Lyfta

Åh, något annat än bara spinning känner jag att jag är i behov av. Länge varit så sugen på att börja styrketräna igen. Nu är jag igång! Idag var första Cirkelpasset, ingen Pump då blir det cirkelpass. Jag tyckte det kändes gott att det sved sådär gott i musklerna. Härlig känsla när benen darrar av ansträngning, och armarna känns som spagetti. Det bästa av allt var att en station var en underbar SLAGPÅSE. Jag ville sparkat med, men raka slag var tanken med denna. Jag bankade allt vad jag kunde. Den som var på tur efter mig sade:
- Fått ut alla agressioner nu?
- Ha ha, nästan..Långt ifrån alla.
Så jäkla härligt att dra på sig handsken sedan igen då jag återkom till stationen igen och banka lite till...
Får gå på BOXEN någon dag med, verkligen något jag tycker är kul. Vill ha lite nytt bara...
Man får verkligen utlopp för all raseri, iallafall jag. Hade kunnat stå och slå på den ett bra tag till.
Okej, nu går jag inte runt och är aggressiv, men alla bär vi väll lite raseri inom oss?
Tanken med styrketräningen för mig att bygga mer muskler! Mer muskler för att det är snyggt och det känns bra att vara stark i kroppen. Det känns bra att bygga på den enda kroppen man faktiskt har. Ganska så kul att se hur långt det kan gå.
Desto mer muskler du har i kroppen, desto fler kalorier kommer du att förbränna. Desto fler kalorier du förbränner desto mer kommer du att gå ner i vikt. Man byter ut fett mot muskler.  Anledningen till det är att muskelcellerna är metaboliskt aktiva (de förbränner kalorier) medan kroppsfettet är mindre aktivt och inte har någon större funktion mer än som lagrad energi. Du bränner nu naturligt kalorier, med hjälp av mer muskelmassa.
Låter fint. Så, nu tar jag tag i det igen...


Kommentarer
Postat av: . Pjumas. ♥

Svar: Jag kan inte alls rita eller nåt sånt, men sen när det kommer till porslinsmålning så kan jag, konstigt nog :) Tack för komplimangen :)

Jeansen är köpta från Seppälä, en affär som jag tror att inte finns i Sverige, tyvärr... Du får komma över till Finland för att köpa ;)

2011-10-28 @ 09:19:00
URL: http://pjumas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0