Klockan

Vaknar mellan 5:50 och 6:10 var morgon, det slår inte fel. Har jag en egen liten väckarklocka? Igårkväll hade jag ett fotouppdrag, som blev väldigt lyckat må jag säga. Lär mig mer och mer och det är så kul. Det är faktiskt ansträngande att fota, och att stå modell. Idag ska Ted sin fjärde sista dag på dagis. Nu räknar vi ner, tick tack. De ska till Sjöstugan och äta våfflor idag. Jag ska med Tina på ett uppdrag! Ser ut som om vi får solsken denna dagen med. Nu ska jag läsa mitt horoskop för dagen!

 

Ja!!! Jag har vunnit en ärad biljett till ...

img_1412 (MMS)

Ja!!! Jag har vunnit en ärad biljett till Siesta!!! Eftersom mina ord om skolan var bässssst!!! Skriva kan hon ;) På fredag Therese då ska vi ha med tandborste, handsprit och hoppa ska vi! Ska bli så satans kul!!! Har varit på mitt sista betygsamtal idag, resultatet av denna terminen blev MVG ;) haft en dag på jobbet och nu ÄR jag hos MIN Tina. Tillsammans hjärtat, tillsammans!


Med budskap ;) ännu en rolig dag på ett fa...

img_3919 (MMS)

Med budskap ;) ännu en rolig dag på ett fantastiskt jobb! Har väl hemma hoppat i badet, tvätten i garderoben och sopunken borta! Rena trolleri! Nu ska jag traska. För ett möte med Pappa och vidare på ett kalas. Många järn i elden och det ska man ha ju!! Speciellt om man är mig. Pojkarna är på ett annat kalas under tiden och firar mammor. Hey ho, Let's go!


En dag (äntligen) på jobbet. Låter kanske ...

img_9899 (MMS)

En dag (äntligen) på jobbet. Låter kanske helskumt men som jag sagt innan så stormtrivs jag. Som fisken i vattnet.  Som daggen på kåpan och bin i blomman. Så kul att ännu en dag känna sig behövd och uppskattad! Vilken känsla!!! En kväll i filmens tecken nu ;) sen ett tidigt sänggående för en jobbedag imorgon med. Det vankas även kalas imorgon. Och JA imorgon är det Mors dag! Ha ha ha!!! Nu hägrar soffan och min absoluta favorit kudde och favorit Johnny!


In ska det

Bilen fick åka till doktor Bosse i morse igen. Tänk att han ställer upp så snabbt! Sen har jag och min Fina Farfar jobbat med veden hela dagen. NÄSTAN ALLT klart, regnet stoppade oss lite. Jag vägrade låta det ligga kvar ute som vi "hackat upp". Så i ösregn kördes det under tak...Såg ut som jag fått en dusch efter det. Inte bara jag utan även Farfar och Patrik såg roliga ut! Kvällen har bestått av finbesök. Emily och Tina samt lilla Dotti har varit här och grattat Ted. Fick så fina presenter, han blir ju bortskämd. Fikat och busat. Nu sover min lille kille. Äntligen har han ikväll druckit en välling vilket han vägrat länge nu. Han fick leka lite med flaskan och dricka lite själv. Nu sover han så gott. Ted ser en film och jag ska BÄNKA mig framför Vampire Diaries. MÅNGA AVSNITT ATT SE!
Jag blev så glad för en liten stund sedan. De ringde från Rättspsyk och undrade om jag ville och kunna jobba där inatt. WOW! Kunde tyvärr inte, ska ju jobba imorgon bitti på 12:an men jag berättade för henne hur glad jag blev och kul att hon ringde. Hon sade att vi kanske hörs igen? Klart vi gör! Nu är det soffläge!


Had one hell of this blast! Snart igen fin...

img_5941 (MMS)

Had one hell of this blast! Snart igen fina flickor!!!


Om detta må jag berätta

Vilken karldag jag hade igår. Jag backade med släp för första gången i mitt liv, och fixade det galant. Lyfte brädor och klöv ved. Humle och Dumle fick jobba. IDAG efter ombesiktning av bil fick vi rycket att köra till Helsingborg, jag blev avsläppt på VÄLA. Hämtade även mosaiken till badrummet som kommit. Underbara VÄLA och tillsammans med Lias gjorde jag affärerna osäkra. Patrik, Ted och Eric var på Toys r us. Jag hittade så mycket fint och trots en busig liten 1 åring gick det över förväntan. Mammsen kom med med mycket! Det gillas! Expediterna såg när Lias var ledsen, sen somnade han och jag förklarade att han inte orkade med mamma mer så han valde att ta en lur. Expediten skrattade och höll med om att det var bättre att sova sig genom det för en kille. De har inte psyke till det! Varit inne hos min Farmor som borde jobbat som sömmerska. Hon jobbar med mina 6 par byxor som förtrollas till byxor jag kan ha, kortbyxor och kjol. Helt fantastiskt vad man kan spara pengar och få nya kläder!! Ha ha ha!

