Hey This New Day

 
Hej Lyxfrukost!
Dagen startade med ett bokat bord på Sarabeth´s. Här bjöd jag på årets första frukost. Vi smaskade på Pannkakor och mina med Lemon taste suryp and strawberries as you can see.
Oh yum yum. För att jag är tokig i pannkakor vet ju alla. Att starta året med denna frukosten gick inte av för hackor.
 
 
 
 
 
Vi sade Hej hej till Ladies Pavillion.
Kylan var bitande denna 1 januari. Men vi gick hit för detta önskade vi se en gång till innan vi for hem.
 
Vår Gata :Madison Avenue.
Vi bodde i huset med butik strax under (gröna och röda markiser). Ja i detta typiska NY hus medf fina burspråk och märkliga balkonger bodde vi. Det verkligen kändes som att bo i ett Vänner hus. Vilken känsla bara det var.
Ett HETT tips är att hitta en lägenhet att hyra vid resa hit. Hotell får dig genast att känna dig ännu mer som turist. Nu "bodde" vi genast mer. Så fräzigt! Hade min R fixat så perfekt!!
 
 
Dreamliner hem. Jag längtade hem. Men inte till Sverige. Ja, jag hade kunnat bo i The Big Apple! Utan tvekan emigrera till USA. Ta med mina närmsta och styra kosan mot Amerikattt. Leva den drömmen.
Flygresan var tuff för mig. Jag fick frossa och febern steg. varik vaken sedan morgon och sov inte en blund på flygresan som tar 8 timmar hem. Jag var som ett lik när jag kom hem. Febern bara steg och jag kände mig helt utmattad, Jetlag deluxe på det med. Men ångrar inget och skulle göra om det om och om igen.
Planet var top of the top. Servicen var finemang. Sen att jag var dålig gjorde att resan hem blev tuff. För resan ner var den bästa flygresan jag gjort!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0