LCHF For life

Du kan göra ALLT i LCHF style! Inget klagande på inga mackor, frallor, piroger, pizza, pannkakor, musli, kakor, pasta, nudlar...allt med vanligtvis mycket "vitt" i kan göras på bra sätt!
Det är så kul att testa, lära sig.
Tänk så mycket jag lärt mig på 2 år!
Från GI till Lchf och måste säga att skära ner ännu mer på kolisar gör gott. Iallafall för mig.

Provat Pf nu med. Provat innan med...men denna gången strikt. 16 timmar och en kvart. Hunger övergår till icke hunger. Men åh vad gott det var med Rysk yoghurt och min musli! Titta! Man kan äta musli med! Gör egen! Lätt!

Idag hade jag och barnen en tidig morgon. Åh vad segt. Men vi sov dåligt hela natten alla tre så alla var trötta på att inte få sova. Gick upp lätt idag.
Jag känner lite "hmmmm" i halsen efter gårdagens promenad i minimalt lite kläder från gym.
En dag på jobb, ösregn. Ett spinningpass är väl förunnat som vanligt tisdagar. Kvällsmaten blev
(på överbliven köttfärssås från kvällsmat nr 1 till barnen) Lchf Piroger!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad gött att du får resultat med Lowcarb kost, jag har börjat gå över lite åt paleo hållet och mejerifritt och det har funkat ännu bättre för min tråkiga ibs mage!men visst är det härligt när musklerna kommer fram och alla andra hälsoeffekter med den kosten:)dina recept gillar jag skarpt!!

2013-08-14 @ 12:21:22
Postat av: Johanna

Åh! Tack Jenny! Så glad jag blir! Lägger inte ut alla recept. Bara vissa ännu :) folk får gärna höra av sig och be om recept om dom vill. Jag tänker lite...om jag gör den där boken jag vill göra. Så håller jag vissa "hemliga" for Now ;) men säg bara till! Paleo är med bra! Funkar bra för dig?

2013-08-14 @ 23:12:39
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Jenny

Ja paleo funkar bra för mig, kör en mix av lchf och paleo... Gillar egentligen inte att lägga mig under ett fack men har hittat en egen variant som jag mår bra av,naturlig mat från grunden helt enkelt, försöker va utan sötningsmedel och för mycket frukt för jag känner att det triggar mig:( ibland använder jag lite kokossocker i baket!!väger nu 4,5 mån efter förlossningen mindre än vad gjorde på inskrivningen och vikten är såklart inte det viktiga, utan att det känns bra i kroppen och det är ju helt klart lågkolhydrats kostens förtjänst!! man äter gott, utan att behöva kämpa eller banta, man mår bra helt enkelt!!Känner att jag orkar träna ännu lite mer genom att skippa mejerierna och äta lite mer kollisar i form av rotfrukter och bär, fett i form av olivolja, avocado, kokosmjölk, kokosolja mmTränar kondition; löpning, cyklar, simning och styrka samt yoga! Försöker hinna med 4-5pass per vecka och det ger gott resultat! Skippar man tv:n så hinner man träna även med två små barn! By the way :du är så snygg, du ser pigg och hälsosam ut:)du inspirerar till en hälsosam livsstil:)tänk om fler mammor hade det hälso tänket!!!

2013-08-15 @ 06:35:59
Postat av: Johanna

Åh! tack fina Jenny! Vill ju uppmana till god hälsa och absolut ingen hetsbantning. Vad härligt att du hittat din balans. Visst är det underbart?

2013-08-17 @ 16:36:36
URL: http://seluna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0