Det roligaste idag var nu ikväll så jag och Ted lekte "krigare". Så sjukt kul!!! Eller som vi döpte det till: "Mästaren och Lärljungen". Vi har varit ute och krigat mot zombies, spöken, gräsmonster och stenmonster. När vi var tvugna att få mer "mana" så sprang vi till studsmattan och nätet där- Då fick vi mer kraft för att skydda oss. Vi kunde även bli osynliga och man sade "osynlig". Eftersom Ted var "Mästare" så hade han två Äldre Mästare. Mästare Sing Sing och Sniff Sniff. Sniff sniff var med och sprang och Sing Sing höll vakt. Vi smög runt huset som FBI agenter och blev attackerade av ett stort gräsmonster. Minst 1000 zombies och en häxa som förtrollade alla. Till min hjälp hade jag min Mästare såklart och två grymma vattenpangare. Ted hade klubba, yxa och sköld. Vi lyckades vinna och bilda en armé mot häxan som gjorde alla dumma. Vi ska imorgon bekämpa dessa monster igen då det hela tiden kommer nya från "Världen bakom skogen"...Ni ska veta med att vår armé är nu fullbordad, vi ska bekämpa gräsmonster och värva nya medlemmar till vår lilla armé. Vi ska i sommar springa i badkläder och spruta ner alla gräsmonster och Lias får hänga på ryggen. Idag var det bara vi för vi måste göra upp en plan innan Lias kan vara med. Vi har nu vårt "mana" ställe, en giftig buske och våra olika fort vi är säkra i. Vi har en plan och den planen ni!!

      

Hej och hå

Vilket lyckat kalas för Ted det blev igår! Han var så nöjd och fick så mycket fint. Två par riktigt snygga jeanskortbyxor och en cool skjorta. TVÅ fiskespö och det blev han lycklig över. En klocka och pengar. Sen fick han lego att bygga och allt var perfekt för honom. Både bra saker och lite kanske roligare saker. Flaggan på bordet och fikan lyckad. Lycklig Ted, lycklig mamma såklart. Hittade tyvärr av våra gäster att där är fullt med bubblor under vårt tätskikt i badrummet. Vi som trodde det skulle börja kaklas denna veckan, surt. Har dröjt evigheter nu känns det som. Idag har vi faktiskt inte gjort mycket. Plockat det vanliga här hemma och pratat massa. Ted varit på dagis, och Lias lallat runt här och där. Nu sitter pojkarna i soffan och äter vindruvor. Maten på spisen, sen kommer Tina och gör lite mat ikväll med. Mys! Jag ska hinna med en promenad ikväll med, men just nu känns det som om man har överflöd av tid. Ringde jobbet idag, men tyvärr inget just nu. Alla är friska, så vi får se om jag blir ledig denna helgen med. Rastlös som jag är så är jag glad över att få jobba, speciellt om man trivs så bra som jag gör. Självklart vill jag inte att någon ska bli sjuk, tro inte det. Badrummet inspekteras nu. Åh så less jag är på det. Men biter ihopa och tänker att det finns värre saker här i världen...Patrik hittade en kopparorm idag på grusuppfarten. Jag rös men ner sprang han med kameran, och fotade. Lyfte i ormen och katten Izor ville leka med det räliga djuret. Fick lyfta bort ormfan...

 

Tårta och kaffe

Vilken sovmorgon vi alla fick. Vid 10:30 gick vi upp och väckte Liten som sov så gott än..
Idag är det ju Mors dag, jag fick vackra rosor av mina små Gossat och favoritsnasket vindruvor. Avnjöt en frukost i tv rummet och nu bakas och sätts ihopa det tårtor. Hoppas dom blir fina för Ted! Sen ska näsan pudras och gäster inväntas...Lycka det är ju klänningväder idag!!!

