Kick ass

Provet kändes bra igår men man var helt darrig då man var klar. Efter tre timmars skrivande var man helt slut och vet lite som jag missat, kommer man såklart på så fort man lämnat in. Men jag gjorde mitt absolut bästa och kunde inte föreberett mig mer. Känner mig stolt och nöjd, väntar spänt på resultatet nu!!
Resterande av dagen igår var jag på en liten Road trip med min Tina. Ja ha ha, vi körde till ÖB  och köpte massa krämer och väldoftande GOTT. Lite fick vi ju fira, även fast det var ÖB så var det så mysigt med en tid bara vi två. Me and my girl. Sen körde vi till Markaryd, och hämtade min dress som jag fått via föreningen. Härligt! En svart dress med alla sponsorers namn på, samt mitt eget såklart. TACK PIA ;)
Nana orkade inte träffas, sen hade jag en olustig känsla hela kvällen. Jag och Tina pratade om henne och mycket rikigt, snart är Zeke ute. Kan inte tänka annat än på Nana nu. Kvällen spenderades hos Ola och bus med kidsen. Jag somnade tidigt, trött som en gnu. Fick lite sovmorgon idag då jag ska jobba inatt! Vi funderar på att åka och köpa en toastol och kakel/klinker här hemma så det är gjort. Nu vill jag bada badkar!
Åh, Nana! Jag tänker på dig HELA TIDEN!!! Sen tänker jag på mycket annat med, hela tiden. Tänker jag mycket? OH YES!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0