Peace out

Helvete vad man läser. Läser så det svider i ögonen! Ändå är man osäker på det, vissa saker som man lätt glömmer bort och andra som sitter i ryggmärgen vill jag lova. Hjärtat pumpas in i huvudet, jag drar in all info känns det som om och om igen. Läser, gör tester och triggar mig själv riktigt ordentligt. Vet ni vad? Jag fick MVG på mitt senaste prov, Människan Socialt och Kulturellt. Japp, hepp hepp. Riktigt stolt över min prestation faktiskt.
TVÅ prov kvar sen är denna terminen till ända och jag ska jobba hela sommaren och tjäna pingar till kassan. Ha ha. Faktiskt inget alls emot det. Visst kommer det kännas konstigt att vara sommarjobbare, men detta jobbet trivs jag så bra med. Har aldrig mått såhär bra på ett jobb innan och jag är glad att jag skickad det där mailet. Så glad för det. Jag tänkte ju, kan inte få mer än ett nej. Helt annorlunda jämfört med det jag gjort innan. Att hjälpa en annan människa är ett fantastiskt jobb. Nu åter till mina "gamla" INSU. Visst, även jag sovit i Region Skåne kläder. Visst är det underbart sköna, slapp man lite tvätt när man kom hem efter en lång sjukhusvistelse med Liten.
En pigg liten 1 ÅRING nu vill jag lova, och en Storebror som är så spänd över att få börja skolan snart! SNART TED, min lille kille går du i SKOLAN. Inte klokt, han är så vis min lille kille. I morse då jag skjutsade honom till dagis sade han att han skulle prata med sin fröken om att börja skolan...Ha ha..Han är lika pratsam som sin mor och lika nyfiken och envis...



Thailunch i fredags, det gillar killarna!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0