 

Hell yeah

Vilken dag! Puh, nu ÄR jag trött i både kropp och knopp. Här är nu städat och servis framme inför morgondagens kalas. Tårtlock i kylen, dumlefluffen och hallon. Grusgången räfsad, uterummet städat, stolar på plats och allt annat som hör kalas till. Imorgon ska Ted firas av släkten! Hoppas på en fin dag för min lille kille, som jag sletit hela eftermiddagen och kvällen. Sitter och tittar ut på min stora rabatt utanför köksfönstret. Så vacker alla blommor kommer upp nu! Forsythian växer som smör och alla småblommor är på g. Smulgubbarna blommar och Azalean har vackra knoppar. Så vackert är det! Katterna leker på gräsmattan, bor mest i källaren nu då dom är inne. Så snuskigt med dessa förbenade fästingar. Åh, hade en mycket trevlig heldag med Erica och Milia igår. Blev film till sent. Sen träffade vi på en best i skogen, vad det nu var? Eftersom jag varit duktig idag så ska jag unna mig en härlig promenad nu. En promenad på grus tack...

   

Love you boys! Ooooh yes ;)

img_4780 (MMS)

Love you boys! Ooooh yes ;)


Fin, lida pin

Idag kom Milia tidigt på morgonen, vara hos Hanna idag ;) Vi hade en lugn morgon, eller barnen inte jag. Ha ha. Sen körde vi alla till Kristianstad och CSK för läkarkontroll av Lias. Barnen åker rutschkana, vad kommer då sjungandes och spelandes? Två hemska clowner. Min fasa. Jag är själv med alla tre barnen och kan inte precis springa och gömma mig. Jag skriker på Patrik...
- PATRIK PATRIK.
Han fattar ju såklart inget, jag tjuter att jag går in på mottagningen och väntar med Lias. Han ser clownerna och fattar min panik men skrattar. Jag tror inte att det är många som kan förstå min panik eller hjärtklappningar jag får. Inget jag begär heller. Vill bara inte att de kommer för nära...Går in på mottagningen och sitter ner i väntrummet. Lias leker i stugan dom har. Vad kommer spelandes, med sina röda näsor, falska flin och gräsliga kläder? Jo, de förbaskade clownerna. Helvete med då! Var är min backup? Jag kryper in i stugan till Lias och där gömmer jag mig. Föräldrar tittar men säger inget. Jag sket faktiskt in vad de tänkte. Får tänka precis vad de vill. En liten flicka knackar på dörren. Jag hör hur clownerna spelar fortfarande.
- Är inte du för stor för att sitta där inne?
- Nae, vaddå för stor?
- Ja, men du är för stor för att sitta där inne.
- Nae, man är aldrig för stor för att leka...
Jag får ju baxa ut mig och till min glädje avlägsnar sig clownerna. Innan dom gör det, görs det ett sista försök att få kontakt med mig och visar tydligt att jag inte är intresserad av att prata med dessa bestar. Fy. Hjärtat slår volter, pulsen dunkar och jag blir yr. Kroppen är redo för attack, helt allvarligt. Men som tur var slapp jag se dom igen.
Allt var toppen med Lias, inte längesedan vi var i Lund och jag kan mer om barnens sjukdom än vad läkarna på CSK kan. Hon kände sig nog ganska så överflödig även om en enklare undersökning av shunten gjordes.
Väl hemma igen, kör en liten runda extra och lyssnar på Nightwish i bilen. Alla sover utom föraren som är jag.
Bakas pannkakor och sen har jag varit inne hos Farmor hela eftermiddagen och kvällen fram till 19. Sett 7 par jeans i garderoben nu för länge och nu var det dags att göra något åt detta. Kan man "rädda" några och få använda ganska så oanvända jeans igen? Farmor utför mirakel, med hjälp av mig. Alla byxor nu planerade och två klara. Ett par blev kortbyxor ;) Jag kan ju berätta att sy in byxor är en hel historia...Vi har lite projekt framför oss som farmor så vist sade...
Nu sitter jag här, och ska strax använda min maskin från helvete. Men som Pappa sade:
 - Vill man bli fin får man lida pin!

   

 

Tvilling

 
 

Exakt samma! Exakt lika. Vi 2. SÅ OTROLIGT SKÖNT att prata med dig. Senast vi pratade vid var den där Decemberdagen. Att stötta och finnas är vad man har en vän till, TILLSAMMANS som är ett motto man ska ta fasta på. TILLSAMMANS! Månaderna har gått, men även Du finns här och jag för dig. Fan bara att milen är många mellan oss. Annars hade jag sörplat kaffe (du the) ikväll. Det vill jag lova. Längtar efter sommaren då vi ska tragga vid havet. Helt sanslöst läskigt vad en Tvilling kan göra. Du ÄR så fin Fine.

