Bye 2013

Hejsan 2014! Tiden tickar!

God mat, sällskap som inte går av för hackor, glitter på naglarna...rouge på kinderna. Låt Nyårskvällen börja! 
Vi har hunnit med massor men ändå ingen stress. Strosat på stan, både shoppat och fönstershoppat. Hunnit prata med nära och kära, mysa och pudra näsan. Sedan avnjuta Beef Filet med rotfrukter, ruccola och paprika, ett glas rött och musik. Nu hoppas vi på vinst och sen ska vi skåla vidare! 
Yiamas/Skål/Cheers och Gott nytt År!Sista timmarna

Sista morgonen 2012 startar vi på Gymmet med 60 minuters Nyårsspinning! Ja, diskokulan är PÅ!
Inför en lång natt

Imorgon då....nu är det soffläge efter "biljakt" och inför nyår shopping...imorgon startar dagen tidigt och förmodligen avslutas sent....
Dom röda gubbarna är doppade och det hade suttit fint med riktigt färska svenska röda godingar nu, men dessa får vara fina nog till morgondagens firande....
Väskan packad

Idag kom Pappa och hämtade sina Gossar. Lias packat väskan själv. Fråga mig icke vad dess innehåll var, spelar mindre roll. Men att säga Hejdå idag gjorde riktigt ont. Hjärtskärande är rätta ordet. Komma upp efter massa pussar och kramar, lukta på pyjamas. Gråta lite till och sedan hitta Lias skott till "pangaren"....tårarna kom igen. Aldrig aldrig att jag kommer vänja mig eller må bra av detta....det som gör mig glad är att dom har världens bästa Pappa som gör allt för sina Pojkar. Det är guld värt att känna och veta. 

En magisk bild

Säger allt. Jag anar skriva en liten novell om vår Jul imorgon. Varit fantastisk. Njuter av vår "sista dag" tillsammans detta året imorgon. Tar vara på varje sekund...
"De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut" 


Dan före dan före dopparedagen

Ja, nu tror jag att "Hon" är klar. Fin som bara den! Ville haft en slinga till men, bara man rör så trillar 100 barr. Så "Hon" får vara full med vackra kulor och glitter. Hon skimrar ändå så fint! 

Vi laddar för Uppesittarkväll med Bingolotto såklart. Fyra laddade spelare väntar! 

60 minuters energi

Helt underbart att börja dagen med att peppa full spinningsal! Fullkomligt älskar detta, brinner för det! 

Numera stolt ambassadör för Celsius och vill tipsa alla om denna fantastiska Hälsodryck med flertal funktioner. 

Lider mot julafton

Dagarna, timmarna minuterna tickar. 
Granen på plats sedan länge och idag kunde jag inte låta bli att köpa lite mer till den. 
Vi hoppas på hälsa och lite tur nu. 
Jag har legat dålig och växt ihopa med soffan i en veckas tid. Riktigt tokdålig! 
Vilken känsla att känna sig piggare nu. Filmen ska gluttas vidare på. Trötta i mössorna (alla4) efter en intensiv dag/dagar. Imorgon väntas ännu ett pass då jag ska inspirera och instruera. Härligt att få göra det igen!

Idag hälsade vi på Patrik, huset sig likt. En kopp kaffe bryggt på byavann (skånska) och jisses så gott. En pratstund med mannen jag delade 9 år av mitt liv. Detta skulle varit jubileumsår. Även om det inte blev så, behöver jag honom. 
Underbart idag var den lilla stunden jag fick med min trogna ludna vän. Åh vad han spann som en motor som går på högvarv. Vilken liknelse! Snusa, lukta & gosa. Så älskad så saknad. Lille Katt om du visste....


Glömmer helt

Eller kopplar bort det mesta...mer än innan detta med att var dag höra av sig. 

Just nu? Idag? Lämnat dom små, besök hos Sjukgymnast och detta var mer än välbehövligt (satan ont jag haft i helgen...ville lägga mig ner och gråta). 
Vi har varit på möte och jagat/snokat/letat ny Brum. Ett spinningpass och nu....är den goda latten nere och det spelas FIA så det ryker här!
Popcorn mitt i veckan

Får man äta om man är sjuk. 
Båda småpojkarna hemma med oss idag. Hoppas på piggare pojkar imorgon. Hostar nyser och snörar. Vi har varit ute och fått lite frisk luft idag. Innan dess hade jag tid hos sjukgymnast och idag behövdes det verkligen. Så ont jag har. Tröttsamt att vakna och somna med det. 
Barnen "beställde" köttbullar och pommes och kocken fick arbeta. Filmmys och kvällen sade tjoff. Nu snarkar båda. Jag har snusat massa på mina små idag. Känslan när dom kom igårkväll, som var måndag är obeskrivlig. Tror endast "varannanveckamammaochpappa" förstår. No words. 

Vi surfar runt och tittar efter bil igen. Lång och tråkig och dyr historia detta med bilar. Hade jag kunnat hade jag köpt en helt ny och detta bekymmer hade varit borta med vinden. Tror folket som går i garaget antar en viss tokighet från min sida.....
Välkomnar December

Idag! Äntligen denna underbara månad. Helgen har bestått av massa JULPYNTANDE och M suckar för Tomtar har jag gott om. Ha ha! Men visst tycker han om det! Idag var vi på julmarknaden här i staden med Farmor och Farfar såklart. Drack glögg, köpte lotter och Farfar skämde bort sitt barnbarn. Vi åt ute och väl hemma....sattes det upp mer tomtar, spelade FIA. M fixade och donade på balkongen så NU har vi med Fa la laaaa på balkongen. Bingolotto spelades i vanlig ordning och nu njuter vi av alla lampor, stjärnor och tomtar. Mer FIA ska spelas. Måtte jag vinna en gång iallafall....

RSS 2.0