Första egna matsäcken

En mysig morgon. Ted tyckte att det skulle bli så spännande att ha med egen fika till dagis. Packade hans Piratväska, och han gick med den på ryggen inomhus. Han var så stolt!!! Duktig var han med! Mamma fotade Ted nu när det var första gången att vara med på en "utedag" och ha med egen matsäck. Hihi. Sötnosen blev lämnad på dagis, sen blev det morgonkaffe hos Nana.
Sen hem och ge sig på Naturkunskapen först, testet inskickat efter att jag bara ögnat igenom en gång. Hade bara ett fel!!!! HI HI..DET BLEV JAG GLAD FÖR. Så kul att läsa NATURKUNSKAP.
Sen var det dethär med matten...som suger. Jag har suttit inne på fronter, bankat in det i skallen. Men det vill inte stanna. Jag har tilloch med kollat andra alternativ och andra utbildningar och jobb. I ren panik så känns det som om detta kan skita sig. Jag har googlat på Brottsutredare, men en riktig utbildning finns miltal här ifrån. Hur ska man kunna läsa, bo kvar i denna lilla byn och hinna träffa sitt barn. Jag kan inte pendla till en stötte ort så långt bort. Men det står mellan ssk och brottsutredare nu. Tycker det är jätteintressant, känner mig så kluven nu. Vill egentligen bara börja läsa SSK, men att orka med matten känns BLÄ. Jag får helt enkelt göra mitt bästa idag. Sen att jag inte fattar subtraktionsmetoden, det är sin sak. Orka.

Imorgon blir nog en bättre dag! Det gäller att härda ut, härda ut denna hösten. Ge sig bubblan på att det ska gå. Finns inget annat att göra.

Ger subtraktionsmetoden en chans till, sen bröllopssurfar jag ist.


Kommentarer
Postat av: Sessan

söt sko.. =)



Oj, fem år... det är länge du! Och barn... tihi... jag funderar när jag kommer att vara mentalt förberedd för barn! Det ligger sååååå långt bort i min värld just nu!=)



Vi har varit tillsammans i 4,5 år i början på oktober!

2008-09-23 @ 12:46:26
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0