Hon är Vampyr

;) Såklart! Åh! Jässssss! Filmen var sååååå otroligt bra. När man läser boken får man en viss "såhär vill jag se det" och filmen levde verkligen upp till mina förväntningar. Bella var/är vacker som en dag, bröllopet var ljuvligt och hennes rygg på klänningen samt trekvartsärmarna var det ljuvligaste. Hennes hårspänne och hennes vackra skor. Omgivningen där hon och Edward blev ett. Vi ska ju inte bara tala om Herr Cullen som äktar flickan han älskar. Så stilig! Deras bröllopsresa var något utöver det vanliga minst sagt och kärleksfull. Äntligen har de gjort "det". Ha ha. Hur de sedan får åka hem för att Bella inte mår bra och det växer en liten baby Vampyr i magen. Hur hon kämpar för att barnet ska få leva. Hur Edward hör barnet, vid denna scenen blir jag så rörd så tårarna kommer. NU delar de båsa kärleken till barnet. Hur Jacb blir präglad av lilla Renesmee när han ser henne. Hur Bella öppnar sina röda vampyrögonen i slutscenen. Åhhh, jässss!!!
   Det enda jag vill ge tummen ner för är just att de klämmer in så mycket på 1 timme och 45 minuter. Jag minns att i boken var det otaliga sidor som handlade om Bellas förlossning. I filmen fick allt så himla fort! Vips så var lilla Renesmee ute och så fin. Det är helt sanslöst. Så länge som man gått och väntat på att få se denna. Nu återstår ett år av längtan att få se den sista filmen av denna historien. SM har ju skrevit fler böcker och en om den lilla flickan som vi minns från Eclipse.



Min Tina med pojk dök minsann upp med i nattvimlet. Blev bjuden på en kopp kaffe i hennes fina nya lägenhet. Vilken lägenhet!!!! Där ska vi sova och titta på stjärnorna hjärtat! Fick även träffa en bloggvän för första gången. KUL! Hon var mycket vackrare i verkligheten. Fina fina IDA.


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

Mysigt med bio.Skoj att filmen var bra.Här är allt bra med oss alla.Ha en fin solig onsdag.kram

2011-11-16 @ 12:15:56
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej!

Gillar din blogg! Tycker dock att det är lite onödigt att skriva ut exakt allt som händer i den nya twilight filmen... Det finns en hel del som inte har hunnit att se den än.

Ha en fortsatt bra dag!

2011-11-17 @ 16:17:05
Postat av: Ida

Hej hej!!

Ja visst var den bra!!? :)

Jag har faktiskt inte läst böckerna, men är väldigt sugen nu! Kanske ska önska mig dem i julklapp :)

Det var jättekul att se dig! Så roligt att du kom fram så där! Och tack snälla för dina fina ord i bloggen!!

Vi kanske kan ses "på riktigt" en dag! :)



Ha en fin helg!!!



Kram

2011-11-18 @ 19:54:21
URL: http://dobelieve.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej Sandra! Åh, jag ber om ursäkt om du blev upprörd över att jag skrev för mycket om filmen. Jag hade kunnat skiva mycket innan, eftersom jag läst böckerna för så längesedan :) Sorry. Dock kan man läsa om det överallt så därav tyckte jag att det var ok. Kul att du tittade in min blogg. Välkommen åter!

2011-11-18 @ 23:28:22
URL: http://seluna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0