen hemma, tillsammans. Massa läxa gjord, påsken har flyttat ner i lådan igen och jag har planerat nätter till (ja sant) oktober. Hoppas nu att detta är korrekt schema. Annars blur jag liiiite kinkig. Tar tid att se över och kolla hur det kommer se ut. Det positiva med att starta med nattskift är alla lediga dagar med pojkarna mina! Tog inte lång tid för nu sover dom. När man talar om Trollen. Snart Mamma med....zzz...






Sol på nosen

Äntligen är dom hemma! Som jag längtar efter Er! Mina små pojkar har nyss somnat. Lite senare än vanligt men första kvällen brukar vara lite "extra". Sedan skiner solen längre och vi har alla tre mer energi! Jag har hunnit med morgoncardio och bästa frukosten efter det på balkong och solen kom fram! Ännu mer matlådefix och är det rejält påfyllt! Känns skönt. Ett grymt styrkepass och kvällscardio i form av "hoppa in extra och ha spinning" ett riktigt ryck idag med. Jag fullkomligt älskar det. När jag inte har kidsen är gymmet mitt andra hem. Nu är dom här, var så duktiga ikväll. Så stolt över dom båda två! Ted fick sin favoritkvällsmat (en av favoriterna) och åt för två. Månne han växa tro? Ehhhh ja! Han äter mer än vad jag gör ju! Grymt! Stark som en Oxe med. Vilken glädje att se 
när han tycker om och äter. Lias satsade med på kvällsmackan med prickigkorv och marmelad. Ja...det är Lias det. Men lika glad för det. Imorgon har vi planerat in kvällsmat på filt utomhus. Lite förberedelser för det är gjort och min matlåda packad. Längtar till imorgon eftermiddag. Så MYS vi ska ha det. Men först lite sömn och en arbetsdag....





Tre dagar i Påsk

Mina dagar har bestått av att träffa familj, sol, värme, träning. I lördags var det såklart mitt morgonpass spinning och sedan spenderade jag Påskafton med Farmor och Farfar. Härligt och tar vara på all tid med dom. Både med barnen och även när jag inte har barnen. Minst en gång i veckan. Annars får jag abstinens! Påskmat och promenad. Sedan tog vi det vi gör mycket här detta avlånga land: fika. Kvällen spenderade jag allena och på både gott och ont. Orkar jag inte gå in på. Ny dag på söndagen och jag slog rekord. Klockan 9:15 slog jag upp mina gröna. Förmiddagen spenderade jag på balkongen i solen och lapade D-vitamin. Sedan familjeträff, långpromenad, sol, prat om minnen och det som behövs pratas om ibland. Trygga famnar att få känna sig: allt blir bra hos. Sedan tog jag min kvällscardio och förenade nytta med nöje . Kvällscardio och somnade som en liten loppa 21. 
Idag är det måndag. Barnen stannar hos Pappa sin en natt extra och jag har tränat massa idag. Först min morgoncardio i en timme. Hem och hoppades på sol och lite mer sol på nosen. Men jag frös...blev till att börja förbereda matlådor. Sedan körde jag och åt min lunch hos Familjen  i T. Hem...och gjorde det jag inte känt för. Städade..Huvva. Sedan kom belöningen (förutom ett skinande hem) ett grymme pass på Gymmet med Linda. Ben och rrrumpa fick arbeta! Pepp push tillsammans! Härligt! Kvargen var oh så god väl hemma. Sedan tittade jag på klockan. Ok..det tar inte 3 timmar att koka lite pasta/ris och göra min fluff så jag körde kvällscardio idag med. Kan jag vara mer taggad? Nej. Bara att köra på! Och imorgon....imorgon kommer gossarna!!! Tjohooo! Det mesta ska vara klart som alltid då. Matlådor, nystädat och tvättkorgen tom. Allt för tid med dom! Avslutar dagen med något av det godaste som finns och hälsosamt :Proteinglass/fluff mmmm!! 
Protein+Bär=Sant












