Fanskapshelvetesjävlarskit

eller man kan säga förstörd.

Kvällen var sjukt rolig. Vi överraskade Pappa med Bowling och mat, för att fira att han fyllt 45. Hade så kul och Ted bowlade för första gången. Han älskade det! Lias gurlade och skrattade! Jag och min syster skrattade så som bara vi 2 kan.
När vi kör hem så frågar jag Patrik var han lagt kameran? Va, vaddå? Ja var fan är min kamera. Den var UNDER VAGNEN..HM. Jag hoppar ur bilen och mycket väl har han fällt ihopa vagnen och kameran ligger under. Jag vågar inte titta på den..
Kommer hem och ska lägga över alla bilderna från kvällen....Hör att det krasar då jag ska ta bort linsskyddet. Linsen/glaset KROSSAT i triljoner små bitar. Tårarna sprutar, och det gör dom än. Detta är min käraste ägodel. Detta är mitt intresse och jag var så lycklig över mitt VIDVINKEL objektiv. FUCK säger jag bara. Jag vet inte om det går att laga, om den innersta och mest viktiga lisen klarat sig utan repor. Ett nytt kostar ca 2000 kr. Finns beg på blocket, men jag vet inte om jag vågar chansa. Svårt att se med blotta ögat om det är repat. Kan man sen bara se på bilderna ibland, ibland kan man knappt se det heller. Jag ska försöka få tag i en fotograf imorgon. Funderar på att ringa Nyblivna 2 barns pappan Robert. Kan man ringa och störa honom med den frågan tro? Eller kanske ringa Johnny, vår bröllopsfotograf? Fuck, jag vet inte vad jag ska ta mig till...
Lätt att säga...jag köper ett nytt. För vilka jävla pengar då????? Jag blir så ledsen när man inte kan vara rädd om någon annans saker. Detta eviga suckande och stönande när jag tar bilder. Titta inte på dom sen för fan då!!


Kommentarer
Postat av: Becky

Å vad tråkigt. Vet känslan. Fick verkligen kämpa mot tårarna när min iphone gick sönder. Haft den i en månad då bara. Nu är det 3 veckor sen ungefär, lämnade in den för 2 veckor sen och har fortfarande inte fått veta om det går på garantin eller om jag får köpa en ny för 3000 kr..

Hoppas det löser sig så enkelt & billigt som möjligt för dig. Kram

2010-09-18 @ 23:41:31
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Fröken M

ååh nej !!! Jag lider med dig !! Det är som att bli av med en kär vän ! ring vem som helst och luska hur du ska lösa problemet. Jag hoppas det fixar sig på något sätt !! KRAM

2010-09-19 @ 08:09:15
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Patrik

Förlåt, om jag inte sagt det innan så förlåt.

2010-12-28 @ 13:08:20
URL: http://seluna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0