Endorfinorgasm

Herrejisses så skönt!

Idag tänkte jag...jäklar. Jag har varit så extremt taggad sedan jag öppnade mina gröna i morse. Väl på gym så gick jag förbi alla muskelberg och köttade. All respekt till er!
Jag var inne i min egna värld, och den är intressant! Tänkte att kan alla andra så kan fan jag med!
Efter 2 timmar...både styrka och kondition vill jag LOVA att kroppen mådde som...ja...kan bara jämföra med en orgasm. Helt otroligt! Jag är tillbaka! Äntligen är jag på G med att bygga den kropp jag vill ha. Efter allt tråkigt som hänt senaste året. Både kropp och knopp har tagit stryk. Jag kände ett tag att jag verkligen höll på att "rasa". Både kroppsligt och mentalt.
Men nu...nu jäklar ska jag tillbaka. Jag ska upp på stegen igen, och längre än innan med. Hångel med celsius ingår. Vilken powerdryck! Prova!!!!!
Något jag fullkomligt älskar är även att ge andra inspiration. DET ger mig mycket med. Det är en great feeling.
Säger som Doris i "Hitta Nemo"
- Just keep swimming...

"It's actually pretty simple...either you do it...ore you don't"


Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej hej! Kikar in i din blogg ibland, dock oftare nu då du ger mig sjukt mycket inspiration, motivation till träning och kost ;)
Jag undrar Vilket gym du tränar på? Känner inte igen på bilden. Är mitt uppe i tankar om att ev. Byta gym och blev nyfiken.
Hoppas du kan svara!

Kram Veronica.

2013-08-20 @ 22:25:08
Postat av: Johanna

Hej Veronica! Jag tränar på Gym1. Bästa i Stan! Vad glad jag blir! Brinner för att inspirera! Att inspirera till hälsa. Jag mår så Mycket bättre då jag får träna och äta "rätt". Då menar jag det som är rätt för just mig. Det gäller att hitta sin egna balans med kost och träning. Det är underbart då man gjort det. Efter ett tufft helvetesår tar kropp och knopp stryk. Men jag är på G tillbaka och kan jag så kan alla. Man ska inte ge sig. Jag kommer icke ge mig nu. Jag ställer mer än gärna upp om du vill ha tips och råd. Välkommen tillbaka då till min blogg. Antar att den är lite roligare att läsa nu ;)

2013-08-20 @ 23:02:45
URL: http://seluna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0