Formcheck

Veckan har rusat förbi och detta pga alla extraskift på jobbet. Fullt ös! Har jag inte varit på jobbet så har jag varit på gymmet. Jobbet kan jag ju inte prata så mycket om mer än att jag behövts. När jag inte har barnen så spelar det mindre roll. Om jag jobbar extra då. Har varit en grym träningsvecka fast mycket jobb. Det går bättre och bättre och DET syns och känns! Det är bästa belöningen! Hårt slit på gymmet och strikt kost. Men imorgon är det ju lördag så vad gör det. Jag har vant mig vid maten nu och skulle inte vilja byta! Jag kör all in nu! Idag är det fredag och jag hade min formcheck på morgonen. Ännu ett kilo POFF! Sakta men säkert formas kroppen. Resultaten är ruggigt roliga att känna. Idag bär jag byxor som jag inte fick upp över mitt arsle för 5 veckor sedan. Tjolahopp kan jag bara säga! 
Jag ska inte gnälla om att inte få påskägg...idag fick jag minsann en Påskpresent av en Patient. Åh, jag blev så rörd. Lager efter lager med skvallertidningar för att hitta en liten låda med godis! Prickade in rätt med: Ferrari bilar & Plopp går inte av för hackor! Aj love it! Avslutar denna långfredag med veckans sistaarbetspass och med min vän! Denna damen kommer sussa tidigt! Var uppe 6:30 på gymmet och körde Morhoncardio med Linda för att sedan inta frukost och efter det ett Ben & Rumpa pass! Jajemännn! 














Shuntöversikt

Jag vet inte om det är för att vi snart splittas upp och flyttar som jag hoppar in xtra och stannar kvar för ett kvällspass. Jag tror det. Hade inte superviktigt planerat och än sålänge ledig imorgon så. Några extra timmar kan sitta gott med. Som sagt har varit en lång dag. Och kvällen spenderas på jobbet. Bara att cykla hem och hämta mer protein och mellis för kvällen. Det får bli min cardio idag. 
Ted var på buköversikt idag. Självklart gick jag upp till röntgen och var med min pojke. Jobbar ju på samma sjukhus. Så nu ska läkare titta och göra ett utlåtande om shuntens tillstånd. Vi håller tummarna. Klart att går bra. Det sista vi behöver nu är problem med barnens shuntar. Två modiga pojkar! Härligt att få krama om dom idag med! LYX! 
Nu är mellis kvällis nere och dags att fortsätta kvällen på arbetet! 




Dela Mellis

Så var det måndag...igen. Varför är måndagar lite småjobbiga? Jo, rutiner ändras och sedan ändras dom igen. Idag lämnades mina små. Ja, klart jag pustar ut. Det är intensivt med deras bråk och gnat. Det skulle vara en lögn om en ensamstående förälder säger något annat. Men...det tar inte lång stund innan man saknar. Den sista kramen gör att hjärtat värker. Idag på gymmet hade Sjukgymnasten med sina killar. Hans minsta i samma ålder som min minste. Denna gången var det han som var med i fikarummet. Och ja, mina tårar kom. Hade jag inte svalt dom och tänkt att här kan jag inte sitta och stortjuta framför två barn så hade jag nog gjort det. Han delade mellis till sina pojkar. Förra veckan var det Lias som fick sin mellis med mamma. Åh, i mitt knä. Vänta på Ted från skolan och få vara tillsammans. 
Därav lite hatkärlek idag. 
Annars har jag varit effektiv och ett nytt 60 min pass är mixat och klart för att användas. Det tar sin tid. Men ska jag göra det så ska det bli bra med. Jag har hunnit med ett bra styrkepass och instruerat 45 spinning. Stekt/kokt lax och hemmet är lite undanplockat. Tomt och tyst. Jag har redan huvudet på kudden...




Aktivt mys

Så kan man beskriva vår helg. Vår lördag och söndag tillsammans och lediga från skola & jobb. Igår tänkte jag: 
- kan det inte alltid få vara såhär? Bara M som fattas så är livet riktigt bra! 