6 år

Idag fyller Älskade Ted hela 6 år. Mer än en hand nu! WOW! Morgonen har firats med presentöppning i mammas och pappas säng då Lillebror sov efter en sen kväll igår. Han blev så glad för alla kläder jag köpt, så typiskt att kepsen var för liten bara. Han har fått en båt, vattenpistol, cyklop och en massa spel. Jag spånar fortfarande på en konsertbiljett, känns dock som om min lille kille får växa till sig lite mer innan vi kan rocka på konsert. Nu är han på dagis och blir firad, har gympa och busar med kompisarna. Nana och Zeke har varit här på kaffe och jag har fått snusa bebis igen. Efter dagis hämtar vi upp både Ted och Rami, en glad överraskning det med. Sen kommer Erica och Milia och vi ska köra till leklandet. Efter bus där ska vi hitta på ännu en rolig grej som Ted inte vet något om än. Han ska få lillebrors present med såklart, tror att det kommer bli en topp 5.
Ikväll klockan 22:00 prick föddes Ted, liten liten gosse men med fulla apgap poäng trots sin tidiga födsel. 2645 gr och 44 cm kort bebis. Så perfekt och ljuvlig! Minns denna dagen så väl och vad jag gjorde just nu för 6 år sedan. Undersökningar och trodde att jag skulle få komma hem, men det visade sig annorlunda. Det jag trodde var UVI trängningar var i själva verket värkar och en liten som ville ut. En liten Ted som inte gav med sig och SKULLE ut till varje pris. Minns dofterna och vädret den dagen. Minns lyckan och glädjen och ruset i kroppen. Minns smärtan och Mariannes ord. Minns allt med glädje över att få ha honom hos mig. Han är verkligen en go unge, en snäll och omtänksam 6-åring. En envis och påhittig busunge med en just nu mycket livlig fantasi. Han är fortfarande min lille kille och kan komma och kela mamma massa, men helst när ingen ser. Han visar var dag hur fin han är. Han pratar förståndigt och klokt. För han är en klok gosse!
 Med ett enormt hjärta!


 


Stor och Liten

Helt ofattbart. Idag gick jag och Ted till skolan, oj oj oj. Redan? Kändes som igår för imorgon 6 år sedan jag fick träffa min lille kille för första gången. En morgonprommis, och sen väntade en nervös Ted och mamma. Fick komma in i klassrummet. Ted höll hårt i min hand, med sin lille goe hand. Det var nu dags att sätta sig på en dyna i en ring. Ted tvekade, och tvekade. Jag pushade på honom lite. Efter lite mer tvekan släppte han handen och satte sig. Alla skulle presentera sig samtidigt som de höll o den magiska fjädern. Ted var mest tystlåten, vilket jag blev lite chockad över. Han som är så pratglad som sin mamma. Han studerade allt och alla hela tiden. Jag med...
Barnen fick välja vad dom ville göra, Ted valde att rita. Ensam kille satt han och ritade noga noga. För noga är det allt. Sen var det dags att gå till matsalen, i matled. WOW! Så liten han var, men ändå så stor. Mitt hjärta slog. Han fixade galant att balansera brickan. Med bravur fixade han allt och vi avnjöt en god middag i matsalen. Nostalgi till max för mig. Sen stannade vi kvar och lekte en liten stund. Vädret gjorde att vi valde att börja traska hem. Pratade hela vägen hem. Vi pratade om kommande födelsedagar och vad vi önskar oss. Båda två önskar sig konsertbiljetter och en pulsklocka. Hur ska jag hitta konsertbiljetter till Kizz för en 6-åring? Han propsar på att han ska gå på konsert. Ha ha, mammas kille det! Eftermiddagen spenderade jag med en liten lur. Eller låg mest och tittade på liten när han sov gott. Efter det begav jag mig in till stan för att fixa det sista i presentväg. Lite nya coola kläder till vår snart 6-åring. 6 ÅR! 6 ÅR! Vart tar tiden vägen med de små?
Busat hela kvällen och Lias har visat sin bror vilket humör han har, tur att Ted har tålamod med sin lillebror.
Så fort Ted somnat ska presenterna packas in noga noga...

Sweet Child o mine, du går runt i mig! 


