Brudklänningen har anlänt.

Ja!!!!!!! Vilken dag!

Emily ringer och vill käka frulle med mig. Patrik och Ted är på BVC för att kolla svinkopporna. Sötisen kommer med frukost, sen kommer mina pojkar hem med frukost. Hade inte så ont idag när jag vaknade....gick utan kryckorna.
Avnjöt en underbar frukost, sen tittade vi på gamla inspelade filmer. Från när Ted låg i magen, och Ted föddes. Patrik körde ner och hämtade min NYA FINA KAMERA! Så nöjd med den är jag! Åh, nu fotas det hela tiden. Den tar superbra bilder. Inte lagt över dom än bara..hi hi. Dagen är inte slut än.

Sen kollade jag med hjälp av kollinr, och klänningen väntade på ICA!!!!!!! Åh, förde över pengar...sen körde Patrik ner och hämtade den. Vilket stort paket!! Enormt, och tungt. Jag började pilla upp det direkt, Patrik aka fixarfrasse, hjälper till. Lägger upp den på finbordet, fick garderob till den med. Så noga nerpackad! Såg till min stora förtjusning att sjalen fick jag med på köpet! Sen öppnar vi. Jag filmar såklart samtidigt!!!!!
SÅÅÅÅÅ FIIIIIIN! Grymt fin. Man blev lite chockad att den faktiskt låg där, och att den är min! BARA MIN!!!! Betald och MIN! Frakten var inte dyr heller ca 100 kr. Patrik skickas upp till datorn (inga protester där inte). Emily hjälper mig trä den över huvudet....GRYMT. Vilken känsla! Kan inte bsekriva chocken man får. Denna ska jag ha den dagen vi blir äkta makar. Den passade överallt förutom över bysten. Men en insydd 34 är ju ganska så bra ändå....Så den behöver sys ut lite över bysten, men jag känner en supersömmerska så det blir inga problem. Den var inte för kort heller...hihi. PERFEKT! Vilket kap!!! Att jag vågade chansa! Det är jag glad för. Emily fotade och jag kollade in mig själv. Hade så ont så jag kunde inte stå rakt heller. Men fin är den. ÅH!!!! Ems hon hjälpte mig packa in den, hänga in den. Söta tösen. Blev så glad för att hon kom och piggade upp mig idag! Det är guld värt, en sann vän. Nu har hon och min lille Ted sett mig i klänningen. Patrik kom aldrig coh tjuvkikade. Han ska ju såklart inte få se den på heller...ha ha ha. Ems har åkt hem, behövde vila precis som jag. Druckit mycket kaffe har vi gjort idag min fina tös. Patrik och Ted är hos Svärfar och pangar....jag ska slänag mig på soffan och läsa om min nya kamera. Titta på bilderna, får inte nog av att titta på dom. För bra för att vara sant, men nu behöver ryggen vila....
Idag var JAG en PRINSESSA!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0