Igår förmiddag knackade det på dörren. Det var Påskhäxan som hälsade på. Hon kom med Påskägg till barnen. Ted flinade och Lias blev riktigt skraj trots att han väntat på henne hela veckan. Men efter en stund fick hon ha honom i sitt knä. Massa gottis och sockertoppade kids. Vi gick sedan ut i det strålande solskenet. Häxan fick minsann fint flygväder till Blåkulla hon. Vi traskade och Lias cyklade stolt som en tupp hem till Farmor och Farfar. Där bjöds det på Farmors Köttbullar!!! Som vi längtat alla tre. Mumma! Sedan gick vi alla UT. Lias kämpade på sin cykel en lång runda. Vi plockade blommor och påskris. Pratade om våren och M ringde. Väl hemma efter en långprommis var det glasskalas. Ted & Lias favorit med kex till. Lite lek och sedan vägen hem. Tillsammans lagade vi kvällsmat och barnen hade beställt hamburgare. Ted var en duktig kock minsann. Det roliga var nog när jag skulle krydda deras pommes. Jag drog på med svartpeppar. Ted utbrast: 
- Mamma vad gör du????
- Ehhhh...kryddar...
- Inte med svartpeppar på pommes! Lite salt och när dom är klara lite grillkrydda....mamma då....hmm...
Ja, inte vet jag? Ha ha! En redig fest hade vi. Barnen ville shoppa lite för sina slantar. Ted var chipssugen....vi gick/dom sprang ner till affären. Hur den lille busen fortfarande hade små livliga ben fattar inte jag...men han sprang! Ted fick köpa sina chips och Lias...Lias är Lias och köpte studsbollar. Så överlycklig för sina studsbollar och studsade hela vägen hem. Nu var det fika på agendan och vi bänkade oss framför vårt lördags nöje. Gladiatorerna! Tre taggade i soffan och Lias visade sina små men befintliga muskler. Ser så kul ut när han "tuppar upp sig". En film startade, så mysigt vi hade. Ted somnade på golvet. Han är som sin mor. Lias kom i mitt knä. Det betyder: klia mig på ryggen jag är trött mamma. Han somnade sittandes och svaret på om han ville gå och lägga sig var JA. Mamma somnade med direkt efter sina små. 
Idag vaknade vi piggelin! Längsta sovmorgonen på länge. Till 8:00! Frukost och tid framför tvn mys innan vi var nyttiga på gym. Barnen lekte med kompis. Mamma med kompis och sedan lekte barnen med mamma sin. Vi avslutade med en tävling i plankan och några slag med garden redo. Våran eftermiddag spenderades med våra Vänner i Vinnö. Fina vänner. Jag är dock helt slut i Hjärnkontoret nu. Tvätten ska upp sedan kommer jag lägga huvudet på kudden och falla i sömn. 











Mår som bäst

Med Er. Två av mina Tre pojkar. Högt älskade! 
Idag blev det fredag...och fredagen tog slut (snart) i skrivande stund sitter jag på golvet. Intill barnens våningssäng. Ted somnade på två röda och det var han som ville krypa till kojs. Lias den lille Spillevinken han är verkligen den mest nyfikna och påhittiga lille pojke jag känner. Han bara leker leker leker. Klär ut sig, pratar med sina kompisar (leksaker) och är inne i sin lilla värld ofta. Det är sanslöst roligt att studera honom. Han ville att mamma skulle sitta hos honom ikväll. Hålla hans lilla hand...tills han nu..zzzz..

Vår dag har varit fin. Ted har skolskjuts och tur för Lias tenderar att vakna precis vid den tiden Ted ska åka. Vi har varit nyttiga idag med gymbesök gånger två. På förmiddagen körde jag min favorit Ben & Rumpa. Promenad dit och hem och ja i regn. Lias handlade tuggummi på macken och sken som en sol. Betala själv är så kul ju! Tramsigt kanske att man som mamma blir salig när ens barn betalar men...då får jag vara det då. Finaste lunchsällskapet idag med, och vi har tvättat mellan varven. Ted kom hem och vi bakade en Kladdkaka. Sedan mös vi innan det var dags för mig att ha mitt Fredagspass. Väl hemma åt vi som hästar. Sedan har det varit mjukis och mys resten av kvällen. Telefonsamtal med Vår M. Tiden går. Detta fixar vi. Jag vet inte men just idag känner jag mig stark. Att vi ska lyckas. Stark övervinner.  Tror jag traskar i mina mjukis till sängen nu...






