Vackrast

Just nu känner mig så...ha ha ha som en sugpropp som suger in en massa information, men på något vänster så hoppar en del ut igen...
Idag sov vi länge, så skööönt. Tittade på film under täcket. Nana ringde och det blev ett besök på lekplatsen. Fick lagad mat och gott kaffe. Pluggade lite, men blev avbrötna av busiga ungar.

Åkte upp till Moffes jobb och sade HEJ! Där var lilla Katja med <3 Fick kaffe, sen körde vi hem och Patrik var hemma. Fika hemma med. Sen kom Andreas och stylade med sin nya fräsiga fyrhjuling. Erica var kaffesugen, sötskrutten. Emily kom och vi satte oss ner med Matten. Erica hjälpte oss på traven. Äntligen är den klar, men sen hur många rätt vi har på denna är frågan? Jag vet bara att det finns roliga kapitel med i boken. Det är det som får mig att INTE GE UPP. Sen är det ett stort stöd att Emily med läser matte. Utan henne, ja.....oj oj. Emily åkte in till stan, där Farfar får lämna våra inlämningsuppgifter på måndag. Hon hittade ingenpostlåda. Men det gör lille Farfar. Min fina farfar. Jag sitter och väntar på mina pojkar nu, bloggar med nya finisen lappisen som Hampus har lämnat till Porrarp! Kan inte fatta att man är så snäll så att man ger bort en lappis. Men Hampus är verkligen "one of a kind". Nu tycker jag att mina pojkar kan komma HEM!!! Nu är det ensamt och mörkt........har värmeljus överallt här!!


  
Gårdagen var så mysig! Lunch på stan med MIN FINA Emily!
Vi smaskade i oss en varsin sallad, JÄTTESALLAD. Jag en lax och Ems en kyckling (hon älskar lax men kan ju inte äta det nu....)
Sen var det doktor besök och efter det kaffe i Vinslöv på en bänk..
Vidare till Ateljé MB...

Tänkt att man har en sådan underbar vän!!! <3 Hon är mer än guld värd! HON ÄR ALLT!

 
Kvällen här hemma igår bestod av besök, Hampe kom för att leka med oss alla tre...hihi. Vi fick hjälp av Hampus och Pappa för att få upp kransen. Äntligen är den uppe igen! Ted mös i soffan med mamma. Tittade i bröllopstidingar!



Mys i vårt hus. <3 Jag avgudar detta hus!!!!!

Kommentarer
Postat av: Tinna

HEEEEEJ JOHANNA !!!

Åhh grattis till det kommande bröllopet =)=)=)

Hoppas allt är bra med dig !

Såg du hade gjort kommentar hos Teddy och var nyfiken på vem mer som var ifrån Skåne... Sen såg jag bild på Emily sen ...men men det är ju hon hihi sen förstod jag att det var du...=) som oxå bloggar.

KRAMAR

2008-09-13 @ 08:26:09
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Sessan

Åh en blivande fru =) När ska ni gifta er! Så roligt.. jag är så längtansfull till vårt bröllop =)

2008-09-13 @ 13:10:33
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0