Han går!

Efter en tids velan och tvekan, efter tre steg, fyra och fem så idag släpper han helt och far runder som en mopp här hemma. Han svepar fram, 17 steg. Sen har han sedan i eftermiddag gått och gått. Flinat och tjoat som bara den. JAG KLARAR JU DET...Tror jag att han tänker. Liten börjar bli stor och nu vet jag av erfarenhet att det går fort, så det visslar i löven. Bara SÅ! Som vi väntat!!!! Vilken härlig överraskning för oss alla.
Helgen lider mot sitt slut. Sanna sov här i fredags och barnen tvättade bilen till mig! Ren och fin blev hon, Pärlan. Nya reg skyltar på och sakta men säkert pimpas hos. Vi busade massa och jag rev staket så det brann i knutarna. Bort med det gamla! Klippte ner buskar och skålade med grannen då det var gjort. TJOHO!  Igår var pojkarna på Andys och busade, firade Tvillingarna som fyllde hela 7 år igår. Jag var med grannen och beställde plankor till staket, nu är det gamla ruttna borta och nytt ska upp. Vi gjorde oss ett kap, billigt och det gillas. Väl hemma igen storstädade jag, kopplade på vattenspridaren och blöt blev jag. Rensade rabatter och såg ut som en mullvad. Var ute ute ute och pysslade om mitt hus och alla blommor. Stugan snart snart klar för uthyrning. IDAG har vi varit ute massor. Vattnet påkopplat på stugan, men vattenberedaren kass så det får införskaffas en ny snarast. Rensat ogräs idag igen, så fint som snus blir det. Grillat grillspett, försommarens och hela sommarens favorit. Bakat en paj på egna rabarber, svenska jordgubbar och råsocker. Ted och busat med kusin Erik och Tina min har varit här och frossat med oss. Även hon var med då Lias valde att nu är det dags att börja utnyttja sina ben till fullo. HELT UNDERBART! Pratat med Erica min och bestämt dejt. Imorgon en stor dag för Ted, spännande. Nu sitter jag här helt allena och det är riktigt skönt. Här är tyst, så tyst. Jag ska internetshoppa lite tänkte jag...TÄNK HAN GÅR!!!!!
ETT TVÅ TRE, magi! Får mig att vissla i mörkret!!

   

   LIAS IDAG, så kär i Teds regnställ med Bamse. You make me happy! Du går runt i mig mitt lilla hjärta!

MVG

En kväll då jag igår fick träffa lille Zeke för första gången. 5 dagar liten lillebror Zeke, så ljuvlig och tårarna sprutade. En stolt mamma och pappa, såg så underbart ut. Denna bubbla man lever i då! Går inte att beskriva med ord. Inget what so ever kan jämföras med detta underbara de lyckliga tu lever i nu.
Ett inhopp på jobbet, en natt. Bussen hem och sen kickade jag igång med städning för att inte slockna på golvet. Liten Lias vaknade och jag gick upp med tvätt, bara för att se vad han gjorde då han såg mig. Vet ni vad han gjorde? Han kallade!
- Ma...mama...ma ma MA!!!
Ner och mös, morgonbajs och ett bad i diskhon. Det tyckte han var så mysigt, dukade fram frukost och njöt av morgonen. Sen körde jag och Liten samt Pk in till skolan min. Dags för betygssamtal angående provet jag gjorde igår. 6 poäng från MVG, men fick lite muntligt förhör och fick ett MVG i betyg! Jag hoppade såklart av lycka. Jag som trodde att denna kursen skulle få ett VG. Såg ett rykte på FB om att alla fått information om Medicin provet. Loggade in och jag fick en ganska så rolig information.
"  Har nu rättat era prov och just ni som får denna notisen har klarat gränsen för ett godkänt resultat, och ni har tom visat kunskaper som motsvarar MVG på provet....Grattis bra jobbat!!!"

