Fast i hissen

Jaha. Denna dagen bjöd på massa galna upptåg...
Efter en dag på jobb så skrev jag kontrakt (intresseklubben antecknar) på garage. Sen då? Strosade i affärerna. Ingen lust att gå hem direkt idag. Väl hemma...packa väskan och en promenad mot en timmes svettig spinning. Åh, det var precis vad jag behövde!
Promenad till Farmor och Farfar, en kvällskaffe och hämta hem min egna Batmobil. Köra till jobbet, klart jag glömde något där. På med musik och hem i garaget. Upp i lyan...hämta cykeln för att gå ner med den i cykelgaraget. Ja, har nog alltid något för mig. Vad händer då? Jo, hissen stannar.
Först tänker ja...ha ha. Ett skämt? Den startar snart. Sedan slår det mig...den är nyss lagad. Tjoflöjt! Litet och trångt. Ringer på hjälp och tackar först nej till Brandmanshjälp. Men det blir varmt i hissen, knapparna som jag trycker på frenetiskt blir tokvarma och jag tänker. Kan dom hjälpa en katt i ett träd så kan dom fan hjälpa mig i en hiss. Efter påtryckningar från FB så ringer jag efter Brandmän och det tar inte ens 10 minuter så hör jag dom!
Åh...hua.
Fem fina Brandmän öppnar, ber mig att stanna för strömmen måste brytas så jag inte kläms ihjäl. Sedan dras jag ut i 190. Hissar är farliga! Kommer jag våga åka hissen igen?


Kommentarer
Postat av: Kikki

Hoppas du inte ska ha plats i garaget under huset. Inbrott i bilarna var och varannan vecka. Vår bil slog de i sönder så det gick inte att känna igen den :-/

2013-06-26 @ 13:22:33
URL: http://Kixxan.blogg.se
Postat av: Ida Larsson

Åhh fy va skönt att dem kom så snabbt efter att du väl bestämt dig för att ringa brandkåren! Tycker det är vansinne att du skulle behöva sitta o vänta på en reperatör ifrån Lund.
Nää hissar är nått jag sällan går in i.. har fastnat några vändor i olika hissar jag med.. icke skoj!

2013-06-27 @ 13:32:29
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kicki: Har plats under huset. Är det mycket problem där?

2013-06-27 @ 16:28:11
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Kikki

Ja, när vi hade plats där nere så var det de. Man får ju tänka på att det finns många portar att gå in igenom..
Vår bil stod på endast bromsskivorna & alla rutorna sönderslagna... När vi flyttade så hade en kompis plats där nere med, han sa att det var inbrott ofta i bilarna. Finns ju inte ens videoövervakning som det så fint står på skylten :)

2013-06-28 @ 18:13:45
URL: http://kixxan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0