I'm going backwards through time at the speed of light

Hands up in the air, like we don´t care..
Wihoo. Vilken fräs morgon.Efter en natt med mardrömmar, fy. Hoppas på en trevligare drömnatt kommande natt. Kickade igång kaffet, kidsen vakna och jag hade ett dansnummer för dom. Tyckte nog mamma var tokig. Ha ha ha. Frukost tillsammans, eller pojkarna och mamma servade med diverse förtäringar.
Tvättmaskin igång, diskmaskin igång, vika tvätt, sen...Rockade jag och Ted i bilen på väg till dagis. Idag blev det "Number of the Beast". Spelade luftgitarr som tusan gjorde vi båda två. Både jag och Ted älskar att åka bil och lyssna på musik, och min lille kille har väldigt bra smak.
- Åh denna var bra mamma!! Vi stannade en stund på parkeringen och jag spelade ännu en låt för honom. He liked it! Ha ha. Väl hemma fortsatte lite att göra, räkningar betalda och diverse papper att fylla i. Fattas bara frimärke. Efter lite pappersarbete så körde jag ner till Bosse och på måndag ska BILEN lämnas in. Hu så dyrt det kommer bli. Men det är lite farligt att köra med den nu. Även nya REG skyltar är beställda. Hur smidigt som helst! Lias kelar Katten Izor nu. Så kärt! Jag ska bärja plugga till det sista provet jag har imorgon i VoO! Är inte så nervös faktiskt, känner att det sitter i benmärgen. Just lagarna jag ska titta lite extra på och se alla filmer för att friska upp mitt lite vaga minne med vissa viktiga bitar. Härligt med kunskap!

   

Dancing Queens ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0