Min svaga sida

Idag! Gick bra med nya planen att se Ted från balkongen då han åkte skolskjutsen. Ja, för gissa vem som kom ut när Ted lämnat "huset"? Liten...
Mystid! Sedan tog vi vår promenad till Gymmet. Idag körde jag axlar och rygg. Min "svaga" sida. Pga dålig rygg och otränade axlar. Även nacken är den största "boven" i dramat. Men, jag körde och Lias så duktig idag. Mellis med Linda och Jan och en blyg Lias. Bästa mellisen på länge! Inget slår Back2basic choklad protein! OCH bröd!!!!! Jag tror det var ett hallelulja moment!!!! 
Promenix hem och utan regn idag. Sedan efter vår lunch tillsammans var det shopping på schemat. Mat är påfyllt och vi längtar alla till lördag. Jag längtar nog mest. Säg inte detta men ...jag har hjälp Påskharen med ett varsitt Påskägg till mina små! Jag tokälskar att överraska dom! Det glittriga i deras ögon! Priceless! 
Storebror kom hem och Mor i huset ( jag) städade skafferiet. Nu är det uppdaterat och mer organiserar. Jag och mitt behov av ordning. Ha ha!! Ted flinade bara medans Lias badade med sin nya ödla som han adopterat idag. Sen styrde vi kosan mot Pappa och Lillebror. Det bjöds på Hamburgare till mina pojkar. Ted överlycklig!!!! Sedan busade Morbror med mina små. Jag tog med Pappa ut på en promenad. Delade reklam och pratade på tu man hand. Fin tid. Väl hemma var det läxa och lite fika . Summera dagen och vi kom fram till att vi haft en fin dag. Väldigt fin. 







Det var skönt!

Efter arbetsdagar och massa måsten är det så vidunderligt skönt med ledighet! Långledig med! Njuter medans det varar. Inte lång tid kvar nu innan jag hoppar på ett helt annat skift . Lite skrämmande men samtidigt utmanade. Skrämmande för att det är nattjobb och utmanade för att det är ett helt nytt "ställe" och mer intensivt än innan. Men jag har en feeling att det kommer bli bra. Förändringar är alltid lite läskiga i början. Tror det som är mest kusligt är hur det ska gå med mina små. Stor förändring för oss. 
Annars? Ted off to school i sin lyxiga taxi. Jag kommer upp och jag kände det på mig: Lias vaken! Han var så ledsen! Åh, det skar i hjärtat! Det är i vissa stunder jag tydligt ser att mamma är mamma. Vi mös en stund, nära nära. Gosa massa! Sedan klädde vi på oss och trotsade regnet och vinden. Promenad till gym och det var så obeskrivligt skönt. Bara tre dagar "borta" men åhhhh som jag längtat. Tror det var bäst. Mår ju betydligt bättre nu. Så idag körde jag biceps, triceps och mage. Bara att keep on fighting! Snack med töserna och sedan min cardio i form av Powerwalk även denna i regn och isig vind. Väl hemma infann sig dem där känslan: ÅH 
Vi lunchade och inväntade Ted. Hann inte vara hemma länge. Körde och klippte Ted och sedan musen stund med Farmor. Snack med Farfar! Kvällsmat hemma och Skype. Tömma telefon på bilder, läxa och hinna med mys såklart! Tre trötta Tokar här!




Sovkoma

Efter jobbet igår. Ja, minsann. Jag somnade på soffan. Vaknade, vidare in i sängen. 
Turen var att jag vaknade betydligt piggare idag. Tänk vad mängder med sömn kan göra. Jag var vrålhungrig när jag vaknade. Protein är det bästa på morgonen!!! (Okej jag är svag för rostade mackor, frallor och vaniljyoghurt med massa gott på...en dag i veckan så!) 
Arbetsdagen flöt på och härligt när det rullar på sådär. Hämtat hem mina 2 små och nu lite mys efter allt "vardagsfix" innan vi nanar kudden. 




- Saknar dig mamma!

Åh! Vilka ord. Direkt från Hjärtat! Hördes verkligen på båda mina små att dom verkligen saknar mamma. Åh vad jag saknar!!!! Längtar! 
Det var TUR jag fick vila idag. Bara ta dagen som den kommer. Ett lugnt ben/rumpa pass och girltalk på morrn. Sedan min Spinning. Rösten är inte bra alls. Men peka kan jag. Pressar inte 100%. På måndag ringer jag doktorn. Jag lovar. Sedan hem....dusch och mot min lördagsdejt: farmor och farfar såklart! Mys, middag, promenad, läsa tidning hos Farmor i sängen, fika och deras goda råd, kärlek och glädje var precis vad jag behövde. Deras lycka över att jag mår bättre när jag ser resultat av min nya kost. Deras oro för annat och deras tankar om framtiden. Vad skulle jag göra utan Er?
Sedan ner till Gym igen. Ingen feber no more. Vilken frossa jag haft flera nätter. Jag tror tidigt sänggående och inget gym igår samt mängder av vatten hjälpte mycket. Blev resterande av ben & rumpa. Fnissar lite och kör hem. Nyser hela tiden och snorar. MEN det vikigaste, ingen feber. Jaha, fönstren skäms jag för. Så alla putsas. Slänger in mat i ugnen och värmer på. Viker tvätt. Sen kommer kvällen. Försöker se film, ingen bra...nu är det Gladiatorerna som gäller såklart. Snart en massa sömn innan en arbetsdag. Skype är Godnattad och jag är numera Johanna nr 1. Det finns en Johanna till nu. Hon är liten, vit och har stora tuttar för hon har valpar. En hund har M hjälpt ett tag nu. Matat henne och kelat henne. Hon väntar på honom var morgon utanför dörren. Så han döpte henne till Johanna...
- So Now i have you here ;) 
Jaha! Voff!!







