Miss i nassen

Vilken heldag det blev igår, eller ska jag säga dygn?
Efter en morgon på jobbet hade jag lite ärenden att uträtta, bibliotek är så mysiga. Bara doften i ett bibliotek får mig att finna ett inre lugn. Bland alla böcker! Väl hemma busades det med fina kidsen innan jag tog bussen in till "Storstaden" igen...Jag överraskade lilla Farmor och Farfar. När Farfar skjutsade mig hem i söndagskväll så sade han en ganska så jobbig sak.
- Jag har tappat livsgnistan...
Jag har funderat på detta sedan dess och blev lite orolig. Därför valde jag att ta en stund med personerna jag avgudat sålänge jag levt. Jag skrek:
-Överraskning!! i dörren och gissa om dom blev överlyckliga?
Farmor kastade sig om mig och kramade och pussade på sin lilla tös...(ha ha)
Åh! Hon kokade kaffe och gjorde smörgåsar till mig. Ja, det ni. LYX! Vi satt och pratade och det till synes verkade mycket uppskattat att jag visade hur mycket dom betyder för mig. Farmor får agera.."sy upp jeans" och "rädda min tröja" hjälp med. Farfar skjutsade såklart mig till jobbet sen. Jag propsade på att gå, men det fick jag inte göra under några som helst omständigheter.
- Ta det nu försiktigt inatt och ha ögonen i nacken!
Ha ha ha..Kära lille farfar.
En NATT med Jennica och Micke. En fin tös som jag klickade med direkt. Samma syn på nästan allt och vi hade en lugn natt. Vi hade lätt att fördriva tiden, städade köket så det glänste och sen satt vi och pratade länge. Men minsta lilla ljud så hoppade man till och den sympatiska delen av det autonoma ns var på helspänn. Ha ha! Inte lönt att ta fram böckerna. Provade men inget gick in. Läste lite innan jag började dock. Micke som är en räv i gemet var mycket trevlig och ja, han såg ut som en polis. Han är väldigt auktoritär, ger med sig respekt men ändå med en sådan fin empati och lyhördhet. Väl på morgonen var vi ganska så fnittriga. Vi kunde bara titta på varandra så skrattade vi. TACK för en rolig natt med många skratt. Du är en fin tjej! Tack för skjtsen till bussen. Jag måste sett ut som en fyllehund då jag gick från bussen. Jag somnade på bussen, vaknade med ett ryck och då jag ranglade hem kan jag inte sett klok ut. Jag kan säga att jag somnade som en klubbad säl...
Sov tills jag blev väckt. Maken kom upp med barnen och Lias hoppade och ställde sig upp i sängen. Han blev så glad, visade sina små tänder och flinade. Ted klappade mig på pannan och sedan sade han:
- Mamma, du är alltid så ruffsig när du vaknat. Ser så kul ut!
Pojkarna är och badar. Jag har plockat undan här, kollat mailen och jag hade fått svar angående mitt prov jag gjorde i lördagsmorse. Jag fick ett STARK Väl Godkänd! Jag blev så glad, bara betygssamtal kvar nu.
Sen har jag varit duktig flicka och skickat in min fördjupningsuppgift om "Kvinnlig könsstympning". Jag hoppas på fler svar från Självaste Dr Åsa. Jag hade lätt kunnat följa med henne ner till Egypten och hjälpa flickor! Jag blir så arg när jag tänker på hur flickorna behandlas. Nu ska jag dyka ner i medicin boken...Musiken är igång och jag har varit nere och duschat varmt och känner mig som människa igen.



 


Kommentarer
Postat av: Emily

Du är så jävla bra!!! Är sååååå stolt över dig Hanna!!!!!

2011-04-06 @ 18:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0