Glass i stora lass



Labbningen gick bra! Det är såå kul!!! Lite stressigt att sen hinna till dagis till 17:30, då man gärna hade velat hinna prata med läraren lite efter lektionen. Men det får vänta. Kul som attan iallafall!
Ted stod och väntade vid fönstret när jag kom! Åh, han vinkade för fullt!

Vi åkte hem till Erica och Sanna, barnen körde fyrhjuling!

  Ted får låna kläder av Sanna, eftersom hans är blöta efter dagis.



 Trötter.

Efter det blev det glass i stora lass, samt chokladpudding!
Barnen busade och vi mammor med ha ha ha. Girltalk som vanligt!
Jga och lilleman (väldigt trött lilleman) brummade mot hemmet då det ringde på telefonen.....Pappa min såklart. Han ville bjuda på Thaimat, vi vände och körde ner till lådan som dom ställt vid SJÖSTUGAN. Blev jätteräkor för mig. Gud vad gott det var! Sen fick Pappa min kaffe och vi kollade på ormar alla tre. Ted mös med Morfar, vad han avgudar sin Morfar. Han kallar tilloch med Morfar för Pappa ibland. Så nära är dom! Vi träffas ju ofta och har alltid gjort det. Hängde tvätt, luktar sååå enormt gott. MMMMmmmm...Ted nanar och jag lyssnar på "Footprints in the sand", saknar Patrik. Men på söndag bär det av Hjärtat mitt!!!

Kommentarer
Postat av: emily

och Vi älskar dig, jag och Bim=)=) Ska bli skoj att gå på bröllopsmässa med dig och serva. För du lär vara helt tokig när du ser allt fint!

2008-09-30 @ 22:05:05
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: Sessan

Ja, det gör jag =) bloggdesigns alltså.



Det var ett lätt val för min del! =) De kommer att stå för deras kläder, men vi väljer de tillsammans. Det blir långklänningar, som går att sy upp till mer festklänningar om den så vill.



Vart har du bokat smink och hår å sånt... ?

2008-09-30 @ 22:33:38
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0