Ganska så kul. ELLER JÄVLIGT KUL! Fan vad jag kämpat och jag är så stolt. Hittat en cykel till Ted. Körde faktiskt till Kristianstad, och hittade den rätta cyklen på Harald Nyborg. Den är riktigt häftig ,och är utprovad så att den passar Ted. Därav vet han att han ska få en cykel i 6 års present. Nu ska han skolas in i cyklens värld!
Jag och Ted är nyklippta, fina Josse som pillat i mitt hår. Åh, så duktig är hon. Ted är med snygg i håret till sin 6-års dag. Pk och Lias var hos min farmor och farfar under tiden och busade. Som farfar klappade och hjälpte Lias vid matbordet. Han kan han med. Väl hemma lagar Tina mat, jag ÄR trött eftersom jag bara vilat i 1½ timme idag. så inatt ska jag sooooova som en stock. Men min Tina var jag tvungen att få se en gång till idag. Känns så mysigt att ha henne här, man blir lite bortskämd. Tänk om hon skulle åka iväg igen? Fy farao, vill inte ens tänka på det. Och jag som tänker så mycket... Ny dag imorgon. Nya tag och nya möjligheter. Här ska skålas ikväll för mina fina BETYG. Fina fina och ska bli ännu finare att få på papper! FINT ÄR BRA!!!
"Fin Finare Finast"
 


Sista

provet idag för denna terminen. Tycker det är ganska så lyxigt, sen är man ju ledig i tre veckor men hoppas på massa jobb. Jag ska in till pressbyrån nu och ha mitt kaffe, väsnas man här hemma så väcks busungarna. Hepp, sista nu SISTA! Ännu ett steg mot rätt riktning...


I'm going backwards through time at the speed of light

Hands up in the air, like we don´t care..
Wihoo. Vilken fräs morgon.Efter en natt med mardrömmar, fy. Hoppas på en trevligare drömnatt kommande natt. Kickade igång kaffet, kidsen vakna och jag hade ett dansnummer för dom. Tyckte nog mamma var tokig. Ha ha ha. Frukost tillsammans, eller pojkarna och mamma servade med diverse förtäringar.
Tvättmaskin igång, diskmaskin igång, vika tvätt, sen...Rockade jag och Ted i bilen på väg till dagis. Idag blev det "Number of the Beast". Spelade luftgitarr som tusan gjorde vi båda två. Både jag och Ted älskar att åka bil och lyssna på musik, och min lille kille har väldigt bra smak.
- Åh denna var bra mamma!! Vi stannade en stund på parkeringen och jag spelade ännu en låt för honom. He liked it! Ha ha. Väl hemma fortsatte lite att göra, räkningar betalda och diverse papper att fylla i. Fattas bara frimärke. Efter lite pappersarbete så körde jag ner till Bosse och på måndag ska BILEN lämnas in. Hu så dyrt det kommer bli. Men det är lite farligt att köra med den nu. Även nya REG skyltar är beställda. Hur smidigt som helst! Lias kelar Katten Izor nu. Så kärt! Jag ska bärja plugga till det sista provet jag har imorgon i VoO! Är inte så nervös faktiskt, känner att det sitter i benmärgen. Just lagarna jag ska titta lite extra på och se alla filmer för att friska upp mitt lite vaga minne med vissa viktiga bitar. Härligt med kunskap!

   

Dancing Queens ;)

Ni

Ligger här i sängen och funderar. Idag har vi varit nere i Lund och träffat Nils, neurokirurg. Känns alltid så skönt att se honom. Han är en "proffessor" som besitter mycket kunskap. För mig en förebild. Allt ser bra ut med liten Lias och fina Ted. Jag har väldigt häftiga bilder att visa, hur huvudet ser ut på insidan! Jag är så faschinerad av hur allt kan funka. Jag satte massa delar, och Nils såg faktiskt lite imponerad ut. Så bra att veta, som jag pluggat hjärnan!!! Eftermiddagen, kom hem och kaffet klart. Fina Tina min dukat fika! En sväng till sjöstugan, så nära att Lias gick. Ett halvt steg!! Det kommer! Ted busade massa!! Sen har jag haft mitt sista spinningpass i Osby. Det känns trist, men "gästinstruktör" låter bra. Ljust då jag skulle köra hem. Kvällen är nu klar, tvätten omhängd från ute till inne. Tar det slut? Ha ha... Som sagt så ligger jag och funderar med min trogna sängkamrat Luna. Min måne ligger och spinner intill mig. Vaknade igår av att hon låg PÅ mig. Tokmajjan, min lilla "lady". Jag funderar på det fina med vänner. Jag är helt förundrad över hur fina vänner jag har. På senaste tiden verkligen lyckligt lottad sin har er, min kvartett med töser som alltid finns där! En VÄN är någon som stannar kvar, lyssnar och håller hand. Ni har alla fyra visat så enormt mycket kärlek. Jag vill att ni ska veta det. I fredags blev min ena vän i kvartetten mamma igen, en underbar Zeke såg dagens ljus. Idag har jag åkt och visat med min ena Fin, imorgon ska jag ut och gå med min Pingla och även fråga min fjärde Solstråle om hon vill hänga på? Jag är så tacksam för er, även för vänner som finns där utan att jag har sett det förrän nu. Finns ju ni med som visat och visar hur varma ni är. Jag hör hur Lias och Ted snarkar ikapp, mina små busungar. Lias är 100 gånger vildare och busigare än Ted. Ha ha... Nu ska jag sluta mina gröna och hoppas på ännu en dröm. Inatt drömde jag att Lias gick och jag träffade även gamla vänner i drömmen! Natt natt.

