En dag där vi gjorde

Precis vad vi ville! Ta som den kommer. Gjorde vi med! 
Förutom den tråkiga tvätt tiden...på morgonen så har dagen varit underbar. Vi valde att bara dra dit vi ville, äta "ute" och shoppa. Busa bland löven, handla snacks för Farfars peng och njuta av solen. 

Vi styrde kosan och vår fina Pärla mot Kstad. Vi parkerade (tänka sig men vi hittade plats tillslut) och sen strosade vi hand i hand in mot centrum i Höstsolen. Alla vackra färger är ljuvliga! Vi njöt av att bara vara på torget, titta i butiker och speciellt Halloween prylarna på Leksaker från Br. Där var vi länge inne! Så kul, inte bara barnen som var lyriska över alla läskiga saker! 
Vidare mot torget igen och inte en höst utan Ljung. Eftersom jag är otroligt less på att boka tvättstuga valde vi att (ja alla tre) att köra inom Media Markt. I bilen med hem...en tvättmaskin. 
Eftersom det hände en liten olycka på MM var vi tvungna att köra hem en snabbis, byta byxor på Lillebror och vidare mot önskemål Mc Donalds och lekplats. Tiden sprang iväg! Min bärhjälp Farfar undrade när vi hade tänkt komma hem? Hoppsan! Hem, upp med maskinen!  Ut igen, handla lördagsgott fick barnen och en liten höstprommis. Slänga löv och rulla i dom. Mys framför tvn, mamma Boar lite, iPad visning från Ted och massa Kalaha! Legobygge och massa hus blev det!
Sedan kom "Stålmannen" och Tanja hit! Änglar finns! Så klockan halv 10 en lördag...kom dom hit, kopplade in maskinen och vi drack sedan en kopp rykande kaffe. Lias somnade för 20 minuter sedan på soffan...Ted nanar snart med. Mamma med tro? Snart så...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0