Acceptera

Det du inte kan förändra.

3 dagars utbildning är klar! Jag är fullmatad med DBT tänk åter igen. Nu fått upp suget för mitt arbete. Härlig känsla! Det är detta som gör mitt arbete fantastiskt kul! Jag är Sleden som man säger här i trakterna. Drar täcket över huvudet och laddar batterierna för morgondagens bestyr. Jag tror sömn är bästa medikament för denna Dam. Ny dag imorgon, nya tag. 


Dagens lunch låda! Yum yum 



Igår hade jag Demo för Celsius på Gymmet. Så glad man kan bli av att få smaka!  Lyckat! Trots att det nu märks tydligt att det är innan påsk. Säkerligen en rush efter Påsk igen. Lyckad demo och Tack till Celsius.




Morgoncardio

Tidigt i morse var jag ute och traskade! Väl hemma var det gott med min frukost. Mmmmm! Sulten som en varg! Varm dusch, snöret rinner men ändå ok idag. Nu kör vi utbildning dag nr 2!




Mindfulness på Gym

Dag ett av tre är klart. Utbildning som verkligen intresserar mig är jag och kollegor samt blivande kollegor på i dagarna tre. Vi "åt ute" jag med min matlåda fast på restaurang. Jag blir uttittad. Ja, eller känns som det men det rör mig inte i nacken. Det är mitt val. Vilka val gör du? En intensiv men lärorik dag. Bra föreläsare och intressanta diskussioner med kollegor. Reflektioner och mindfulness övningar. Mer DBT åt folket! Mina kommande kollegor hälsade mig välkommen. Det kändes fint att få veta att DU är välkommen till oss! 
När klockan slog 16:30 släpptes alla Inom Psyk fria som kossor på grönbete till våren. Men kom ut till ett betydligt kallare väder. Tillbaka till den mindre staden och direkt till gym. Såklart väskan packad och klar i bilen. En lugn stund, lite snabbis Protein och prat på Gym. Fick minsann se Linda idag med! Demo för Energy Armor som jag kommer berätta mer om...sedan var det dags att "hoppa in en timme" i spinninglokalen. Jag pressade inte stenhårt. Lyssnar på kroppen. Svetten rann och det var skönt men kroppen är inte helt 100 Johanna energi. Det gick! Väl hemma blev det efterlängtad Godnatt till barnen och Skype med M. Såklart! Morgondagens mat klar (såklart) och förberett så mycket jag bara kan. Jag kommer snusa tidigt ikväll med...men nöjd med en intensiv ha att göra dag. Sömnen a och O så den kallar nu...





2 olika dagar

Oj. Gårdagen bestod av mycket träning, fix med pass, hålla pass, styrketräning girltalk i solen och skålade med Sprite Zero! ...kvällspowerwalk med Linda. Sen kom huvudvärken smygandes. Somnade som en...zzz..





Idag vaknade jag lite sådär halvkass. Tidig morgon, en timmes promenad...jobb. Väl utstämplad var gymväskan med i bilen. Men...kroppen ville annat. Jag stannade hemma. JAG av alla människor har sett en film. En hel film. Det var längesedan. Stekt 2 kilo kyckling och massa matlådefix. Det tar sin lilla tid. Skönt att ha frysen full nu när veckan kommer dra igång på riktigt! Har kyckling för två veckor minst! Ha ha! Skönt att ha det gjort. Samtidigt som det är lite kul att fixa clean food till sig själv. Veta att maten är bra! Snoret har checkat in i nosen, huvudet värker och jag fryser. Avnjutit mitt proteinfluff och en trött J hoppas på att vakna Piggelin imorgon! Snälla!





RSS 2.0