Då alla andra sover

eller kanske inte alla, de flesta får man väll säga. Vad roar man sig med då en natt? Jo vid den kritiska tiden vid fyra så flätade jag håret. Sörplade kaffe och slötittade på tv, fast tankarna var någon helt annanstans. Min kollega frågade vad det var för film, jag kunde inte svara. I morse då jag kom hem lade jag i en maskin tvätt innan jag hoppade in i duschen. Tog fel, tog vittvätt medel istället för kulör. Men vad gör väll det? Kommer hem och Ted står nyvaken i köket, somnade sent sen. Men vaknade med ett riktigt ryck! Ni vet när man sätter sig tvärt upp i sängen? Hoppade (ja jag hoppade) ur sängen och tog tag i hemmet lite. Dammsugaren fick rastas och tvätten hängde jag UT! Härligt! Sen slukade jag en banan och tog vatten med mig. Premiärcykel turen, min tur. Vad härligt det var att känna vinden, lite varm mot kinderna. En undebar cykeltur då spinningsäsongen snart är till ända. I LOVE MY BIKE! En kamrat sedan jag fick den då jag var 13 år. Cyklar hem till Pappa och Katja och vålgästar deras brassestol, sätter mig i solen och njuter. Får en alldeles lugn stund, bara jag och fåglarna. När väl Pappsen och Katja kommer hem så serveras det en kall cider på gräset. Kan det bli bättre? Vi sitter och pratar och har en stund tillsammans. Sen cyklar jag och Katja ner till byn och införskaffar lite mat. Pojkarna anländer! Pigga och glada. Lagar mat tillsammans och sen får jag gå hem och natta Liten som somnar i mammas famn! Nu kom Tina och ska sova här hos mig inatt! Mysigt värre!! Så roligt, när jag och Lias kommer gåendes innan så sitter båda katterna och väntar i skogen. Luna skuttar genom blåbärsskogen och ner till dörren. Izor springer som en hund efter mig....Det kallar jag troget! Nu till kvällen!

 
  
  

Hur

Ska man kunna sova nu? Fåglarna kvittrar, solen skiner! Har spenderat ännu en natt på jobb...men pigg som en liten mört!

Kick ass

Provet kändes bra igår men man var helt darrig då man var klar. Efter tre timmars skrivande var man helt slut och vet lite som jag missat, kommer man såklart på så fort man lämnat in. Men jag gjorde mitt absolut bästa och kunde inte föreberett mig mer. Känner mig stolt och nöjd, väntar spänt på resultatet nu!!
Resterande av dagen igår var jag på en liten Road trip med min Tina. Ja ha ha, vi körde till ÖB  och köpte massa krämer och väldoftande GOTT. Lite fick vi ju fira, även fast det var ÖB så var det så mysigt med en tid bara vi två. Me and my girl. Sen körde vi till Markaryd, och hämtade min dress som jag fått via föreningen. Härligt! En svart dress med alla sponsorers namn på, samt mitt eget såklart. TACK PIA ;)
Nana orkade inte träffas, sen hade jag en olustig känsla hela kvällen. Jag och Tina pratade om henne och mycket rikigt, snart är Zeke ute. Kan inte tänka annat än på Nana nu. Kvällen spenderades hos Ola och bus med kidsen. Jag somnade tidigt, trött som en gnu. Fick lite sovmorgon idag då jag ska jobba inatt! Vi funderar på att åka och köpa en toastol och kakel/klinker här hemma så det är gjort. Nu vill jag bada badkar!
Åh, Nana! Jag tänker på dig HELA TIDEN!!! Sen tänker jag på mycket annat med, hela tiden. Tänker jag mycket? OH YES!!!

 

Anevrysm

Åh det snurrar i mitt huvud nu! Har haft en riktig heldag i skolan, skrattat så jag fick ont i magen. Härliga ni! Härligt att få skratta så innerligt, var får man/vi allt ifrån? Vissa säger det bara "klick" med ju. Underbara fina ni. Vi har haft genomgång av mycket idag, det bästa var tandborstningen och bli riktigt proffsborstad av blivande tandsköterskan Jenny. Nathalie och jag tjoade runder som vanligt och roade alla med våra konster. Vi åt faktiskt på skolan idag ett glatt gäng. Vilken mat, oh la la. Vilken maffig buffé, vi åt tills vi rullade fram alla. Kaffe på det sen var vi taggade inför det praktiska vi gjorde under eftermiddagen, och som sagt många skratt. En sväng på stan med Annicka och Nathalie innan bussen gick hem. Hittade minsann en 6-års present till Ted. En underbart söt liten Geisha fick följa med mig hem, henne ska jag spara slantar i. Alla guldpengar ska hon få. Blev sådär "kär" i henne ni vet. Man blev slö som en potatis på bussen. Men full rulle då alla kom hem, till ett numera icke tyst hus. Liten sover och jag sitter nybadad och läser så jag vet nu knappt var jag ska börja. Vet lite vad jag är mer hejjjj på. Självklart HJÄRTA OCH HJÄRNA som är för mig intressantast, men detta med Urinorganen och Mag-tarmkanalen är mindre intressant. Dock intressant, men finns saker som dunkar bättre. Ha ha. Jag ska fortsätta läsa och förhoppningsvis bli lite förhörd med. Nu ska jag rita hjärtat!
Vi kommer ju alla vara experter på det sen!

  

Är det anevrysm pojkarna har, en medfödd missbildning mellan ventrikel nummer 3 och 4.
Där det är helt stopp i akvedukten...

Peace out

Helvete vad man läser. Läser så det svider i ögonen! Ändå är man osäker på det, vissa saker som man lätt glömmer bort och andra som sitter i ryggmärgen vill jag lova. Hjärtat pumpas in i huvudet, jag drar in all info känns det som om och om igen. Läser, gör tester och triggar mig själv riktigt ordentligt. Vet ni vad? Jag fick MVG på mitt senaste prov, Människan Socialt och Kulturellt. Japp, hepp hepp. Riktigt stolt över min prestation faktiskt.
TVÅ prov kvar sen är denna terminen till ända och jag ska jobba hela sommaren och tjäna pingar till kassan. Ha ha. Faktiskt inget alls emot det. Visst kommer det kännas konstigt att vara sommarjobbare, men detta jobbet trivs jag så bra med. Har aldrig mått såhär bra på ett jobb innan och jag är glad att jag skickad det där mailet. Så glad för det. Jag tänkte ju, kan inte få mer än ett nej. Helt annorlunda jämfört med det jag gjort innan. Att hjälpa en annan människa är ett fantastiskt jobb. Nu åter till mina "gamla" INSU. Visst, även jag sovit i Region Skåne kläder. Visst är det underbart sköna, slapp man lite tvätt när man kom hem efter en lång sjukhusvistelse med Liten.
En pigg liten 1 ÅRING nu vill jag lova, och en Storebror som är så spänd över att få börja skolan snart! SNART TED, min lille kille går du i SKOLAN. Inte klokt, han är så vis min lille kille. I morse då jag skjutsade honom till dagis sade han att han skulle prata med sin fröken om att börja skolan...Ha ha..Han är lika pratsam som sin mor och lika nyfiken och envis...Thailunch i fredags, det gillar killarna!!!

 

Stort

Måndag. Idag har jag och Patrik varit gifta i 2 år, och igår förlovade i 4 år. Det är stort. Hur sagan än kommer se ut, hur det än går så kommer jag aldrig glömma den dagen då solen sken, och pirret i magen överröstade allt i kroppen. Hur man gick och log hela dagen. Hur kärleken spirade, och löven prasslade i träden.
Idag sitter jag med massa plugg, envisats med att göra ett great Med.prov. Hur det nu går återstår även det att se. Men jag ska göra mitt bästa, med allt. Det är så mycket att hålla reda på samt dela på. Solen skiner men dock inte som för två år sedan, då strålade solen. Det var så varmt och behagligt den dagen. Så lugnt men ändå stressigt. Jag ska strax bege mig in till skolan för en komplettering av lagarna i VoO. Missade en dag då Lias låg nere i Lund. Vi får sedan se vad dagen mer har att erbjuda...

 

 


RSS 2.0